Hajduk Split -ΠΑΟΚ, 10/08, 22:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
GEOL

Re: Hajduk Split -ΠΑΟΚ, 10/08, 22:00, NovaSports

Δημοσίευση από GEOL »

Έχω μια περίεργη αισιοδοξία ότι ο Φιλίπε θα κάνει μεγάλο ματς σήμερα. Ελπίζω τα μεσάνυκτα να μην έχω αποδειχθεί μακάκας!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

hasio_john έγραψε:
navigator11 έγραψε:Θα φάω "πέσιμο" αλλά ουδόλως με απασχολεί. Αν δεν "κάτσει" βαριά ήττα απόψε για τον ΠΑΟΚ, όχι τύπου 2-1 ξέρω γω, θα "χαλαστεί" κόσμος.
Τι είναι αυτά που γράφεις ρε συ Ναβι, είναι δυνατόν να χαλαστεί κάποιος σε περίπτωση νίκης??
Άλλο το γενικό ξενέρωμα που υπάρχει με διοίκηση, προπονητή και κάποιους παίχτες και άλλο αυτό που λες...

Στα του αγώνα, δύσκολο ματς το σημερινό μιας θα παίξουμε με ομάδα αντάξια της δική μας!
Αν αναλογιστούμε πως τα πήγαμε με το χωριό Μπειτάρ, τότε πρέπει να σφίξουν σήμερα οι κώλοι σε σημείο ασφυξίας.
Βλέπω τι κλίμα επικρατεί. Όχι μόνο εδώ μέσα. Αν ρίξεις ένα βλέφαρο τι γράφεται σε σοσιαλ της ΠΑΕ θα καταλάβεις πολλά. Είμαι πλέον σίγουρος. Άκου που σου λέω.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

hasio_john έγραψε:Εντάξει, δεν είπε ο άνθρωπος και κάτι λάθος! Το μόνο που θ' άλλαζα εγώ είναι ότι οι πιθανότητες είναι 50 -50!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πέρασα δύο φανταστικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Στον ΠΑΟΚ με έφερε ο αείμνηστος Τσίρο Μπλάζεβιτς. Τότε ήρθε από τη Ναντ της Γαλλίας για να προπονήσει τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της Ριέκα με σύστησαν σε αυτόν, ο Τσίρο με είδε και έμεινε ικανοποιημένος. Την πρώτη σεζόν προκριθήκαμε στον τελικό του κυπέλλου και παίξαμε με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, πριν από αυτόν τον τελικό, ο Τσίρο έφυγε.

Η ατμόσφαιρα που περιμένει τη Χάιντουκ στη Θεσσαλονίκη θα είναι ίδια με αυτή στο “Πόλιουντ”. Την εποχή που ήμουν στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα δεν υπήρχαν κενές θέσεις και υπήρχαν 40.000 οπαδοί σε κάθε αγώνα. Ακόμα και το γήπεδο μοιάζει λίγο με αυτό της Παρτιζάν. Την Χάιντουκ την περιμένει μία κόλαση, ειδικά από τη στιγμή που η ρεβάνς διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη».

Για τα παράπονα που εκφράζονται από οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Πάντα έτσι είναι ο ΠΑΟΚ τελειώνει τη σεζόν στην τέταρτη θέση, πίσω από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Με τον ερχομό του προέδρου Ιβάν Σαββίδη πριν από δέκα χρόνια, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε για λίγο στην κορυφή και κέρδισε τρόπαια».

Για τον περσινό τελικό Κυπέλλου, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ; «Στον τελικό του κυπέλλου η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πια η ομάδα που ήταν πριν από δύο-τρία χρόνια. Όπως πολύ καλύτερος ήταν και ο Παναθηναϊκός την περασμένη σεζόν. Δεν ήταν εύκολο ούτε για τον ΠΑΟΚ να ξεπεράσει την Μπεϊτάρ.

Το πλεονέκτημα των Ελλήνων είναι η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Η Χάιντουκ έχει μια ευκαιρία. Το πλεονέκτημα της Χάιντουκ είναι ότι θα έχει αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος, μέχρι εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι το μόνο πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι ότι παίζει στην Ελλάδα τη ρεβάνς, αλλά αυτό είναι σημαντικό. Θα υπάρχει τρέλα εκεί, όπως θα είναι και στο Πόλιουντ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα επηρεαστούν από το γεμάτο γήπεδο και την ατμόσφαιρα στο Πόλιουντ, παίζουν σε τρελή ατμόσφαιρα κάθε λίγες μέρες στα ελληνικά ντέρμπι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ το έχουν συνηθίσει, ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν αυτή την πίεση. Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικούς παίκτες, αλλά εγώ προτιμώ τη Χάιντουκ. Θα έλεγα ότι οι πιθανότητες είναι 60:40 τοις εκατό για τη Χάιντουκ».
Άνθρωπος με τον οποίο στο τέρμα έσπασε η παράδοση με τον γάβρο με τουλάχιστον ύποπτο γκολ που δέχτηκε με συρτό σουτ από τα 40 μέτρα δεν δικαιούται να ομιλεί για τον ΠΑΟΚ
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

Άσχετη ερώτηση, Σκιωνη-Ποσείδι που βλέπουμε το ματσάκι?
Δεν με ψήνει το Ίντερνετ του χειρότερου ξενοδοχείου της γης!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

tolis14 έγραψε:
hasio_john έγραψε:Εντάξει, δεν είπε ο άνθρωπος και κάτι λάθος! Το μόνο που θ' άλλαζα εγώ είναι ότι οι πιθανότητες είναι 50 -50!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πέρασα δύο φανταστικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Στον ΠΑΟΚ με έφερε ο αείμνηστος Τσίρο Μπλάζεβιτς. Τότε ήρθε από τη Ναντ της Γαλλίας για να προπονήσει τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της Ριέκα με σύστησαν σε αυτόν, ο Τσίρο με είδε και έμεινε ικανοποιημένος. Την πρώτη σεζόν προκριθήκαμε στον τελικό του κυπέλλου και παίξαμε με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, πριν από αυτόν τον τελικό, ο Τσίρο έφυγε.

