ευχομαι να μην χαλάσω τη μεταγραφη.....ή να μην την αλιευσαν τα τσακαλια απο το παοκμανια την ειδηση....diniko80 έγραψε:o tyronn lue kai o flip murray ταιριαζουν στο προφιλ (μεγαλη καριερα, ανω των 30, φρι ειτζεντ, πλει μεικερ
Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
μαλιστα..μεγαλεπηβολος σχεδιασμος στο μπασκετικο τμημα σε περιοδο δυσκολη..θελω παρα πολυ να το δω χωρις επιφυλαξη το ολο θεμα και να χαρω με τη διαφαινομενη αναταση, αλλα με τοσες σφαλιαρες μαλλον θα μαι πιο προσεκτικος..
- paokmaniak
Ο Βλαχοπουλος τωρα που καταργηθηκε η ημερησια εκπομπη του και πηγε μονο Δευτερα κ Παρασκευη ποτε βγαινει?? Ποτε τον ακουσατε??
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
εξαιρετκη επιλογη ο lue..καλα θα μας τρελανουν εκει στην καε?παντως και εγω πιστευω πως υπαρχει σημαντικη βοηθεια απο τον πετζα γιατι ειναι πολυ δυσκολο να γινοντουσαν τετοιες μεταγραφαρες απο την υπαρχουσα δοιηκηση..
Οποτε αν παρουμε τον lueμας μενουν ενα 2-3αρι και το 5αρι που και εκει ακουω πολυ καλα ονοματα!
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!
Οποτε αν παρουμε τον lueμας μενουν ενα 2-3αρι και το 5αρι που και εκει ακουω πολυ καλα ονοματα!
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!

Κοντά στον Τάιρον Λου!
Ο ΠΑΟΚ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο με τις μεταγραφές του! Ο "δικέφαλος του βορρά" βρίσκεται, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, κοντά στην απόκτηση του Τάιρον Λου.
Ο λόγος για τον βετεράνο γκαρντ που έχει μακρά θητεία στο ΝΒΑ, κουβαλώντας τη φήμη του "αρχηγού" των αποδυτηρίων και του αρχηγού στο παρκέ.
Ο Λου που έχει κατακτήσει τον τίτλο με τους Λέικερς, έχει αγωνιστεί στους Ουίζαρντς, στους Μάτζικ, στους Ρόκετς, στους Χοκς, στους Μάβερικς και στους Μπακς.
Πέρσι είχε 4.2 πόντους, 1.4 ασίστ και 1.0 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Συνολικά στην καριέρα του έχει 8.5 πόντους, 3.1 ασίστ και 1.7 στην 11χρονη καριέρα του στο ΝΒΑ.
Προέρχεται από το κολέγιο της Νεμπράσκα κι είχε επιλεχτεί στο ντραφτ από τους Νάγγετς στο Νο23.
Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρόκειται για μια... βόμβα άνευ προηγουμένου για τον ΠΑΟΚ, που αν και άργησε να ξεκινήσει να κινείται στο παζάρι, έκανε μαζεμένες και σημαντικές κινήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έχει ήδη αποκτήσει τους Χέλιγουελ, Μονρό και Ντρόμπνιακ.
http://www.sport24.gr/html/ent/345/ent.313345.asp
http://www.youtube.com/watch?v=x9ngI-NQvOs

Ο ΠΑΟΚ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο με τις μεταγραφές του! Ο "δικέφαλος του βορρά" βρίσκεται, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, κοντά στην απόκτηση του Τάιρον Λου.
Ο λόγος για τον βετεράνο γκαρντ που έχει μακρά θητεία στο ΝΒΑ, κουβαλώντας τη φήμη του "αρχηγού" των αποδυτηρίων και του αρχηγού στο παρκέ.
Ο Λου που έχει κατακτήσει τον τίτλο με τους Λέικερς, έχει αγωνιστεί στους Ουίζαρντς, στους Μάτζικ, στους Ρόκετς, στους Χοκς, στους Μάβερικς και στους Μπακς.
