Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
15_50

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από 15_50 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
15_50 έγραψε:Ο Πασχαλάκης για τον Βιειρίνια είπε πως δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς αυτόν, ακριβώς το ίδιο που λένε σήμερα οι Πασχαλάκηδες για τον Λουτσέσκου.

Όπως είδαμε ότι υπάρχει Γιαννούλης.
Όπως είδαμε ότι υπάρχει Κοτάρσκι.
Έτσι θα δούμε ότι υπάρχει και προπονητής.

Εικόνα
Καλημέρα Μπαρκαρούτσε, αρχισαχλαμάρα του φόρουμ που έχεις κατορθώσει να κάνεις του κανόνες πανί για την σούφρα σου και να λειτουργείς ανεξέλεγκτα.
Στο βίντεο δεν δείχνεις να το έχεις με την υποκριτική, τουλάχιστον όχι τόσο όσο με την άλλη σου ιδιότητα.
Κλόουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Σάβ 12 Αύγ 2023, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eσυ με το αρχισαχλαμαρα και τη σουφρα τι ακριβως πετυχαινεις?
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Δεν είμαι εγώ αυτός που συστηματικά προσπαθεί και επιτίθεται, ειρωνεύεται, μειώνει ή προσβάλει τον οποιονδήποτε δεν γουστάρει εδώ μέσα.
Καλό θα ήταν λοιπόν να απευθύνεις άλλου το ερώτημα σου.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Γεγονός...
Άβαταρ μέλους
prijio2

Δημοσίευση από prijio2 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
prijio2 έγραψε:Αν δεν κουραστήκατε να ποστάρετε τα ίδια και τα ίδια, εκατοντάδες φορές, ε, κουράζετε ρε μάγκες!!
Φτάνει πια! Ρε mods, λιγάκι έλεος δηλαδή!! Τι πράμα είναι αυτό, σε τούτο το πολύπαθο τόπικ ρε παιδιά;
Α χου το! Κουράστηκες παιδί μου; Με δέκα μέρες στο φορουμ και σαρανταπέντε δημοσιεύσεις; Και γιατί μπαίνεις τότε και χαλάς τη ζαχαρένια σου. Σκέψου λίγο την ψυχική υγεία σου!
Σοβαρά τώρα ρε μοδεράτορα; Δηλαδή προτεραιότητα σου είναι να κοιτάζεις να ειρωνευτείς κάποιον που έγραψε
μια διαμαρτυρία για το χάλι που έχει καταντήσει το συγκεκριμένο τόπικ, παρά να κοιτάξεις πώς να το διορθώσεις;

Σε ενδιαφέρει αν εγώ είμαι 10 μέρες στο φόρουμ κι αν έχουν εγκριθεί 45 ποστς μου κι όχι οι περισσότεροι, που έχουν αναγουλιάσει μ' αυτή τη διαρκή αηδία της προπαγάνδας και των επί προσωπικού αντιπαραθέσεων, δηλαδή;

Έτσι πιστεύεις ότι εκτελείς τα καθήκοντα του μοδεράτορα, που σου ανέθσαν και δέχθηκες οικειοθελώς, δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

15_50 έγραψε:Καλημέρα Μπαρκαρούτσε, αρχισαχλαμάρα του φόρουμ που έχεις κατορθώσει να κάνεις του κανόνες πανί για την σούφρα σου και να λειτουργείς ανεξέλεγκτα.
Στο βίντεο δεν δείχνεις να το έχεις με την υποκριτική, τουλάχιστον όχι τόσο όσο με την άλλη σου ιδιότητα.
Κλόουν

Καλησπέρα 15_50.

Σε ενδιαφέρει πολύ η σούφρα μου; Μη γίνεις εμμονικός και με τη σούφρα μου, πληζ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Maxpaok έγραψε:Η πλάκα είναι ότι εσύ ως Μοντ θα πρέπει να κρατάς ισορροπία μεταξύ φίλων στο φόρουμ.
Το αστείο είναι ότι κάνεις ακριβώς το αντίθετο.
Ούτε μία Ούτε δύο αλλά επαναλαμβανομενα.
Από την άλλη έχεις και την ευχέρεια να στέλνεις για μπάνια όποιον εσύ κρίνεις ότι "ξεφεύγει "

Φίλε? Καθημερινά την ίδια τακτική ακολουθείς.
Κάθε μέρα, ειρωνεία και σαρκασμό.

Έχω απαντήσει σε αυτό, δεν θυμάμαι σε ποιο topic, πριν ελάχιστες μέρες.

Είτε έκανες εγγραφή πριν 2 μέρες, είτε δεν έμπαινες πολύ πριν 2 βδομάδες.

Πάμε άλλη μία:

Έριχνα μπαν για κάθε ειρωνεία (6ωρα, 1ήμερα, ολιγοήμερα γενικώς) και δεν άρεσε σε πολλούς. Είχα παράπονα και από τη mod team.

Αφού με θεωρήσατε κακό και αυστηρό, τώρα θα έχετε αυτά, μέχρι νεωτέρας.