Η ατμόσφαιρα που περιμένει τη Χάιντουκ στη Θεσσαλονίκη θα είναι ίδια με αυτή στο “Πόλιουντ”. Την εποχή που ήμουν στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα δεν υπήρχαν κενές θέσεις και υπήρχαν 40.000 οπαδοί σε κάθε αγώνα. Ακόμα και το γήπεδο μοιάζει λίγο με αυτό της Παρτιζάν. Την Χάιντουκ την περιμένει μία κόλαση, ειδικά από τη στιγμή που η ρεβάνς διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη».

Για τα παράπονα που εκφράζονται από οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Πάντα έτσι είναι ο ΠΑΟΚ τελειώνει τη σεζόν στην τέταρτη θέση, πίσω από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Με τον ερχομό του προέδρου Ιβάν Σαββίδη πριν από δέκα χρόνια, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε για λίγο στην κορυφή και κέρδισε τρόπαια».

Για τον περσινό τελικό Κυπέλλου, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ; «Στον τελικό του κυπέλλου η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πια η ομάδα που ήταν πριν από δύο-τρία χρόνια. Όπως πολύ καλύτερος ήταν και ο Παναθηναϊκός την περασμένη σεζόν. Δεν ήταν εύκολο ούτε για τον ΠΑΟΚ να ξεπεράσει την Μπεϊτάρ.

Το πλεονέκτημα των Ελλήνων είναι η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Η Χάιντουκ έχει μια ευκαιρία. Το πλεονέκτημα της Χάιντουκ είναι ότι θα έχει αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος, μέχρι εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι το μόνο πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι ότι παίζει στην Ελλάδα τη ρεβάνς, αλλά αυτό είναι σημαντικό. Θα υπάρχει τρέλα εκεί, όπως θα είναι και στο Πόλιουντ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα επηρεαστούν από το γεμάτο γήπεδο και την ατμόσφαιρα στο Πόλιουντ, παίζουν σε τρελή ατμόσφαιρα κάθε λίγες μέρες στα ελληνικά ντέρμπι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ το έχουν συνηθίσει, ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν αυτή την πίεση. Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικούς παίκτες, αλλά εγώ προτιμώ τη Χάιντουκ. Θα έλεγα ότι οι πιθανότητες είναι 60:40 τοις εκατό για τη Χάιντουκ».
Άνθρωπος με τον οποίο στο τέρμα έσπασε η παράδοση με τον γάβρο με τουλάχιστον ύποπτο γκολ που δέχτηκε με συρτό σουτ από τα 40 μέτρα δεν δικαιούται να ομιλεί για τον ΠΑΟΚ
++

Το αυτό και από μενα.
Άκου ο Τοντσι ομιλεί.....
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΒΑΡ είπαμε ότι δεν έχει έτσι.
Ξέρει κανείς αν στα πλέι οφ του κονφερενς θα εχει;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ναι θα εχει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

MrSam1926apc έγραψε:Άσχετη ερώτηση, Σκιωνη-Ποσείδι που βλέπουμε το ματσάκι?
Σε ποιο είσαι να ξέρουμε μην πάμε..
Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Τον Δούση τον αφήσανε να περάσει τα Κροατικά σύνορα;

Περιμένω live από Σπλιτ για το ζέσταμα.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Σαν να έχει 72 ώρες είναι αυτή η Πέμπτη... Δεν περνάνε με τίποτα
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Τι 60-40 και 50-50 ρε μαγκες ..φαβορι ειναι ο Π.Α.Ο.Κ..ποια χαιντουκ και πια μπειταρ και ποια ροζενμποργκ και χαρτς..Π.Α.Ο.Κ ειμαστε..παμε για προκριση ..διπλο σημερα και μετα παρτι στην τουμπα..παμε γερα ..το μονο που με ενοιαζε να ειμαστε μαζι σε καθε γηπεδο σ"ολη την γη..Forza Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Πάμε για το διπλό για να αυξήσουμε τις πιθανότητες ενόψει επαναληπτικου. Δύσκολη ομάδα η Σπλιτ αλλά και εμείς πρέπει να παίξουμε όλες μας τις πιθανότητες σήμερα.
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

sourmenetes έγραψε:
MrSam1926apc έγραψε:Άσχετη ερώτηση, Σκιωνη-Ποσείδι που βλέπουμε το ματσάκι?
Σε ποιο είσαι να ξέρουμε μην πάμε..
Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν κάνει να πω γιατί μπορεί να φανεί δυσφήμιση ΑΛΛΑ είναι σε ένα απ τα δυο μέρη που ανέφερα και έχει το palace στον τίτλο του και δεν ξεκινάει από Π. :lol:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Και με Χ βολεύομαι.
Στην Τούμπα πιθανόν με Οζντόεφ και Σαμάτα από την αρχη θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

Ειπαρχη κανένα λινκ για σήμερα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”