+4Rexaris έγραψε:Εμένα δεν με πειράζεει η αντίδρασή του επειδή όταν παίζει τα δίνει όλα για την ομάδα και μέσα στη βράση τού αγώνα ήθελε να βοηθθήσει την ομάδα να φτάσει στην πρόκριση.
Χίλιες φορές καλύτερα έναν νότιο που να βράζει το αίμα του για την ομάδα παρά ένα μισθοφόρο που δε νιώθει τη φανέλα.
Με αρέσει που εμείς οι Έλληνες που είμαστε και γαμώ τους θεερμόαιμους λαούς και το παίζουμε και καθώς πρέπει με τον Τάισον
11. Taison Barcellos Freda
Re: 11. Taison Barcellos Freda
- ΑποστόληςΑ
-
ουτε για ατρομιτο , φερτε καρασκαλ και ας δωσουμε το κατι παραπανω η ομαδα ποναει , μονο ο ντελιας ξερει μπαλα ολοι οι αλλοι ειναι τιμιοι εργατες το κεφαλι κατω τρεξιμο και σεντρα
Μηδεν σημερα αλλα ειχαν πεσει λογο κουρασεις Ντελιας, Τσιγγαρας και ειχε κρεμμασει η ομάδα οταν μπηκε.
Καλά γενικά νομίζω δεν έχει κάνει και τίποτα όσο είναι στον ΠΑΟΚ .. μόνο το πρώτο λεπτό που μπήκε με βαζελο .. μετά ανούσιος ..
-
Και ο Ταισον και ο Σαματα μπηκαν οταν δεν υπηρχε κεντρο γιατι ειχαν παραδωσει πνευμα Τσιγγαρας και Φελιπε. Με Σβαμπ και Οζντοεφ ψιλοεμφανιστηκε στο τελος, αλλα ειχε σχολασει γενικα το ματς.
Ο χειρότερος του γηπέδου, δεν ξέρω αν τον ξεζούμισε η προετοιμασία, αλλά πέρσι ήταν πολύ πιο καθοριστικός και σωστός στις επιλογές του.
-
- NikLiverpool
Επειδή κανένας δεν ασχολείται με εσένα ας κάνω εγώ το σχόλιό μου.
Όταν λέγαμε τι μεταγραφή είναι αυτή και που πας με τον 36χρονο κάποιοι μας κράζαν και λέγαν λίγα λόγια για τον παικταρά.
Ένα περιφερόμενο φάντασμα βλέπω στο γήπεδο. 1 και εκατομμύριο για ακόμα μια φορά στα σκουπίδια..
Σε λίγο βλέπω να αρχίζεις και εσύ να κάθεσαι κάτω και να σηκώνεις τα χέρια σα μια άλλη ψυχή.
Ελπίζω να υπάρχει ακόμα το ενδιαφέρον απο Βραζιλία...
Όταν λέγαμε τι μεταγραφή είναι αυτή και που πας με τον 36χρονο κάποιοι μας κράζαν και λέγαν λίγα λόγια για τον παικταρά.
Ένα περιφερόμενο φάντασμα βλέπω στο γήπεδο. 1 και εκατομμύριο για ακόμα μια φορά στα σκουπίδια..
Σε λίγο βλέπω να αρχίζεις και εσύ να κάθεσαι κάτω και να σηκώνεις τα χέρια σα μια άλλη ψυχή.
Ελπίζω να υπάρχει ακόμα το ενδιαφέρον απο Βραζιλία...
Κλασικη μεταγραφη μανατζερ χωρις να τον εχει δει το σκαουτινγκ ούτε σε μισο αγωνα να δει σε τι κατασταση ηταν την χρονια π περασε. Δεν μπορω να πιστεψω οτι εκανε παπαδες πριν ερθει σε μας, και ξαφνικα το ξεχασε το αθλημα...
ρε φιλε μπαινεις μεσα και στο πρωτο αγγιγμα της μπαλας ξεκινας κουρσα που περναει τρια πιτσιρικια της Χαιντουκ σαν σταματημενα...τι κριμα να μην μπορουμε να σε χαρουμε σαν παικτη οσο θα επρεπε