Ετοιμάστε για μεγάλα γούστα φέτος αδέρφια!!!

Χάχαχαχα...giapas έγραψε:Αν ο τύπος με 4 δημοσιεύσεις έχει αξιόπιστες πληροφορίες και στις στείλει, τρώω μπαν για 6 μήνες. Αν είναι παπατζης ,φως φανάρι, με αφήνεις 1 μέρα με ασυλία μόνο στο τοπικ του Λουτσεσκου να το κάνω καλοκαιρινό!
Πάει το στοίχημα ζορζ;;
Δηλαδή η ποσότητα των δημοσιεύσεων σε ένα φόρουμ,ορίζει την αξιοπιστία ενός ανθρώπου;giapas έγραψε:Αν ο τύπος με 4 δημοσιεύσεις έχει αξιόπιστες πληροφορίες και στις στείλει, τρώω μπαν για 6 μήνες. Αν είναι παπατζης ,φως φανάρι, με αφήνεις 1 μέρα με ασυλία μόνο στο τοπικ του Λουτσεσκου να το κάνω καλοκαιρινό!
Πάει το στοίχημα ζορζ;;
Υπάρχει κάπου το μέιλ αυτό;;sourmenetes έγραψε:Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Επειδή αυτά τα έχουμε ακούσει πολλές φορές και επειδή προς το παρόν περιμένουμε, αν θες να στείλει κάτι παραπάνω, μπορείς στο κεντρικό mail του paokmania.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ που ψάχνω να πιαστώ από οπουδήποτε είμαι με babis...Mitsospaoki4 έγραψε:Πάντως αν κρίνω από το άβαταρ, θα πόνταρα στην 2η περίπτωση.
Ετοιμάσου gpap
info.paokmania@gmail.comBasis_4 έγραψε:Υπάρχει κάπου το μέιλ αυτό;;sourmenetes έγραψε:Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Επειδή αυτά τα έχουμε ακούσει πολλές φορές και επειδή προς το παρόν περιμένουμε, αν θες να στείλει κάτι παραπάνω, μπορείς στο κεντρικό mail του paokmania.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρόλο που τον κυρίαρχο ρόλο τον έχει ο Κόλκας στην Φόρτσα, η αλήθεια είναι ότι πρωτοσέλιδο συντάχθηκε με inpaok που έλεγε πριν 4-5 μέρες ότι Μαξίμοβιτς ναι μεν, αλλά και εναλλακτικό πλάνο με νεαρό εκ λατινικής Αμερικής.joshua έγραψε:Φορτσα δεν διαβασε κανεις? Οχι οτι θα γραφει τιποτα το ιδιαιτερο...
Πλάκα κάνω φιλαράκι, θα χαρώ να μείνω ένα 6μηνο έξω.Basis_4 έγραψε:Δηλαδή η ποσότητα των δημοσιεύσεων σε ένα φόρουμ,ορίζει την αξιοπιστία ενός ανθρώπου;giapas έγραψε:Αν ο τύπος με 4 δημοσιεύσεις έχει αξιόπιστες πληροφορίες και στις στείλει, τρώω μπαν για 6 μήνες. Αν είναι παπατζης ,φως φανάρι, με αφήνεις 1 μέρα με ασυλία μόνο στο τοπικ του Λουτσεσκου να το κάνω καλοκαιρινό!
Πάει το στοίχημα ζορζ;;
Μάλιστα.
Μείνε ένα χρόνο να σπαμάρεις 100 μονολεκτικά ποστ την ημέρα και τότε η αξιοπιστία σου θα εκτιναχθεί.Basis_4 έγραψε:Δηλαδή η ποσότητα των δημοσιεύσεων σε ένα φόρουμ,ορίζει την αξιοπιστία ενός ανθρώπου;giapas έγραψε:Αν ο τύπος με 4 δημοσιεύσεις έχει αξιόπιστες πληροφορίες και στις στείλει, τρώω μπαν για 6 μήνες. Αν είναι παπατζης ,φως φανάρι, με αφήνεις 1 μέρα με ασυλία μόνο στο τοπικ του Λουτσεσκου να το κάνω καλοκαιρινό!
Πάει το στοίχημα ζορζ;;
Μάλιστα.