Hajduk Split -ΠΑΟΚ, 10/08, 22:00, NovaSports
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Re: Hajduk Split -ΠΑΟΚ, 10/08, 22:00, NovaSports
Κρίμα που θα ξεκινήσουν οι ίδιοι... Ποιος προπονητής κάνει αλλαγές σε παιχνίδι που του βγαίνει; Και ποιος παίκτης θα δεχθεί να βγει στο ημίχρονο; όλα θέμα ψυχολογίας είναι... Αν μιλήσει ο Ρουμάνος στα αποδυτήρια θα δούμε άλλο ναρευ... Θα μπει στο σώμα του ροναλντινιο και θα κάνει παπάδες... Αλλιώς θα βγει στο 65-70 απλά τα πράγματα...
Μακάρι να ήταν Σάλμον.Kos-T έγραψε:Ένας νέος Γκλεν Σαλμον είναι
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι να ήταν και Τόργκελε.
- PAOK - 1926-
Παμε ρε Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ ..Κλειστους το σπιτι..
Οεοεοεοεοεοεοεοοεοε Π.Α.Ο.Κ
Οεοεοεοεοεοεοεοοεοε Π.Α.Ο.Κ
Χειρότερου επιπέδου παίκτη από τομας έχω χρόνια να δω στον ΠΑΟΚ .. πραγματικά δεν κάνει τίποτα .. Άργος , άμπαλος , αδύναμος .. τι φλασια φάγανε κ τον κρατήσανε .. δεν υπάρχει εξήγηση
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ήταν μόνο ο ντελιας.Photis έγραψε:Γενικά ότι καλό γίνεται μπροστά είναι από Ντέλια λόγω και ποιότητας. Ο Μπράντον είναι για αγροτικό, πραγματικά κακός ποδοσφαιριστής. Μόνο θετικό ότι τρέχει αλλά ρε φίλε με το τροχάδι πας στίβο ή αποστάσεις, όχι ποδόσφαιρό.Dimg4a έγραψε:Η μεγαλυτερη αποτυχια του προπονητη ειναι η ανικανοτητα να ενταξει το παιδι απο περσι σιγα σιγα ετσι ωστε φετος να θεωρειται σχεδον βασικος. Ο Τομας ειναι επιπεδου ΔιαγοραKos-T έγραψε:Γιατί πρέπει ο Μπράντον να τρώει χρόνο συμμετοχής από ένα νέο φιλόδοξο παιδί;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Του έχει βγάλει 2 κάθετες ο Φελίπε που τον έβγαλε στην πλάτη της άμυνας. Και μια αν θυμάμαι καλά έβγαλε ο κεντζιορα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ καλό παιχνίδι από την ομαδάρα μας σήμερα. Στο β με Σαματα Ταυσον και Αζντογιεφ θα τους πατήσουμε
- paokagrinio
και μενα μου αρεσει ο φελιπε σημερα! κατα κυριο λογο στεκεται καλαcellophan έγραψε:Really τώρα;aivas19 έγραψε:Ναι μια χαρα ειναιDimitris_L4 έγραψε:Δν ξέρω τι κόλλημα έχετε φάει με τν Φελίπε αλλά το παιδί σημερα έχει κάνει πολυ καλο ημίχρονο...κ γενικά όλη η ομάδα είναι αρκετά καλη.. Δν ξέρω αμ η χαιντουκ είναι αυτή αλλα μου φαίνονται πολυ υπερτιμημένοι...
Χαλαρά...Totem_pk έγραψε:Ιεροσυλια αδελφε. Ο Τζαλμαρος ηταν δυο επιπεδα πανω απο αυτονKarampinas έγραψε:βγαλε τον τζαλμα ναρει εξω

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε επιλογές στον πάγκο σήμερα.
Μεγάλη προσοχή θέλει από Τσιγγαρα γιατί έχει κάρτα.
Αυτοί θα ρισκάρουν όσο περνάει ο χρόνος στο παιχνίδι,δε νομίζω ότι θα είναι ευχαριστημένοι με την ισοπαλία.
Θα μας δοθούν σίγουρα ευκαιρίες, ελπίζω να σκοραρουμε πρώτοι.
Μεγάλη προσοχή θέλει από Τσιγγαρα γιατί έχει κάρτα.
Αυτοί θα ρισκάρουν όσο περνάει ο χρόνος στο παιχνίδι,δε νομίζω ότι θα είναι ευχαριστημένοι με την ισοπαλία.
Θα μας δοθούν σίγουρα ευκαιρίες, ελπίζω να σκοραρουμε πρώτοι.
-
- Επικοινωνία:
Ο Narey μετά το θέμα υγείας που είχε είναι άλλος παίκτης.Η καλύτερα.... πρώην παίκτης!iremidynami 4+ έγραψε:Καλα στεκόμαστε
Χαλια ο ναρει
Τιποτε ο μπραντον
Καλος ο φελιπε κ ο τσιγγαρας κ ο κεντζιορα
; Δεν σου αρεσε ο Σοαρες;cellophan έγραψε:Really τώρα;aivas19 έγραψε:Ναι μια χαρα ειναιDimitris_L4 έγραψε:Δν ξέρω τι κόλλημα έχετε φάει με τν Φελίπε αλλά το παιδί σημερα έχει κάνει πολυ καλο ημίχρονο...κ γενικά όλη η ομάδα είναι αρκετά καλη.. Δν ξέρω αμ η χαιντουκ είναι αυτή αλλα μου φαίνονται πολυ υπερτιμημένοι...
Ναι αλλά εσύ δες ποιος δημιουργεί κατάσταση. Γιατί αυτές οι μπάλες πήγαν και σε Νάρει, τί έκανε?sourmenetes έγραψε:Δεν ήταν μόνο ο ντελιας.Photis έγραψε: Γενικά ότι καλό γίνεται μπροστά είναι από Ντέλια λόγω και ποιότητας. Ο Μπράντον είναι για αγροτικό, πραγματικά κακός ποδοσφαιριστής. Μόνο θετικό ότι τρέχει αλλά ρε φίλε με το τροχάδι πας στίβο ή αποστάσεις, όχι ποδόσφαιρό.
Του έχει βγάλει 2 κάθετες ο Φελίπε που τον έβγαλε στην πλάτη της άμυνας. Και μια αν θυμάμαι καλά έβγαλε ο κεντζιορα

- sakis_the_fraud
Παίδες εχουμε κανενα λινκ με ελληνικη περιγραφη γιατι τα κροατικα μου ειναι φτωχα;
- sourmenetes
- Moderator
Κύριος εκφραστής είναι ο ντελιας εννοείται αλλά πήρε και 2 3 μπαλιες από την πίσω ζώνη.
Δεν νομιζω οτι ο Ναρευ εχει αλλαξει μετα το προβλημα υγειας που ειχε. Νομιζω οτι απλα η ομαδα επαιζε ετσι που αναδεικνύονταν τα καλα του χαρακτηριστικα.