Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Blackgr4 »

navigator11 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Τοσκίτσης στη σημερινή εκπομπή, είπε αυτό που πιστεύω και εγώ και το έχω γράψει.
Αν δεν έρθει τώρα ο Μαξίμοβιτς, δεν παίζει για Γενάρη κλπ. Ιστορίες είναι αυτά.
Βέβαια, δε μας αναφέρει το ... ανήκουστο που έχει ζητήσει από τον ΠΑΟΚ η Χετάφε. Το γνωρίζει αλλά δε γίνεται να το πει. Έτσι τουλάχιστον μεταφέρθηκε από ποιόν δε θυμάμαι πριν κάμποσες σελίδες ότι είπε τις προηγούμενες μέρες.
Δεν παίζει κάποιο ρόλο αδερφέ. Αν τους ζήτησε κάτι ανήκουστο η Χετάφε, ας την στείλουν στο διάολο και ας φέρουν άλλο χαφ. Δεν υπάρχει μόνο ο Μαξίμοβιτς επάνω σε αυτόν τον πλανήτη.
Και να σου πω και κάτι άλλο; Με τόσες υποθέσεις που σκαλώσαμε σε έναν συγκεκριμένο παίκτη που τελικά δεν ήρθε και στο τέλος είπαμε "δεν φέραμε κάποιον για να φέρουμε", άπειρα τα παραδείγματα πχ Τζιοβίνκο, δίνουν πάτημα στον κάθε κακοπροαίρετο να πει πως το κάνουν για τα μάτια του κόσμου και μόνο.

Γιατί προφανώς είναι πολύ δύσκολο να πιστέψεις πως είναι τόσο άχρηστοι όλοι τους και με 3.750.000 ευρώ (αυτή γράφεται πως είναι η τελική πρόταση για τον Μαξίμοβιτς) δεν μπορούν να βρουν άλλο σοβαρό χαφ σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Και το γ@μώτο της υπόθεσης είναι πως αν ο παίκτης (ο οποιοσδήποτε παίκτης) ήταν ήδη εδώ, στο σενάριο πρόκρισης, θα μπορούσε να παίξει στα επόμενα Ευρωπαϊκά ματς.
Τώρα κάνουμε τον σταυρό μας να γίνει καλά ο Σβαμπ, να μην πάθει τίποτα ο Τσιγγάρας και να μην κάνει καμία γκέλα ο Φιλίπε Σοάρες.
Στη τελική τόσο δύσκολο ήταν να κρατήσουν τον Ντόουγκλας μέχρι να βρουν τον αντικαταστάτη του;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Τώρα το τι λέει ο Τοσκιτσης, ο Κολκας και οποιαδήποτε άλλος είναι τελείως αδιάφορο.

Το τι θα γίνει το Γενάρη κανεις δεν το ξερει, στο ποδόσφαιρο 6 μήνες είναι μια αιωνιότητα.

Στο τώρα εμείς καιγόμαστε που απ’ ότι φαίνεται πάμε και στα παιχνίδια των πλει οφ χωρίς ενίσχυση. Ας περάσουμε, βέβαια, με το καλό την Χάιντουκ την Πέμπτη.

Εν παση περιπτώσει, παρότι την καθυστέρηση είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε την γενική εικόνα. Άλλωστε στήνεις ομάδα για όλη την χρόνια, όχι για 6 ματς.

18 μέρες έμειναν για να δούμε που θα πάει το έργο.

Προσωπικά δεν θα είχα καμία απολύτως απαίτηση και δεν θα εξέφραζα την παραμικρή υποψία γκρίνιας αν δεν είχε ανεβάσει (μιλώντας προφανώς εξ ονόματος του Ιβαν) τόσο ψηλά τον πήχη ο ΚΚ.

Υπενθυμίζω ότι στις 27 του Ιούνη δήλωσε:

- Η συμφωνημένη στρατηγική εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν είναι η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ.

- Τίποτα στις πράξεις μας δεν δείχνει παραίτηση ή κεφαλαιοποίηση.

- Είμαι βέβαιος όμως ότι ο Ιβάν Σαββίδης σύντομα θα έχει απαντήσει με τις πράξεις του.

Μέχρι στιγμής τα γεγονότα δεν τον δικαιώνουν όμως οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι και να περιμένουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ώστε να βγάλουμε τα οριστικά μας συμπεράσματα.

Δηλώνω αισιόδοξος ότι μέχρι το τέλος θα γίνουν αυτά που πρέπει και το ρόστερ της ομάδας θα αναβαθμιστεί ποιοτικά όπως άλλωστε ήταν και η συμφωνημένη στρατηγική εντός της ΠΑΕ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εσυ πιστεύεις ότι είναι εύκολο να πείσεις τον ιβαν βα δώσει για άλλον παίκτη 3.5-4 εκ ;;;;; Ενώ δεδομένα γουστάρει να τα δώσει για Μαξίμοβιτς;;
Είναι εύκολο να θέλει παίκτης τέτοιου επιπέδου να έρθει και να μπορούμε να τον αγοράσουμε ;;
Αν δεν κάτσει του Σέρβου θα πάνε σε δανεικό ..
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ δεν πιστεύω τίποτα και δεν κρίνω με βάση το τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές.

