Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Μιας και εμφανίστηκε νέα κατηγορία, αφού τα υπόλοιπα που λέγονται εδώ έχουν ειπωθεί άπειρες φορές και έχουν απαντηθεί άλλες τόσες, όπου είναι η πρώτη γραμμή ανάλογα είναι και η τελευταία. Φαντάζεσαι την τετράδα μπροστά ψηλά να πιέζει, την τετράδα πίσω χαμηλά και τους δύο κεντρώους σαν τις καλαμιές στον κάμπο;renegade έγραψε:Μια ερώτηση ρε συ αφεντικό, άντε ας πουν ότι έχεις όλα τα δίκια του κόσμου με το μέρος σου, ότι έχει ρόστερ Παναιτωλικου,ότι ότι ότι
Αυτή την γραμμή άμυνας γιατί την ανεβάζεις τόσο ψηλά λες και είσαι η Μπαρτσελόνα του ΠΕΠ?
Δεν βλέπεις ότι αν ο αντίπαλος σκοράρει,ένα 90% πιθανότητα είναι να σκοράρει μετά από πάσα στην πλάτη σου?
Εκτός και αν δεν το βλέπεις...τότε πάω πασο
-
διαβασα τις προηγουμενες σελιδες και πραγματικα αν δεν ειχα δει το ματς θα νομιζα οτι φαγαμε τριμπαλο ! η νεα καραμελα ειναι φαση "δεν ειναι αυτος ο παοκ που ονειρευομαστε"¨....εμεις οι οπαδοι του ΠΑΟΚ εχουμε μαθει τοσα χρονια αυγουστο μηνα να παιζουμε μπαλαρα και τωρα δεν μας αρεσε η εμφανιση,και απο την αλλη αν πεις τα αυτονοητα οπως οτι μια καλη ομαδα την καναμε να παιζει κλεφτοπολεμο μεσα στην εδρα της τοτε θα σε κατηγορουν για τρολαρισμα, η αντιθετη αποψη εγινε τρολαρισμα ... εχετε κανει το φορουμ πραγματικα να μην διαβαζεται, μαγκες δεν ειναι ΠΑΟΚ ολο αυτο ...
Πέρα από το ότι τίποτα δεν απαντήθηκε ( να φανταστώ ότι ο ρουλης έχει την σούπερ ποιότητα μπροστά και έκανε εχθές 15 φάσεις στην Διναμό) ,η συγκεκριμένη απάντηση είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρικη μπαρουφα που θα μπορούσε να πει κάποιος ( και με στόμφο κι όλας).Miles έγραψε:Μιας και εμφανίστηκε νέα κατηγορία, αφού τα υπόλοιπα που λέγονται εδώ έχουν ειπωθεί άπειρες φορές και έχουν απαντηθεί άλλες τόσες, όπου είναι η πρώτη γραμμή ανάλογα είναι και η τελευταία. Φαντάζεσαι την τετράδα μπροστά ψηλά να πιέζει, την τετράδα πίσω χαμηλά και τους δύο κεντρώους σαν τις καλαμιές στον κάμπο;renegade έγραψε:Μια ερώτηση ρε συ αφεντικό, άντε ας πουν ότι έχεις όλα τα δίκια του κόσμου με το μέρος σου, ότι έχει ρόστερ Παναιτωλικου,ότι ότι ότι
Αυτή την γραμμή άμυνας γιατί την ανεβάζεις τόσο ψηλά λες και είσαι η Μπαρτσελόνα του ΠΕΠ?
Δεν βλέπεις ότι αν ο αντίπαλος σκοράρει,ένα 90% πιθανότητα είναι να σκοράρει μετά από πάσα στην πλάτη σου?
Εκτός και αν δεν το βλέπεις...τότε πάω πασο
Αρκεί να δώσεις στον εαυτό σου ένα αντιπαράδειγμα ( μια μικρομεσαία ομάδα όταν επιτίθεται ή η μπροστινή της γραμμή πρεσαρει που είναι η αμυντική της γραμμή) το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να καταρρίψει εν την γεννεση του το παραπάνω επιχείρημα.
Υγ η δικηγορία θέλει γνώσεις και τέχνη.
-
Γιατί ρε Ρενέ αυτό που γράφεις εσύ έχει κάποιο νοημα; Οποία επιλογή κ να κανει εχει ρίσκο να φάει με κάποιο διαφορετικό τρόπο. Κανένα σύστημα κ επιλογή δεν είναι τέλειο. Με τα χαρακτηριστικα των εκάστοτε παικτών κάνει τις τακτικές επιλογές του ο κάθε προπονητής.
