Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Μπαρκαρούτσος

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καναμπαίχτη θα πάρουμε;
icue

Δημοσίευση από icue »

Εισαι οφτοπικ.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Όχι, κάνει ερώτηση στον ιδιοκτήτη.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεκτο.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

θα το πω οσο πιο απλα γινεται,προτιμαω τον ΠΑΟΚ 4ο με ιβαν στο τιμονι,παρα τον ΠΑΟΚ 4ο χωρις ιβαν.
ασε που δεν χωρις ιβαν δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ο ΠΑΟΚ θα εβγαινε 4ος.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

iremidynami 4+ έγραψε:θα το πω οσο πιο απλα γινεται,προτιμαω τον ΠΑΟΚ 4ο με ιβαν στο τιμονι,παρα τον ΠΑΟΚ 4ο χωρις ιβαν.
ασε που δεν χωρις ιβαν δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ο ΠΑΟΚ θα εβγαινε 4ος.
+1926
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μακάρι το πρόβλημα του Ιβάν να ήταν τα λεφτά που ( δεν ) βάζει
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δεν είμαι από εκείνους που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.
Πιθανόν να μου διέφυγε κάτι και να έχεις δίκιο στα παρακάτω που ισχυρίζεσαι.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Σόρυ που θα ξαναγράψω..
Αυτη η επίθεση το απόγευμα στο τοπικ μεταγραφών από κάποιους που πάντα υπερασπιζονται τον Ιβάν σε όποιον γράψει κάτι που δεν ταιριάζει με αυτά που πιστεύουν αυτοί και οι ειρωνείες πρέπει να κοπούν ειδικά από ορισμένα μέλη τα οποία σε απαντήσεις είναι πάντα ειρωνικοι προς άλλους.
Εγω έκανα ένα λάθος έγραψα για Σύριζα και είπα ότι ήταν άστοχο... Αλλά η αλήθεια είναι μέσα μου βαθειά αυτή που υποστηρίζω σε κάθε συζήτηση για τον Ιβάν ναι μεν μεγαλουργησε έφερε πρωτάθλημα κύπελλα κτλ αλλά μέσα από τον ΠΑΟΚ έκανε και αρκετές μπίζνες που στην Ελλάδα αν δεν ήταν μεγαλομετοχος μας δεν θα τις έπαιρνε..
Δεν μπορώ να διαβάζω ότι μόνο έχωσε χρήμα.. Μια επιχείρηση έχει και έξοδα και έσοδα..
Από τότε που ανέλαβε την ομάδα έχωσε λέτε κάποιοι 150εκ..εγω θα πω πως μπορεί να ξόδεψε και παραπάνω αλλά είχε και αρκετά ΕΣΟΔΑ.. 86εκ μόνο από πωλήσεις από τότε που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ..
Δεν μου αρέσει πλέον ούτε ότι είναι εξαφανισμένος ούτε που κάθε καλοκαίρι έχουμε και ένα σήριαλ και περιμένουμε την έγκριση του Ιβάν..
Όπως δεν μου αρέσει που η ομάδα μετά το Νταμπλ κάθε χρόνο χάνει σε ποιότητα.. Μια το ffp μια ο πόλεμος κτλ κτλ
Οκ είναι ευλογία που ήρθε στον ΠΑΟΚ αλλά δεν αντέχω να βλέπω τον ΠΑΟΚ του Ιβάν κομπάρσο.. Δεν αντέχω να μου φέρνει κάθε χρόνο χειρότερους από αυτούς που φεύγουν.. Δεν αντέχω να μην βγαίνει να μιλήσει εδώ και 2 με 3 χρόνια στον κόσμο..
Δεν αντέχω να νιώθω πως τον ΠΑΟΚ πλέον τον βλέπει μόνο σαν επιχείρηση.
Αυτά είχα να πω και δεν θα απαντήσω πλέον σε κανένα σχόλιο ειρωνικό και χλευαστικο απέναντι μου.
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΌ ΨΩΜΙ... ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΒΆΝ.. ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Θα σου εξηγήσω κάτι καλοπροαίρετα. Τα 86 εκατομμύρια που λες είναι έσοδα (δεν ξέρω αν το ποσό αυτό είναι σωστό). Αυτό σημαίνει ότι είχε 86 εκατομμύρια + 150 που έβαλε ο Ιβαν έξοδα. Σύνολο 236 εκατομμύρια έξοδα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Άστονα μωρέ.
Πχ για αυτόν ο Σάββας δεν έδωσε προσφορά σε κλειστό διαγωνισμό για την τηλεοπτική άδεια... νομίζει ότι του την έδωσαν γιατί είχε τον ΠΑΟΚ...από τον φόβο τους μην τυχόν και επαναστατήσουν οι ΠΑΟΚτσιδες
paokpantou

