Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
prijio2

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από prijio2 »

Αν δεν κουραστήκατε να ποστάρετε τα ίδια και τα ίδια, εκατοντάδες φορές, ε, κουράζετε ρε μάγκες!!
Φτάνει πια! Ρε mods, λιγάκι έλεος δηλαδή!! Τι πράμα είναι αυτό, σε τούτο το πολύπαθο τόπικ ρε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εχουμε διαβασει 5000 φορες τα ιδια πραματα.Γιατι το κανετε αυτο στους ευατους σας?Δε βαρεθηκατε?
Ο κοσμος ειναι σαλταρισμενος απ ολα αυτα που του συμβαινουν εδω και χρονια και ψαχνει αφορμες να ξεσπασει.Το βλεπεις παντου.
Μη προσπαθειτε αδικα να αλλαξετε γνωμη στο συνομιλητη σας αναπαραγωντας τα ιδια και τα ιδια.Το χετε ξαναματακανει 1000 φορες και δεν εγινε .Ποιο το νοημα ?
Πατε και λιγο πασο.Αφηστε λιγο το λαπτοπ και το κινητο να παρετε μια ανασα κι οταν ξαναμπειτε δειξτε λιγο αυτοσυγκρατηση οταν διαβσετε κατι που δε σας αρεσει.Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

στην παρεα μου οι περισσοτεροι υποστηριζουν αλλες ομαδες. Ολοι παρακαλανε να φυγει ο Λουτσεσκου για να γελασουν με τα χαλια μας.
Σε αυτο το χαωτικο περιβαλλον ο Λουτσεσκου κανει παπαδες ως προς τα αποτελεσματα που φερνει.Καλειται να φερει προκριση σε ομαδα χωρις μεσους εχοντας πουλησει τον μοναδικο μεσο που θεωρει σταθερά για το κεντρο.Πριν τη ρεβανς.
Εχουμε απεναντι μας ομαδες που χτιζουν\εχτισαν γηπεδα και φερνουν παικτες με τη σεσουλα.Που η κυβερνηση προσκυναει τους ιδιοκτητες τους κ τους εχει στα οπα οπα.
Χωρις Λουτσεσκου θα κλαψουν μανουλες.
Απορω πως δεν το βλεπει ενα τμημα του κοσμου που νομιζει οτι η αλλαγη προπονητη θα βελτιωσει κατι.
Μιλανε για κολληματα τη στιγμη που ο Λουτσεσκου ειναι προπονητης σε εμπολεμη ζωνη και κανει διαχειριση διπλωματη.
Κ δε θα βαρεθω να το λεω.Σαν ατομο δεν τον παω μια.Με εκνευριζει αφανταστα.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

prijio2 έγραψε:Αν δεν κουραστήκατε να ποστάρετε τα ίδια και τα ίδια, εκατοντάδες φορές, ε, κουράζετε ρε μάγκες!!
Φτάνει πια! Ρε mods, λιγάκι έλεος δηλαδή!! Τι πράμα είναι αυτό, σε τούτο το πολύπαθο τόπικ ρε παιδιά;
Α χου το! Κουράστηκες παιδί μου; Με δέκα μέρες στο φορουμ και σαρανταπέντε δημοσιεύσεις; Και γιατί μπαίνεις τότε και χαλάς τη ζαχαρένια σου. Σκέψου λίγο την ψυχική υγεία σου!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

barlow4 έγραψε:στην παρεα μου οι περισσοτεροι υποστηριζουν αλλες ομαδες. Ολοι παρακαλανε να φυγει ο Λουτσεσκου για να γελασουν με τα χαλια μας.
Σε αυτο το χαωτικο περιβαλλον ο Λουτσεσκου κανει παπαδες ως προς τα αποτελεσματα που φερνει.Καλειται να φερει προκριση σε ομαδα χωρις μεσους εχοντας πουλησει τον μοναδικο μεσο που θεωρει σταθερά για το κεντρο.Πριν τη ρεβανς.
Εχουμε απεναντι μας ομαδες που χτιζουν\εχτισαν γηπεδα και φερνουν παικτες με τη σεσουλα.Που η κυβερνηση προσκυναει τους ιδιοκτητες τους κ τους εχει στα οπα οπα.
Απορω πως δεν το βλεπει ενα τμημα του κοσμου που νομιζει οτι η αλλαγη προπονητη θα βελτιωσει κατι.
Μιλανε για κολληματα τη στιγμη που ο Λουτσεσκου ειναι προπονητης σε εμπολεμη ζωνη και κανει διαχειριση διπλωματη.
Εσυ τώρα γιατί χαλάς την πιάτσα ρε φίλε ; Άντε πχια
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

john4serres έγραψε:
prist64 έγραψε:
renegade έγραψε:Αυτή η στήριξη στον οποιοδήποτε προπονητή μου θυμίζει λίγο τότε που κυνηγουσαμε τον Γούμενο και μας έβριζαν κάποιοι επειδή ι πρόεδρος είναι θεσμός και πρέπει να είμαστε τουμπεκα
καλα να φυγει
και ποιος θα ερθει?
Igor Tudor
Γιαννη δεν αναφερθηκα σε προπονητη

