50. Filipe Soares
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
50. Filipe Soares
Καλο πασινγκ γκεημ και προωθηση στο χωρο στο πρωτο 30λεπτο, μετα απλα εξαφανιστηκε.
έκανε πολλες λαθος πασες που μπορουσαν να στοιχίσουν, οπως και δεν βοηθησε καθολου ανασταλτικα.
Δεν μπορεις να πεις οτι τραβηξε την ευκαιρια απο τα μαλια όταν γινεται 1η αλλαγη με τον παρτενερ να παιζει με κίτρινη.
Πιστευω ειναι παικτης καθαρο επιθετικο χαφ για 4-2-3-1 ή 8αρι σε 4-3-3. Θελει πολλα ψωμια για να παιξει εξαροοκταρι.
έκανε πολλες λαθος πασες που μπορουσαν να στοιχίσουν, οπως και δεν βοηθησε καθολου ανασταλτικα.
Δεν μπορεις να πεις οτι τραβηξε την ευκαιρια απο τα μαλια όταν γινεται 1η αλλαγη με τον παρτενερ να παιζει με κίτρινη.
Πιστευω ειναι παικτης καθαρο επιθετικο χαφ για 4-2-3-1 ή 8αρι σε 4-3-3. Θελει πολλα ψωμια για να παιξει εξαροοκταρι.
Re: 50. Filipe Soares
Δεν έδειξε κάτι,πολύ τσαπατσουλης,ενώ έχει τα προσόντα..Δεν πιστεύω ότι έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ και απορώ γιατί περιμένουμε όλοι να δείξει κάτι..Το παιδί ,κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν..για τον ΠΑΟΚ
- TylerDurden
- ΑποστόληςΑ
-
-
Δειχνει να θέλει αλλα να μην μπορει.δεν μπορώ να καταλάβω πλεον αν είναι υπερβολικό άγχος να αποδείξει η απλα δεν κάνει για ΠΑΟΚ.
Τα ίδια κάναμε και με τον Τέιλορ, εδώ μέσα. Το παιδί φώναζε από παντού ότι δεν είναι μπακ και οριακά ποδοσφαιριστής και εμείς μαλώναμε για το αν έχει ταχύτητα, αν θα παίξει εξτρεμ και πως θα ξεπεταχτεί με τον καιρό. Συμφωνούσαμε όλοι πως είναι ψυχούλα, ΟΚ. Ο Φελίπε θα κλείσει δύο χρόνια στην ομάδα, τι άλλο μένει να δούμε δηλαδή. Καλό κορμί, συμπαθητικό παιδί αλλά 8άρι δεν είναι. Η θέση είναι πολύ δύσκολη, γιατί πατάει σε δύο βάρκες. Πρέπει ταυτόχρονα να είσαι σε υψηλό επίπεδο απόδοσης και στα αμυντικά και στα επιθετικά σου καθήκοντα, χρειάζεται αντοχή, υψηλή συγκέντρωση και @@. Πιθανά ο Φελίπε να έχει το πρώτο. Τα άλλα δύο, ούτε κατά διάνοια. Και δεν ασχολούμαι και καθόλου με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της θέσης.
Σήμερα, για άλλη μια φορά, είδα ένα κορμί να πιάνει χώρο μέσα στο γήπεδο αρκετές φορές αλλού για αλλού, είδα συμμετοχή ελάχιστη και διεκπεραιωτική στο build up της ομάδας (που δεν τον εμπιστεύεται) με πολλά λάθη, χωρίς την παραμικρή υποψία δημιουργίας (στην οποία θα επέτρεπα και τα λάθη). Ένας κρυμμένος και φοβισμένος παίκτης είναι. Δεν ξέρω πως αλλάζει αυτό. Χίλιες φορές Βρακάς ή όποιος τέλος πάντων. Σήμερα κατάφερε από την ανυπαρξία του να πετάξει έξω τον Τσιγγάρα από το 60, σερνόταν μέχρι να γίνει αλλαγή το παλικάρι.
Δεν έχω την παραμικρή ελπίδα από το παιδί - και δε μου φταίει σε τίποτα.
Σήμερα, για άλλη μια φορά, είδα ένα κορμί να πιάνει χώρο μέσα στο γήπεδο αρκετές φορές αλλού για αλλού, είδα συμμετοχή ελάχιστη και διεκπεραιωτική στο build up της ομάδας (που δεν τον εμπιστεύεται) με πολλά λάθη, χωρίς την παραμικρή υποψία δημιουργίας (στην οποία θα επέτρεπα και τα λάθη). Ένας κρυμμένος και φοβισμένος παίκτης είναι. Δεν ξέρω πως αλλάζει αυτό. Χίλιες φορές Βρακάς ή όποιος τέλος πάντων. Σήμερα κατάφερε από την ανυπαρξία του να πετάξει έξω τον Τσιγγάρα από το 60, σερνόταν μέχρι να γίνει αλλαγή το παλικάρι.
Δεν έχω την παραμικρή ελπίδα από το παιδί - και δε μου φταίει σε τίποτα.
-
Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο έσκασε. Έχει κάνει και μισή προετοιμασία κι έχει να παίξει τόσα λεπτά πόσους μήνες. Αδικείται συστηματικά, αν πάρει ρυθμό θα είναι υπερπολύτιμος.
Πολυ καλα πηγε
Μπηκε σε κρισιμο παιχνιδι
κ κρατησε το κεντρο μαζι
μ τον Τσιγγαρα
Λεει καποιος απο πανω
δεν ειναι οχταρι το παιδι
Λες κ παιζαμε με οχταρι σημερα
Μ δυο παικτες ως εξαρια παιξαμε σημερα
Κ τα πηγε καλα
Χωρις ν ειναι εξαρι
Μ καθολου προετοιμασια κ αγωνιστικο ρυθμο
Μπηκε σε κρισιμο παιχνιδι
κ κρατησε το κεντρο μαζι
μ τον Τσιγγαρα
Λεει καποιος απο πανω
δεν ειναι οχταρι το παιδι
Λες κ παιζαμε με οχταρι σημερα
Μ δυο παικτες ως εξαρια παιξαμε σημερα
Κ τα πηγε καλα
Χωρις ν ειναι εξαρι
Μ καθολου προετοιμασια κ αγωνιστικο ρυθμο
Για μένα έδειξε σήμερα ότι μπορεί η ομάδα να τον υπολογίζει.
Στο πρώτο ημίχρονο που είχε ανάσες ήταν αρκετά καλος, βοήθησε να κερδίσουμε αρκετές δεύτερες μπάλες... και το σημαντικότερο δεν έκανε τακτικά λάθη όπως και πουληματα της μπάλας σε επικίνδυνους χώρους.
Ας μην ξεχνάμε ότι δεν έκανε ούτε προετοιμασία ούτε έπαιξε φιλικά... και γενικά έχει να παίξει πάρα πολύ καιρό πάνω από 45 λεπτά.
Στο πρώτο ημίχρονο που είχε ανάσες ήταν αρκετά καλος, βοήθησε να κερδίσουμε αρκετές δεύτερες μπάλες... και το σημαντικότερο δεν έκανε τακτικά λάθη όπως και πουληματα της μπάλας σε επικίνδυνους χώρους.
Ας μην ξεχνάμε ότι δεν έκανε ούτε προετοιμασία ούτε έπαιξε φιλικά... και γενικά έχει να παίξει πάρα πολύ καιρό πάνω από 45 λεπτά.