Αυτό αποδεικνύει πόσα είχε να προσφέρει ο παίκτης.PAOK_Antarctica έγραψε:Εν τω μεταξύ έχασε τη μισή σεζόν πέρσυ λόγω επέμβασης που έκανε αλλά δε γαμεις.
6. Χάρης Τσιγγάρας
- ΑποστόληςΑ
Re: 6. Χάρης Τσιγγάρας
- ΑποστόληςΑ
- hasio_john
Πολύ καλός χθες ο μικρός, σίγουρα ο πολυτιμότερος του ΠΑΟΚ, άριστος αμυντικά, κράτησε μπάλα και μοίρασε και αρκετές επιθέσεις ... Αν συνεχίσει την σωστή δουλειά θα τον δούμε πολύ ψηλά!
Από την προετοιμασία φάνηκε ποσο καλό του έκανε ο δανεισμός του. Τελικά πρέπει να βρίσκουμε ομάδες έξω να στέλνουμε δανεικά τα πιτσιρίκια μας. Καλό τους κάνει. Πελκας, Ντελιας και τώρα Τσιγγαρας. Φτάνει πια με τους βόλους και τα Γιάννενα.
Αν ανέβει πιο ψηλά θα μας φύγει κι αυτός με μεταγραφή!!lol
Σημασία έχει ότι είναι χρήσιμος, ουσιαστικός με ενέργεια.
Επίσης βλέπει κάθετα κι όχι μόνο παράλληλα. Φθηνός είναι. Ελληνόπουλο, Ακαδημία, βοηθάει τις λίστες.
Αν δεν προσεχθουν τέτοια παιδιά θα ψάχνουμε να βρούμε Ιούνιο παίχτες που θα έρχονται τέλη Αυγούστου. Κι επειδή θα πρέπει να κλείνουν τρύπες μέχρι να ευωδοθουν οι διαπραγματεύσεις θα έρχονται νασμπεργκ, κεντζιορα και Τόμας.
Όπως κι αν το δεις, τα οφέλη της επιμονής ανάδειξης και εξέλιξης των νέων μας είναι επιτακτικός μονόδρομος.
Τώρα για την περίπτωση της τελικής. Ποιος δεν θα το ήθελε?
Η ομάδα ωστόσο πρέπει να πάρει νούμερα από όλους τους άλλους που παίζουν πιο μπροστά.
Σημασία έχει ότι είναι χρήσιμος, ουσιαστικός με ενέργεια.
Επίσης βλέπει κάθετα κι όχι μόνο παράλληλα. Φθηνός είναι. Ελληνόπουλο, Ακαδημία, βοηθάει τις λίστες.
Αν δεν προσεχθουν τέτοια παιδιά θα ψάχνουμε να βρούμε Ιούνιο παίχτες που θα έρχονται τέλη Αυγούστου. Κι επειδή θα πρέπει να κλείνουν τρύπες μέχρι να ευωδοθουν οι διαπραγματεύσεις θα έρχονται νασμπεργκ, κεντζιορα και Τόμας.
Όπως κι αν το δεις, τα οφέλη της επιμονής ανάδειξης και εξέλιξης των νέων μας είναι επιτακτικός μονόδρομος.
Τώρα για την περίπτωση της τελικής. Ποιος δεν θα το ήθελε?
Η ομάδα ωστόσο πρέπει να πάρει νούμερα από όλους τους άλλους που παίζουν πιο μπροστά.
