Hajduk split - ΠΑΟΚ 0-0,MVP, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Re: Hajduk split - ΠΑΟΚ 0-0,MVP, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Ο κανονικος Λουτσεσκου ειναι εδω και λιγα χρονια. Αυτο που βλεπουμε
Καλά τώρα μη λέμε χαζά . Ο Οζντοεφ μπήκε και έδειξε ότι δεν είναι έτοιμος ,έχοντας αργά πόδια .
Σιγά σιγά .
Με ίδιο δίδυμο στα χαφ την άλλη βδομάδα. Μου αρέσουν πολύ οι δυο τους. Από πρόπερσι στα πλέι-οφ που είχαν καταπιεί το κέντρο του σκώληκα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σιγά σιγά .
Με ίδιο δίδυμο στα χαφ την άλλη βδομάδα. Μου αρέσουν πολύ οι δυο τους. Από πρόπερσι στα πλέι-οφ που είχαν καταπιεί το κέντρο του σκώληκα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Λουτσέσκου πάντα έτσι έπαιζε. Το ότι είχες κάποτε παικταράδες και πήρες ντάμπλ προφανώς και είχε να κάνει και κατα πολύ με την ποιότητα του υλικού που είχες. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σήμερα που το υλικό είναι μέτριο.alexfoivos88 έγραψε:Με χαλάει που η ομάδα δεν παίζει κάθετα.Δυστυχως το παιχνίδι μας είναι μονοδιάστατο και εγκλωβίζεται στα άκρα, αυτό η Χάιντουκ το διάβασε και έκλεισε τους χώρους στα πλάγια με εξαίρεση το α ημίχρονο που γίναμε επικίνδυνοι.Παση θυσία νίκη έστω και με μισό μηδέν στην Τούμπα.Οι επιθετικοί χρειάζονται τάισμα φάτσα με το τέρμα όχι να κυνηγάνε πάσες στο κόρνερ.Μου κάνει εντύπωση η ετοιμότητα και το τσαγανο του Τσιγγαρα,θα είναι η αποκάλυψη φέτος.Ειμαι αισιόδοξος για την πρόκριση και την χρονιά ολόκληρη.Καληνυχτα σε όλα τα παιδιά εδώ, μπράβο για το θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

Re: Hajduk split - ΠΑΟΚ 0-0,ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Τόσο αιρετικό που αυτοκόπηκε. Μουργκ πήγες να πεις?boogeyman77 έγραψε:Θετικός ο Kedziora σήμερα όπως και ο Τσιγγαρας.Με προβλημάτισε σε κάποιες φάσεις ο Ekong ο οποίος συνάμα είχε και τις πιο καθοριστικές παρεμβάσεις.Εκτος παιχνιδιού οι αόρατοι Narey,Brandon και Felipe.Ο Andrija με διάθεση αλλά ως εκεί.Τα ίδια και ο Brandon.Περιμενω να μπει ουσιαστικά στην εξισωση ο Samatta που ακόμα δεν με πείθει.Βεβαια το δείγμα είναι πολύ μικρό.Ο Ντελιας οπότε ξεκινάει βασικός χάνεται. Εύκολη ισοπαλία που αν μπροστά είχαμε μια σχετική ποιότητα θα ήταν ένα άνετο διπλό.Πρεπει να μάθουμε να σκοράρουμε χωρίς την βοήθεια του αντιπάλου όπως με τους Εβραίους.Θα ακουστεί αιρετικο αλλά για εμένα μια χαρά λύση rotation είναι ο Πάμε τώρα να τούς λιωσουμε στην Τούμπα.
- Caballo Viejo
Κάναμε ένα μεγάλο σώσιμο ή χάσαμε την ευκαιρία να τελειώνουμε με την πρόκριση από απόψε; Ειλικρινά δεν ξέρω. Εν κατακλείδι, σιγά το δήθεν φόβητρο Χάιντουκ. Ένας καλός ΠΑΟΚ - το επισημαίνω αυτό - θα την καθαρίσει σαν κρεμμύδι στην Τούμπα.
Καλή ηταν η ομάδα, περισσότερο στο Α'. Δεν αποκλειομαστε από αυτούς.
Και εκεί μέσα θα την κέρδιζε. Απλά μεσοεπιθετικά (και όχι μόνο) δεν..Caballo Viejo έγραψε:Κάναμε ένα μεγάλο σώσιμο ή χάσαμε την ευκαιρία να τελειώνουμε με την πρόκριση από απόψε; Ειλικρινά δεν ξέρω. Εν κατακλείδι, σιγά το δήθεν φόβητρο Χάιντουκ. Ένας καλός ΠΑΟΚ - το επισημαίνω αυτό - θα την καθαρίσει σαν κρεμμύδι στην Τούμπα.

