Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από john4serres »

tasso85 έγραψε:μεγαλο ματς την επομενη Πεμπτη ωρα 22
οι πιθανες συνθεσεις
Εικόνα
Εικόνα
Σωραιος tasso85
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Λαλακιες.Λογαριαζετε χωρις τον ξενοδοχο.Τον apple64 τον εχει κανει ηδη ταλαρα η Γκοντσαρεβα.Χωρις χαφ θα κατεβει η ομαδα.Τσεπη τα λεφτα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Άρχισε πάλι τα δικά του ο εμμονικος!!!
Στον πάγκο ο Καραμπινας για να παίζει ο κολλητός του ο μπαρκαρουτσος χωρίς πόδια αλλά με χέρια!!!!
Μπορώ να μην τα γράψω?!!!
Πως μας θέλετε? Να τα βλέπουμε όλα μέλι γάλα?!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Περιθάλποντες ιατρούς δεν προβλέπει αυτός που κατάρτισε τις ενδεκάδες ; :|
Όσο να ‘ναι κάποιον θα χρειαστείτε
Ιδίως αν κατέβουν με παλούκια…. :lol:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Με έφαγαν οι κλίκες .
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

kataramenos5 έγραψε:Λαλακιες.Λογαριαζετε χωρις τον ξενοδοχο.Τον apple64 τον εχει κανει ηδη ταλαρα η Γκοντσαρεβα.Χωρις χαφ θα κατεβει η ομαδα.Τσεπη τα λεφτα.
Και με 10 ριχνουμε 4αρες στην Ευρωπη αμα λαχει...
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Δημήτρης Λημνιός για τον εμμονικο ειδικά με τους νέους που τους βάζει όταν αναγκάζετε

«Πήγα στον ΠΑΟΚ όταν δεν ήταν ο Λουτσέσκου, ήταν ο κ. Ίβιτς. Όταν ήρθε ο κ. Στανόγιεβιτς δεν ήμουν στα πλάνα του, είχα κάνει κουβέντα για να πάω δανεικός. Ερχόμενος ο κ. Λουτσέσκου είπε ότι ”τον Δημήτρη τον θέλω”. Μαζί του έκανα το ντεμπούτο μου, μαζί του του σήκωσα το πρωτάθλημα και τα κύπελλα, έκανα 100 και πλέον συμμετοχές. Με ωρίμασε σαν ποδοσφαιριστή και άνθρωπο, με στήριξε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή».
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Τον αφήσατε εκτός ενδεκάδας?!!!
Ήμαρτον!!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Λουτσε κοψε το λαιμό σου ρε φίλε και για αλλαγή μια φορά, μη παρουσιασεις το γνωστό πονοματο. Δηλαδή του πουστη ,ας παίξεις μπαλιτσα μια φορά να χαρούμε.
dev

Δημοσίευση από dev »

dragon έγραψε:Δημήτρης Λημνιός για τον εμμονικο ειδικά με τους νέους που τους βάζει όταν αναγκάζετε

«Πήγα στον ΠΑΟΚ όταν δεν ήταν ο Λουτσέσκου, ήταν ο κ. Ίβιτς. Όταν ήρθε ο κ. Στανόγιεβιτς δεν ήμουν στα πλάνα του, είχα κάνει κουβέντα για να πάω δανεικός. Ερχόμενος ο κ. Λουτσέσκου είπε ότι ”τον Δημήτρη τον θέλω”. Μαζί του έκανα το ντεμπούτο μου, μαζί του του σήκωσα το πρωτάθλημα και τα κύπελλα, έκανα 100 και πλέον συμμετοχές. Με ωρίμασε σαν ποδοσφαιριστή και άνθρωπο, με στήριξε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή».

αντιστοιχες δηλωσεις εκανε και ο Κουρτιτς προσφατα που προφανως δεν εχει αναγκη πλεον να γλειψει κανεναν στον ΠΑΟΚ.

ακους ομως πως μιλανε καποιοι αρδ οπως οι paoktoday για τον προπονητη και καταλαβαινεις ποιοι ειναι τελικα οι εμμονικοι
Karampinas

Δημοσίευση από Karampinas »

ναναι καλα ο λουτσεσκου που εξελίσσει τους παιχτες και βγαζει χρηματα η ομαδα, ακομα και τον αουγκουστο κατεφερε να κανει ανθρωπο και να μας φερει 6εκ,μονο ο λουτσεσκου θα μπορουσε να συνετίσει` αυτο το κατσικι και να κανει τα αυτονοητα μεσα στο γηπεδο....πραγματικα ο τυπος παιζει σε γαλαξιακα επιπεδα,τον εχω ικανο να καταφερει να πουλησει ακομα και τον μουργκ
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Maxpaok έγραψε:Άρχισε πάλι τα δικά του ο εμμονικος!!!
Στον πάγκο ο Καραμπινας για να παίζει ο κολλητός του ο μπαρκαρουτσος χωρίς πόδια αλλά με χέρια!!!!
Μπορώ να μην τα γράψω?!!!
Πως μας θέλετε? Να τα βλέπουμε όλα μέλι γάλα?!
29 Ιούλη 2023 βλέπω υπέγραψε ο Καραμπίνας. Χόρτο θα δει μόνο σε ταβέρνα (κατά προτίμη αρμυρίκια) μέχρι το 2025. Σάμπως δεν τον ξέρουμε τον Καρπουζά/Κλεφτοκοτά, τον εγωισμό και τα κολλήμματά του. Φύγε μόνος σου ρε.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όπως είπε και ο Ελβετός συνάδελφος, για το βράδυ της Πέμπτης και ανάλογα με το τελικό αποτέλεσμα, στους πάγκους των ομάδων θα είναι απαραίτητες οι εξής ιατρικές ειδικότητες: ψυχίατρος, καρδιολόγος, εντατικολόγος από ΜΕΘ και γαστρεντρολόγος για κολονοσκόπηση!
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ολοι οι αταλαντοι αμπαλοι μαζευτηκαν στη Λουτσιοβα.Για 5 γκολ ειναι. Παμε την Πεμπτη ολοι μαζι να τους πατησουμε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Karampinas έγραψε:ναναι καλα ο λουτσεσκου που εξελίσσει τους παιχτες και βγαζει χρηματα η ομαδα, ακομα και τον αουγκουστο κατεφερε να κανει ανθρωπο και να μας φερει 6εκ,μονο ο λουτσεσκου θα μπορουσε να συνετίσει` αυτο το κατσικι και να κανει τα αυτονοητα μεσα στο γηπεδο....πραγματικα ο τυπος παιζει σε γαλαξιακα επιπεδα,τον εχω ικανο να καταφερει να πουλησει ακομα και τον μουργκ
Αουγκούστο -> Κατσίκη
Σαματτα -> χειρότερος τεχνικά από εσιτι
Τι καραμπίνα είσαι εσύ παλικάρι μου?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”