Μια μικρομεσαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος ή η Μπεϊτάρ θα κάνει αντεπίθεση με τρεις παίχτες ή με βαθιές μπαλιές και οι υπόλοιποι θα κάθονται πίσω - έτσι παίζουμε εμείς; Επίσης αν κάνει ο αντίπαλος ψηλά πίεση και έχει πίσω την αμυντική τετράδα, θα μπορείς πολύ εύκολα να σπάσεις την πίεση κατεβάζοντας τους μπροστινούς κάτω από τη μεσαία γραμμή όταν θα έχουν μόνο τους δύο χαφ να επιτηρούν διπλάσιους παίχτες. Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν μπορείς να το κάνεις, αλλά τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φέρνει η συγκεκριμένη τοποθέτηση της ομάδας. Ο Λουτσέσκου ρισκάρει τις βαθιές μπαλιές, που έτρωγε και από τον βάζελο, για να έχει μεγαλύτερη πίεση και επανακατοχή μπάλας σε μια ευρεία ζώνη.
ΥΓ. Μην απαντήσεις πάλι διά του αντιπαραδείγματος, εννοώ αυτό που έγραψες στο ΥΓ, πόσο γνώστης και τεχνίτης είσαι, γιατί ειλικρινά με τους τόσους που έχεις έρθει σε αντιπαράθεση όταν δεν σου αρέσουν αυτά που λένε, το μόνο που δεν μας έχεις πει εδώ είναι το all time classic "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;"
ΥΓ. Μην απαντήσεις πάλι διά του αντιπαραδείγματος, εννοώ αυτό που έγραψες στο ΥΓ, πόσο γνώστης και τεχνίτης είσαι, γιατί ειλικρινά με τους τόσους που έχεις έρθει σε αντιπαράθεση όταν δεν σου αρέσουν αυτά που λένε, το μόνο που δεν μας έχεις πει εδώ είναι το all time classic "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;"
Εσύ πάλι δεν έχεις άποψη και οτιδήποτε χρησιμοποιήσει ο λουτσεσκου είναι θέσφατο και δεν χρίζει καμίας αμφισβήτησης.Miles έγραψε:Μια μικρομεσαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος ή η Μπεϊτάρ θα κάνει αντεπίθεση με τρεις παίχτες ή με βαθιές μπαλιές και οι υπόλοιποι θα κάθονται πίσω - έτσι παίζουμε εμείς; Επίσης αν κάνει ο αντίπαλος ψηλά πίεση και έχει πίσω την αμυντική τετράδα, θα μπορείς πολύ εύκολα να σπάσεις την πίεση κατεβάζοντας τους μπροστινούς κάτω από τη μεσαία γραμμή όταν θα έχουν μόνο τους δύο χαφ να επιτηρούν διπλάσιους παίχτες. Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν μπορείς να το κάνεις, αλλά τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φέρνει η συγκεκριμένη τοποθέτηση της ομάδας. Ο Λουτσέσκου ρισκάρει τις βαθιές μπαλιές, που έτρωγε και από τον βάζελο, για να έχει μεγαλύτερη πίεση και επανακατοχή μπάλας σε μια ευρεία ζώνη.
Συγνώμη αλλά όταν γράφονται πράγματα που είναι εντελώς μακριά από το πραγματικό ποδόσφαιρο θα πω ότι είναι ποδοσφαιρικες μπαρουφες ( ποτέ δεν είπα ξέρεις ποιος είμαι εγώ...αν θες να το μεταφράσεις έτσι δικαίωμα σου.).
Εν απλό playbook έχει 10.000 συστήματα, διατάξεις , τοποθετήσεις ανάλογα που είναι η μπάλα και που θέλεις να την οδηγήσεις.
Στο κανονικό ποδοσφαίρο δεν υπάρχει σωστό ή λάθος... υπάρχουν επιλογές έναντι άλλων επιλογών οι οποίες σε φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει να είναι βάση των χαρακτηριστικών των παικτών και των αντιπάλων.
Η ερώτηση μου που έτρεξες με ζήλο να απαντήσεις ( μην χάσεις τα πρωτεία) είναι γιατί επιλέγει τον συγκεκριμένο τρόπο άμυνας ( συγνώμη αλλά η απάντηση σου δεν περιέχει κανένα ποδοσφαιρικο κριτήριο πέρα από τετριμμένες τηλεοπτικές αναφορές) με βάση τα χαρακτηριστικά των παικτών του ( σχετικά βαριά και αργή άμυνα) και αυτά των αντιπάλων
Το "γιατί έτσι" που στην ουσία ήταν η απάντησα σου....δεν είναι απάντηση
+++++ τοσο απλα!!!Karampinas έγραψε:διαβασα τις προηγουμενες σελιδες και πραγματικα αν δεν ειχα δει το ματς θα νομιζα οτι φαγαμε τριμπαλο ! η νεα καραμελα ειναι φαση "δεν ειναι αυτος ο παοκ που ονειρευομαστε"¨....εμεις οι οπαδοι του ΠΑΟΚ εχουμε μαθει τοσα χρονια αυγουστο μηνα να παιζουμε μπαλαρα και τωρα δεν μας αρεσε η εμφανιση,και απο την αλλη αν πεις τα αυτονοητα οπως οτι μια καλη ομαδα την καναμε να παιζει κλεφτοπολεμο μεσα στην εδρα της τοτε θα σε κατηγορουν για τρολαρισμα, η αντιθετη αποψη εγινε τρολαρισμα ... εχετε κανει το φορουμ πραγματικα να μην διαβαζεται, μαγκες δεν ειναι ΠΑΟΚ ολο αυτο ...