Φοβάμαι το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα. Τα εκτός μου φαίνονται πιο εύκολα από τα εντός.
Το δευτερο. Απλα ισως ειμαστε πλεον λιγοτερο αφελεις και το τελειωσουμε στην ΤουμπαCaballo Viejo έγραψε:Κάναμε ένα μεγάλο σώσιμο ή χάσαμε την ευκαιρία να τελειώνουμε με την πρόκριση από απόψε; Ειλικρινά δεν ξέρω. Εν κατακλείδι, σιγά το δήθεν φόβητρο Χάιντουκ. Ένας καλός ΠΑΟΚ - το επισημαίνω αυτό - θα την καθαρίσει σαν κρεμμύδι στην Τούμπα.
Ρε αποστολή η Χάιντουκ έχει έναν μάγο άπειρα ποιοτικό παίκτη που στην φάση στο πρώτο κάνει αδιανόητη πάσα και γίνεται φάση και στο δοκάρι κάνει πραγματικά απίθανη λόμπα .. η άλλη φάση είναι από πούλημα σε κενό γήπεδο ..
ο ΠΑΟΚ μπροστά ποιον άλλαξε για να αλλάξει και το παιχνίδι μας ;; Ποιος θα έβαζε γκολ στο πρώτο ;; Ο ναρει που εκτός από το ότι είναι τσαπατσούλης έρχεται από σοβαρό πρόβλημα ; Ο τομας( ουδέν σχόλιο ) .. ο ζιφκο η ο ντελιας που π ένας είναι μόνιμα σχεδόν ακίνδυνος και ο άλλος το τελείωμα είναι η τελευταία επιλογή ;;
Μέτρια ομάδα η Χάιντουκ με καλούς ποιοτικούς παίκτες .. ιδιαίτερα αργή και δεν μπορεί να κάνει άμυνα με τίποτα !! Νομίζω αν ξεκινήσει σαματά και όχι τον Χόλιγουντ θα κερδίσουμε ..
ο ΠΑΟΚ μπροστά ποιον άλλαξε για να αλλάξει και το παιχνίδι μας ;; Ποιος θα έβαζε γκολ στο πρώτο ;; Ο ναρει που εκτός από το ότι είναι τσαπατσούλης έρχεται από σοβαρό πρόβλημα ; Ο τομας( ουδέν σχόλιο ) .. ο ζιφκο η ο ντελιας που π ένας είναι μόνιμα σχεδόν ακίνδυνος και ο άλλος το τελείωμα είναι η τελευταία επιλογή ;;
Μέτρια ομάδα η Χάιντουκ με καλούς ποιοτικούς παίκτες .. ιδιαίτερα αργή και δεν μπορεί να κάνει άμυνα με τίποτα !! Νομίζω αν ξεκινήσει σαματά και όχι τον Χόλιγουντ θα κερδίσουμε ..
Αν εμείς λέμε δεν είναι τίποτα σπουδαίο η Χαιντουκ, αυτοί τι πρέπει να λένε για μας;
Η τύχη σήμερα ήταν μαζί μας. Για να δούμε στην ρεβάνς.
Η τύχη σήμερα ήταν μαζί μας. Για να δούμε στην ρεβάνς.
Πολύ μέτρια η ομάδα σήμερα,όπως και οι περισσότεροι ατομικά..Κακό ποδόσφαιρο,το μόνο που μένει είναι το θετικό αποτέλεσμα.Οι Κροάτες δεν φοβίζουν,αλλά το θέμα είναι πόσο καλοί θα είμαστε εμείς την επόμενη εβδομάδα,γιατί για να περάσουμε πρέπει πλέον να σκοράρουμε.Το θέμα είναι το πώς..Ούτε συνεργασίες βλέπω,ούτε κάτι από στατικές φάσεις ,που κάποτε ήταν μεγάλο ατού για την ομάδα του Λουτσού,ούτε ένα ξεκάθαρο επιθετικό πλάνο.Μβπ για μένα ο Τσιγγαρας,που έπαιζε και για τον παρτενέρ του στο κέντρο.Αφαντος κατ εμε ο Σουάρες.Με τα εξτρέμ που έχουμε αυτή τη στιγμή,που δεν μπορούν ούτε κώνο να ντρίμπλαρουν,ούτε να σκοράρουν,θα έλεγα ότι το καλύτερο σύστημα είναι ένα 3-5-2 ...Βέβαια αυτά δεν γίνονται,αλλά λέμε τώρα...
Εγω θεωρώ οτι παίξαμε καλά σήμερα. Πιο καλά απο τα ματς με Μπεϊταρ. Αν δεν ήταν σε τόσο κακή μέρα ο Νάρεϊ θα το κάναμε το διπλό
Θα είναι ίσως πιο δύσκολο το ματς στην Τούμπα αλλά πιστεύω μπορούμε.
Κεντζιόρα σημερα σχετικά καλός
Τσιγγάρας δεύτερο σερί ματς για πολλά μπραβο
Θα είναι ίσως πιο δύσκολο το ματς στην Τούμπα αλλά πιστεύω μπορούμε.
Κεντζιόρα σημερα σχετικά καλός

Τσιγγάρας δεύτερο σερί ματς για πολλά μπραβο
Μαλον στο Χάιντουκομανια λένε "αυτοί 10 μέρες να παίζουμε γκολ δεν βάζουν. Εμείς μια φάση με τον Μάρκο θα την βρούμε"
Κάτι τέτοιο πρέπει να λένε
Κάτι τέτοιο πρέπει να λένε