Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Νομίζω φίλε μου MaxPAOK ότι κανένας δε μιλάει για δικαιολογίες. Αλλά αν κάτσεις να δεις το δικό μας ματς με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα όπου χάσαμε τα άχαστα, ε κάπου σε νευριάζει να ακούς για σούπερ εμφάνιση του βάζελου, με δύο τελικές και παίκτη παραπάνω για 35 λεπτά.
Και μη ξεχνάμε ότι τη Μαρσέιγ την πετύχαμε στο μέσο της χρονιάς όχι στην αρχή που άλλαξε προπονητή.
Προφανώς συγχαρητήρια αλλά οκ, κάπου χαλαρά, η δική μας ομάδα την είχε κάνει σχεδόν γιογιό τη Μαρσέιγ εδώ.
Και μη ξεχνάμε ότι τη Μαρσέιγ την πετύχαμε στο μέσο της χρονιάς όχι στην αρχή που άλλαξε προπονητή.
Προφανώς συγχαρητήρια αλλά οκ, κάπου χαλαρά, η δική μας ομάδα την είχε κάνει σχεδόν γιογιό τη Μαρσέιγ εδώ.
- john4serres
Μα αυτό κάνουμε kgeo.K_geo έγραψε:χωρις να εχω δει το βαζελο του σημερα θεωρω οτι ειναι λαθος να συγκρινουμε τη μαρσειγ με αυτη του τοτε...

Δεν μπορει να γινει σοβαρη συγκριση ομαδας αρχες Αυγουστου με ομαδα μεσα στην χρονια, οταν μιλαμε για νεα ομαδα με νεο προπονητη και αρκετες μεταγραφες. Οι περισσοτερες παραπαιουν αυτην την περιοδο, τι να κανουμε τωρα. Διαφορετικα δεν θα ειχαμε ποτε εκπληξεις στα προκριματικα.
Και αυτος ειναι και ενας βασικος λογος που η ΟΥΕΦΑ το εχει στησει ετσι το ολο πανηγυρι ετσι ωστε ελαχιστα απο τα brand names να ρισκαρουν συμμετοχη σε ευρωπαικους ομιλους.
Και η Μαρσεγ δεν γινεται να μεταμορφωθει σε μια εβδομαδα. Θεωρω φαβορι τον βαζελο. Μπορει ομως στο τελος της χρονιας η Μαρσεγ να παρει το γιουροπα. Ετσι ειναι η μπαλα. Προφανως τον πανηγυρτζη δημοσιογραφο δεν τον ενδιαφερει αυτο το πραγμα. Και ουτε προκειται καποιος βαζελος να μην χαρει για αυτον τον λογο. Μονο μιζεροι το κανουν αυτο.
Και αυτος ειναι και ενας βασικος λογος που η ΟΥΕΦΑ το εχει στησει ετσι το ολο πανηγυρι ετσι ωστε ελαχιστα απο τα brand names να ρισκαρουν συμμετοχη σε ευρωπαικους ομιλους.
Και η Μαρσεγ δεν γινεται να μεταμορφωθει σε μια εβδομαδα. Θεωρω φαβορι τον βαζελο. Μπορει ομως στο τελος της χρονιας η Μαρσεγ να παρει το γιουροπα. Ετσι ειναι η μπαλα. Προφανως τον πανηγυρτζη δημοσιογραφο δεν τον ενδιαφερει αυτο το πραγμα. Και ουτε προκειται καποιος βαζελος να μην χαρει για αυτον τον λογο. Μονο μιζεροι το κανουν αυτο.
Ολα καλα κι ολα ωραια, αλλα τετοια σφυριχτρα δεν θα δουμε εμεις ποτε στην ευρωπη. Ειδα το πρωτο ημιχρονο και μεχρι την κοκκινη στο δευτερο. Μετρησα πανω απο 3 επεμβασεις του Μαγκνουσον που πρωτα βρηκε ποδια και μετα μπαλα, και δεν εδωσε τπτ...