Montrealiotis έγραψε:Θα σου εξηγήσω κάτι καλοπροαίρετα. Τα 86 εκατομμύρια που λες είναι έσοδα (δεν ξέρω αν το ποσό αυτό είναι σωστό). Αυτό σημαίνει ότι είχε 86 εκατομμύρια + 150 που έβαλε ο Ιβαν έξοδα. Σύνολο 236 εκατομμύρια έξοδα.
Έσοδα από πωλήσεις μόνο.. Εσύ μιας και ξες καλά λογιστικά όπως έχεις πει καλοπροαίρετα θα ήθελα να μας βρεις και τα υπόλοιπα έσοδα.. Εμείς είμαστε εξάλλου καφετζηδες.. :D
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Συγνώμη paokpantou έγραψες ή δεν έγραψες ότι του ανατέθηκαν επιχειρήσεις; Ανεξαρτήτως αν έγιναν επί ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ. Έχεις αντίληψη τί σημαίνει αναθέτω μια επιχείρηση;

Όλες λοιπόν οι αγορές έγιναν είτε μέσω διαγωνισμών με απασφάλιση της καλύτερης προσφοράς, είτε μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Τι εννοείς δηλαδή ότι ο Στέγγος δεν θα δεχόταν 300 εκατομμύρια για το Πόρτο Καράς δηλαδή αν ο Σαββίδης δεν είχε τον ΠΑΟΚ; Ο άνθρωπος παρακαλούσε.

Οπότε θέλω να μου εξηγήσεις συγκεκριμένα ποιά από τις επιχειρήσεις την πήρε μέσω του ΠΑΟΚ. Με επιχειρήματα όμως όχι λόγια του αέρα.

Πάμε παρακάτω, στην καραμέλα έβαλε αλλά έβγαλε κιόλας. Ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια βγαίνει με ζημίες γι' αυτό και κάθε χρόνο χρειάζεται η ΑΜΚ και τα περίφημα 150 μύρια συνολικά επένδυσης κλπ. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι αφού μαζεύουμε όλα τα έσοδα (ΟΛΑ πωλήσεις παιχτών, Ευρώπη, εισιτήρια κλπ) και όλα τα έξοδα το ταμείον είναι μείον κάθε χρόνο. Δεν είναι τόσα έβαλα τόσα έβγαλα, είναι τόσα έβαλα για να ισοσκελίσω τους αρνητικούς ισολογισμούς.

Κλείνοντας λοιπόν οι ιδιοκτήτες ασχολούνται με το ποδόσφαιρο για διάφορους λόγους. Για ξέπλυμα, για κύρος και γιατί γουστάρουν να αποθεώνονται, προσωπικά βίτσια. Κάποιες σπάνιες περιπτώσεις για να βγάλουν λεφτά και να αφήσουν καμένη γη.

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η αγάπη του Ιβάν για τον τόπο του ως Έλληνας πρόσφυγας της ξενιτιάς, τον έκανε να θέλει να ανοιχτεί και στην Ελλάδα, να αναγνωριστεί εδώ, να αφήσει παρακαταθήκη, να δοξαστεί. Μπορεί να ήταν και κάποιος βαθύς προσωπικός λόγος απέναντι στην μάνα του.

Ο ΠΑΟΚ είναι η καψούρα του πάντως και εξηγώ. Σαν επιχειρηματίας θα έπρεπε να είχε πουλήσει από καιρό με τόσο πόλεμο που έφαγε. Τον εξευτέλισαν σε προσωπικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Προσπάθησαν να τον "σκοτώσουν". Με όπλα, με πολυιδιοκτησίες, με απευθείας ύβρεις Τσετσένος, Ρώσος σε ομιλίες στη βουλή (!!!) με, με, με....

Αλλά αυτός είναι ακόμα εδώ. Ούτε έχωσε 1-2 χρονιές, ούτε πήγε λαμογίστικα να του κάνουν γήπεδα για να βάζει τους παράδες στην τσέπη, ούτε έριξε την ομάδα στα χωράφια για να μην πληρώσει ευρώ. Και θα καταλήξει να δέχεται πόλεμο από τα ίδια του τα "παιδιά".

Πριν καταλήξουμε να δικάζουμε, ας αναλογιστούμε τί έχουμε κάνει εμείς για τον ΠΑΟΚ;
paokpantou

Ναι φίλε έγραψα και εξήγησα πως το αναθέτω δεν ήταν σωστό..
Αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ο Ιβάν επί σύριζα που τα είχε καλά μαζί τους πήρε αρκετές μπίζνες με περισσότερη ευκολία από ότι με κάποια άλλη κυβέρνηση.
Δεν του τις ανέθεσαν αλλά τις πρότειναν...
Και ξαναλέω άστοχο το αναθετω
icue

Δημοσίευση από icue »

Γιατι επιμενεις δεν μπορω να καταλαβω. Αστο να παει στο διαολο. Πες οτι εχουμε αδικο εμεις και τελος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”