Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Για πες μου aivas εσυ τι ευθυνες καταλογιζεις στον Λουτσεσκου.
Θες πιστοποιητικο φρονηματων δηλαδη; [FACE WITH TEARS OF JOY] ρε τι ζουμε, ρωτησες ποτε τον ντισελντορφ και τον τσιριγωτη τι καλο βλεπουν; Αν ναι παω πασο

Για ποτε θες; Ειναι πολλα. Κακιστη προετοιμασια (ψυχολογικη και μη) και προπερσι και περσι για Ευρωπη (πχ Μποεμιανς). Συμφωνω με ντισελντορφ (ευθυγραμμιστηκαν οι πλανητες) για μη flexibility στο συστημα. Θα ηθελα να παιζουμε με νταμαρι φορ πχ εναν Ολιβειρα με γκολ ή Πριγιο κτλ κτλ Ομως δεν ειμαι γνωστης ποδοσφαιρου οπως πολλοι εδω μεσα και για αυτο δεν θα αφησω 26 σχολια για το ποιος παιζει και ποιος οχι και τι συστημα να παιξουμε και οτι πρεπει να φυγει σημερα και να προπονησει αλλος με Χαιντουκ.

Και δεν ειναι θεμα Λουτσε οπως το παρουσιαζεις γιατι σε βολευει, αλλα για καθε προπονητη. Πχ δεν μπορουσα να βλεπω 3-5-2 του Αμπελ με 200 διωξιματα στα φορ χωρις πλαγιοκοπησεις και εδω μεσα βλεπουμε ακομα ατομα να το αναφερουν για να την πουν στον τωρινο προπονητη. Δεν θα του πω πως να παιξει. Ολα αυτα τα εχω γραψει απλα καποιοι δεν τα βλεπουν, οπως και ειπα οτι αν δεν περασει την Μπειταρ επρεπε να απομακρυνθει. Αν ο Ιβαν τον κρατουσε βεβαια θα συνεχιζα να στηριζω και δεν θα εγραφα καθε μερα εδω μεσα να φυγει.

Επισης, οταν φυγει ο Λουτσε (και αυριο αν ειναι) οποιον και να εφερναν προπονητη το ιδιο θα τον στηριζα και δεν θα κλαψουριζα υπερ Λουτσε οπως κανουν πολλοι εδω μεσα για παλιους προπονητες. Ελπιζω να σ καλυψα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 11 Αύγ 2023, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από navigator11 »

Maxpaok έγραψε:Ωστόσο τέθηκε μια ωραία απορία.
Εφόσον θέλουμε να παίζουμε τόσο ψηλά και με μεσαιους τόσο αργούς, ποια η χρησιμότητα επιλογής νασμπεργκ, ανανέωση σβαμπ, κεντζιορα και του αργού αγκοπ? Επίσης το σκαρί του μπαμπα δεν δείχνει πολύ γρήγορο.

Μου θυμίζει την επιμονή στο μπιλντ απ με πασχαλακη και αμυντικούς χωρίς την τεχνική ικανότητα.

Λέμε, γράφουμε αλλά αν δεν μπούμε ομίλους η εσωστρέφεια θα μεγαλώσει. Δύο παρατάξεις θα είναι λίγες.
Κι ο καραμπινας θα πάρει το όπλο του...
Ενώ αν μπούμε ομίλους η ... εσωστρέφεια θα εξαφανιστεί. Πάρτε το χαμπάρι, αν υπάρξουν, θα υπάρξουν κάποιες περίοδοι παροδικής ύφεσης. Αυτό το κλίμα, γνώμη μου, δε διορθώνεται. Υπάρχει πολύ πιο βαθύ πρόβλημα. Κι όποιος πιστεύει ότι 2 Οζντόεφ, ένας Μαξίμοβιτς κι ένας αριστερός εξτρέμ μπορεί να φέρουν τούμπα το όλο πράγμα, εγώ εκτιμώ ότι θα διαψευστεί.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτή η στήριξη στον οποιοδήποτε προπονητή μου θυμίζει λίγο τότε που κυνηγουσαμε τον Γούμενο και μας έβριζαν κάποιοι επειδή ι πρόεδρος είναι θεσμός και πρέπει να είμαστε τουμπεκα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε:Και αφού απαντήθηκε το προηγούμενο μου ερώτημα ας κάνω ακόμα ένα.
Το χθεσινό και για τις δύο ομάδες ήταν το τρίτο επίσημο παιχνίδι τους.
Διακρίνατε παρόμοια τρεξίματα και φυσική κατάσταση?
Ε παρομοια ηταν ακομα και αν οι κροατες ξεκινησαν προετοιμασια μια βδομαδα πιο πριν (28 Ιουνιου πρωτο φιλικο ενω εμεις 5 Ιουλιου). Ο Ναρει και ο Ντελιας σαν σταματημενους τους περνουσαν. Ο Τσιγγαρας 60 λεπτα ετρεχε ασταματητα μετα κλαταρε
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