αυτο που εγραψα ηταν το επιχειρημα των υποστηρικτων των...θεσμων
οταν ετρωγε κυνηγητο ο Γουμενος
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Tolaros έγραψε:
Special 4 έγραψε: Που αποκλειστηκαμε απο την πρωτη σοβαρη ομαδα λες π συναντήσαμε?
Τη Μαρσειγ?
Π την εκανε γιογιο προχτες ο Γιοβανοβιτς?

Για απαντησε για ολα τα υπολοιπα π αναφερω εγω
Σοβαρά τώρα?Δηλαδή Κοπεγχάχη, Μίντιλαντ, Γάνδη ήταν επιπέδου Βόλου?
Εκείνη η Μαρσέιγ του Απριλίου είναι ίδια με αυτή που είναι όλοι νέοι παίκτες ε? Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν την είχε πατήσει ε?
Αποδομήστε και εκείνη την πορεία, μίλκο καπ ρε τι να λέμε.
Αμ το άλλο το νταμπλ, ποιος ξεχνάει το χέρι του Βιερίνια στη Λαμία?
Ξέρω, έτσι λένε όλοι. Πάντως κάνεις δουλίτσα εδώ μέσα που θα ζήλευε και ο Τσαλτίδης, μπράβο

Εγω θελω τον ΠΑΟΚ μεγαλο
Κ γι αυτο δεν θέλω ν καταντησω ν πανηγυριζω το νταμπλ για τα επομενα 35 χρονια

Οταν σ καθε αποπειρα ποδοσφαιρικης συζητησης κ κριτικης για τον Λουτσεσκου
το αντεπιχειρημα ειναι: ναι αλλα πηρε νταμπλ πριν 4 - 5 χρονια κ ολο το ροστερ ειναι για τα σκυλια κ φερτε του παικτες για ν ξαναπαρει νταμπλ
τοτε γιατι σ πειραζει το δικο μου επιχειρημα για τη Μαρσειγ?

Αλλη η Μαρσειγ τοτε κ τωρα
Συμφωνω
Αλλος ομως κ ο Λουτσεσκου τοτε κ τωρα
Τωρα το ποδοσφαιρο τον ξεπερασε διοτι αυτος δεν θελει ν αλλαξει τιποτα στο παιχνιδι του

Δεν θ γίνω προσωπολατρης
Κ δεν θ μικραινω τον ΠΑΟΚ

Παραπανω εγραψε ο Ασιμος :
Λουτσεσκου μέχρι ν σβησει ο ήλιος. Ετσι χωρις λόγο.

Εγω απανταω:

ΠΑΟΚ μεχρι ν σβησει ο ηλιος κ ν παγωσει η κολαση
Για 1926 λόγους
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

barlow4 έγραψε:στην παρεα μου οι περισσοτεροι υποστηριζουν αλλες ομαδες. Ολοι παρακαλανε να φυγει ο Λουτσεσκου για να γελασουν με τα χαλια μας.

Ναι, αλλά βάζει μόνο γέρους, ναι αλλά πού πας με πιτσιρίκια, ναι αλλά δεν βάζει Ντέλια, ναι αλλά βάζει Ντέλια και τον εκθέτει που τον έβαλε, ναι αλλά κάνει rebuilding με Biseswar CF, ναι αλλά ανανέωσε El Kaddouri, ναι αλλά, ναι αλλά, ναι αλλά...
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Η πλάκα είναι ότι εσύ ως Μοντ θα πρέπει να κρατάς ισορροπία μεταξύ φίλων στο φόρουμ.
Το αστείο είναι ότι κάνεις ακριβώς το αντίθετο.
Ούτε μία Ούτε δύο αλλά επαναλαμβανομενα.
Από την άλλη έχεις και την ευχέρεια να στέλνεις για μπάνια όποιον εσύ κρίνεις ότι "ξεφεύγει "