Εγώ ξέρω ότι υπάρχει μια ανεπίσημη δήλωση του Γιώργου και μια επίσημη του Κυριάκου που είχαν μια κοινή συνισταμένη.

«Δεν τα έχουμε παρατήσει, δεν κεφαλαιοποιούμε (άρα αν πουλήσουμε έχουμε σκοπό να τα ξαναβάλουμε στην ομάδα) και θα φέρουμε παίκτες ποιότητας για να αναβαθμίσουμε το ρόστερ».

Αυτά μας έταξαν τόσο ανεπίσημα όσο και επίσημα, οφείλουμε να τους δώσουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής για να δούμε αν θα αποδειχτούν συνεπείς ως προς τα λόγια τους.

Τώρα θα είναι ο Μαξίμοβιτς ή κάποιος άλλος (λες και δεν υπάρχει άλλο χάφ σε όλο τον κόσμο), θα είναι με αγορά ή δανεισμό ποσώς με ενδιαφέρει.

Αυτό που με ενδιαφέρει ως οπαδό είναι να γίνουν πράξη τα λεγόμενα και να δυναμώσει αγωνιστικά η ομάδα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Demir έγραψε:Εσυ πιστεύεις ότι είναι εύκολο να πείσεις τον ιβαν βα δώσει για άλλον παίκτη 3.5-4 εκ ;;;;; Ενώ δεδομένα γουστάρει να τα δώσει για Μαξίμοβιτς;;
Είναι εύκολο να θέλει παίκτης τέτοιου επιπέδου να έρθει και να μπορούμε να τον αγοράσουμε ;;
Αν δεν κάτσει του Σέρβου θα πάνε σε δανεικό ..
Αυτό που μόλις έγραψες, δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική και οποιαδήποτε ομάδα κινείται με τέτοια τακτική, είναι 100% βέβαιο πως αργά ή γρήγορα θα καταλήξει στον γκρεμό.
Δεν πουλάς τον βασικό και αναντικατάστατο σου χαφ, με την ελπίδα πως θα έρθει αυτός που "γουστάρεις" με εναλλακτική να πάρεις κάποιον οποιονδήποτε δανεικό.
Βέβαια αυτό είναι δικιά σου θεωρία, ελπίζω στη πράξη να μην ισχύει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Χωρίς να έχω την παραμικρή ενημέρωση από οπουδήποτε πιστεύω ότι τουλάχιστον ακόμα 2, ίσως και 3 παίχτες, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με Ευρώπη, θα αποκτηθούν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής. Το ποιοί και υπό τι καθεστώς δεν ξέρω. Μακάρι την Πέμπτη να προκριθούμε βέβαια για να τσουλήσει πιο ομαλά το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ok μπορει να γκρινιαζουμε για τα παντα σχεδον αλλα μην φτανουμε στα ακρα.Δυο ποδοσφαιριστες θα αποκτηθουν σιγουρα και θα ειναι οι ελαχιστες προσθηκες ανεξαρτητων συνθηκων.Απο εκει και περα αν μπουμε σε ομιλους θα εχουμε λογικα 1-2 επιπλεον κινησεις αναλογα και απο τι πιθανη αποχωρηση μπορει να υπαρξει μεχρι το τελος της περιοδου.Πχ έχω την αίσθηση πως εκτος του Σβαμπ που για πολλους ειναι υποψηφιος ,οπως εγραψαν και αλλοι, ο Ταισον μπορει να απασχολησει καθως αν αποκτηθει μεσοεπιθετικος επιπεδου δυσκολα θα δεχτει ρολο 4-5ου.Γενικα εχουμε δρομο ακομα με τις πιθανες κινησεις να φτανουν ισως και τις 5.
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν αποκτηθει αριστερο εξτρεμ βασικουρα πιο πιθανο βλεπω να μας χαιρετησει ο Ναρει παρα ο Ταισον.
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Είναι πάντως τραγικό να έχουμε φτάσει 15 Αυγούστου
και να μην έχει ακουστεί τίποτα για μέσοεπιθετικό εκτός από Καρασκαλ. Έστω και για δανεικό.
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Πριν 2 χρόνια, σε ένα καλοκαίρι χωρίς τεχνικό διευθυντή, περιμέναμε μεχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών να κλείσει ο Τζιοβινκο. Δεν χωρούσε ο νους μας ότι θα ξεκινήσουμε τη σεζόν με μοναδικό 10αρι στο ρόστερ τον Μπισεσβαρ.
Εγώ κάτι τέτοιο νιώθω ότι συμβαίνει και φέτος.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ενώ πέρυσι που είχες ΤΔ, σου έφερε τον Κουαλιατα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

