8. Douglas Augusto
-
- Has thanked: 3 times
- john4serres
- Been thanked: 3 times
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Re: 8. Douglas Augusto
πολυ καλο ντηλ καθως ξεφωρτονομαστε με ενα μεγαλο ποσο εναν μετριοτατο πανακριβο παικτη που δεν εδινε σε καμια περιπτωση την απαραιτητη αναβαθμιση εναντι του ανταγωνισμου
καλα μυαλα, καλη υγεια και (χλωμο τον κοβω) επιτυχια
καλα μυαλα, καλη υγεια και (χλωμο τον κοβω) επιτυχια
Ruler99 έγραψε:Sera4 έγραψε:akis_1987 έγραψε:Φεύγει το καλύτερο σου χαφ, σε ήδη λειψό κέντρο με τεραστια ΑΝ αντικατάστασης και πριν απο παιχνίδια αυξημένης δυσκολίας για ευρωπαϊκή πρόκριση (έστω ο επαναληπτικός μιας και ειναι τιμωρημένος αύριο). Ολα αυτά για μόλις 5,5 εκατομμύρια και ενώ η Κορινθιανς έχει 30% ποσοστό μεταπώλησης. Ο ΠΑΟΚ δλδ θα πάρει κάτι λιγότερο απο 4 εκατομμύρια. Και ενω πλήρωσες 3,5 εκ για να τον πάρεις.
Επιπλέον το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε 3 χρόνια αρα δεν υπάρχει κανένας φόβος να τον χάσεις ελεύθερο.
Deal για κλάματα.
Και απλά είναι Τετάρτη.
ΥΓ: Σε ηλικία 26 ετών με τα καλυτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια μπροστά του.
Φεύγει το καλύτερό σου περσινό χαφ με συνολικά μισή καλή χρονιά (και με ανταγωνισμό τον Σβαμπ και τον Νταντας). Τα 3,5 εκατομμύρια που πλήρωσες αποσβέστηκαν στα 4 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.
Τα 6 εκατομμύρια και το 20% μεταπώλησης (σύμφωνα με τους Γάλλους) είναι ένα εξαιρετικό ποσό για έναν παίχτη που μέχρι πέρσι θεωρούνταν χαμένη υπόθεση, και ήταν η τελευταία του ευκαιρία σε αυτή την ηλικία να φέρει κάποια καλή πρόταση. Ο δε πιθανός αντικαταστάτης του -όπως ακούγεται ο Μαξίμοβιτς- είναι θεωρητικά ανώτερου επιπέδου και με μεγάλη καψούρα να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Ο δε ΠΑΟΚ, φρόντισε ήδη να φέρει παίχτη (Οζντόεφ), έτσι ώστε στα ματς με την Χάιντουκ η ομάδα να έχει διαθέσιμους 4 χαφ.
Όντως για κλάματα.
Ο Αουγκούστο είναι ένας καλός παίχτης, αλλά τόσο αλλοπρόσαλλος που προσωπικά μου δημιουργούσε μεγάλη ανασφάλεια για να στηριχθώ πάνω του ως ηγέτη του κέντρου μας. Όταν έβγαινε εκτός εαυτού, δεν ελεγχόταν με τίποτα, είναι χαρακτηριστικά τα ματς που φλέρταρε με την αποβολή όπως ο ταύρος όταν βλέπει κόκκινο πανί, η δε αδιαφορία του σε κάποιες στιγμές, με έκανε να αντιληφθώ ότι ουδέποτε δέθηκε με την ομάδα και αυτά που εκπροσωπεί.
Δεν μπορώ να πω ότι θα μου λείψει, τον θεωρούσα σαν το ανάλατο φαγητό που το τρως απλά επειδή δεν έχεις κάτι άλλο στο σπίτι.
Τον ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι καλή συνέχεια.
Δεν συμφωνώ ότι είναι deal για κλάματα. Καταρχήν δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ τον αγόρασε με 3μιση εκατομ. Νομίζω η συμφωνία τότε ήταν γύρω στα 2. Άρα το κέρδος είναι σημαντικό. Επιπλέον, ο Αουγκούστο είναι ένας καλός παίκτης , αλλά με βάση την προηγούμενη του χρονιά δείχνει ότι έχει πιάσει ταβάνι στον ΠΑΟΚ και δεν εξελίσσεται άλλο. Κακές μεταβιβάσεις ανεπαρκής στα μαρκαρίσματα (τρώει ανούσιες κάρτες, κατάφερε κ έφαγε κάρτα στον τελικό με την ΑΕΚ που έπαιζε με 10 παίκτες!!).
Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να επωφεληθεί άλλο από τον Αουγκούστο και καλώς τον πουλάει αποκτώντας και κέρδος έχοντας ήδη εντοπίσει τον αντικαταστάτη του.
