Θες πιστοποιητικο φρονηματων δηλαδη; [FACE WITH TEARS OF JOY] ρε τι ζουμε, ρωτησες ποτε τον ντισελντορφ και τον τσιριγωτη τι καλο βλεπουν; Αν ναι παω πασοjoshua έγραψε:Για πες μου aivas εσυ τι ευθυνες καταλογιζεις στον Λουτσεσκου.
Για ποτε θες; Ειναι πολλα. Κακιστη προετοιμασια (ψυχολογικη και μη) και προπερσι και περσι για Ευρωπη (πχ Μποεμιανς). Συμφωνω με ντισελντορφ (ευθυγραμμιστηκαν οι πλανητες) για μη flexibility στο συστημα. Θα ηθελα να παιζουμε με νταμαρι φορ πχ εναν Ολιβειρα με γκολ ή Πριγιο κτλ κτλ Ομως δεν ειμαι γνωστης ποδοσφαιρου οπως πολλοι εδω μεσα και για αυτο δεν θα αφησω 26 σχολια για το ποιος παιζει και ποιος οχι και τι συστημα να παιξουμε και οτι πρεπει να φυγει σημερα και να προπονησει αλλος με Χαιντουκ.
Και δεν ειναι θεμα Λουτσε οπως το παρουσιαζεις γιατι σε βολευει, αλλα για καθε προπονητη. Πχ δεν μπορουσα να βλεπω 3-5-2 του Αμπελ με 200 διωξιματα στα φορ χωρις πλαγιοκοπησεις και εδω μεσα βλεπουμε ακομα ατομα να το αναφερουν για να την πουν στον τωρινο προπονητη. Δεν θα του πω πως να παιξει. Ολα αυτα τα εχω γραψει απλα καποιοι δεν τα βλεπουν, οπως και ειπα οτι αν δεν περασει την Μπειταρ επρεπε να απομακρυνθει. Αν ο Ιβαν τον κρατουσε βεβαια θα συνεχιζα να στηριζω και δεν θα εγραφα καθε μερα εδω μεσα να φυγει.
Επισης, οταν φυγει ο Λουτσε (και αυριο αν ειναι) οποιον και να εφερναν προπονητη το ιδιο θα τον στηριζα και δεν θα κλαψουριζα υπερ Λουτσε οπως κανουν πολλοι εδω μεσα για παλιους προπονητες. Ελπιζω να σ καλυψα