χχαχαχχαχαχαχα
Ανέκδοτα
- paok4kyriakos
- ContrerasPablo
Re: Ανέκδοτα
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: arisk, asteris1988, ContrerasPablo, D.A.A.T., DaFFy_NaSH, diniko80, dragan89, evans4, Fantomas, fireblade4, ioanmits, jibbie, koseco, nedved4, nyxteridas, obanebane, pagotatzis, paok87, paokathens, PAOKfanAthens, peinasmenos, PEXTREMIST-4-, ronaldo, Sera4, shjip, skartados, stelios_G4, teod1980, Tolaros, ΝΤΕΒΕ και 65 επισκέπτες
ΠΡΟΥΤΣ
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: evans4 και 0 επισκέπτες
evans4: ΔΕΝ ΕΚΛΑΣΑ ΕΓΩ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αντε μπας και περασει και η τελευταια ωρα των μεταγραφων!!!

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: arisk, asteris1988, ContrerasPablo, D.A.A.T., DaFFy_NaSH, diniko80, dragan89, evans4, Fantomas, fireblade4, ioanmits, jibbie, koseco, nedved4, nyxteridas, obanebane, pagotatzis, paok87, paokathens, PAOKfanAthens, peinasmenos, PEXTREMIST-4-, ronaldo, Sera4, shjip, skartados, stelios_G4, teod1980, Tolaros, ΝΤΕΒΕ και 65 επισκέπτες
ΠΡΟΥΤΣ
Μελη σε συνδεση
αντε μπας και περασει και η τελευταια ωρα των μεταγραφων!!!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
δεν εβρισκα το αντιστοιχο τοπικ για βιντεακια και ριχνω εδω
http://www.youtube.com/watch?v=UgxmmxdPf58
http://www.youtube.com/watch?v=UgxmmxdPf58
- PAOKfanAthens
αδερφε μπορεις να το βαλεις εδω:http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=24&t=49&start=270
ή εδω:http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=17&t=1964&start=105
παντως φοβερο το βιντεακι!
ή εδω:http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=17&t=1964&start=105
παντως φοβερο το βιντεακι!
- ContrerasPablo
evans4 έγραψε:Μελη σε συνδεση
ΠΡΟΥΤΣ
Μελη σε συνδεση
αντε μπας και περασει και η τελευταια ωρα των μεταγραφων!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και είμαι σαντόσκυλο (για την αναγέννηση, όχι για παραπάνω), αυτό μου φάνηκε σαν ανέκδοτο.
Είναι ή δεν είναι η πιο… φεγγαρόλουστη δήλωση των τελευταίων ημερών που δείχνει πόσο εκτός πραγματικότητας μπορεί να βρεθεί ένας ξένος παίκτης στην Ελλάδα (όπως εν προκειμένω ο Μπράις Μουν): «Είμαι ένας δεξιός μπακ που του αρέσει να βγαίνει στην επίθεση και αυτό δεν συνέβαινε στον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα πως ο Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρθηκε για εμένα, δέχθηκα να παίξω στον ΠΑΟΚ γιατί ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό μου στυλ». (σερέτης εξέδρα)
Μουν: «Στον ΠΑΟΚ παίζουν επιθετικά και αυτό μου ταιριάζει καλύτερα!»

ΥΓ. Κούνια που σε κούναγε....
Είναι ή δεν είναι η πιο… φεγγαρόλουστη δήλωση των τελευταίων ημερών που δείχνει πόσο εκτός πραγματικότητας μπορεί να βρεθεί ένας ξένος παίκτης στην Ελλάδα (όπως εν προκειμένω ο Μπράις Μουν): «Είμαι ένας δεξιός μπακ που του αρέσει να βγαίνει στην επίθεση και αυτό δεν συνέβαινε στον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα πως ο Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρθηκε για εμένα, δέχθηκα να παίξω στον ΠΑΟΚ γιατί ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό μου στυλ». (σερέτης εξέδρα)
Μουν: «Στον ΠΑΟΚ παίζουν επιθετικά και αυτό μου ταιριάζει καλύτερα!»
ΥΓ. Κούνια που σε κούναγε....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agave την Πέμ 03 Σεπ 2009, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί ο οπαδός της γριάς πήγε πάνω και την "έπεσε" στο Σηφάκη???
Γιατί είναι ο μόνος που καταλαβαίνει ελληνικά...
Γιατί είναι ο μόνος που καταλαβαίνει ελληνικά...
Μπαίνει μια κυρία σε ένα σούπερ μάρκετ και ζητάει μισό πεπόνι.
- "Κυρία μου", της λέει ο υπάλληλος, "δεν μπορώ να σας δώσω μισό πεπόνι! Το άλλο μισό πεπόνι τι θα το κάνω;"
- "Οχι!", επιμένει αυτή, "Θέλω μισό πεπόνι!"
