4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
- Shivaspace
Re: 59. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
ειναι μεγάλο ατου το αριστερό ποδι, οταν παίζει δεξί στοπερ θα μπορει πιο άνετα να δώσει καποια απρόβλεπτη κάθετη πασα προς τον άξονα αντι να δίνει την μπαλα μονο προς τα πλάγια
Για μια φορα κ για δοκιμη φιλικου προετοιμασιας ενθαρρυντικο ειναι κ δειχνει την ποιοτητα τ παικτη
Αλλα γενικα στον ΠΑΟΚ κ μ τον Λουτσεσκου αυτες οι αλλαγες θεσεων δεν μ αρεσουν καθολου κ μ ανησυχουν
Θελω ο καθε παικτης ν παιζει στην κανονικη θεση του
Βεβαια ειναι φιλικο προετοιμασιας κ γινομαι υπερβολικος μ αυτο π λεω αλλα προφανως εχω τους λογους μου μ καποια πειραματα π εχουμε δει στο παρελθον κ σ επισημα παιχνιδια
Αλλα γενικα στον ΠΑΟΚ κ μ τον Λουτσεσκου αυτες οι αλλαγες θεσεων δεν μ αρεσουν καθολου κ μ ανησυχουν
Θελω ο καθε παικτης ν παιζει στην κανονικη θεση του
Βεβαια ειναι φιλικο προετοιμασιας κ γινομαι υπερβολικος μ αυτο π λεω αλλα προφανως εχω τους λογους μου μ καποια πειραματα π εχουμε δει στο παρελθον κ σ επισημα παιχνιδια
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο! Πολύ καλός! Μια μονομαχία έχασες μόνο (κεφαλιά) από τον Livaja, αλλά γενικά στάθηκες πολύ καλά.
Δεν μου αρεσε σημερα ολη η 4αδα πισω. Πολυ ασταθεια και αγχως για το τιποτα.
Ανεπιτρεπτο να σε περασει ο αργος γερό-Οτζιτζα στο σπριντ και να δημιουργηθεί ευκαιρια.
Εκει εχει κόψιμο πλαγιο ή φαουλ για να μην σου γυρισει ο παικτης.
Ανεπιτρεπτο να σε περασει ο αργος γερό-Οτζιτζα στο σπριντ και να δημιουργηθεί ευκαιρια.
Εκει εχει κόψιμο πλαγιο ή φαουλ για να μην σου γυρισει ο παικτης.
Μέτριος όπως σχεδόν όλοι.
Σημαντικό που παίρνει παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο.
Μόνο κέρδος!!!
Καλή συνέχεια!
Σημαντικό που παίρνει παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο.
Μόνο κέρδος!!!
Καλή συνέχεια!
- john4serres
Εγώ ξέρω 135' μηδέν παθητικό. Ο μικρός.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπράβο! Πολύ καλός! Μια μονομαχία έχασες μόνο (κεφαλιά) από τον Livaja, αλλά γενικά στάθηκες πολύ καλά.
Στόπερ 20 χρόνων που βράζει το αίμα, να βγαίνει πλαγιά πάνω στην γραμμή σε μονομαχία με τον Οτζιτζε τον Οφοε (ετών 36 με προγούλι από τα 25) και να την χάνει και να τρώμε φάση , σημαίνει δεν είναι ακόμα έτοιμος...
Το να χάσει και μια μονομαχία απο τον Λιβάγια είναι λογικό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπράβο! Πολύ καλός! Μια μονομαχία έχασες μόνο (κεφαλιά) από τον Livaja, αλλά γενικά στάθηκες πολύ καλά.
Απλά στην συγκεκριμένη φάση ήταν αλλού για αλλού.
Η έλλειψη εμπειρίας φαίνεται, όπως βέβαια φαίνεται και το τεράστιο ταλέντο του
Καλή συνολικά εμφάνιση, αλλά 2-3 φορές που κόλλησε το μυαλό του μπορεί να ήταν καθοριστικές για το ματς, ιδίως στη φάση με τον Λιβάγια που δεν είχε καθόλου καλή αντίληψη της κατάστασης. Την κεφαλιά στο κόρνερ πρέπει να μάθει να τη βάζει, είναι αδιανόητο να χάνεται από εκείνο το σημείο.
- john4serres
Re: 4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Να του βάλουμε το νούμερο 4 στον τίτλο ή θα πωληθεί στη Μίλαν εντός της εβδομάδας;
Γιατί λένε είναι ο εκλεκτός των Ροσονέρι, δεν έχουν αριστεροπόδαρο στόπερ και τον πιστεύουν πολύ.
Γιατί λένε είναι ο εκλεκτός των Ροσονέρι, δεν έχουν αριστεροπόδαρο στόπερ και τον πιστεύουν πολύ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Κοίταξε μείνε εδώ και μην σε απασχολεί οτιδήποτε ΆΛΛΟ, αυτό θα έρθει με τον ΚΑΙΡΌ....
. Μέχρι τότε εσύ την ΔΟΥΛΕΙΆ σου παλληκάρια μου...
Άσε τις ΣΕΙΡΗΝΕΣ......
. Μέχρι τότε εσύ την ΔΟΥΛΕΙΆ σου παλληκάρια μου...
Άσε τις ΣΕΙΡΗΝΕΣ......
- Metagrafakias