Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από renegade »

Blackgr4 έγραψε:
renegade έγραψε:Ζίβκο ζίβκοβιτς
14 γκολ την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ πόσα έβαλες συνολικά τις δύο χρονιές με το λουτσέσκου... που και να μην έπαιρνε το 110% των παικτών του.

Υγ sorry αλλά εκεί στο καλύτερος προπονητής της ιστορίας σου γέλασα λίγο. Εκτός κι αν το είπες εν τη ρύμη του λόγου και απλά εννοούσες ο πιο επιτυχημένος προπονητής...το το οποίο έχει διαφορά μεγάλη
Δηλαδή το αν κάποιος παίρνει από τον κάθε παίκτη του τα πάντα, ορίζεται από τα στατιστικά του παίκτη;
Χμ.. Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς.
Και αν στατιστικώς ο Αντρίγια (γιατί Αντρίγια τον λένε, όχι Ζίφκο, αυτός είναι τερματοφύλακας), δεν τράβηξε στατιστικώς το ίδιο καλά, αυτό σημαίνει πως η πλειοψηφία των παικτών μας δεν το έκανε;
Αυτό το έχεις αναλύσει μόνο για τη δεύτερη του θητεία; Γιατί στη πρώτη είχε ας πούμε και τον Πρίγιο, που δεν έκανε αντίστοιχες χρονιές στη καριέρα του όπως αυτές που έκανε με τον ΠΑΟΚ. Ή τον Μάτος ας πούμε.

Υ.Γ. Ναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής της ιστορίας μας. Αυτό εννοούσα. Το καλύτερος είναι υποκειμενικό.
Οταν είσαι μπροστινός τα στατιστικά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.
Φυσικά και θα μιλήσω αποκλειστικά για την δεύτερη του θητεία γιατί βσε αυτήν είναι άλλος προπονητής απ' όλες τις απόψεις και αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα...και εν προκειμένω και του ΠΑΟΚ.

Υγ και με Ίβιτς έσπερναν οι πριγιο και Μάτος...και χωρίς Αντρέ στην ομάδα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Miles έγραψε:Φυσικά και είναι! Άρα γιατί τον έσκιζες;
Για τον ίδιο λόγο που το πρωί σκίζουν τον Λουτσέσκου και το βράδυ γκρινιάζουν για τις μεταγραφές που δεν γίνονται.
Ψάξε τώρα να βγάλεις άκρη..
renegade

Γιατί να μην το σκίζω?
Το ότι ο προπονητής δεν καταφέρνει να πάρει το 100% από τον παίκτη δεν είναι λόγος να μην ακούσω τον παίκτη όταν δεν έχει καλή απόδοση.

Βέβαια στην δική σου περίεργη λογική μπορεί να ισχύουν άλλα πράγματα... δικαίωμα σου
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

aivas19 έγραψε:
Special 4 έγραψε:
Maxpaok έγραψε:Δεν πρέπει να φύγει ο λουτσε όσο η διοίκηση τον εμπιστεύεται και τον θέλει στην θέση του.
Γιατί αν δεν ήταν, είναι ο λουτσε η διοίκηση πιθανολογει ότι ανά τακτά διαστήματα οι εντάσεις και οι κραδασμοι θα ήταν μεγαλύτεροι που θα σήμαινε τις επίσης συχνές αλλαγές προπονητών.

Θα γίνει η ερώτηση.
Δηλαδή λουτσε εφ όρου ζωής?
Όχι! Η ζωή, ο χρόνος φέρνει τις ρίξεις και τις αλλαγές.

Μέχρι τότε κι εγώ με λουτσε αλλά όχι με φιμωτρο ή άβουλο.