-
Χωρίς να διαφωνώ με την ιδέα να δανείζουμε παίκτες σε ομάδες του εξωτερικού, ο μεν Κωνσταντέλιας έπαιξε συνολικά λιγότερο από 2 ώρες ποδοσφαίρου σε μια ομάδα στην οποία δεν κολλούσε καθόλου τακτικά (και που δεν θεωρώ ομάδα ικανότερη να βελτιώσει έναν παίκτη απ'ότι ο ΠΑΟΚ του 2022), ενώ ο Τσιγγάρας πήγε στην Τουλούζ για να πωληθεί, αφού είχε μπει ρήτρα αγοράς. Απλά ο σοβαρός τραυματισμός του δεν έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να τον αξιολογήσει. Θέλω να πω ότι δεν βλέπω καμιά σοβαρή στρατηγική δανεισμού των παικτών μας, μάλλον κατά τύχη πάνε όπου πάνε στο εξωτερικό.Totem_pk έγραψε:Από την προετοιμασία φάνηκε ποσο καλό του έκανε ο δανεισμός του. Τελικά πρέπει να βρίσκουμε ομάδες έξω να στέλνουμε δανεικά τα πιτσιρίκια μας. Καλό τους κάνει. Πελκας, Ντελιας και τώρα Τσιγγαρας. Φτάνει πια με τους βόλους και τα Γιάννενα.
Επειδή το κατά τύχη μάλλον ισχύει εγώ προτιμω να πηγαίνουν στο εξωτερικό παρά σε βόλους και Γιάννενα και δεν ξέρω εγώ που άλλου. Γιατί και εδώ κατά τύχη πάνε όπου πάνε. Τουλάχιστον να ανοίγει ο ορίζοντας τους.
- sourmenetes
- Moderator
Εννοείται να πηγαινει εκτός. Χτίζει κουλτούρα, σκληραγωγειται, μαθαίνει σε ξένο περιβάλλον και δε μασάει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Re: 6. Χάρης Τσιγγάραςιαζ
Εμένα πάντως η βελτίωσή του ήταν από τις μεγαλύτερες χαρές που πήρα φέτος το καλοκαίρι. Σαν μια καλή μεταγραφή ήταν.
Επίσης με γέμισε ελπίδα και περηφάνια να παίζουμε με τριπλέτα στο κέντρο Τσιγγάρα-Φελίπε-Κωνσταντέλια και να κοντράρουμε στα ίσια τη Χάιντουκ εκεί μέσα.
Τα καλύτερα έρχονται αν γίνουν και οι συγκεκριμένες μεταγραφικές ενέργειες που χρειαζόμαστε.
Επίσης με γέμισε ελπίδα και περηφάνια να παίζουμε με τριπλέτα στο κέντρο Τσιγγάρα-Φελίπε-Κωνσταντέλια και να κοντράρουμε στα ίσια τη Χάιντουκ εκεί μέσα.
Τα καλύτερα έρχονται αν γίνουν και οι συγκεκριμένες μεταγραφικές ενέργειες που χρειαζόμαστε.
αναλόγως το πρωτάθλημα.
Αν πχ πάει σε ένα κατά πολύ ανώτερο πρωτάθλημα απο το δικό μας, όπως στην Γαλλία, και να μην παίζει, αρκεί που θα συμμετέχει στις προπονήσεις και στην ανάλυση τακτικών και κάλυψη θέσεων.
Αν πάει σε κατωτερο πρωτάθλημα (αν υπάρχει) σαφώς και να παίζει.
Αλλά ένας πιτσιρικάς έχει να μάθει περισσότερα σε ένα αναβαθμισμένο πρωταθλημα συμμετέχοντας στις προπονήσεις και στις αναλύσεις, παρα παιζοντας σε πρωταθληματα χαμηλού επιπέδου.
Αν πχ πάει σε ένα κατά πολύ ανώτερο πρωτάθλημα απο το δικό μας, όπως στην Γαλλία, και να μην παίζει, αρκεί που θα συμμετέχει στις προπονήσεις και στην ανάλυση τακτικών και κάλυψη θέσεων.
Αν πάει σε κατωτερο πρωτάθλημα (αν υπάρχει) σαφώς και να παίζει.
Αλλά ένας πιτσιρικάς έχει να μάθει περισσότερα σε ένα αναβαθμισμένο πρωταθλημα συμμετέχοντας στις προπονήσεις και στις αναλύσεις, παρα παιζοντας σε πρωταθληματα χαμηλού επιπέδου.
