Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
markos4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από markos4 »

aivas εγώ πραγματικά δεν κοιτάω που έπαιζε ο παίχτης αλλά την ποιότητα του και εμείς τέτοιο παίχτη δεν έχουμε.
Μακάρι να μπορούσαμε να τον πάρουμε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οκ, δεν μπορω να συμφωνησω φιλε. Κλεφτη δεν θελω στην ομαδα
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ettien26 έγραψε:
WestBlock4 έγραψε: Εδώ κάναμε 1 μήνα και για το οζντοεφ κ εσύ θέλεις λιβάγια... άμα ξεκινήσουν τώρα διαπραγματεύσεις θα τελειώσουν το 26
Καλύτερα. Το 27 λήγει το συμβόλαιό του και θα μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου.

Θα έχουμε και το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Με Μαξιμοβιτς, αντι-Σβαμπ και ενα έξτρεμ ακομη θα εχουμε το καλύτερο ροστερ στην Ελλαδα.. Η ομαδα έρχεται απο προετοιμασια, ειναι βαρια τα ποδια.θα λυθουν και θα παίξουμε καλύτερα..

Υ. Γ.. Προχτες γραφατε για Γκρει και Παλμα, σήμερα για Λιβαγια ενω εμείς έχουμε μπροστά 10 φορές καλύτερους παιχτες... Υπάρχουν κατι site allaboutaris και αεκ365 νομίζω.. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε..
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Μια χαρά βλέπω τα ξέρεις ;)
Άσε τα νομιζω
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Εγώ χωρίς να ξέρω ούτε ποιος θα έρθει, ούτε ποιος θα πουληθεί , έχω μια απλή απορία
Πέραν από Κοτάρσκι, Ντέλια, και άιντε Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς και πες και Μπαμπα ποιος άλλος παίκτης που βρίσκεται στο ρόστερ γεμίζει το μάτι για ΠΑΟΚ πρωταθλητή?
Ο Ταΐσον (παικταρα αλλά) στα 36 του ?
Ο Κεντζιόρα ή ο Σβάμπ με τον Φελίπε ?
Ο άλλος Σοάρες ή ο Λυρατζης ?
Ο Εκονγκ εμένα δεν μου αρέσει ως τώρα.
Και πες ότι Οζντόεφ και Σαματα θα βγουν
Θες άλλους 5-6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ
Και βασικά και η ίδια η διοίκηση το παραδέχτηκε μιλώντας για 7 βαρβάτες μεταγραφές
Ε αν βγάλεις Ίνγκασον και Αγκούστο που φύγανε και πεις ότι Οζντόεφ και Σαματά που ήρθανε και αριθμητικά άλλους 5-6 θες
Δε συζητάμε αν πουληθεί κάποιος ότι θα πρέπει να έρθει ισάξιος και όχι στοίχημα

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Δεν πάει έτσι Κρητικέ, η ΑΕΚ πέρσι πήρε πρωτάθλημα με Αθανασιάδη, Χατζισαφί, Ρότα, Σιμάνσκι, κι αρκετούς που δεν τους λες καλύτερους ή χειρότερους από τον μέσο 11ατο μας. Ο ΠΑΟΚ έχει μια χτυπητή αδυναμία, το δεξί μπακ, αλλά πέρσι οι αντίπαλοί σου είχαν τον Ρότα, τον Κώτσιρα, και ο Ολυμπιακός έφερε τον χειμώνα τον Ροντινέι που δεν τον λες και απίστευτο. Ούτε εκείνοι είχαν κάτι καλό, αλλά σε πέρασαν. Με 11 παιχταράδες θες ένα μπάτζετ που μόνο με σταθερή παρουσία στους ομίλους αντέχεις. Ακόμα κι ο Γάβρος που κάποτε το είχε, πλέον δεν το σηκώνει. Ο ΠΑΟΚ με Μαξίμοβιτς κι έναν καλό μεσοεπιθετικό, έχει ρόστερ πρωταθλητισμού.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κάποιες ποιοτικές λεπτομέρειες θέλει το ρόστερ.

Δεν θα έκρινα πολλά από ένα μάτς ειδικών συνθηκών χτες, όπου ολοι οι δικοί μας είχαν στο μυαλό να είμαστε προσεκτικοί στην κόντρα και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω, πρωτίστως. Επίσης έχουμε πολλούς καινούριους στην 11άδα και κάποια σύγχυση φάνηκε στο β.

Το πρόβλημα για μένα ήταν και είναι οτι έχουμε πολλούς άγκολους και χωρίς ασίστ στην 11άδα. Παίκτες χωρίς νούμερα. Η εξάιρεση του Νάρει που χτες βρέθηκε 5 φορές σε θέση να βγάλει ασίστ για γκόλ και τα θαλάσσωσε, δείχνει το πρόβλημα. Έχουμε μαζέψει που όταν φτάνουν στο κουτί τα χαλάνε στην τελική πάσα και τελική προσπάθεια γενικά.

