Ιβάν Σαββίδης VI
- iremidynami 4+
- Montrealiotis
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Οπως σου είπα προσπάθησα να σου εξηγήσω καλοπροαίρετα. Ωσάν καφετζής που είσαι (όπως λες) δεν θέλεις να καταλάβεις και απλά να συνεχίσεις τις ανυπόστατες καφενειακής θεωρίες σου. Δεν ασχολούμαι άλλο.paokpantou έγραψε:Έσοδα από πωλήσεις μόνο.. Εσύ μιας και ξες καλά λογιστικά όπως έχεις πει καλοπροαίρετα θα ήθελα να μας βρεις και τα υπόλοιπα έσοδα.. Εμείς είμαστε εξάλλου καφετζηδες..Montrealiotis έγραψε:Θα σου εξηγήσω κάτι καλοπροαίρετα. Τα 86 εκατομμύρια που λες είναι έσοδα (δεν ξέρω αν το ποσό αυτό είναι σωστό). Αυτό σημαίνει ότι είχε 86 εκατομμύρια + 150 που έβαλε ο Ιβαν έξοδα. Σύνολο 236 εκατομμύρια έξοδα.
-
paokpantou
Δεν γουστάρω την προσωπολατρεία που έχετε κάποιοι για τον Σαββίδη και το αλάνθαστο..
Αυτό με τρώει αυτό με εκνευριζει.
Δεν το συνεχίζω ο καθένας την άποψη του και τέλος.
τα ειπες ολα....Sera4 έγραψε:Συγνώμη paokpantou έγραψες ή δεν έγραψες ότι του ανατέθηκαν επιχειρήσεις; Ανεξαρτήτως αν έγιναν επί ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ. Έχεις αντίληψη τί σημαίνει αναθέτω μια επιχείρηση;
Όλες λοιπόν οι αγορές έγιναν είτε μέσω διαγωνισμών με απασφάλιση της καλύτερης προσφοράς, είτε μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Τι εννοείς δηλαδή ότι ο Στέγγος δεν θα δεχόταν 300 εκατομμύρια για το Πόρτο Καράς δηλαδή αν ο Σαββίδης δεν είχε τον ΠΑΟΚ; Ο άνθρωπος παρακαλούσε.
Οπότε θέλω να μου εξηγήσεις συγκεκριμένα ποιά από τις επιχειρήσεις την πήρε μέσω του ΠΑΟΚ. Με επιχειρήματα όμως όχι λόγια του αέρα.
Πάμε παρακάτω, στην καραμέλα έβαλε αλλά έβγαλε κιόλας. Ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια βγαίνει με ζημίες γι' αυτό και κάθε χρόνο χρειάζεται η ΑΜΚ και τα περίφημα 150 μύρια συνολικά επένδυσης κλπ. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι αφού μαζεύουμε όλα τα έσοδα (ΟΛΑ πωλήσεις παιχτών, Ευρώπη, εισιτήρια κλπ) και όλα τα έξοδα το ταμείον είναι μείον κάθε χρόνο. Δεν είναι τόσα έβαλα τόσα έβγαλα, είναι τόσα έβαλα για να ισοσκελίσω τους αρνητικούς ισολογισμούς.
Κλείνοντας λοιπόν οι ιδιοκτήτες ασχολούνται με το ποδόσφαιρο για διάφορους λόγους. Για ξέπλυμα, για κύρος και γιατί γουστάρουν να αποθεώνονται, προσωπικά βίτσια. Κάποιες σπάνιες περιπτώσεις για να βγάλουν λεφτά και να αφήσουν καμένη γη.
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η αγάπη του Ιβάν για τον τόπο του ως Έλληνας πρόσφυγας της ξενιτιάς, τον έκανε να θέλει να ανοιχτεί και στην Ελλάδα, να αναγνωριστεί εδώ, να αφήσει παρακαταθήκη, να δοξαστεί. Μπορεί να ήταν και κάποιος βαθύς προσωπικός λόγος απέναντι στην μάνα του.
Ο ΠΑΟΚ είναι η καψούρα του πάντως και εξηγώ. Σαν επιχειρηματίας θα έπρεπε να είχε πουλήσει από καιρό με τόσο πόλεμο που έφαγε. Τον εξευτέλισαν σε προσωπικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Προσπάθησαν να τον "σκοτώσουν". Με όπλα, με πολυιδιοκτησίες, με απευθείας ύβρεις Τσετσένος, Ρώσος σε ομιλίες στη βουλή (!!!) με, με, με....