Συγνώμη δεν θέλω να θίξω κάποιον. Αλλά αυτή η κουβέντα με ονόματα, ψηφοφορίες και υποθέσεις πρώην, νυν και λοιπών, είναι πολύ παιδική.
Κι όχι ασφαλώς ποδοσφαιρική.
Αν η διοικηση θεωρεις οτι κρινει σωστα π τον εμπιστευεται
Τοτε η διοικηση κρινει το ιδιο σωστα κ για το ροστερ π του παρεχει για ν πετυχει τους στοχους της ομαδας

Την πρωτη χρονια μιλαγε για πρωταθλημα
Αποτυχια κ -19 απο την κορυφη + χαμενος τελικός κυπελλου

Την δευτερη χρονια αποκλεισμος στην Ευρωπη απο το χωριο κ -16 απο την κορυφη + χαμενος τελικος με 11vs 10 παικτες + 4η θέση + 17 γκολ παθητικο + περασμα ολου του ΠΟΚ μεσα απο την Τουμπα για πρωτη φορα στα 97 χρονια ιστοριας

Οταν γινει ενα poll για τον προπονητη θ φανει η αποψη του κοσμου
Το 8 κονφερενς γιατι δεν το αναφερεις; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Λες για περασμα του ΠΟΚ απο την τουμπα αλλα δεν λες οτι κερδισες γαυρο και βαζελο στην εδρα τους Γιατι τοσο κομπλεξ και δεν αναφερεις την αληθεια; Μαλλον η αφίσα του Αλμειντα σε παρασυρει

heads up βγηκα θετικος COVID σημερα οποτε keep writing να εχω να απανταω

Που αποκλειστηκαμε απο την πρωτη σοβαρη ομαδα λες π συναντήσαμε?
Τη Μαρσειγ?
Π την εκανε γιογιο προχτες ο Γιοβανοβιτς?

Για απαντησε για ολα τα υπολοιπα π αναφερω εγω
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

renegade
χαρα στο κουραγιο σου
Miles

Δημοσίευση από Miles »

renegade έγραψε:
Γιατί να μην το σκίζω?
Το ότι ο προπονητής δεν καταφέρνει να πάρει το 100% από τον παίκτη δεν είναι λόγος να μην ακούσω τον παίκτη όταν δεν έχει καλή απόδοση.

Βέβαια στην δική σου περίεργη λογική μπορεί να ισχύουν άλλα πράγματα... δικαίωμα σου
Ο παίχτης έδειξε στην αρχή καθαρά ότι επειδή η καλύτερη του είναι να συγκλίνει αυτό θέλει ανοιχτό γήπεδο για να βρίσκει χώρους. Τους βρήκε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια στην αρχή και ύστερα στο πρωτάθλημα κόλλησε, γιατί αν θυμάμαι καλά και επί Πάμπλο κάποια στιγμή είχαν αρχίσει οι μουρμούρες καθώς είχε σταματήσει να σκοράρει.

Αυτό που μου τη δίνει με σένα είναι ότι κάθεσαι και χρησιμοποιείς επιχειρηματολογία Μοντεχρίστο και special κλπ. Αυτά που κορόιδευες μέχρι πέρσι έρχεσαι και μας τα λες φέτος. Τελευταίο παράδειγμα, πέρσι και πρόπερσι σωστά έλεγες κι εσύ για τα βαριά πόδια από τη σκληρή προετοιμασία και φέτος αναρωτιέσαι γιατί η ομάδα δεν έχει φυσική κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από aivas19 »

Special 4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Special 4 έγραψε: Αν η διοικηση θεωρεις οτι κρινει σωστα π τον εμπιστευεται
Τοτε η διοικηση κρινει το ιδιο σωστα κ για το ροστερ π του παρεχει για ν πετυχει τους στοχους της ομαδας

Την πρωτη χρονια μιλαγε για πρωταθλημα
Αποτυχια κ -19 απο την κορυφη + χαμενος τελικός κυπελλου

Την δευτερη χρονια αποκλεισμος στην Ευρωπη απο το χωριο κ -16 απο την κορυφη + χαμενος τελικος με 11vs 10 παικτες + 4η θέση + 17 γκολ παθητικο + περασμα ολου του ΠΟΚ μεσα απο την Τουμπα για πρωτη φορα στα 97 χρονια ιστοριας

Οταν γινει ενα poll για τον προπονητη θ φανει η αποψη του κοσμου
Το 8 κονφερενς γιατι δεν το αναφερεις; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Λες για περασμα του ΠΟΚ απο την τουμπα αλλα δεν λες οτι κερδισες γαυρο και βαζελο στην εδρα τους Γιατι τοσο κομπλεξ και δεν αναφερεις την αληθεια; Μαλλον η αφίσα του Αλμειντα σε παρασυρει

heads up βγηκα θετικος COVID σημερα οποτε keep writing να εχω να απανταω

Που αποκλειστηκαμε απο την πρωτη σοβαρη ομαδα λες π συναντήσαμε?
Τη Μαρσειγ?