Εμένα να μου επιτρέψετε να διαφωνήσω, στο θέμα μεγάλης βελτίωσης του (πολύ συμπαθούς μου) Χαρούλη!
Ας μην ξεχνάμε ότι χθες έπαιξε απέναντι σε έναν μέτριο αντίπαλο, που μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε χάσει τον κυριότερο συνδετικό του κρίκο των χαφ και καλύτερο παίχτη του, λόγω τραυματισμού κι ακόμα δεν είχε βρει τα πατήματα του, αλλά παρ' όλα αυτά και πετυχημένα τρανζίσιον μας έβγαλε και επικίνδυνα σουτ είχε, έξω απ την περιοχή μας, με πρώτο και καλύτερο εκείνο που βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτάρσκι κι έγινε δίχως πίεση!!
Δίπλα του, δε, είχε έναν επίσης τρεχαλατζή χαφ (Φιλίπε Σοάρες), που τον βοήθησε σε αρκετές καλύψεις αλλά παρ' όλα αυτά και οι δύο τους δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα στον παραγωγικό τομέα, όπως θέλει κι ο Λου!!!
Προτιμώ λοιπόν να περιμένω να τον δω και σε συνδυασμό με τον Αζντόεφ, όσο κι αν αυτό το βλέπω δύσκολο να συμβεί, ειδικά στην περίπτωση που έρθει ο Μαξίμοβιτς ή κάποιος άλλος χαφ μιας αντίστοιχης του ποιότητας!!!!
Ας μην ξεχνάμε ότι χθες έπαιξε απέναντι σε έναν μέτριο αντίπαλο, που μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε χάσει τον κυριότερο συνδετικό του κρίκο των χαφ και καλύτερο παίχτη του, λόγω τραυματισμού κι ακόμα δεν είχε βρει τα πατήματα του, αλλά παρ' όλα αυτά και πετυχημένα τρανζίσιον μας έβγαλε και επικίνδυνα σουτ είχε, έξω απ την περιοχή μας, με πρώτο και καλύτερο εκείνο που βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτάρσκι κι έγινε δίχως πίεση!!
Δίπλα του, δε, είχε έναν επίσης τρεχαλατζή χαφ (Φιλίπε Σοάρες), που τον βοήθησε σε αρκετές καλύψεις αλλά παρ' όλα αυτά και οι δύο τους δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα στον παραγωγικό τομέα, όπως θέλει κι ο Λου!!!
Προτιμώ λοιπόν να περιμένω να τον δω και σε συνδυασμό με τον Αζντόεφ, όσο κι αν αυτό το βλέπω δύσκολο να συμβεί, ειδικά στην περίπτωση που έρθει ο Μαξίμοβιτς ή κάποιος άλλος χαφ μιας αντίστοιχης του ποιότητας!!!!
- navigator11
Σε κανα 2-3 μήνες, υγιής να είναι, αν συνεχίσει να έχει τόσο ενεργό ρόλο, αν δε βρίζεται ο συγκεκριμένος από τους περισσότερους, θα ξεϊγκνοράρω το 1/3 του φόρουμ

Ο Τσιγγάρας και καλός ήταν προπερσι και ακόμη καλύτερος είναι τώρα. Μπορεί κάλλιστα να γίνει μέλος μια καλής τριπλέτας που θα υπολογίζονται για βασικοί μαζί με Οζντόεφ και την μεταγραφή.
Το ζήτημα είναι οι χαμηλές πτήσεις του Σοάρες (παρά το ότι δεν τον θεωρώ κακο παίκτη) και ο Σβαμπ.
Το ζήτημα είναι οι χαμηλές πτήσεις του Σοάρες (παρά το ότι δεν τον θεωρώ κακο παίκτη) και ο Σβαμπ.
Έχω αντέξει Μαριφαλίεφ, Αμαφούλε, Τόργκελε...
Παραδίνομαι.
Εκλιπαρώ την ΠΑΕ. Αγοράστε χάφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παραδίνομαι.
Εκλιπαρώ την ΠΑΕ. Αγοράστε χάφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!