Πέρσι είχε 4.2 πόντους, 1.4 ασίστ και 1.0 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Συνολικά στην καριέρα του έχει 8.5 πόντους, 3.1 ασίστ και 1.7 στην 11χρονη καριέρα του στο ΝΒΑ.
Προέρχεται από το κολέγιο της Νεμπράσκα κι είχε επιλεχτεί στο ντραφτ από τους Νάγγετς στο Νο23.
Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρόκειται για μια... βόμβα άνευ προηγουμένου για τον ΠΑΟΚ, που αν και άργησε να ξεκινήσει να κινείται στο παζάρι, έκανε μαζεμένες και σημαντικές κινήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έχει ήδη αποκτήσει τους Χέλιγουελ, Μονρό και Ντρόμπνιακ.
http://www.sport24.gr/html/ent/345/ent.313345.asp

ρε παιδια εσεις που ασχολεισται εδω σταθερα με το μπασκετ τον ξερετε σαν παιχτη τον λου?
εγω ψιλοβλεπω nba και ακουστα τον ειχα αλλα ποτε δεν τον ειχα προσεξει.
καθησα και ειδα 3 βιντεακια και μαλλον μου εκανε αρνητικη εντυπωση..
ειδικα αυτο εδω
http://www.youtube.com/watch?v=QF_H44Eq1N4
πηδαει και ισα ισα πιανει το ταμπλο
υπαρχουν και τετοιοι παιχτες στο nba?
πολυ κοντος φαινεται χωρις αλμα και δεν φαινεται να εχει ιδιαιτερη διεισδυση..
δειτε και εσεις βιντεακια στο youtube να μου πειτε τη γνωμη σας αλλα δεν ξερω εμενα με απογοητευσαν τα βιντεακια του.
ας πουμε αυτο εδω που εχει μαλλον τις καλυτερς φασεις του
και δεν δειχνει απολυτως τιποτα το ιδιαιτερο..
πλει μεικερ με 180 που δεν πηδαει εφημεριδα και δεν ειναι γρηγορος
και μη μου πειτε οτι γκρινιαζω γιατι ειπα παρα πολυ θετικα σχολια για γκρεγκορυ,μονροε,ντρομπνιακ.
υπαρχουν αρκετοι καλυτεροι αμερικανοι πλει μεικερ πιστευω στα λεφτα που θα του δωσουμε
οποιος ξερει και εχει γνωμη για τον παιχτη ας πει
ειδικα αυτο εδω
δειτε και εσεις βιντεακια στο youtube να μου πειτε τη γνωμη σας αλλα δεν ξερω εμενα με απογοητευσαν τα βιντεακια του.
και μη μου πειτε οτι γκρινιαζω γιατι ειπα παρα πολυ θετικα σχολια για γκρεγκορυ,μονροε,ντρομπνιακ.
υπαρχουν αρκετοι καλυτεροι αμερικανοι πλει μεικερ πιστευω στα λεφτα που θα του δωσουμε
Πολυ γρηγορος ,με επιθετικες αρετες και μεγαλο προσον την πασα..Αν ερθει Γκρεγκορυ,Ντρομπνιακ και Μονρο θα βαζουν πολλα εξαιτιας του..Σιγουρα φαινεται απιστευτη κινηση για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ..ο παικτης ειναι καλος απλα δεν εχει παιξει ποτε Ευρωπη και δεν ξερω πως θα προσαρμοστει..Παντως ποτε δεν γκρινιαζε ,παντα επαιζε σε αξιολογες ομαδες φυσικα χωρις ποτε να ειναι πρωταγωνιστης.
Κινηση υπερβαση και μεγαλη ψυχολογικη τονωση...
το θεμα ειναι πως τον φερνουν..Πολυ χωνεται ο Βιολιδης μου φαινεται και αρχισα να ελπιζω οτι ισως δουμε κανα θαυμα με τον Πετζα να μπαινει μπροστα μετα το ΝΒΑ.
Κινηση υπερβαση και μεγαλη ψυχολογικη τονωση...
το θεμα ειναι πως τον φερνουν..Πολυ χωνεται ο Βιολιδης μου φαινεται και αρχισα να ελπιζω οτι ισως δουμε κανα θαυμα με τον Πετζα να μπαινει μπροστα μετα το ΝΒΑ.
