7. Χρήστος Ταπούτος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Χρήστος Ταπούτος

Δημοσίευση από obanebane »

μονο τη μουρη του να δειτε θα καταλαβετε τι ειναι εχω τοποθετηθει ξανα και θεωρω τεραστιο λαθος την αποκτηση του ειδικα οταν μιλαμε για εναν παιχτη με ικανοτητες για ομαδα Α2 αν ηταν καλος το σηζηταγαμε γιατι θα βαζαμε πανω απολα την ομαδα και την ποιοτητα που θα προθετε.

Υ.Γ ο μπανε επαιζε με σπασμενο δαχτυλο ποδιου με 2-3 ενεσεις πριν το ματς οποιος κατακρινει η αφηνει υπονοουμενα για τον μπανε ειναι το λιγοτερο ιεροσυλος.

Ρε μλκ όχι χαρακτηρισμούς ή τουλάχιστον βάλε #$%^^ τελως πάντων...

paokmania admin team
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Έχω δει το βίντεο 200 χιλιάδες φορές....δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Αν το είπε είναι απαράδεκτος και δεν τον θέλω ποτέ όμως. Υπάρχουνε και όρια. Είναι άλλο να φεύγει κάποιος από τον ΠΑΟΚ γιατί βρήκε αλλού καλύτερα λεφτά και άλλο αυτό. Ο "επαγγελματισμός" εδώ δεν μπορεί να είναι δικαιολογία, δεν είναι επαγγελματίας αυτός, είναι απλά μ@λάκας. Αν το είπε.
Αν δεν το είπε αλλάζει το πράγμα. Το ότι είναι δηλωμένο ερπετό ..... ε! κανείς δεν είναι τέλειος, στο φινάλε υπαρχουν και κάποια πράγματα για τα οποία δεν ευθυνόμαστε εμείς αλλά οι πατεράδες μας.
Εμένα για παράδειγμα με γέννησε Ελληνα!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

thrix έγραψε:Έχω δει το βίντεο 200 χιλιάδες φορές
Αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα και εμείς πέσαμε μέσα. Αντί να ασχολούμαστε για την πρώτη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται μετά από χρόνια, στο πολύπαθο μπασκετικό τμήμα, εμείς καθόμαστε και βλέπουμε το βίντεο από το πρωί ως το βράδυ. Σίγουρα οι αντίπαλοί μας, απολαμβάνουν αυτό το νέο μας χόμπι....
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Να είσαι σίγουρος ότι προσωπικά ασχολούμαι και μάλιστα με τον τρόπο που πρέπει κατά τη γνώμη μου (δλδ με πράξεις).
Αλλά όμως δεν μπορώ να το κάνω και γαργάρα το θέμα.
Επαναλαμβάνω ΑΝ το είπε για μένα είναι θέμα, πιθανώς την αλήθεια να μην τη μάθουμε ποτέ. Ακόμα κι αν τη μάθω και δεν μ΄αρέσει δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να ασχολούμαι. Σιγά μη με κάνει ένας τύπος να σταματήσω να στηρίζω τη ομάδα μου.
Δεν υπάρχει αυτό.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Βρε Κωστάκη μου και εγώ έχω δει το βίντεο άλλες τόσες.
Και άλλες τόσες θα πω πως δεν είναι δυνατόν να λέει τέτοια πράγματα.
Λίγες σελίδες ποιο πίσω θα δεις δεν τα έχω αλλάξει και τα πίστευα κιόλας.
Και βγαίνει μετά ο τύπος και λέει άλλα σε Εβραική γραφή που δεν μπορείς να τον καταλάβεις καλά καλά τι θέλει να μας πει ντεμέκ.
Τα οπαδικά του φρονήματα και αν έχει και διαρκείας σε άλλη ομάδα δικό του πρόβλημα και δεν μας αφορά.
Όχι όμως να μας περνάει και για ζώα.
Αυτά τα φούστικα συγγνώμη είναι εμετικά.
Είναι και επαγγελματίας ο άθλιος.
Όπως και να έχει δεν ασχολούμαι με το θέμα του έχουμε σοβαρότερα προβλήματα στο μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