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο στον βάζελο που έφερε βαθμούς για την Ελλάδα! Μακάρι να φέρουμε κι εμείς σήμερα!
(και όχι μόνον εμείς)
(και όχι μόνον εμείς)
-
Ο μελ θα ζητησει αποκλεισμο του αλαφουζου απ το τσ.λ;
- thomas Murg
Να υποθέσω ότι όλα τα παιχνίδια θα σταματούν στο 29ο λεπτό και θα κρατάνε ενός λεπτού σιγή. Δεν γ@μιέστε ρε χαβουζαίοι γ@μώ την υποκρισία σας. Τσάμπα κι άδικα πήγε το παλικάρι και επειδή είναι ο χαβουζιακός από πίσω το κάνουν γαργάρα. Αλλά θα μου πεις σκοτώθηκαν 57 τουλάχιστον άνθρωποι, νέοι στην πλειονότητά τους και σε έξι εβδομάδες όπως είπε και ο Αμερικάνος επικοινωνιολόγος που εμείς οι ίδιοι χρυσοπληρώνουμε ξεχάστηκαν όλα. Αλίμονο στα παιδιά που έφυγαν και στους δικούς τους ανθρώπους.
- john4serres
Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Ι.Τ. φερόμενου ως εμπλεκόμενου στη δολοφονική επίθεση χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο δικηγόρος εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου για τον πελάτη που ανέλαβε να εκπροσωπήσει, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:
«Όπως είναι γνωστό, μου ανέθεσε την υπεράσπισή του ο πολύ γνωστός επιχειρηματίας και ιδιόκτητης γνωστού καταστήματος εστίασης στην περιοχή των Αμπελοκήπων, πολύ κοντά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, κύριος Ι.Τ., ο οποίος συνελήφθη, διότι φέρεται ότι συμμετείχε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 07.08.2023 στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Από τη μελέτη της δικογραφίας διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει κανένα αντικειμενικό στοιχείο, όπως κάμερες ασφάλειας της περιοχής ή αποτυπώματα σε κατασχεθέντα αντικείμενα, στα οποία ευρέθησαν και αποτυπώματα και αίμα και αναμένεται να βρεθεί και DNA, ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που να τον συνδέει με συμμετοχή στην οιανδήποτε πράξη, η οποία θα συνιστούσε και συμμετοχή του στα εγκλήματα, για τα οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη.
Ο λόγος που συνελήφθη, όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό της αστυνομίας, είναι ότι είναι οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού και ότι ένας νεαρός αστυνομικός της Ομάδας Δράσης της ΕΛ.ΑΣ τον είδε να περπατάει σε μια οδό κοντά στο σημείο, όπου έγιναν τα επεισόδια.
Ο συγκεκριμένος εντολέας μου – κατηγορούμενος δεν φορούσε κουκούλα, δεν φορούσε κράνος, δεν είχε γάντια και κυρίως δεν ευρέθη στην κατοχή του κανένα μαχαίρι και κανένας σουγιάς από αυτούς που κατασχέθηκαν, κανένα ξύλο, κανένας σιδηρολοστός και κανένα αιχμηρό αντικείμενο.
Δυστυχώς σήμερα η ΕΛ.ΑΣ, αφού προηγουμένως διέρρευσε τα στοιχεία της ταυτότητος του (αυτή μόνο μπορούσε να το κάνει, αφού το περιεχόμενο της δικογραφίας το γνωρίζουν μόνο η ΕΛ.ΑΣ, η κυρία Ανακριτής που διεξάγει την ανάκριση, και ο Εισαγγελέας που άσκησε την ποινική δίωξη), δεν φρόντισε να προστατεύσει το κατάστημα του και τον άφησε εντελώς ανυπεράσπιστο, αφού τον κατέστησε ήδη υποψήφιο θύμα από κακοποιούς οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, καθώς είναι ο μόνος από τους συνολικά 105 κατηγορούμενους που έχει και γνωστή μόνιμη κατοικία και πολύ γνωστή επιχείρηση στους Αμπελόκηπους, αλλά και άφησε χωρίς καν στοιχειώδη φύλαξη την επιχείρησή του, ώστε οι επικίνδυνοι κακοποιοί, δήθεν οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, που χρησιμοποιούν την ιστορική ομάδα, για να διαπράττουν τις αξιόποινες συμπεριφορές τους, διέλυσαν το κατάστημα του, χωρίς έστω για τα μάτια του κόσμου να συλληφθεί και να προσαχθεί έστω ένας από αυτούς στη ΓΑΔΑ, η οποία απέχει από το κατάστημα του εντολέα μου λιγότερο από 300 μέτρα.
