Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από gika »

Το θέμα είναι ότι εφόσον ο Ράζβαν χρειάζεται την άμυνα του εκεί που την χρειάζεται γιατί αποκτήθηκαν οι Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, όλοι επί των ημερών του, αν είναι να μην ταιριάζουν στο πλάνο. Όλοι οι αμυντικοί μας ήρθαν τους τελευταίους 20 μήνες στην ομάδα με τον Ράζβαν να είναι εδώ πριν από αυτούς. Μόνο τους παίκτες από ακαδημίες βρήκε εδώ: Λύρατζη, Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη.

Με τι κριτήρια τους επέλεξαν;
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ίσως ο φίλος renegade θέλει να πει, αν βέβαια κατάλαβα καλά, ότι στον σημερινό ΠΑΟΚ ταιριάζει περισσότερο ένα παιχνίδι αναμονής περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για επίθεση και αντεπίθεση, έτσι ώστε να έχει βάθος στην άμυνα και όχι πίεσης μπροστά λόγω του ότι δεν έχουμε ταχύτητα στα μετόπισθεν και τρώμε μπάλες στην πλάτη της άμυνας. Αυτό βέβαια δεν είναι μόνο θέμα των καθ' εαυτού αμυντικών, αλλά και των μέσων στον άξονα. Όμως νομίζω ότι το σύστημα εξατομικεύεται ανάλογα και με τον αντίπαλο, αλλοιώς θα παίξουμε στην Τούμπα με την Κηφισιά και την Λαμία και αλλοιώς στην ΟΠΑΠ αρένα και στο Φάληρο.
Σε ότι αφορά την ρεβάνς, προσωπική μου άποψη είναι ότι έστω με αυτό το υλικό πρέπει να αλλάξουμε με κάποιον τρόπο τον επιθετικό μας προσανατολισμό, μια και με αυτόν που παίζουμε τώρα το γκολ έρχεται μετά από επέμβαση ανοικτής καρδιάς (για μας τους φιλάθλους).
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

joshua έγραψε:Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι εκνευριζονται τοσο καποιοι που ριχνουν τις ευθυνες σχεδον αποκλειστικα στο ροστερ οταν αλλοι ριχνουν τις ευθυνες εν μερη και στον προπονητη.
Προσωπικά δεν εκνευρίζομαι - ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του - αλλά σε ένα πολυπαραμετρικό σύστημα ποτέ δεν μετακινείς όλες τις παραμέτρους παράλληλα γιατί μόνο τυχαία αποτελέσματα θα έχεις έτσι.

Όταν όλοι συμφωνούν ότι το ρόστερ είναι του 5-6, δεν μπορεί να σου φταίει ο προπονητής που δεν παίζεις για 8. Φέρε παίχτες του 8 και αν συνεχίσεις να παίζεις για 5-6 άλλαξε προπονητή.

Εκτός αν πιστεύεις ότι η χθεσινή εντεκάδα είναι για πρωτάθλημα, οπότε και αλλάζεις τον προπονητή απευθείας.

Όπως και να έχει δεν γίνεται να σου φταίνε όλοι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δημήτρη, με οποιονδήποτε παραδεχτεί ότι ούτε το ροστερ είναι για πολλά πολλά, αλλά ταυτόχρονα ούτε η εικόνα της ομάδας στα 3 πρώτα ευρωπαϊκά ματς είναι αυτή που έπρεπε να είναι εγώ συντασσομαι. Και πάμε μετά να βρούμε το βαθμό ευθύνης του καθενός.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα Γιαννη αυτο λεμε οι περισσοτεροι.Δεν ειπε κανεις οτι το ροστερ ειναι για ομιλους ΤΣΛ η καλα καλα για πρωταθλημα.Λεμε ομως οτι οφειλει να εχει καλυτερη εικονα και ως ομαδα και ειδικα απεναντι σε αντιπαλους που δεν τους λες μεγαθηρια.Θυμαμαι βεβαια πολλους απο αυτους που μιλανε για το ροστερ να λενε ποιος Μπερναρ,ποιος Σποραρ,ποιος Βερμπιτς,ποιος Λιβαγια,ποιος,ποιος,ποιος...

Υ.Γ Οχι gika δεν ειναι το ροστερ του 5 οσο και αν προσπαθειτε καποιοι να το πειτε τετοιο...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι εκνευριζονται τοσο καποιοι που ριχνουν τις ευθυνες σχεδον αποκλειστικα στο ροστερ οταν αλλοι ριχνουν τις ευθυνες εν μερη και στον προπονητη.
Το αναποδο συμβαινει. Καποιοι εκνευριζονται τοσο που ριχνουν τις ευθυνες αποκλειστικα στον προπονητη ενω αλλοι ριχνουν ευθυνες εν μερει και στο ροστερ.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ρε κάντε μια ποδοσφαιρική συζήτηση να γουστάρουμε.
1. Γιατι η ομαδα δεν παταει αντιπαλη περιοχη κ εγκλωβιζεται στα ακρα?