95% θα περάσουμε στην έδρα μας με τόσο κόσμο μέχρι και οι Κροάτες είναι σε δίλημμα περίμεναν να μας ρίξουν2-3Goal

2ον Η ομάδα θα πάρει ανεξαρτήτως με την Ευρώπη τα λεγόμενα μπαλώματα θέσεις 8/10/εξτρέμ εγώ θα έλεγα χρειαζόμαστε και Τερματοφύλακα 'αν μπούμε με το καλό και στους ομίλους του ConfLeag' όπως θα αποχωρήσει κατά μεγάλο % ο Schwab στην πρώην ομάδα του που θέλει ντόπιους εγώ θα ήθελα μαζί του να πάει και ο Murg.

3ον Χθες έκανε δηλώσεις ο Λημνιός 'αν με θέλει η ομάδα πίσω' θα έρθω ίσως γίνει κάποια κίνηση Παρασκευή(άποψη μου) επίσης ο Taison που είπε ένας φίλος παραπάνω βλέπω να εξαντλήσει το συμβόλαιο το 1,5χαρτιών ποιο πιθανή αποχώρηση θα είναι Μεταγραφή να φύγει ο Narey για 2 λόγους 1) επέστρεψε από τραυματισμό 2) θέλει συμβόλαιο σαν
του A.Zivkovic 1,3 ''κατ εμέ αν υπάρχει πρόταση και άνω των 2-3χαρτιών να πουληθεί γιατί δύσκολο να είναι ο Narey με τα καλά παιχνίδια όπως πέρυσι ακόμα και με το παιχνίδι με τους Κροάτες ήταν off εντελώς'' και ας έρθει ο Λημνιός που θέλει να έρθει.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Darkm4n έγραψε:95% θα περάσουμε στην έδρα μας με τόσο κόσμο μέχρι και οι Κροάτες είναι σε δίλημμα περίμεναν να μας ρίξουν2-3Goal

2ον Η ομάδα θα πάρει ανεξαρτήτως με την Ευρώπη τα λεγόμενα μπαλώματα θέσεις 8/10/εξτρέμ εγώ θα έλεγα χρειαζόμαστε και Τερματοφύλακα 'αν μπούμε με το καλό και στους ομίλους του ConfLeag' όπως θα αποχωρήσει κατά μεγάλο % ο Schwab στην πρώην ομάδα του που θέλει ντόπιους εγώ θα ήθελα μαζί του να πάει και ο Murg.

3ον Χθες έκανε δηλώσεις ο Λημνιός 'αν με θέλει η ομάδα πίσω' θα έρθω ίσως γίνει κάποια κίνηση Παρασκευή(άποψη μου) επίσης ο Taison που είπε ένας φίλος παραπάνω βλέπω να εξαντλήσει το συμβόλαιο το 1,5χαρτιών ποιο πιθανή αποχώρηση θα είναι Μεταγραφή να φύγει ο Narey για 2 λόγους 1) επέστρεψε από τραυματισμό 2) θέλει συμβόλαιο σαν
του A.Zivkovic 1,3 ''κατ εμέ αν υπάρχει πρόταση και άνω των 2-3χαρτιών να πουληθεί γιατί δύσκολο να είναι ο Narey με τα καλά παιχνίδια όπως πέρυσι ακόμα και με το παιχνίδι με τους Κροάτες ήταν off εντελώς'' και ας έρθει ο Λημνιός που θέλει να έρθει.
Δεν νομίζω να είναι σωστή λογική ας έρθει ο Λημνιός που θέλει να έρθει, από τότε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ με το ζόρι 50 συμμετοχές και είναι δεξί εξτρέμ όπως Νάρεϊ ζιφκοβιτσ, και δεν έχει κάτι παραπάνω από αυτούς οπότε τζάμπα και άσε που από την ώρα που έφυγε ο μποτο ξαφνικά σταμάτησαν οι φήμες για Νάρεϊ Κοταρσκι
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Το paok24 το γυρίζει το μπιφτέκι. Εκεί που έλεγε μέχρι προχθές ότι η μεταγραφή κόλλησε σε κάτι που δεν έχει σχέση ο ΠΑΟΚ, τώρα λέει ότι εξαρτάται από την αποφασιστικότητα του ΠΑΟΚ.
Εκτός βέβαια αν τις τελευταίες δυο ημέρες έχουν αλλάξει τα δεδομένα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πιστεύω θα ανέβουμε λίγο και θα τα βρούμε στη μέση. Δηλαδή αν είμαστε τώρα στα 4, θα ανέβουμε στα 4.5Μ.

Όλη η δουλειά γίνεται γι᾽αυτό. Ο προεδρος της Χετάφε ξέρει οτι ρισκάρει, αλλά ξέρει οτι μας καίει να μπούμε στους ομίλους ΚΛ που φέρνουν 10άρικο. Άρα περιμένει να ανεβούμε (και καλά κάνει).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”