Αλλά αυτός είναι ακόμα εδώ. Ούτε έχωσε 1-2 χρονιές, ούτε πήγε λαμογίστικα να του κάνουν γήπεδα για να βάζει τους παράδες στην τσέπη, ούτε έριξε την ομάδα στα χωράφια για να μην πληρώσει ευρώ. Και θα καταλήξει να δέχεται πόλεμο από τα ίδια του τα "παιδιά".
Πριν καταλήξουμε να δικάζουμε, ας αναλογιστούμε τί έχουμε κάνει εμείς για τον ΠΑΟΚ;
δεν αντεχεις ? δεν αντεχεις ? προφανως ολα τα πριν σαββιδη τα αντεχες ......ελπιζω να μην εφαγες και εσυ τον μεγαλο παπα του μυστακιδη ......paokpantou έγραψε:Σόρυ που θα ξαναγράψω..
Αυτη η επίθεση το απόγευμα στο τοπικ μεταγραφών από κάποιους που πάντα υπερασπιζονται τον Ιβάν σε όποιον γράψει κάτι που δεν ταιριάζει με αυτά που πιστεύουν αυτοί και οι ειρωνείες πρέπει να κοπούν ειδικά από ορισμένα μέλη τα οποία σε απαντήσεις είναι πάντα ειρωνικοι προς άλλους.
Εγω έκανα ένα λάθος έγραψα για Σύριζα και είπα ότι ήταν άστοχο... Αλλά η αλήθεια είναι μέσα μου βαθειά αυτή που υποστηρίζω σε κάθε συζήτηση για τον Ιβάν ναι μεν μεγαλουργησε έφερε πρωτάθλημα κύπελλα κτλ αλλά μέσα από τον ΠΑΟΚ έκανε και αρκετές μπίζνες που στην Ελλάδα αν δεν ήταν μεγαλομετοχος μας δεν θα τις έπαιρνε..
Δεν μπορώ να διαβάζω ότι μόνο έχωσε χρήμα.. Μια επιχείρηση έχει και έξοδα και έσοδα..
Από τότε που ανέλαβε την ομάδα έχωσε λέτε κάποιοι 150εκ..εγω θα πω πως μπορεί να ξόδεψε και παραπάνω αλλά είχε και αρκετά ΕΣΟΔΑ.. 86εκ μόνο από πωλήσεις από τότε που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ..
Δεν μου αρέσει πλέον ούτε ότι είναι εξαφανισμένος ούτε που κάθε καλοκαίρι έχουμε και ένα σήριαλ και περιμένουμε την έγκριση του Ιβάν..
Όπως δεν μου αρέσει που η ομάδα μετά το Νταμπλ κάθε χρόνο χάνει σε ποιότητα.. Μια το ffp μια ο πόλεμος κτλ κτλ
Οκ είναι ευλογία που ήρθε στον ΠΑΟΚ αλλά δεν αντέχω να βλέπω τον ΠΑΟΚ του Ιβάν κομπάρσο.. Δεν αντέχω να μου φέρνει κάθε χρόνο χειρότερους από αυτούς που φεύγουν.. Δεν αντέχω να μην βγαίνει να μιλήσει εδώ και 2 με 3 χρόνια στον κόσμο..
Δεν αντέχω να νιώθω πως τον ΠΑΟΚ πλέον τον βλέπει μόνο σαν επιχείρηση.
Αυτά είχα να πω και δεν θα απαντήσω πλέον σε κανένα σχόλιο ειρωνικό και χλευαστικο απέναντι μου.
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΌ ΨΩΜΙ... ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΒΆΝ.. ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ...
+1926 !Eagle1980 έγραψε:+1926iremidynami 4+ έγραψε:θα το πω οσο πιο απλα γινεται,προτιμαω τον ΠΑΟΚ 4ο με ιβαν στο τιμονι,παρα τον ΠΑΟΚ 4ο χωρις ιβαν.
ασε που δεν χωρις ιβαν δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ο ΠΑΟΚ θα εβγαινε 4ος.