Ο Γιοβανοβιτς 2 χρονια ηταν κατω απο τον προπονητη με τον οποιο εχεις κομπλεξ. Περασε τελικο παιζοντας με χωρια (πες αν κανω λαθος) ενω εσυ απεκλεισες χαρτινη και γαυρο αλλα αυτο το δεν το αναφερεις. Πηρε κυπελλο με μουφα πεναλτακι αλλα και αυτο το αντιπερερχεσαι επειδη σε βολευει, οπως τους 16 βαθμους της αρμαδας του τιγρη που θαυμαζεις. Αλλα μαλλον εχεις και αφισα Γιοβανοβιτς εκτος του Αλμειδα.

Απεκλεισες Μιντιλαντ Γανδη και λογω κομπλεξ τις λες ασοβαρες ομαδες. Ε τι να πουμε; Αν τις περνουσε ο Αλμειδα θα τον ελεγες προπονηταρα. Η Μαρσειγ πριν 2 χρονια τι σχεση εχει με την φετινη; 2η δεν ηταν στην Γαλλια τοτε; Και αυτο γαργαρα. Οπως δεν αναφερεις οτι καλυτερη επιδοση απο τους 8 κονφερενς δεν ειχε αλλος προπονητης, εκτος αν δεν το θυμαμαι. Πες μας.
Σορι που αποκλεισαμε το 2ο ειδωλο σου φετος στο κυπελλο, πρεπει να στεναχωρεθηκες. Με τα ψεμματα παλι πηγαμε τελικο, με νεους στην ομαδα (4 κατω των 23 βασικους) ηθελε φορ και δεκαρι απο Γεναρη και ο δικος σου (πολυ γρηγορα ξεχασες τον αγαπημενο σου Μποτο) εφερε Κουαλιατα Μπραντον και τον κανεναν τον Γεναρη ενω φετος ετρεχε να πουλησει τον Κοταρσκι και τον Ναρει πριν φυγει. Εχεις δικιο για την Λεφσκι εννοειται, μαζι σου. Οπως και για τα πλειοφ ασχετα αν δεν αναφερεις πως ως την 2η αγωνιστικη ημασταν στο -5 και μετα κλαταραμε χωρις Ολιβειρα και Ναρει.

Περαστικα

ΥΓ: στην τελικη ας φερουν αλλον να τον αντικαταστησουν. Αυτο δεν καταλαβαινεις. Τον κρατησαν τον Μαιο. Εσυ απλα περιμενεις καθε μερα να πεις το ιδιο εδω και τοσα χρονια.

ΥΓ2: Ο βλανταν δεν εκανε κακιστα πλειοφ το 16/17;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Σάβ 12 Αύγ 2023, 01:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
renegade

Blackgr4 έγραψε:
Για τον ίδιο λόγο που το πρωί σκίζουν τον Λουτσέσκου και το βράδυ γκρινιάζουν για τις μεταγραφές που δεν γίνονται.
Επειδή όμως τυγχάνει να μιλάς μαζί μου και επειδή δεν είμαι κάποια μάζα ατόμων...οι απόψεις μου για το ρόστερ είναι γραμμένες και δυστυχώς για σένα είμαι από αυτούς που θεωρούν αυτό το ρόστερ με 4-5 σημαντικές προσθήκες ένα ρόστερ που μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Και για να τελειώνουμε και το θέμα λουτσέσκου, αν και τα έχω ξαναγράψει θα το πω για τελευταία φορά.
Το προσωπικό μου πρόβλημα με τον προπονητή δεν έγκειται στο αν είναι καλός ή κακός. Είναι ένας κανονικός προπονητής για τα ελληνικά δεδομένα.
Το πρόβλημά μου είναι το ίδιο που είχα και με τον φερέιρα... ότι δηλαδή προωθούν τον εαυτό τους ως ένα brand το οποίο επιδιώκει να είναι ξεχωριστό από τα υπόλοιπα. Πώς είναι για παράδειγμα τα flocafe όπου αν ζητήσεις φραπέ θα σου πούνε δεν σερβίρω...ένα τέτοιο πράγμα.
Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης στάσεις στάσης το πληρώνει η ομάδα.
Συγνώμη αλλά εγώ ως οπαδός του ΠΑΟΚ Δεν με ενδιαφέρει αν ο κάθε φερέιρα ή ο κάθε λουτσέσκου δούνε μία καλή ομάδα μετά από εμάς, εμένα με ενδιαφέρει με βάση το υπάρχον υλικό και φιλοσοφία του συλλόγου να κάνει και ο εκάστοτε προπονητής τις ανάλογες κινήσεις.