Επιπλέον ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιο πρόβλημα στα χαφ για πολλά χρόνια (ήδη από τότε που έφυγε ο Μαουρίσιο και ο Ολιβέιρα που ειχε ερθει δανεικός), με απότέλεσμα να δυσκολεύεται απίστευτα στο γκολ αλλά και να δέχεται έυκολα γκολ λόγω απουσίας κοφτη. Δεν είναι καιρός να βελτιώσουμε λίγο το κέντρο μας, θέλετε να βλέπουμε και φέτος αυτά που βλέπαμε πέρσι.
Από την άλλη ο Αουγκούστο πρόσφερε πράγματα στην ομάδα και τον ευχαριστούμε (δεν θα ξεχάσουμε το γκολ στη Γάνδη) και του ευχόμαστε καλή επιτυχία, και μακάρι να βελτιωθεί κ άλλο εκεί που θα πάει.
Δε διαφωνώ με τα παραπάνω. Αν η ομάδα είχε φροντίσει να ενισχύσει το κέντρο της μετά τις αποχωρήσεις του Ιουνίου, αν είχες ήδη φροντίσει να έχεις παίκτες στην προετοιμασία κτλ, δε θα είχα καμια ένσταση στην πώληση του Augusto, ακόμα και με αυτό το για τα δεδομένα μικρό ποσό.
Το πρόβλημα για μένα είναι το timing και οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην pre-season με ελλιπές ρόστερ. Το σύνολο των συνθηκών + την τιμή πώλησης κάνει το deal κακό. Γιατί πουλάς τον καλύτερο σου χαφ. That's a fact.
Έστω και αν είναι μιλια μακριά σε ποιότητα απο Μαουρισιο και Ολιβειρα που αναφέρεις. Η ΠΑΕ μίλησε για μεταγραφές απο το πανω ράφι μετα τον χαμένο τελικό με την ΑΕΚ και την επόμενη εβδομάδα παίζεις την ευρωπαϊκή σου πορεία χωρίς τον καλύτερο σου αμυντικό και κεντρικό χαφ (Ινγκασον, Αουγκουστο) της περσινής σεζον.
Η βιασύνη του δείχνει και το τί θα είχε στο μυαλό του αν έμενε, άλλη μια πιθανή κόκκινη κάρτα...
Έφερε πάντως μια καλή πρόταση και θα φύγει δίχως να έχει ζημιώσει το κλαμπ, ενώ η απόδοσή του ήταν κοντά στις απολαβές που πήρε κατά Μ.Ο από τον ΠΑΟΚ. Θυμάμαι την 1η του χρονιά φάνηκαν πολλά τα εκατομύριαπου ξοδεύτηκαν. Εγώ είχα πιστέψει ότι μπορεί να εξελιχτεί λόγω ηλικίας κυρίως, ενώ είχε ήδη αρκετά καλές βάσεις και σχετικά δυνατό σώμα. Τελικά όντως βελτιώθηκε και φεύγει στην καλύτερη ηλικία με ένα καλό ποσό για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ επίσης θα ''γλυτώσει'' και έναν μεγάλο μισθό, μετά την πρόσφατη ανανέωση συμβολαίου, και έτσι εύκολα μπορεί να το δώσει στον Μαξίμοβιτς. Θεωρώ μειονέκτημα το ύψος του Αουγκούστο, και σε αυτόν τον τομέα θα είναι μια αντικειμενική αναβάθμιση ο Μαξίμοβιτς. Διέκρινα ότι ο ΠΑΟΚ πέρυσι, με αρκετά χόμπιτ στο ρόστερ του (κορυφαίο τον Ντάντας) είχε τεράστιο πρόβλημα στις μονομαχίες, ειδικά στον αέρα.
Έφερε πάντως μια καλή πρόταση και θα φύγει δίχως να έχει ζημιώσει το κλαμπ, ενώ η απόδοσή του ήταν κοντά στις απολαβές που πήρε κατά Μ.Ο από τον ΠΑΟΚ. Θυμάμαι την 1η του χρονιά φάνηκαν πολλά τα εκατομύριαπου ξοδεύτηκαν. Εγώ είχα πιστέψει ότι μπορεί να εξελιχτεί λόγω ηλικίας κυρίως, ενώ είχε ήδη αρκετά καλές βάσεις και σχετικά δυνατό σώμα. Τελικά όντως βελτιώθηκε και φεύγει στην καλύτερη ηλικία με ένα καλό ποσό για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ επίσης θα ''γλυτώσει'' και έναν μεγάλο μισθό, μετά την πρόσφατη ανανέωση συμβολαίου, και έτσι εύκολα μπορεί να το δώσει στον Μαξίμοβιτς. Θεωρώ μειονέκτημα το ύψος του Αουγκούστο, και σε αυτόν τον τομέα θα είναι μια αντικειμενική αναβάθμιση ο Μαξίμοβιτς. Διέκρινα ότι ο ΠΑΟΚ πέρυσι, με αρκετά χόμπιτ στο ρόστερ του (κορυφαίο τον Ντάντας) είχε τεράστιο πρόβλημα στις μονομαχίες, ειδικά στον αέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 10 Αύγ 2023, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Δεν θα μου λείψεις καθόλου!
