ΠΑΟΚ - Hajduk Split, 17/08, 20:30, Novasports
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - Hajduk Split, 17/08, 20:30, Novasports
Σύμφωνα με τον Γ. Καστάνη στο μετροσπορτ η επιλογή Kedziora οφείλεται στην ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι και τις βοήθειες που δίνει σ' αυτόν τον τομέα, στον Ekong.
- kataramenos5
gpap έγραψε:
Είμαστε εμείς που πχ χλευάζουμε τον Λούτσε ή δεν μας αρέσει ο τάδε παίχτης ''εχθροί του ΠΑΟΚ'',
και δεν είναι αυτά τα καργιόλια.
Σκατά σε όσους τους υποστηρίζουν.
Σκατά σε όσους τους δικαιολογούν.
Σκατά σε όσους σπεύδουν να τους χειροκροτήσουν.
Καργιόλια.
navigator11 έγραψε:Αν δε βρει από μονάχη της η ομάδα το όποιο μομέντουμ, δεν πρόκειται να το βρει από την εξέδρα. Καλά, δε συζητάμε να βρεθούμε πίσω σε κανένα σκορ. Εκεί έχει κλειδώσει η πρόκριση για τον αντίπαλο.
Τι διαβαζουμε ρε στο paokmania παραμονες αγωνα do or die. Ο ενας σκατα στην 4 ,ο αλλος δεν εχει διαφορα αδειο,γεματο(οποτε και να μη πατε το ιδιο ειναι) κι ο αλλος εχει κλειδωσει η προκριση λεει αν φαμε γκολ.Hayate έγραψε:Εγώ πάλι δε βρίσκω διαφορα μεταξύ γεμάτου η άδειου γηπέδου.. Εχει καιρο η Τούμπα να παρει ματς.. Κάποτε ένας αγώνας με Χαιντουκ θα ξεκινούσε απο το 2-0...
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ?Τι ξεφτιλα ειναι αυτη ? Με τι σοι ΠΑΟΚ μεγαλωσατε γαμωτο μου? Σας εχουν κανει τα μυαλα κιμα τα σοσιαλ γμω την τεχνολογια γμω.
ΥΓ .Θ αυτοπυρποληθω ρε πστη μου δε την παλευω.
Έγραψα εγώ ''σκατά στην 4'';
Ότι θέλετε διαβάζετε ορισμένοι.
Ότι θέλετε διαβάζετε ορισμένοι.
- navigator11
Επίτρεψέ μου, φίλε κατ, να θεωρώ ότι με το υπάρχον κλίμα στον κόσμο της ομάδας, αν απευκταία στραβώσει το παιχνίδι, θα έχουμε άλλου είδους ενασχολήσεις, ακόμα και εν ώρα αγώνα. Αν εσύ βλέπεις να υπάρχει πουθενά πίστη στην ομάδα για την Πέμπτη, πάω πάσο. Ίσως όσοι εμφανιστούν την Πέμπτη στο γήπεδο να μην έχουν καν σόσιαλ ή να μην ασχολούνται καθόλου με τον ΠΑΟΚ σε αυτά. Δεν το πιστεύω αλλά μακάρι.
- kataramenos5
Συνθηματα δε ξεκιναν η 3 και η 6 ουτε πετανε , καπνογονα και κροτιδες .Σ αυτα αναφερεται ο Γερασιμου και σ αυτον απαντας gpap.
Εκτος κι αν καπου κανω λαθος
- kataramenos5
Δε γινεται ρε να μη πιστευτε.
Δε γινεται ν αλλαξαμε ΤΟΣΟ πολυ .
navigator11 έγραψε:Επίτρεψέ μου, φίλε κατ, να θεωρώ ότι με το υπάρχον κλίμα στον κόσμο της ομάδας, αν απευκταία στραβώσει το παιχνίδι, θα έχουμε άλλου είδους ενασχολήσεις, ακόμα και εν ώρα αγώνα. Αν εσύ βλέπεις να υπάρχει πουθενά πίστη στην ομάδα για την Πέμπτη, πάω πάσο. Ίσως όσοι εμφανιστούν την Πέμπτη στο γήπεδο να μην έχουν καν σόσιαλ ή να μην ασχολούνται καθόλου με τον ΠΑΟΚ σε αυτά. Δεν το πιστεύω αλλά μακάρι.

Σε ρωτάω ακόμη μία φορά:kataramenos5 έγραψε:Συνθηματα δε ξεκιναν η 3 και η 6 ουτε πετανε , καπνογονα και κροτιδες .Σ αυτα αναφερεται ο Γερασιμου και σ αυτον απαντας gpap.
που είδες να γράφω ''σκατά στην 4'';
Αν το ''σκατά σε όσους τους υποστηρίζουν'', το καταλαβαίνεις ως 'σκατά στην 4'',
αδελφέ, δεν θα συνεννοηθούμε ποτέ.