Team Karampinas ειμαι πλεον και προτεινω live debate με ντισελντορφ για να εκπροσωπηθουν και οι 2 πλευρες.
-
Πάλι τα ίδια;renegade έγραψε:Εσύ πάλι δεν έχεις άποψη και οτιδήποτε χρησιμοποιήσει ο λουτσεσκου είναι θέσφατο και δεν χρίζει καμίας αμφισβήτησης.Miles έγραψε:Μια μικρομεσαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος ή η Μπεϊτάρ θα κάνει αντεπίθεση με τρεις παίχτες ή με βαθιές μπαλιές και οι υπόλοιποι θα κάθονται πίσω - έτσι παίζουμε εμείς; Επίσης αν κάνει ο αντίπαλος ψηλά πίεση και έχει πίσω την αμυντική τετράδα, θα μπορείς πολύ εύκολα να σπάσεις την πίεση κατεβάζοντας τους μπροστινούς κάτω από τη μεσαία γραμμή όταν θα έχουν μόνο τους δύο χαφ να επιτηρούν διπλάσιους παίχτες. Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν μπορείς να το κάνεις, αλλά τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα φέρνει η συγκεκριμένη τοποθέτηση της ομάδας. Ο Λουτσέσκου ρισκάρει τις βαθιές μπαλιές, που έτρωγε και από τον βάζελο, για να έχει μεγαλύτερη πίεση και επανακατοχή μπάλας σε μια ευρεία ζώνη.
Συγνώμη αλλά όταν γράφονται πράγματα που είναι εντελώς μακριά από το πραγματικό ποδόσφαιρο θα πω ότι είναι ποδοσφαιρικες μπαρουφες ( ποτέ δεν είπα ξέρεις ποιος είμαι εγώ...αν θες να το μεταφράσεις έτσι δικαίωμα σου.).
Εν απλό playbook έχει 10.000 συστήματα, διατάξεις , τοποθετήσεις ανάλογα που είναι η μπάλα και που θέλεις να την οδηγήσεις.
Στο κανονικό ποδοσφαίρο δεν υπάρχει σωστό ή λάθος... υπάρχουν επιλογές έναντι άλλων επιλογών οι οποίες σε φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει να είναι βάση των χαρακτηριστικών των παικτών και των αντιπάλων.
Η ερώτηση μου που έτρεξες με ζήλο να απαντήσεις ( μην χάσεις τα πρωτεία) είναι γιατί επιλέγει τον συγκεκριμένο τρόπο άμυνας ( συγνώμη αλλά η απάντηση σου δεν περιέχει κανένα ποδοσφαιρικο κριτήριο πέρα από τετριμμένες τηλεοπτικές αναφορές) με βάση τα χαρακτηριστικά των παικτών του ( σχετικά βαριά και αργή άμυνα) και αυτά των αντιπάλων
Το "γιατί έτσι" που στην ουσία ήταν η απάντησα σου....δεν είναι απάντηση

Δεν έχω κανένα πρόβλημα για τις τετριμμένες τηλεοπτικές αναφορές, όλοι σχεδόν τις ίδιες έχουμε. Η μεγαλειότητά σου με το βαθύ ποδοσφαιρικό κριτήριο -πάλι στον ίδιο λάκο του αυτοθαυμασμού έχεις πέσει και επιμένεις να μην το καταλαβαίνεις ότι όσο και να μειώνεις τον συνομιλητή σου τόσο πιο ρεζίλι και αντιπαθής γίνεσαι εσύ- τι λέει;
Ότι να ναι.
Όταν στερεύουν τα επιχειρήματα ξεκινάει η κατά προσωπικού εκτός τόπου και χρόνου επίθεση και ειρωνία.
Αλλά έτσι είναι ο ακραίος φανατισμός... σκοτάδι
Καληνύχτα
Όταν στερεύουν τα επιχειρήματα ξεκινάει η κατά προσωπικού εκτός τόπου και χρόνου επίθεση και ειρωνία.
Αλλά έτσι είναι ο ακραίος φανατισμός... σκοτάδι
Καληνύχτα
- Μπαρκαρούτσος
Προσπάθησα αλλά απέτυχε και με τον συγκεκριμένο δεν υπάρχει η περίπτωση να γίνει έτσι και διαφωνείς μαζί του.
Ψάχνω να βρω ομάδες που πιέζουν επιθετικά για επανάκτηση της μπαλας, ομάδες που αρέσκονται στη κατοχή της μπαλας κι ομάδες που πιέζουν για λάθη στο αντίπαλο μισό και να έχουν...βάθος στην άμυνα.
Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι εκνευριζονται τοσο καποιοι που ριχνουν τις ευθυνες σχεδον αποκλειστικα στο ροστερ οταν αλλοι ριχνουν τις ευθυνες εν μερη και στον προπονητη.