δυστυχως navi συμφωνω .....αυτη η αρρωστη κατασταση δεν θα αλλαξει ευκολα και αν αλλαξει θα ειναι προσωρινη ....πραγματικα λυπαμε για την νοοτροπια πολλων απο εμας .....που γινανε αθελα τους υποχειρια του καθε αρδ και ραδιοφωνικου παραγωγου .....του μυρτσου του χατζηνακου και των αλλων λουλουδιων.....ακομη και παοκτσηδες αρσενης παλης και παγκαλιδης συμβαλουν σε αυτο το αρρωστο κλιμα και μαλιστα αποθεωνουν σε καθε τους εκπομπη τις μπαλαδοφατσες της αεκ οπως λενε ......αηδια.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 11 Αύγ 2023, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Ο Ναρευ και ο ντελιας τους περνούσαν σαν σταματημένους τα πρώτα 30-40 λεπτά, μετά ήμασταν μια ταχύτητα πίσω.
Ο δε ντελιας ( τον Φελίπε δεν τον αναφέρω γιατί έχει δικαιολογία) μετά το 50 αγκομαχούσε να περπατήσει.
Την στιγμή που μιλάμε για μία σούπερ νεανική ομάδα.
Την ίδια στιγμή ο αντίπαλος είχε σχεδόν για 90 λεπτά τον ίδιο ρυθμό
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε:Αυτή η στήριξη στον οποιοδήποτε προπονητή μου θυμίζει λίγο τότε που κυνηγουσαμε τον Γούμενο και μας έβριζαν κάποιοι επειδή ι πρόεδρος είναι θεσμός και πρέπει να είμαστε τουμπεκα
Μπορει να σου θυμιζει αυτο επειδη σε βολευει αλλα δεν ειναι το ιδιο [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

renegade έγραψε:Ο Ναρευ και ο ντελιας τους περνούσαν σαν σταματημένους τα πρώτα 30-40 λεπτά, μετά ήμασταν μια ταχύτητα πίσω.
Ο δε ντελιας ( τον Φελίπε δεν τον αναφέρω γιατί έχει δικαιολογία) μετά το 50 αγκομαχούσε να περπατήσει.
Την στιγμή που μιλάμε για μία σούπερ νεανική ομάδα.
Την ίδια στιγμή ο αντίπαλος είχε σχεδόν για 90 λεπτά τον ίδιο ρυθμό
Για αυτό δεν κερδίσαμε χθες, στο δεύτερο σαν να μπήκαμε με βαρίδια στα πόδια. Πολύ ανησυχητικό.
Να πω ότι και από το βάζελο καμία μπαλάρα δεν είδα, απλά έτρεχε μέχρι το 85, επωφελήθηκε το τσαφ του αμυντικού και σκόραρε.
Αλίμονο αν δεν μπορεί η ομάδα να τρέξει τουλάχιστον 70'
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

renegade έγραψε:Και αφού απαντήθηκε το προηγούμενο μου ερώτημα ας κάνω ακόμα ένα.
Το χθεσινό και για τις δύο ομάδες ήταν το τρίτο επίσημο παιχνίδι τους.
Διακρίνατε παρόμοια τρεξίματα και φυσική κατάσταση?
Στην ευκαιρια του Μουργκ στο 93' μια χαρα ηταν η ομαδα ψηλα και πιεζε...και εκλεψε την μπαλα..
renegade