PRAKTORINOS: ...
Από πότε η συγγνώμη δεν συνιστά έντιμη και ανδρική συμπεριφορά;
Αυτή τη γαμημένη συγγνώμη δεν ζητούμε
ως απαραίτητη συνθήκη
για την π.χ. επιστροφή κάποιου κοντού που παίζει πλέον για το τριφύλλι;
(ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε.).
Τώρα τι μας έπιασε και φτύνουμε τη συγγνώμη τού Ταπούτου;
Χαλαρώστε όλοι σας/μας και μη γυρίζετε την πλάτη σας
σε αυτό που εσείς οι ίδιοι απαιτούσατε.
Ο παίκτης ζήτησε συγγνώμη.
Δημόσια.
Μια συγγνώμη δεν είναι επικοινωνιακό τρυκ.
Από αυτά έχουμε χορτάσει.
Από συγγνώμες, όχι.

Από την κεντρική σελίδα.
Υ.Γ. Φίλε thrix, αφορμή πήρα από αυτό που έγραψες. Κι εγώ το είδα κάμποσες φορές για να καταλάβω και καλά. Λες και αυτό είναι το ζητούμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasff την Τετ 02 Σεπ 2009, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο τμήμα του μπασκετ (απατεώνες ιδιοκτήτες τύπου μπατμαν και δ@#σου, ανυπαρξία ΠΑΟΚσήδων παραγόντων που να βάλουν τη χέρι στην τσέπη, ίδια διοίκηση του ερασιτέχνη τα τελευταία 800 χρόνια, απαξίωση του μεγαλύτερου μπασκετικού μας ειδώλου, χρέη, αναξιοπιστία, δυνατά ρόστερ στην αρχή χωρίς να πληρώνονται οι παίκτες μετά τα μέσα της χρονιάς, πλήρης αποτυχία στους αγωνιστικούς χώρους, εντός έδρας ήττες από ομάδες σαν το αιγάλεω και κυπριακή ομάδα, διασυρμοί στην ευρώπη κατεβάζοντας εφηβικές ομάδες, χάσιμο ταλέντων με 1000 ευρώ) είναι μερικά από τα σημάδια μιας αυτοκρατορίας που βρίσκεται στο ναδίρ της. Δεν πάει πιο κάτω. Και το οτι μείναμε τελικά στην Α1 ελέω Αλεξανδρή και ΑΕΚ είναι μεγαλύτερη ξεφτίλα). Με αυτά και με αυτά λοιπόν φτάσαμε το 2009 να ασχολούμαστε με τον ταπούτο, όχι τον παίκτη ταπούτο αλλά των σκώληκα ταπούτο. Άντε να δεχτώ εγώ οτι είναι ο μόνος παίκτης δηλωμένος αρειανός που φοράει τη φανέλα μας (και όχι οι subotic, αγγελίδης και λιαδέλης). Αν λέω αν, τελικά ο Βεζυρτζής έφερνε γκάλη και ιωαννίδη στον ΠΑΟΚ τότε, θα λέγαμε τίποτα???

PS: ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του,ο καθένας, ιδίως άτομα που πονάνε την ομάδα όπως ο gash και ο vaggt (που αγόρασε και το πρώτο διαρκείας για φέτος αν δεν κάνω λάθος!!!!!). Απλά παιδιά ας μην γελιόμαστε, της κοντής ψ...ης, τις φταίνε οι τρίχες.
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

αν είναι δυνατόν να τα γυρίσετε σε μένα κ να πείτε ότι απαξιώνω το μπάνε.. χαχαχα.. τέσπα.. πραγματικά εκτός από τον kostasff οι υπόλοιποι που συνεχίζετε να μη δέχεστε τον ταπούτο ως παίχτη του ΠΑΟΚ καλύτερα να μην ασχολείστε με την ομάδα..όπως είπες sidpanos o ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα κ απ' όλους...

Υ.Γ: υπάρχει μέτρηση στο πόσο αγαπάει κάποιος την ομάδα του?