Μην τραγικοποιούμε τα πάντα.navigator11 έγραψε:Επίτρεψέ μου, φίλε κατ, να θεωρώ ότι με το υπάρχον κλίμα στον κόσμο της ομάδας, αν απευκταία στραβώσει το παιχνίδι, θα έχουμε άλλου είδους ενασχολήσεις, ακόμα και εν ώρα αγώνα. Αν εσύ βλέπεις να υπάρχει πουθενά πίστη στην ομάδα για την Πέμπτη, πάω πάσο. Ίσως όσοι εμφανιστούν την Πέμπτη στο γήπεδο να μην έχουν καν σόσιαλ ή να μην ασχολούνται καθόλου με τον ΠΑΟΚ σε αυτά. Δεν το πιστεύω αλλά μακάρι.
Το σύνολο των ανθρώπων που πηγαίνουν στο γήπεδο, γνωρίζει πως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα.
Θα φωνάξει, θα πανηγυρίσει, να βρίσει (αν χρειαστεί), θα ξεφωνίσει, αλλά στο τέλος θα φύγει να πάει σπίτι του.
Μην μπερδεύουμε τα μπερδεμένα παιδάκια με το σύνολο του κόσμου της ομάδας που πάει στο γήπεδο.
Αν εξαιρέσεις την γωνία, το υπόλοιπο γήπεδο πάει να χορτάσει ποδόσφαιρο, όχι να βγάλει τα κόμπλεξ του.
- john4serres
Πες τα κατkataramenos5 έγραψε:Δε γινεται ρε να μη πιστευτε.
Κ το τσουβαλιασμα του κοσμου συνεχιζεται
ΠΑΟΚ εσυ εσυ θ προκριθεις
Συνεχιστε
ΠΑΟΚ εσυ εσυ θ προκριθεις
Συνεχιστε
Ικανοί είμαστε να περάσουμε και να φάμε τιμωρία για λέιζερ. Πολλές φορές χάριν υπερβολής όλοι γράφουμε μια αστοχια. Όποιος την έγραψε πιο πριν με καταλαβαίνει. Λίγους αγώνες γυρίζει μόνη της μια έδρα, οποία και να είναι.
Δεν είναι πουθενά γραμμένο πως πρέπει να αποκλειστεί η Χάιντουκ. Μακάρι να είμαστε όπως πρέπει και να περάσουμε εμείς. Πριν τον αγώνα μόνο πίστη στην ομαδα. Φαντάσου να είσαι οπαδός της Μαρσέιγ με το πενταπλο μπαντζετ του αντιπάλου και να αποκλειστείς επειδή ο καθυστερημένος προπονητής σου έκανε εγκλήματα στον πρώτο αγώνα. Πραγματικά λίγος και μικρός όπως λέει το όνομα του.
Δεν είναι πουθενά γραμμένο πως πρέπει να αποκλειστεί η Χάιντουκ. Μακάρι να είμαστε όπως πρέπει και να περάσουμε εμείς. Πριν τον αγώνα μόνο πίστη στην ομαδα. Φαντάσου να είσαι οπαδός της Μαρσέιγ με το πενταπλο μπαντζετ του αντιπάλου και να αποκλειστείς επειδή ο καθυστερημένος προπονητής σου έκανε εγκλήματα στον πρώτο αγώνα. Πραγματικά λίγος και μικρός όπως λέει το όνομα του.
-
elvetos giatros
Κάποτε δεν παίζαμε καθόλου ΕυρώπηCCCP έγραψε:Μπαν στον Hayate γιατι λεει πικρες αληθιεςHayate έγραψε:Εγώ πάλι δε βρίσκω διαφορα μεταξύ γεμάτου η άδειου γηπέδου.. Εχει καιρο η Τούμπα να παρει ματς.. Κάποτε ένας αγώνας με Χαιντουκ θα ξεκινούσε απο το 2-0...
- PAOK - 1926-
Οτι πιο αστείο εχω διαβασει μεχρι σήμερα στο forum.. Πηγαίνουν να χορτάσουν ποδοσφαιρο στην 5 και στην 6 που στο 5λεπτο βρίζουν τις μανες των παικτών της ιδιας μας της ομαδας ενώ καθονται με σταυρωμένα τα χέρια για 90λεπτα και αντε να πουν κανα σύνθημα απο αγγαρεία... Μπορεί η γωνια να είναι '' ασυντονιστη'' τωρα τελευταία αλλα ειναι η μόνη που προσπαθεί..gpap έγραψε:
Αν εξαιρέσεις την γωνία, το υπόλοιπο γήπεδο πάει να χορτάσει ποδόσφαιρο, όχι να βγάλει τα κόμπλεξ του.