Υγ αχ πάτερ μου αυτά κάνω και μου έχει βγει το όνομα :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

15_50 έγραψε:Ο Πασχαλάκης για τον Βιειρίνια είπε πως δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς αυτόν, ακριβώς το ίδιο που λένε σήμερα οι Πασχαλάκηδες για τον Λουτσέσκου.

Όπως είδαμε ότι υπάρχει Γιαννούλης.
Όπως είδαμε ότι υπάρχει Κοτάρσκι.
Έτσι θα δούμε ότι υπάρχει και προπονητής.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Special 4 έγραψε:Που αποκλειστηκαμε απο την πρωτη σοβαρη ομαδα λες π συναντήσαμε?
Τη Μαρσειγ?

Εικόνα
Karampinas

Δημοσίευση από Karampinas »

renegade έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Επειδή όμως τυγχάνει να μιλάς μαζί μου και επειδή δεν είμαι κάποια μάζα ατόμων...οι απόψεις μου για το ρόστερ είναι γραμμένες και δυστυχώς για σένα είμαι από αυτούς που θεωρούν αυτό το ρόστερ με 4-5 σημαντικές προσθήκες ένα ρόστερ που μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
ε ναι ρε παιδια το παλικαρι δεν θελει μεταγραφες,μονο 5 θελει ,δηλ την μιση ομαδα αλλαγη... ρε φιλε μας δουλευεις μεσα στην μαπα? η νομιζεις απαντας σε μαου μαου?ειναι κακος ο λουτσεσκου και ταυτοχρονα θελω 5 σημαντικες μεταγραφες δεν πανε μαζι ειναι ο ορισμος της αντιφασης....
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

prist64 έγραψε:
renegade έγραψε:Αυτή η στήριξη στον οποιοδήποτε προπονητή μου θυμίζει λίγο τότε που κυνηγουσαμε τον Γούμενο και μας έβριζαν κάποιοι επειδή ι πρόεδρος είναι θεσμός και πρέπει να είμαστε τουμπεκα
καλα να φυγει
και ποιος θα ερθει?
Igor Tudor
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Λουτσεσκου μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Έτσι, χωρίς λόγο.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ε ναι γιατι επι Γουμενου είχαμε πάρει νταμπλ, πηγαμε στους 8 ευρωπαικης διοργανωσης κ κάθε χρονο ημασταν τελικό κυπελλου. Θέλετε κ τα γραφετε
kos

Δημοσίευση από kos »

renegade έγραψε:Ζίβκο ζίβκοβιτς
14 γκολ την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ πόσα έβαλες συνολικά τις δύο χρονιές με το λουτσέσκου... που και να μην έπαιρνε το 110% των παικτών του.

Υγ sorry αλλά εκεί στο καλύτερος προπονητής της ιστορίας σου γέλασα λίγο. Εκτός κι αν το είπες εν τη ρύμη του λόγου και απλά εννοούσες ο πιο επιτυχημένος προπονητής...το το οποίο έχει διαφορά μεγάλη
Φέρνεις παράδειγμα παίκτη που δίνει το 120%.
Μια χαρά είναι η απόδοση του.
Μπορείς να πεις ότι τακτικά του έχει στερήσει μέτρα και αυτό επηρεάζει τα νούμερα του.
Ίσως βέβαια και να μην έχει τέτοιες εντολές. Ίσως να "φταίει" η ομαδικότητα του αντριγια. Ίσως αν είχε επιστροφές μπισε να κρατούσε τα νούμερα της πρώτης χρονιάς.
Η επιθετική ανάπτυξη είναι όμως θέμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”