Υ.Γ2: ούτε έξυπνος θέλω να το παίξω ούτε τίποτα..αλλά αν ξεκινάει έτσι η χρονιά άντε γεια μας..

Υ.Γ3: ευτυχώς ο πατέρας μου μ έμαθε πόσο σημαντικό είναι να κοιτάς την ομάδα και όχι τα πρόσωπα..

Υ.Γ4: sidpanos όντως εύκολα πίσω από το πληκτρολόγιο βρίζετε τον ταπούτο. αν τον έβλεπες μόνος σου στο δρόμο, τότε να του το έλεγες κατάμουτρα να πάρει πούλο κ όπως αλλιώς το βρίζετε.

Υ.Γ5: Ας δούμε μια άσπρη μέρα στο μπάσκετ κ θα πιστέψω στο θεό.

Το ΠΑΟΚ με κεφαλαία γιατί είναι αρχικά και όχι όνομα όπως το άρης...

paokmania.gr
admin team
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

palok έγραψε:..... της κοντής ψ...ης, τις φταίνε οι τρίχες.
συμφωνώ απόλυτα με ολόκληρο το post σου και κυρίως με το τελείωμα. Τα κ@λοδαχτυλα και τα μπινελίκια του σιγαλά, του αγγελίδη, του σούμποτιτς, οι τσαμπουκάδες του λιαδέλη και χίλια δυο αλλα ξεχάστηκαν τότε γιατί ακριβώς την είχαμε μεγάλη. Ήμασταν οι ψ@λαραδες και γουστάραμε που ερχότανε και μας γλύφανε αυτοί πού μας φτύνανε. Τώρα που πάθαμε...σμικρυνσυ, μας φταίει ο ταπούτος, τον πουλάμε τρελα και τσαμπουκά. Νομίζω ότι βασικά αυτό που τρελαίνει τα αδέρφια που διαφωνούν, είναι ότι δεν μπορούν και δε θέλουν να αποδεχτούν ότι την έχουμε πλέον τόσο μικρή, που ακόμη κι ένα παιχτάκι της σειράς (όπως θεωρώ τον ταπούτο) που μας έχει βρίσει κιόλας στο παρελθόν, έρχεται να παίξει σε εμάς!
Εγώ το μονο που έχω να πω είναι να αποδεχτούμε την κατάσταση μας και να κοιτάξουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται. Η A2 μας κουνάει το μαντήλι και πολλοί ακόμη δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι! Κι εγώ είμαι οπαδός του "ΠΑΟΚ είσαι", αλλα ακόμη κι έτσι μια χαρά μπορείς να παίζεις στις αλάνες τις A2! Ας σοβαρευτούμε....
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Επειδη προηγηθηκαν πολυ χειροτερες περιπτωσεις, θα πρεπει να καταπινουμε τα παντα? Δεν ειναι λογικη αυτη...

Ας παει στο Βικελιδης και με επετειακη φανελα Super-3, τι πειραζει? Εδω ο Φασουλας εγινε δημαρχος Πειραια, ο κοντος πηρε τα λεφτα του κοσμου, ο Γεωργιαδης... κτλ κτλ

Κωστα, η συγνωμη ειναι για τους αντρες μονο οταν ειναι ειλικρινης! Στις αλλες περιπτωσεις να μην πω τι ειναι... Αντρικια σταση ηταν του Ηλιαδη, επισης αρειανου!

Και στο κατω κατω, ο ιδιος οντας επαγγελματιας καλαθοσφαιριστης φερεται σαν οπαδος (με πολυ βλακωδη τροπο), ο ΠΑΟΚτσης γιατι να μη φερθει και αυτος σαν οπαδος?

Προσωπικα, θιχτηκα και μαλιστα παρα πολυ και απο το βιντεακι (για το οποιο δεν ημουν σιγουρος τι ελεγε) και για την οπαδικη του εμφανιση σε γηπεδο (οποτε βεβαιωθηκα και για τι βιντεακι).