Φίλε? Καθημερινά την ίδια τακτική ακολουθείς.
Κάθε μέρα, ειρωνεία και σαρκασμό.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν, με Λουτσεσκου έφτασε αρκετά ψηλά, δεν κατάφερε να κάνει τίποτα στην Ευρώπη,
Και με Λουτσεσκου επίσης βυθιζεται καθε μέρα και περισσότερο.
Όσοι είναι ΠΑΟΚ πάνε να σκάσουν με την όλη κατάσταση των τελευταίων χρόνων
Όσοι είναι Λουτσεσκου, κάθε μέρα γιορτή και όλα καλά.....
Φαίνεται καθαρά ότι δεν βάζουν όλοι το καλό της ομάδας πάνω από όλα.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ρε παιδιά! Δείτε κι λίγο την μεγάλη εικόνα. Σήμερα που μιλάμε ο ΠΑΟΚ μας καλείται να περάσει στους ομίλους χωρίς τους δύο βασικότατους παίκτες του περσινού άξονα κι με φορ που ακόμα δεν είναι έτοιμος. Κάντε λίγο ποδοσφαιρική κριτική !!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Maxpaok έγραψε:Η πλάκα είναι ότι εσύ ως Μοντ θα πρέπει να κρατάς ισορροπία μεταξύ φίλων στο φόρουμ.
Το αστείο είναι ότι κάνεις ακριβώς το αντίθετο.
Ούτε μία Ούτε δύο αλλά επαναλαμβανομενα.
Από την άλλη έχεις και την ευχέρεια να στέλνεις για μπάνια όποιον εσύ κρίνεις ότι "ξεφεύγει "

Φίλε? Καθημερινά την ίδια τακτική ακολουθείς.
Κάθε μέρα, ειρωνεία και σαρκασμό.
Απαντώ στο Προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

joshua έγραψε:Εγω προσωπικα δεν νομιζω οτι παιζει για το αποτελεσμα,παιζει φοβικα καθως δεν πιστευει ιδιαιτερα στο ροστερ του για να μην εκτεθει και χαλασει η εικονα του,μονο που αυτος ο τροπος ενεχει ρισκα που μπορουν να οδηγησουν σε αποτελεσματα οπως ο αποκλεισμος απο τη Λεφσκι.
Ποσο συντηριτικο και φοβικο ειναι να εχεις 6 παικτες στο 93 πανω απο το κεντρο και να πιεζεις εκτος εδρας με την Χαιντουκ και να βγαζεις φαση για γκολ(μουργκ);;;

υ.γ.Αν ετρωγε γκολ ομως στην κοντρα θα λεγατε μαλακα ρουμανε που δεν εκατσες πισω να κρατησεις το αποτελεσμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Σάβ 12 Αύγ 2023, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

toumba5 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν, με Λουτσεσκου έφτασε αρκετά ψηλά, δεν κατάφερε να κάνει τίποτα στην Ευρώπη,
Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις...
Εσυ νομιζεις οτι χωρις Λουτσο ο ΠΑΟΚ θα απογειωθει( :lol: :lol: :lol: :lol: ) και εμεις λεμε οτι στην ΠΑΡΟΥΣΑ φαση μονο αυτος μπορει να κρατησει την ομαδα σε ενα καλο επιπεδο...τι γιορτες και ολα καλα...
Ολοι την ιδια π@π@ρια τσαπουνατε...οτι εχουμε γιορτη και πανηγυριζουμε κτλ...κανενας δεν πανηγυριζει και κανενας δεν γιορταζει
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

toumba5 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν, με Λουτσεσκου έφτασε αρκετά ψηλά, δεν κατάφερε να κάνει τίποτα στην Ευρώπη,
Δεν ξέρω ποιος άλλος προπονητής έφτασε την ομάδα μας στους 8 οποιασδήποτε Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Επίσης κανένας δεν γιορτάζει, κανένας δεν πανηγυρίζει, εκτός αν το αποτέλεσμα του δίνει αυτό το δικαίωμα.
Το να υποστηρίζει κάποιος, πως με την υπάρχουσα κατάσταση στα οικονομικά του ΠΑΟΚ και το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ, ο Λουτσέσκου σε κρατάει σε ένα χ επίπεδο που άλλος θα δυσκολεύονταν, δεν σημαίνει πως είναι λιγότερο ΠΑΟΚ από εσένα.
Και εγώ που δεν θέλω να τον διώξουν όσο δεν φτιάχνουν ομάδα, ακόμα και έτσι λέω πως αν είναι να φέρουν κάποιον καλύτερο, που θα τα πάει καλύτερα, ας τον διώξουν να τελειώνουμε.
Πες μου τώρα εσύ, ποιος θα έρθει και δεν θα ζητήσει παίκτες. Άντε να δούμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”