- paokmaniak
Απλα τραγικος. Αν και δεν εχω παρακολουθησει και πολυ τα αλλα τοπικ του φορουμ μου φαινεται οτι κραζεις και εκει?? τι λες ρε φιλε εαν καταφερουν να παρουν τον Λου στα ποσα που ακουογονται γυρω στα 150.000 θα προκυπτει για το καλυτερο ντιλ του αιωνα. Ο παικτης ειχε αμοιβες μεχρι περυσι κοντα στο 1 μυριο. Ειναι παικτης με τρομερη διεισδυση αλλα και αμυντικες αρετες τοσα χρονια ειχα σταθερο χρονο συμμετοχης στο ΝΒα σε πρωταγωνιστριες ομαδες μη λεμε οτι ναιronaldo έγραψε:ρε παιδια εσεις που ασχολεισται εδω σταθερα με το μπασκετ τον ξερετε σαν παιχτη τον λου?
ειδικα αυτο εδω
- paokmaniak
Χωρια που απο βιντεακια δε μπορεις να κρινειτς ουτε θετικα αλλα ουτε και αρνητικα
Ετσι..αλλα πως γινεται?μου φαινεται περιεργο πως ψηνεται ο παικτης..Μπορει να βρει ανετα ομαδα Ευρωλιγκας.τι λες ρε φιλε εαν καταφερουν να παρουν τον Λου στα ποσα που ακουογονται γυρω στα 150.000 θα προκυπτει για το καλυτερο ντιλ του αιωνα. Ο παικτης ειχε αμοιβες μεχρι περυσι κοντα στο 1 μυριο. Ειναι παικτης με τρομερη διεισδυση αλλα και αμυντικες αρετες τοσα χρονια ειχα σταθερο χρονο συμμετοχης στο ΝΒα σε πρωταγωνιστριες ομαδες μη λεμε οτι ναι
Ρε σι Ronaldo πες μου ότι κάνεις πλάκα ?????
Έχω σκάσει αδερφέ στα γέλια.
Έχει πλάκα μετά τα ατελείωτα ποστ σου για το ποδόσφαιρο και την ταχύτητα των ποδοσφαιριστών που έχουμε ή δεν έχουμε να αρχίσεις το ίδιο για τους μπασκετμπολήστες ???????
Παίχτης που παίζει 11 χρόνια NBA και μάλιστα πλέι μέικερ δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι γρήγορος και μάλιστα πολύ γρήγορος με τα μέτρα του παγκόσμιου μπάσκετ.
Το σημαντικό για αυτούς που βγαίνουν πρώτη φορά από NBA είναι η προσαρμογή τους. Αναφορικά με αυτόν βέβαια ΑΝ τυχόν έρθει θα κάνει πλάκα στο πρωτάθλημα με τους περισσότερους αντιπάλους. Το πότε θα αποδώσει στο μέγιστο είναι άλλο πράγμα.
Πάντως το κόλλημα που έχεις με την ταχύτητα είναι απίστευτο. Έχεις δίκιο βέβαια γενικά αλλά στον αθλητισμό δεν είναι μόνο αυτά. Και στην μπάλα και στο μπάσκετ παίζουν πολλά ακόμα ρόλο. Ο Διαμαντίδης βέβαια που έχει όλα τα άλλα δεν παίζει NBA γιατί του λείπει η ταχύτητα. Άρα έχεις δίκιο ........
Έχω σκάσει αδερφέ στα γέλια.
Έχει πλάκα μετά τα ατελείωτα ποστ σου για το ποδόσφαιρο και την ταχύτητα των ποδοσφαιριστών που έχουμε ή δεν έχουμε να αρχίσεις το ίδιο για τους μπασκετμπολήστες ???????
Παίχτης που παίζει 11 χρόνια NBA και μάλιστα πλέι μέικερ δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι γρήγορος και μάλιστα πολύ γρήγορος με τα μέτρα του παγκόσμιου μπάσκετ.