2. Γιατι δεν τροφοδοτουνται τα σεντερ φορ κ ολοι οι σεντερ φορ τα τελευταια δυο χρονια κατηγορούνται ως αμπαλοι?

Βλ. Σβιντερσκι Τσουμπα, Τσολακ, Ολιβειρα, Κουτσιας, Μπραντον, Γκορντεζιανι

#. Γιατι τα σεντερ φορ παιζουν τοσο εξω απο την περιοχη?

4. Γιατι στα στημενα ειμαστε τοσο ακινδυνοι?

§ Απαντηση πολλαπλων επιλογων
Λοιπες απαντησεις εκτος λιστας ν δικαιολογηθουν

Α. Φταιει το ροστερ
Β. Φταιει ο Λουτσεσκου
Γ. Φταιει ο λαος του ΠΑΟΚ
Δ. Ολα τα ανωτερω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για πες μου aivas εσυ τι ευθυνες καταλογιζεις στον Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

joshua έγραψε:Για πες μου aivas εσυ τι ευθυνες καταλογιζεις στον Λουτσεσκου.
Εγώ βασικά josh (πετάχτηκα σαν πορδή-το ξέρω) του καταλογίζω ευθύνη που δεν την έχει κάνει να βρει την υγειά του . Πραγματικά, αρρωστάκι ο τύπος.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ωστόσο τέθηκε μια ωραία απορία.
Εφόσον θέλουμε να παίζουμε τόσο ψηλά και με μεσαιους τόσο αργούς, ποια η χρησιμότητα επιλογής νασμπεργκ, ανανέωση σβαμπ, κεντζιορα και του αργού αγκοπ? Επίσης το σκαρί του μπαμπα δεν δείχνει πολύ γρήγορο.

Μου θυμίζει την επιμονή στο μπιλντ απ με πασχαλακη και αμυντικούς χωρίς την τεχνική ικανότητα.

Λέμε, γράφουμε αλλά αν δεν μπούμε ομίλους η εσωστρέφεια θα μεγαλώσει. Δύο παρατάξεις θα είναι λίγες.
Κι ο καραμπινας θα πάρει το όπλο του...
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Φταιει το ροστερ αλλα για το ρόστερ δεν έχει ευθυνη ο προπονητης; Πρωτοφανες! Για το οτι το ροστερ εχει Κεντζιορα και Μπραντον δεν ειναι γιατι τους ζητησε ο Λουτσε; Το οτι δεν εχεις χαφ δεν φτσιει οτι ηθελε να φερει με 1,5εκ το κουνουπι; Λες και δεν υπηρχε αλλο χαφ στον κοσμο. Το οτι δεν εδινε λεπτα στον Φελιπε για να εχει ρυθμο αλλά στον Μπισε δεν εχει ευθυνη; Λες και για το ροστερ ευθύνονται οι εξωγήινοι και οχι ο προπονητής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεμεσος4 την Παρ 11 Αύγ 2023, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μεγάλη αρρώστια...
Μεγαλη γκρίνια.....

Καλά ρε Αύγουστο μήνα και δεν παίζεις μπάλαρα....και πόσα άλλα....

Ρε τι είμαστε πωωωωω ρεεεε.

Μέχρι τον Νοέμβρη μην περιμένετε να δείτε θέαμα.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μια χαρά παίζαμε γρήγορα στο πρώτο ημίχρονο. Στο β έπεσαν οι ρυθμοί λόγω κούρασης ή εντολής του λουτσεσκου. Ανέβηκε και η Χάιντουκ να πιέσει για γκολ μη το ξεχνάμε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Και αφού απαντήθηκε το προηγούμενο μου ερώτημα ας κάνω ακόμα ένα.
Το χθεσινό και για τις δύο ομάδες ήταν το τρίτο επίσημο παιχνίδι τους.
Διακρίνατε παρόμοια τρεξίματα και φυσική κατάσταση?
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

renegade έγραψε:Και αφού απαντήθηκε το προηγούμενο μου ερώτημα ας κάνω ακόμα ένα.
Το χθεσινό και για τις δύο ομάδες ήταν το τρίτο επίσημο παιχνίδι τους.
Διακρίνατε παρόμοια τρεξίματα και φυσική κατάσταση?
Ναι, εγώ πάνω κάτω ίδιες τις είδα τις ομάδες και σε αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”