Διαβασα εγω. Δεν γραφει τιποτα το ιδιαιτερο.joshua έγραψε:Φορτσα δεν διαβασε κανεις? Οχι οτι θα γραφει τιποτα το ιδιαιτερο...

Διαβασα εγω. Δεν γραφει τιποτα το ιδιαιτερο.joshua έγραψε:Φορτσα δεν διαβασε κανεις? Οχι οτι θα γραφει τιποτα το ιδιαιτερο...
Παρεπιπτόντως ο Ομάρ παίζει αυτή τη στιγμή ρακέτες δίπλα μου στο μπιτσομπαρο marabou Ιερισσός.sic-4 έγραψε:omerta76 έγραψε:Λογιστικά - ξελογιστικα, φτάσαμε να παίζουμε τρίτο προκριματικό με μηδέν ενίσχυση στα χαφ: από περυσι είμαστε με -5 χαφ (Αουγκούστο, Κουρτιτς , Νταντας, Καντουρι, Μπισεσβαρ) και έχει έρθει ο Οζντοεφ πριν μια εβδομάδα και ο Τσιγγαρας επιστροφή
Προγραμματισμός απο τα Lidl.
ιδιως οι Κουρτιτς , Καντουρι, Μπισεσβαρ που καναν τη διαφορα..
Ήταν στα σκουλήκια κατι σαν τεχνικός διευθυντής και στον Παναθηναϊκό. Αλλά τα έχει χαλάσει και με τους δύο νομίζω χωρίς να μιλάω με απόλυτη σιγουριάMaxpaok έγραψε:Δηλαδή? Για να μην ψάχνουμε?
Logistis έγραψε:Παρεπιπτόντως ο Ομάρ παίζει αυτή τη στιγμή ρακέτες δίπλα μου στο μπιτσομπαρο marabou Ιερισσός.sic-4 έγραψε:omerta76 έγραψε:Λογιστικά - ξελογιστικα, φτάσαμε να παίζουμε τρίτο προκριματικό με μηδέν ενίσχυση στα χαφ: από περυσι είμαστε με -5 χαφ (Αουγκούστο, Κουρτιτς , Νταντας, Καντουρι, Μπισεσβαρ) και έχει έρθει ο Οζντοεφ πριν μια εβδομάδα και ο Τσιγγαρας επιστροφή
Προγραμματισμός απο τα Lidl.
ιδιως οι Κουρτιτς , Καντουρι, Μπισεσβαρ που καναν τη διαφορα..
Και φαίνεται σε πολύ καλή φόρμα