Και μιας και φοριεται πολυ, συγνωμη (ή οπως το εγραφαν παλια: συγγνωμη) αν κουρασα...
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

ειμασταν αποντες ως λαος και εμφανιζομαστε παλι τωρα οχι για να στηριξουμε τα χ,ψ θετικα που επιτελους γινονται αλλα για να εξωτερικευσουμε την αποψη μας για την ελευση ενος ταπουτου στον ΠΑΟΚ!ελεος ρε μαγκες...

δειτε το και αλλιως...υπαρχει μεγαλυτερη μαγκια για εναν αλλοθρησκο να κανει ταναπου μια ανταγωνιστικη ομαδα?
δεν εννοω οτι αυτο εχει σκοπο αλοιμονο αλλα οτι εκεινος εχει υπογεγραμενο συμβολαιο (νομιζω ετησιο) και παιξει δεν παιξει (που και παλι δεν τον συμφερει) φευγει και παει αλλου...ομως εμεις χανουμε πολλα περισσοτερα αν δεν στηριξουμε σε ενα τοσο κρισιμο και οριακο σημειο την ομαδα μας.

στο χερι μας ειναι να τον κρινουμε αποκλειστικα ως επαγγελματια παιχτη παρα να ξαναγινουμε παοκ (ολοι αποχη,γκρινια κτλ) εξαιτιας ενος παιχτη επιπεδου Α2 που δηλωνε και σκουληκι.Αν βγει ΝΒΑer θα κερδισουμε και οι 2...

εγω θα παρω ξανα διαρκειας και δεν το δεχομαι να με μπερδεψει ενας παιχτης που αντι αυτος να χανει τον υπνο του (για να μας αποδειξει κατι αλλιως σπιτακι του) θα χασω εγω την ομαδα μου...

το κ@λοσφιξιμο εκεινος το εχει οχι εμεις...

οπως και να το δει ο καθενας εχει τα δικια του απλα προτιμαω τα παραπανω...

υγ1: χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι βλεπω και νεα μπασκετικα μελη στπ φορουμ...καλως ηλθατε παιδες ειδικα στους ''αθηναιους'' :D :D

υγ2:ομαρ ημουν βεβαιος οτι θα κρατουσες μια πιο διαλακτικη θεση αλλα ΠΑΟΚ εισαι και παω πασο... :) :) :)
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

το πιό γαμάτο της όλης υπόθεσης(και απορώ που ο Ομάρ δεν παρατήρησε ενώ είναι απο τους πλέον παρατηρητικούς του site)είναι ότι η φανέλλα που φοράει ο τα-πούτος είναι μάρκας adidas.....

αγορασμένη απο παλιά δηλαδή......αχχαχαχααχχχχχχχχχχ
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

τον παικτη απο την αρχη δε το γουσταρω λογω ολων αυτων..
ΑΛΛΑ οποιος ΠΑΟΚτσης τον κραξει μεσα στο γηπεδο κανει μεγαλο κακο..εδω ας λεμε οτι θελουμε
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

καποιος θα βρεθει..εδω περυσι κατα τη διαρκεια ενος λεπτου σιγης βρεθηκε ανθρωπος να θυμηθει να βρισει τον γιαννουλη..
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Axl ειναι το πως σου βγαινει καθε φορα το ΠΑΟΚτσηδικο συναισθημα σου! Και προς ΠΑΟΚ, δε κατηγορω οσους ειναι διαλλακτικοι! Με γεια τους με χαρα τους! Για μενα ειναι πιο δυσκολο να το χωνεψω!

Απο την αλλη, θα μπορουσα καλλιστα να ειχα παρει διαρκειας και να εμφανιζομουν ξαφνικα να κραξω! Αυτο τι θα σημαινε? Οτι εμφανιστηκα ξαφνικα λογω Ταπουτου? Αφου τωρα εχω να πω κατι!

Παντως, ξαναλεω, εισιτηριο δεν πηρα για το θεμα Bane και γιατι μονο αυτον εμπιστευομουν και με ενεπνεε! Παραδεχομαι οτι ως τωρα με εκπλησσει ευχαριστα η νεα διοικηση και ισως ανανεωσω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”