Επίσης εκείνο, το οποίο έχει αποσιωπηθεί από όλα τα ΜΜΕ, είναι ότι από τα στοιχεία, τα όποια έχει η ΕΥΠ αλλά και η Ασφάλεια Αττικής, προκύπτει ότι τα επεισόδια δεν ήταν αυθόρμητα, στα οποία συμμετείχαν από την μια πλευρά οι εγκληματίες Κροάτες και από την άλλη πλευρά δήθεν απλοί φίλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι ήταν εκεί, γιατί ήθελαν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους και να συμπαρασταθούν στους παίκτες της προπόνησης, αλλά ήταν ραντεβού θανάτου μεταξύ των εγκληματιών Κροατών και εγκληματιών οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, από τους οποίους δυστυχώς δεν συνελήφθη ούτε ένας.
Αυτά, γιατί στην καριέρα μου έχω μάθει να υπερασπίζομαι μόνο την αλήθεια, την οποία ποτέ δεν φοβήθηκα να αναδείξω».
-
Αυτός ο Jean Jules του σκώληκα μου αρέσει πολύ. Πολλά κλεψίματα και πολύ σωστές και ψύχραιμες επιλογές. Έναν τέτοιο αντί πχ του Σβαμπ θα τον ήθελα πολύ.
Μόνο στα χαρτιά φαβορί η Ντιναμό, στο χορτάρι πολυ λίγα πράγματα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ενα πεναλτυ που εκανε και δεν εδωσε ο ρεφ.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Αυτός ο Jean Jules του σκώληκα μου αρέσει πολύ. Πολλά κλεψίματα και πολύ σωστές και ψύχραιμες επιλογές. Έναν τέτοιο αντί πχ του Σβαμπ θα τον ήθελα πολύ.
Οι Ουκρανικες ομαδες φετος, οσες καταφερουν τελος παντων να μπουνε σε ομιλο γιατι περα απο την Σαχταρ βλεπω να μην μπαινει καμια αλλη, θα ειναι για λυπηση.
Ενδιαφέρον θεμα προεκυψε με τον κορεατη του γαυρου.
Τους εγκατέλειψε κ δηλωνει πως ειναι ελεύθερος χωρίς συμβόλαιο.
Μάλλον περιμενε πως θα βρεθεί νοτιγχαμ και ξενερωσε.
Ποιοτικος παίκτης.
Ποιοτικος παίκτης.
- potamda
- Bet Guru 2023
Πώς κρίνετε τη φάση με τον Γκέι;
Πολύ μέτριες κινήσεις μεταγραφικά, μ' έναν άπειρο προπονητή. Διαβάζεις ενδεκάδα και απορείς.
Κάνει στην άκρη; Έχει κάποια είδους συμφωνία; Βλέπει ότι δεν τον παίρνει με την κατάσταση στην ΕΠΟ;
Πολύ μέτριες κινήσεις μεταγραφικά, μ' έναν άπειρο προπονητή. Διαβάζεις ενδεκάδα και απορείς.
Κάνει στην άκρη; Έχει κάποια είδους συμφωνία; Βλέπει ότι δεν τον παίρνει με την κατάσταση στην ΕΠΟ;
-
To να γινει στοχος διαρρηξης το επομενο διαστημα, δινει 1.05 στο στοιχημα.theo86 έγραψε:Ενδιαφέρον θεμα προεκυψε με τον κορεατη του γαυρου.
Ποιοτικος παίκτης.