Μπουρδέλο φόρουμ θέλετε, μπουρδέλο θα έχετε. Αφού τα μπαν συνετίζουν ελάχιστους και η αχαριστία ορισμένων ξεχειλίζει από τα αυτιά.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Αναμενω απαντηση παιδια. Μπορει να ηταν μολις μια μερα αλλα η ουσια ειναι πως ηταν μπαν ξεκαθαρα λογω αλλης αποψης. Θελω να μου απαντησει ο σνουφελ.
Ξαναλεω, δεν εβρισα δεν προσβαλλα δεν ειρωνευτηκα. Εξεφρασα την αποψη οτι αυτος ο Λουτσεσκου που βλεπουμε τα τελευταιε χρονια ειναι ο κανονικος, εννοωντας πως δεν τον θεωρω τοσο καλο οσο τον εχετε παρουσιασει.
Και εφαγα μπαν!!!
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
15_50 έγραψε:Καλημέρα Μπαρκαρούτσε, αρχισαχλαμάρα του φόρουμ που έχεις κατορθώσει να κάνεις του κανόνες πανί για την σούφρα σου και να λειτουργείς ανεξέλεγκτα.
Κλόουν

Καλησπέρα 15_50.

Σε ενδιαφέρει πολύ η σούφρα μου; Μη γίνεις εμμονικός και με τη σούφρα μου, πληζ.
Σου έχω αποδείξει με την αδιαφορία μου το ποσό με ενδιαφέρεις και συ και η σούφρα σου.
Αλλά μια, δύο, τρεις...
άντε και ... στην τελική ρε κλόουν.

Α και που είσαι, δεν έχω κάνει παράπονο ΠΟΤΕ για μπαν που έχεις ρίξει είτε εσύ, είτε οι υπόλοιποι, είτε ήταν δίκαιο, είτε ήταν άδικο, είτε ήταν για 1 ώρα είτε για ένα μήνα, οπότε τις ειρωνίες σου και την νέα σου τακτική να την εφαρμόζεις στους ομοίους σου, κοπριά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

prijio2 έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:
prijio2 έγραψε:Αν δεν κουραστήκατε να ποστάρετε τα ίδια και τα ίδια, εκατοντάδες φορές, ε, κουράζετε ρε μάγκες!!
Φτάνει πια! Ρε mods, λιγάκι έλεος δηλαδή!! Τι πράμα είναι αυτό, σε τούτο το πολύπαθο τόπικ ρε παιδιά;
Α χου το! Κουράστηκες παιδί μου; Με δέκα μέρες στο φορουμ και σαρανταπέντε δημοσιεύσεις; Και γιατί μπαίνεις τότε και χαλάς τη ζαχαρένια σου. Σκέψου λίγο την ψυχική υγεία σου!
Σοβαρά τώρα ρε μοδεράτορα; Δηλαδή προτεραιότητα σου είναι να κοιτάζεις να ειρωνευτείς κάποιον που έγραψε
μια διαμαρτυρία για το χάλι που έχει καταντήσει το συγκεκριμένο τόπικ, παρά να κοιτάξεις πώς να το διορθώσεις;

Σε ενδιαφέρει αν εγώ είμαι 10 μέρες στο φόρουμ κι αν έχουν εγκριθεί 45 ποστς μου κι όχι οι περισσότεροι, που έχουν αναγουλιάσει μ' αυτή τη διαρκή αηδία της προπαγάνδας και των επί προσωπικού αντιπαραθέσεων, δηλαδή;

Έτσι πιστεύεις ότι εκτελείς τα καθήκοντα του μοδεράτορα, που σου ανέθσαν και δέχθηκες οικειοθελώς, δηλαδή;
Ποιος είσαι σύ; Που μέσα σε δέκα μέρες και 46 δημοσιεύσεις βαρέθηκες να διαβάζεις τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του φορουμ; Που στην ουσία είναι κλειδωμένο για τα μη μέλη. Άρα ή διπλός λογαριασμός είσαι ή νέος που έφαγε μόνιμο. Δεν υπάρχει τριτη απάντηση.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αν και φανερωνω λιγο την ηλικια μου...ερωτοδικειο το καναμε εδω μεσα :mrgreen:

[youtube]RsCNBYrzTus[/youtube]

το βιντεακι τα σπαει...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Dimg4a έγραψε:Αναμενω απαντηση παιδια. Μπορει να ηταν μολις μια μερα αλλα η ουσια ειναι πως ηταν μπαν ξεκαθαρα λογω αλλης αποψης. Θελω να μου απαντησει ο σνουφελ.
Ξαναλεω, δεν εβρισα δεν προσβαλλα δεν ειρωνευτηκα. Εξεφρασα την αποψη οτι αυτος ο Λουτσεσκου που βλεπουμε τα τελευταιε χρονια ειναι ο κανονικος, εννοωντας πως δεν τον θεωρω τοσο καλο οσο τον εχετε παρουσιασει.
Και εφαγα μπαν!!!
Ήταν και γι αυτό το ποστ και για άλλα που έκανες στο λαιβ

Έπρεπε να φάει μπάν κ αυτός που έκανε το ποστ που απαντούσες? Ναι
Έπρεπε να φάνε μονοήμερο κι άλλοι? Ναι
Είχατε φάει μπάν με το Gospi και επιστρέψατε με την υπόσχεση να συμμορφωθείτε? Ναι
Το κάνετε τον τελευταίο καιρό? Όχι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει η δημοσίευση που τιμωρήθηκε και λόγος της τιμωρίας. Αν θέλουμε να είμαστε σεβαστοί.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

https://youtu.be/kleoinBTNqo

Οχι αλλο καρβουνο;....
ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΕΕΕ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”