Το σημαντικό για αυτούς που βγαίνουν πρώτη φορά από NBA είναι η προσαρμογή τους. Αναφορικά με αυτόν βέβαια ΑΝ τυχόν έρθει θα κάνει πλάκα στο πρωτάθλημα με τους περισσότερους αντιπάλους. Το πότε θα αποδώσει στο μέγιστο είναι άλλο πράγμα.
Πάντως το κόλλημα που έχεις με την ταχύτητα είναι απίστευτο. Έχεις δίκιο βέβαια γενικά αλλά στον αθλητισμό δεν είναι μόνο αυτά. Και στην μπάλα και στο μπάσκετ παίζουν πολλά ακόμα ρόλο. Ο Διαμαντίδης βέβαια που έχει όλα τα άλλα δεν παίζει NBA γιατί του λείπει η ταχύτητα. Άρα έχεις δίκιο ........

Γυρίζω από τις διακοπές και βλέπω Ντρόμπνιακ, Μονρό, Γκρέγκορυ (ο αγαπημένος μου πέρσυ), μένουν Τσιάρας και Καυκής (επιτυχία ο διακανονισμός άσχετα από το αν αρέσουν σαν παίκτες σε κάποιους ή όχι), ακούω για Λου (παίκτης με τέτοια καριέρα στο ΝΒΑ και μάλιστα χωρίς να είναι εντυπωσιακός ή κατσίκι πρέπει να είναι τρομερό μυαλό και σίγουρα έχει πολλά θετικά), μα πάνω από όλα βλέπω και πάλι ενθουσιασμο!
Μακάρι να πάνε όλα καλά, αρχίζω να είμαι αισιόδοξος, κρατάμε μικρό καλάθι και κοντά στην ομάδα αφού δείχνουν οτι κάνουν σοβαρή δουλειά, ειδικά αν υπάρξει και αποφυγή των περσυνών (ηθελημένων?) λαθών.
Υπομονή και στήριξη!
Μακάρι να πάνε όλα καλά, αρχίζω να είμαι αισιόδοξος, κρατάμε μικρό καλάθι και κοντά στην ομάδα αφού δείχνουν οτι κάνουν σοβαρή δουλειά, ειδικά αν υπάρξει και αποφυγή των περσυνών (ηθελημένων?) λαθών.
Υπομονή και στήριξη!
- paok4kyriakos
Είδατε μερικοί που είχατε αρχισει να λέτε μεγάλα λόγια! Ερθει δεν έρθει, εγώ το διαρκείας μου το πήρα και πιστεύω πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ θα είναι πάρα πολύ πετυχιμένος. Εχω πολύ εμπιστοσύνη τόσο στον Σουλη, όσο και στον Μάτζικ και στα άλλα μέλη της διοίκησης!
- paokathens
ronaldo η μαλακία είναι ότι αυτά τα τελυταία χρόνια συνήθισες σε τεράστια πλέι-μέικερ όπως ο ρόου, ο τζόρνταν, ο τζερόμ άλεν κ σου φαίνεται κακός ο λου. δεν είναι όμως.ίσως ο μαρκόπουλος να το θέλει για δεύτερο πίσω από τον καυκή..
ronaldo.. εγώ δε θα σε κράξω δικαίωμά σου να βλέπεις όπως θες τα πράγματα.. αλλά ξέρεις ότι δεν ήταν τόσο εύστοχη η παρατήρησή σου όσον αφορά την αξία του παίχτη..όντως δε δείχνει να καρφώνει αλλά πόσο σε απασχολεί να πηδάει στο θεό το πλέι-μέικερ σου..;
άντε να δακρύσουμε πάλι κ για το μπασκετάκι..από χαρά φέτος..

ronaldo.. εγώ δε θα σε κράξω δικαίωμά σου να βλέπεις όπως θες τα πράγματα.. αλλά ξέρεις ότι δεν ήταν τόσο εύστοχη η παρατήρησή σου όσον αφορά την αξία του παίχτη..όντως δε δείχνει να καρφώνει αλλά πόσο σε απασχολεί να πηδάει στο θεό το πλέι-μέικερ σου..;
άντε να δακρύσουμε πάλι κ για το μπασκετάκι..από χαρά φέτος..