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η ομάδα στα προκριματικά δεν μπορεί να τρέξει.
Πέρσι την πληρώσαμε πολύ ακριβά.
Το καλοκαίρι αυτός που τρέχει κερδίζει κιόλας.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Η ομάδα ποτέ με ραζβαν δεν έτρεχε στα προκριματικά. Ούτε καν στις προκρίσεις με βασιλεία και σπαρτακ. Ακόμα και τοτε για ομάδα που ήθελε να μπει τσου λου είχε ελάχιστα τρεξίματα. Αλλά τοτε είχε προσωπικότητα, ατομική ποιότητα και τρομερά δουλεμενες στημένες φάσεις.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Με νίκες, προκρίσεις και λίγο καλό ποδόσφαιρο, η εσωστρέφεια θα μειωθεί στο ελάχιστο. Η γκρίνια ασφαλώς δεν θα μας λείψει.
Αλλά αντε πάμε τώρα να ερμηνεύουμε τα πρόσφατα...
Τρία χρόνια η διοίκηση δεν υποστηρίζει τον προπονητή.
Τραγελαφος ο σχεδιασμός.
Ο προπονητής επιλέγει, επιμένει σε μιτριτσες, μπισε.
Ο λουτσε αργεί να ετοιμάσει τις ομάδες. Πάμε πέρσι.
Αποκλεισμός νωρίς νωρίς από καφενέ.
Μακριά από την διεκδίκηση.
Λίγους μήνες φορμαρισμα.
Ξαφνικά ετοιμάζεται ο ανέτοιμος ντελιας.
Έτσι ξαφνικά μπήκε στην ζωή μας ο κουλιε.
Επιμονή σε μουργκ. Φύγε μουργκ, έλα μουργκ πίσω.
Να ξεφορτωθουμε μουργκ αλλά πάρε και παιχνίδια.
Τραγωδία εμφάνιση στον τελικό κυπέλου.
Ξεφούσκωμα στα πλέι οφς.
Η ομάδα ξεκινά φέτος και τα πόδια βαριά. Στο 60 εγκαταλειπουν σχεδόν όλοι. Θέλετε να μιλάμε για μέτριες εμφανίσεις λόγω αρχής της σαιζόν? Οκ, λοιπόν.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμη.

Πες τε μου τώρα τι κλίμα περιμένετε από τον κόσμο.
Να μην υπάρχει εσωστρέφεια άρα γκρίνια, να πουληθούν παραπάνω διάρκειας, να γράφουμε για υπομονή, πρόπερσι στηνωταν η ομάδα, πέρσι θα ρολαριζε, φέτος θα πρωταγωνιστησει με τόσες τρύπες όπως όλοι συμφωνούμε.
Ε, όχι, δεν γίνεται αυτό.
Μιλάμε για πλήθος κόσμου με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Όπως στην κοινωνία μας. Και Μητσοτάκης και Παπανδρέου και Καραμανλής αιωνίως. Και τσιπρας και ΚΚΕ. Και χουντικοι και γιατροί, εκπαιδευτικοι. Κι άλλοι πολλοί....
Τι προσδοκατε να διαβάσετε στο φόρουμ.
Τι θα μας ευχαριστούσε?
Υπομονή και αισιοδοξία. Κι όλα τα άλλα επίσης.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Φυσικά και η ομάδα στους τότε προκριματικούς είχε τρεξίματα, αλλιώς θα ήταν άλλα τα αποτελέσματα.
kos

Δημοσίευση από kos »

joshua έγραψε:Για πες μου aivas εσυ τι ευθυνες καταλογιζεις στον Λουτσεσκου.
Ωραία ερώτηση...

Το τημ του είναι φτωχότερο από τις χρονιές των ντάμπλ (3 Ιταλούς)...
Ο γυμναστής του (ούτε που ξέρω ποιός είναι) άφησε τους αθλητές χωρίς τρεξίματα το περσινό τελευταίο δίμηνο και η ομάδα κατέρρευσε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

joshua έγραψε:Μα Γιαννη αυτο λεμε οι περισσοτεροι.Δεν ειπε κανεις οτι το ροστερ ειναι για ομιλους ΤΣΛ η καλα καλα για πρωταθλημα.Λεμε ομως οτι οφειλει να εχει καλυτερη εικονα και ως ομαδα και ειδικα απεναντι σε αντιπαλους που δεν τους λες μεγαθηρια.Θυμαμαι βεβαια πολλους απο αυτους που μιλανε για το ροστερ να λενε ποιος Μπερναρ,ποιος Σποραρ,ποιος Βερμπιτς,ποιος Λιβαγια,ποιος,ποιος,ποιος...

Υ.Γ Οχι gika δεν ειναι το ροστερ του 5 οσο και αν προσπαθειτε καποιοι να το πειτε τετοιο...
Ποσοι εκ των Κεντζιορα, Εκονγκ, Κουλιερακη, Μπαμπά, Τσιγγαρα, Σοαρες, Αντριγια, Κωνσταντελια, Ναρει και Μπράντον θα έπαιζαν βασικοί στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ;

1; 2; 3; Εκεί είναι το επιπεδο της ομάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”