Hajduk Split -ΠΑΟΚ, 10/08, 22:00, NovaSports
- Kabamaru11
Re: Hajduk Split -ΠΑΟΚ, 10/08, 22:00, NovaSports
Πως παιζουμε ρε αδερφια;Δυστυχως δεν το βλεπω,εχω επετειο με το κοριτσι κ βγηκαμε για φαγητο.Παιζουμε καλα;Τους εχουμε;
ΟμΡαφα μαλλον αργει να παρει μπορστα μετα την προετοιμασια.
-
παντως η Τουμπα στον επαναληπτικο πρεπει να βραζει!!!!εχει λειψει ο παλμος της εδρας μας
Εγώ πάντως τον Λιβάγια για 10αρι θα τον έπαιρνα εύκολα
-
- sourmenetes
- Moderator
Επιθετικά μια χαρά υπαρκτός είσαι.Gospi έγραψε:Επιθετικα ειμαστε απο ανυπαρκτοι εως ανικανοι. Τι να πρωτοδιορθωσεις δ αυτο το ροστερ. Ομαδα με τους πιο ακινδυνους μεσοεπιθετικους του κοσμου. Αν γινει το θαυμα και περασουμε ομιλους εγω θα έστελνα Ναρει και θα εφερνα αλλον. Ο ανθρωπος απλα δεν.
Παντως μπορει να εχουμε ξετρελαθει με μπαμπα, αλλα ο Ραφα θα ειχε κανα δυο ασιστ ηδη θεωρω
Άλλο τα τελειώματα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ποια τελειωματα? Ουτε τελικες πασες εχουμε. Ουτε εξτρεμ με τριπλα εχουμε. Ενας Ντελιας ολη η ποιοτητα μπροστα. Απορω που βλεπεις κατι υπαρκτό σε Ζιφκο και Ναρει. Οσο δε για Μπραντον, εγκλημα να μην παιζει ο Τζιμας και να τον τρωμε στην μαπα.sourmenetes έγραψε:Επιθετικά μια χαρά υπαρκτός είσαι.Gospi έγραψε:Επιθετικα ειμαστε απο ανυπαρκτοι εως ανικανοι. Τι να πρωτοδιορθωσεις δ αυτο το ροστερ. Ομαδα με τους πιο ακινδυνους μεσοεπιθετικους του κοσμου. Αν γινει το θαυμα και περασουμε ομιλους εγω θα έστελνα Ναρει και θα εφερνα αλλον. Ο ανθρωπος απλα δεν.
Παντως μπορει να εχουμε ξετρελαθει με μπαμπα, αλλα ο Ραφα θα ειχε κανα δυο ασιστ ηδη θεωρω
Άλλο τα τελειώματα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγαλο καρναβαλιzoomgr έγραψε:παίρνει την μπάλα πρώτα ο Τσιγγάρας... άντε στην χειρότερη δώσε φάουλ τι κίτρινη ρε αρχίδ??
Τους έχουμε. Μπηκαν με φόρα λόγω έδρας, αλλά στο 15λεπτο ξεφούσκωσαν. Ο Ντέλιας σπέρνει σήμερα αλλά ο Νάρευ είναι ο αδύναμος κρίκος.Kabamaru11 έγραψε:Πως παιζουμε ρε αδερφια;Δυστυχως δεν το βλεπω,εχω επετειο με το κοριτσι κ βγηκαμε για φαγητο.Παιζουμε καλα;Τους εχουμε;
Στο 2ο θα μπουν Σαμάτα και Τάισον και θα πάρουμε διπλό.
-
Κετζιόρα πολύ καλός. Από Φελίπε, προτιμώ Σβάμπ με ισχύο από τιτάνιο, δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση.
Μια χαρα το εκοψε. Αλλο αν ο λαλακας ο ρεφ εδωσε φαουλΑποστόληςΑ έγραψε:Α ρε Φιλίπε!