Χτες, εάν ο Νάρει είχε γυρίσει σωστά μιά από τις πάσες ή σέντρες του, θα είχαμε προηγηθεί και θα μιλούσαμε για φοβερή εμφάνιση και διάφορα τέτοια. Η μπάλα είναι λεπτομέρειες και την διαφορά την κάνει η ποιότητα, ο παίκτης που μπορεί να βγάλει την σωστή πάσα και να μπεί η μπάλα στα δίχτυα. Αυτό λείπει. Ακραίοι και χάφ με την ποιότητα να το κάνουν αυτό. Η Χάιντουκ χτές έκλεισε τον Ντέλια και ενώ οι άλλοι βρήκαν χώρους (Μπράντον, Νάρει, Αντρίγια), δεν μπόρεσαν να βγάλουν ούτε μία σοβαρή τελική.

Λοιπόν, πέραν του Μαξίμοβιτς εγώ θα ήθελα ένα εξτρέμ ποιοτικό (ή και 2), ενα δεξί μπάκ που να είναι μονίμως ψηλά ποιοτικό, και έναν παίκτη τύπου Καρασκάλ με ελεύθερο ρόλο. Δηλαδή 4 παίκτες μαζί με Μαξίμοβιτς.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αν δεν βγει κάτι σήμερα για Μαξίμοβιτς, σφιξαμε..
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Και χτες αποδείχτηκε ότι μεσοεπιθετικα θέλουμε τουλάχιστον 2 παίχτες, και αριστερό εξτρεμ και δεκάρι, και μάλιστα παίχτες με νούμερα.
Αρκετά με την καραμέλα ποσοτικά είμαστε καλά, με Γιαξη στα χαφ με Βρακα στα χαφ και μπροστά αναλόγως που συμφέρει και με τον Μουργκ
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Ριαν sorry αλλά αυτή είναι η μισή αλήθεια.
Οι παίκτες που αναφέρεις ναι μεν ήταν μέτριοι αλλά ήταν απλά μέρος μιας ομάδας που είχαν άλλους πιο ποιοτικούς για να τραβάνε το κουπί
Εκτός από τον αλλήθωρο υπήρχε και ο Γάλλος πρωταθλητής κόσμου δεξιά
Είχαν και Γιονσον Τσουμπερ Αραουχο και κυρίως Πινεδα Λιβαι
Καθώς και ένα καλό αμυντικό δίδυμο.
Καλά καλά σαν τον σπυριάρη κουβάλητη εμείς ποιο χαφ είχαμε?

Όταν λοιπόν έρθουν οι 5-6 παίκτες που λέω και οι τωρινοί βασικοί γίνουν μέρος του rotation ,τότε ναι θα πω ότι πάμε για πρωτάθλημα.

Αλλιώς όπως και πέρσι θα κάνουμε ένα καλό σύνολο που θα ρολάρει κάποια στιγμή και στα κρίσιμα παιχνίδια οπότε δεν πάει καλά το ματς θα κοιτάμε τον άδειο πάγκο και θα μπαίνει αλλαγή ο Μουργκ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Νωρίς νωρίς αρχίσατε φέτος την αποδόμηση του ρόστερ ρε παληκάρια. Ο ένας δε κάνει, ο άλλος δε μπορεί. Μήπως να περιμένατε να ολοκληρωθεί για να το βγάλετε άχρηστο...?
Και μήπως σας πέρασε από το μυαλό, έστω και για μια στιγμή, ότι μπορεί να έχει δίκιο ο Τζόσουα που έγραψε ότι όποιος μεσοεπιθετικός και να έρθει σε λίγο καιρό θα καταντήσει χειρότερος από αυτούς που έχουμε...?
Γιατί άραγε...?
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Το προβλημα μας ειναι οτι και παικτες που εμεις θεωρουμε σταθερες, στην πραγματικοτητα δεν ειναι.

Κλασικο παραδειγμα ο Αντριγια.
Το μονο ματς που θυμαμαι να εκανε τη διαφορα ηταν με τη Μπενφικα εδω. Το πρωτο του!
Απο εκει και περα, μια χρυση μετριοτητα που αμειβεται με 1εκ το χρονο.

Το ιδιο και ο Ναρει. Στα 3 ματς, ενα καλο, ενα μετριο και ενα κακο.

Ο Αουγκουστο. Μονο περυσι εκανε συνχομενα καλα ματς και τον λες σταθερα.

Ετσι ομως δεν γινεται δουλεια. Να πληρωνεις εκατομμυρια για να ειναι καλυτεροι σου χτες ο τσιγγαρας και ο Ντελιας.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

εγώ πάντως θυμάμαι πολλά περισσότερα ματς του Αντριγια . Με την psv στην τουμπα π.χ .
Απο εκει και περα πολλες φορες ο ρολος ενος παικτη στην ομαδα μπορει να καθοριζει και την αποδοση του.
Και για να ειμαι ον τοπικ , παρτε μια εξτρεμαρα στα αριστερα για να γυρισει ο Ζιλε στα δεξια και να μοιραζεται το παιχνιδι ισοβαρος στις πτερυγες .
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Την πρόκριση την Πέμπτη αφήστε την στην Τούμπα. Ξέρει αυτή τι να κάνει.
Εσείς κλείστε Μαξίμοβιτς και εξτρεμοδεκαρο πανωραφισιο που έχει ανάγκη η ομάδα και η ψυχολογία του κόσμου.
11/8. Τέλος οι δικαιολογίες όπως λέει και ο αδερφός John που έχουμε φάει τα μουστάκια μας ουκ ολίγες φορές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”