φιλε η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗ ΑΠΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΣΤΟ 3-1 ΜΕ ΓΑΒΡΟ ΣΤΟ ΑΗΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ........iremidynami 4+ έγραψε:Εμεις τι εχουμε κανει;
Ουτε ενα ΠΑΟΚ ΤΒ δεν μπορεσαμε να στηριξουμε.
- navigator11
Η ουσία είναι ότι ... επιτέλους έφτασε η ευλογημένη για πολλούς στιγμή που ο Σαββίδης βρίσκει εναντίον του σημαντικό, κατά πώς δείχνει το πράγμα, κομμάτι του κόσμου της ομάδας. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Κι όσοι δήθεν κλαψουρίζουν "μίλησέ μου ξάστερα ρε Ιβάν να σου παράσχω στήριξη βουνό" είναι κότες, που φοβούνται να παραδεχθούν ανοιχτά πως "Ναι ρε, εγώ δε γουστάρω αυτάρκειες και μαλακίες, εγώ γουστάρω να τα σκας χοντρά για τον ΠΑΟΚ μου και δεν πας να έχεις όσα προβλήματα μπορεί να έχεις, αδιαφορώ"
Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι. Όλοι δε θέλουν να τους κοροϊδεύει ο x Σαββίδης αλλά δεν τολμούν ούτε στους εαυτούς τους να πούνε αλήθεια, που να μην έχει σχέση με τρίτους.
Αυτό είναι το κλίμα πλέον. Κι όποιος έχει την ψευδαίσθηση ότι θα αργήσει να ... μετακομίσει και στην Τούμπα εν ώρα αγώνων κοιμάται ύπνο βαθύ. Και δεν πάει ο κάθε Μαξίμοβιτς την Παρασκευή ακόμα να πετάξει για Θεσσαλονίκη. Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση. Δε μαζεύεται εύκολα πια το πράγμα.
Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι. Όλοι δε θέλουν να τους κοροϊδεύει ο x Σαββίδης αλλά δεν τολμούν ούτε στους εαυτούς τους να πούνε αλήθεια, που να μην έχει σχέση με τρίτους.
Αυτό είναι το κλίμα πλέον. Κι όποιος έχει την ψευδαίσθηση ότι θα αργήσει να ... μετακομίσει και στην Τούμπα εν ώρα αγώνων κοιμάται ύπνο βαθύ. Και δεν πάει ο κάθε Μαξίμοβιτς την Παρασκευή ακόμα να πετάξει για Θεσσαλονίκη. Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση. Δε μαζεύεται εύκολα πια το πράγμα.
μπερδευεσε δεν υπαρχει προσοπωλατρεια αλλα εκτιμηση του ανθρωπου Σαββιδη .....εγω τον ειχα ακουστα λογω ποντιακων απο το 1991 η προσφορα του στον αποδημο και κυριως στον ποντιακο ελληνισμο ειναι απιστευτη ,μεχρι και για την παναγια σουμελα αυτος ειχε τεραστια συμβολη στην επαναλειτουργια της.....απλα βαλε διπλα στο ονομα Σαββιδης τα αλλα ονομα των προεδρων που ηταν στον ΠΑΟΚ συγκρινε τους σαν χαρακτηρες οχι για την οικονομικη ισχυ.....ποιοι νομιζεις οτι θα μπορουσαν να σταθουν δδιπλα του περα του παντελακη ;paokpantou έγραψε:Δεν γουστάρω την προσωπολατρεία που έχετε κάποιοι για τον Σαββίδη και το αλάνθαστο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Δευ 14 Αύγ 2023, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στην φαντασια σου ειναι και η προσωπολατρεια και το αλανθαστο, τα χρησιμοποιεις για να βρεις πατημα να πεις οσα λες. Αυτο δεν σου επιτρεπει να αναπαραγεις πραγματα που λεει καθε μερα το ΠΟΚ στη χαβουζαpaokpantou έγραψε:Δεν γουστάρω την προσωπολατρεία που έχετε κάποιοι για τον Σαββίδη και το αλάνθαστο..