- "Μα δεν γίνεται αυτό", απαντά και πάλι ο υπάλληλος.
- "Γίνεται, πώς δεν γίνεται! Να με πας αμέσως στον διευθυντή σου. Θέλω να του μιλήσω".
Μπαίνει ο υπάλληλος φουριόζος στο γραφείο του διευθυντή και αρχίζει:
- "Κύριε διευθυντά είναι μια καρ...λα έξω και μου ζητάει μισό πεπόνι..."
Πριν όμως προλάβει να τελειώσει τη φράση του βλέπει με την άκρη του ματιού του την κυρία ακριβώς από πίσω του, οπότε συνεχίζει:
- "...και είναι η εξαιρετική πελάτισσά μας απο δω, που θέλει να αγοράσει το άλλο μισό!"
Σώζεται η κατάσταση, παίρνει η κυρία το μισό πεπόνι της και αμέσως μετά ο διευθυντής καλεί τον υπάλληλο στο γραφείο του.
- "Παιδί μου, σε θαύμασα προηγουμένως. Τι ικανότητα, πόσο ετοιμόλογος ήσουν! Μπράβο, μπράβο! Αποφάσισα να σου δώσω προαγωγή. Πες μου σε ποιο υποκατάστημα θέλεις να σε πάω ως υποδιευθυντή!"
- "Δεν ξέρω κύριε διευθυντά, όπου θέλετε σεις!"
- "Μα πες μου, πού σου αρέσει;"
- "Οπου να' ναι, δεν έχω πρόβλημα!"
- "Καλά λοιπόν, θα πας στο Αιγάλεω!"
- "Στο Αιγάλεω;"
- "Ναι, στο Αιγάλεω!"
- "Ε, όχι να πάω και στο Αιγάλεω!"
- "Γιατί, τί έχει το Αιγάλεω;"
- "Ελάτε τώρα! Το Αιγάλεω, ποδοσφαιριστές βγάζει, και πουτ...ες!"
- "Μα τι λες παιδί μου! Η γυναίκα μου είναι από το Αιγάλεω!"
- "Σοβαρά;... και σε ποιά ομάδα παίζει;"
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/248852.html
- "Κυρία μου", της λέει ο υπάλληλος, "δεν μπορώ να σας δώσω μισό πεπόνι! Το άλλο μισό πεπόνι τι θα το κάνω;"
- "Οχι!", επιμένει αυτή, "Θέλω μισό πεπόνι!"
- "Μα δεν γίνεται αυτό", απαντά και πάλι ο υπάλληλος.
- "Γίνεται, πώς δεν γίνεται! Να με πας αμέσως στον διευθυντή σου. Θέλω να του μιλήσω".
Μπαίνει ο υπάλληλος φουριόζος στο γραφείο του διευθυντή και αρχίζει:
- "Κύριε διευθυντά είναι μια καρ...λα έξω και μου ζητάει μισό πεπόνι..."
Πριν όμως προλάβει να τελειώσει τη φράση του βλέπει με την άκρη του ματιού του την κυρία ακριβώς από πίσω του, οπότε συνεχίζει:
- "...και είναι η εξαιρετική πελάτισσά μας απο δω, που θέλει να αγοράσει το άλλο μισό!"
Σώζεται η κατάσταση, παίρνει η κυρία το μισό πεπόνι της και αμέσως μετά ο διευθυντής καλεί τον υπάλληλο στο γραφείο του.
- "Παιδί μου, σε θαύμασα προηγουμένως. Τι ικανότητα, πόσο ετοιμόλογος ήσουν! Μπράβο, μπράβο! Αποφάσισα να σου δώσω προαγωγή. Πες μου σε ποιο υποκατάστημα θέλεις να σε πάω ως υποδιευθυντή!"
- "Δεν ξέρω κύριε διευθυντά, όπου θέλετε σεις!"
- "Μα πες μου, πού σου αρέσει;"
- "Οπου να' ναι, δεν έχω πρόβλημα!"
- "Καλά λοιπόν, θα πας στο Αιγάλεω!"
- "Στο Αιγάλεω;"
- "Ναι, στο Αιγάλεω!"
- "Ε, όχι να πάω και στο Αιγάλεω!"
- "Γιατί, τί έχει το Αιγάλεω;"
- "Ελάτε τώρα! Το Αιγάλεω, ποδοσφαιριστές βγάζει, και πουτ...ες!"
- "Μα τι λες παιδί μου! Η γυναίκα μου είναι από το Αιγάλεω!"
- "Σοβαρά;... και σε ποιά ομάδα παίζει;"
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/248852.html