ξερεις ποσα λαμογια περιξ της τουμπας ορεγονται να παρουν εναν ξεχερωμενο ΠΑΟΚ να τον ξαναχρεωσουν ;navigator11 έγραψε:Η ουσία είναι ότι ... επιτέλους έφτασε η ευλογημένη για πολλούς στιγμή που ο Σαββίδης βρίσκει εναντίον του σημαντικό, κατά πώς δείχνει το πράγμα, κομμάτι του κόσμου της ομάδας. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Κι όσοι δήθεν κλαψουρίζουν "μίλησέ μου ξάστερα ρε Ιβάν να σου παράσχω στήριξη βουνό" είναι κότες, που φοβούνται να παραδεχθούν ανοιχτά πως "Ναι ρε, εγώ δε γουστάρω αυτάρκειες και μαλακίες, εγώ γουστάρω να τα σκας χοντρά για τον ΠΑΟΚ μου και δεν πας να έχεις όσα προβλήματα μπορεί να έχεις, αδιαφορώ"
τοσα χρονια ειναι στην διαιτα λογω ΙΒΑΝ......
- iremidynami 4+
eorptol1 έγραψε:φιλε η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗ ΑΠΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΣΤΟ 3-1 ΜΕ ΓΑΒΡΟ ΣΤΟ ΑΗΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ........iremidynami 4+ έγραψε:Εμεις τι εχουμε κανει;
Φιλε μου, δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο-νομιζω οτι καπου ειχα διαβασει πως κατοικει σε σκανδιναυικη χωρα, πραγματι ειναι απο το συγκεκριμενο παιχνιδι που πατησαμε το γαυρο τη χρονια του νταμπλ, οι εφημεριδες τον παρουσιασανε ως τον ανωνυμο 50αρη ΠΑΟΚΤΣΗ που ειχε να δει πρωταθλημα 35 χρονια, ως εκ τουτου ηταν απολυτα λογικη η αντιδραση του να συγκινηθει οπως συνεβη σε πολλους ανθρωπους με τον συγκεκριμενο αγωνα, μεταξυ των οποιων κι εγω.
Ματσαρα ηταν βεβαια, η επικράτηση του ΠΑΟΚ ηταν καθολική, εμφατικη νικη, σφραγισε το πρωταθλημα
-
paokpantou
Ούτε καν ξέρω τι λένε στην χαβουζα..aivas19 έγραψε:Στην φαντασια σου ειναι και η προσωπολατρεια και το αλανθαστο, τα χρησιμοποιεις για να βρεις πατημα να πεις οσα λες. Αυτο δεν σου επιτρεπει να αναπαραγεις πραγματα που λεει καθε μερα το ΠΟΚ στη χαβουζαpaokpantou έγραψε:Δεν γουστάρω την προσωπολατρεία που έχετε κάποιοι για τον Σαββίδη και το αλάνθαστο..
Εμείς καφενέ πάμε και κάνουμε καφενειακες συζητήσεις οπότε αναπαράγουμε ότι λέμε εκεί..
Άσε με ρε φίλε που δεν υπάρχει προσωπολατρεία βλέπω πως ορμάνε κάποιοι σε ποστ που μπορεί να περιέχουν αρνητικό για τον Σαββίδη.
Αράξτε με τις απόψεις σας εδώ.. εμείς τις απόψεις μας στα καφενεία και όλα καλά...
Άιντε ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από το paokmania μετά από 15χρονια.
Καλη συνέχεια.
ειναι απο πτολεμαιδα και μενει σουηδια νομιζω.....ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ δυνατο....τον ειχα δει και στην φιεστα με λεβαδειακο....iremidynami 4+ έγραψε:eorptol1 έγραψε:φιλε η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗ ΑΠΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΣΤΟ 3-1 ΜΕ ΓΑΒΡΟ ΣΤΟ ΑΗΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ........iremidynami 4+ έγραψε:Εμεις τι εχουμε κανει;
Φιλε μου, δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο-νομιζω οτι καπου ειχα διαβασει πως κατοικει σε σκανδιναυικη χωρα, πραγματι ειναι απο το συγκεκριμενο παιχνιδι που πατησαμε το γαυρο τη χρονια του νταμπλ, οι εφημεριδες τον παρουσιασανε ως τον ανωνυμο 50αρη ΠΑΟΚΤΣΗ που ειχε να δει πρωταθλημα 35 χρονια, ως εκ τουτου ηταν απολυτα λογικη η αντιδραση του να συγκινηθει οπως συνεβη σε πολλους ανθρωπους με τον συγκεκριμενο αγωνα, μεταξυ των οποιων κι εγω.
Ματσαρα ηταν βεβαια, η επικράτηση του ΠΑΟΚ ηταν καθολική, εμφατικη νικη, σφραγισε το πρωταθλημα