Καλός παίκτης, αλλά μέχρι έξω από την αντίπαλη περιοχή.
Παρορμητικός, μη εγκεφαλικός, κάτι που, εφόσον συνεχιστεί, θα του στερήσει το μεγάλο αγωνιστικό ξεπέταγμα. Αυτό όμως του ένας ματς παίζω, ένα δεν παίζω δεν αντέχεται, γιατί πληρώνεται για όλα.
Καλός παίκτης, αλλά μέχρι έξω από την αντίπαλη περιοχή.
Παρορμητικός, μη εγκεφαλικός, κάτι που, εφόσον συνεχιστεί, θα του στερήσει το μεγάλο αγωνιστικό ξεπέταγμα. Αυτό όμως του ένας ματς παίζω, ένα δεν παίζω δεν αντέχεται, γιατί πληρώνεται για όλα.
- TylerDurden
Τι μου λέει η λογική μου:
Πως το νιώθει η καρδιά μου:
Sera4 έγραψε:Φεύγει το καλύτερό σου περσινό χαφ με συνολικά μισή καλή χρονιά (και με ανταγωνισμό τον Σβαμπ και τον Νταντας). Τα 3,5 εκατομμύρια που πλήρωσες αποσβέστηκαν στα 4 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.
Τα 6 εκατομμύρια και το 20% μεταπώλησης (σύμφωνα με τους Γάλλους) είναι ένα εξαιρετικό ποσό για έναν παίχτη που μέχρι πέρσι θεωρούνταν χαμένη υπόθεση, και ήταν η τελευταία του ευκαιρία σε αυτή την ηλικία να φέρει κάποια καλή πρόταση. Ο δε πιθανός αντικαταστάτης του -όπως ακούγεται ο Μαξίμοβιτς- είναι θεωρητικά ανώτερου επιπέδου και με μεγάλη καψούρα να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Ο δε ΠΑΟΚ, φρόντισε ήδη να φέρει παίχτη (Οζντόεφ), έτσι ώστε στα ματς με την Χάιντουκ η ομάδα να έχει διαθέσιμους 4 χαφ.
Όντως για κλάματα.
Ο Αουγκούστο είναι ένας καλός παίχτης, αλλά τόσο αλλοπρόσαλλος που προσωπικά μου δημιουργούσε μεγάλη ανασφάλεια για να στηριχθώ πάνω του ως ηγέτη του κέντρου μας. Όταν έβγαινε εκτός εαυτού, δεν ελεγχόταν με τίποτα, είναι χαρακτηριστικά τα ματς που φλέρταρε με την αποβολή όπως ο ταύρος όταν βλέπει κόκκινο πανί, η δε αδιαφορία του σε κάποιες στιγμές, με έκανε να αντιληφθώ ότι ουδέποτε δέθηκε με την ομάδα και αυτά που εκπροσωπεί.
Δεν μπορώ να πω ότι θα μου λείψει, τον θεωρούσα σαν το ανάλατο φαγητό που το τρως απλά επειδή δεν έχεις κάτι άλλο στο σπίτι.
Τον ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι καλή συνέχεια.
Πως το νιώθει η καρδιά μου:
rainmaker έγραψε:ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥ
Δε θα μου λείψεις ούτε ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΟ
Και στη β Εθνική να πέσουμε λόγω κακών χαφ, δεν αλλάζω γνώμη
- DimitrisS
- Been thanked: 1 time
Να πουμε και κατι ακομα για τον Αουγκουστο.
Ο παικτης μεχρι πριν δυο χρονια φαινοταν οτι δεν θα δειξει ποτε τι μπορει να κανει πραγαμτικα.
Βλεπαμε παρα πολλα νευρα, θολωμενο μυαλο, μια ξενερα γενικοτερη.
Με Λουτσεκου στον παγκο ο παικτης αρχισε να ανεβαινει σταδιακα και εγινε βασικος και αναντικαταστος τα τελευταια δυο χρονια. Αυτο για να καταλαβουμε ποσο σημαντικο ειναι να εχεις εναν προπονητη που προσπαθει να εχει συγκεντρωμενους ολους τους παικτες και τους βγαζει τον καλο τους εαυτο.
Περα απο το αγωνιστικο οφελος, πορει αυτο να εχει και οικονομικο οφελος για την εταιρεια.
Ειναι και αυτο μεσα στις "δουλειες" ενος προπονητη στο συγχρονο ποδοσφαιρο.
Ο παικτης μεχρι πριν δυο χρονια φαινοταν οτι δεν θα δειξει ποτε τι μπορει να κανει πραγαμτικα.
Βλεπαμε παρα πολλα νευρα, θολωμενο μυαλο, μια ξενερα γενικοτερη.
Με Λουτσεκου στον παγκο ο παικτης αρχισε να ανεβαινει σταδιακα και εγινε βασικος και αναντικαταστος τα τελευταια δυο χρονια. Αυτο για να καταλαβουμε ποσο σημαντικο ειναι να εχεις εναν προπονητη που προσπαθει να εχει συγκεντρωμενους ολους τους παικτες και τους βγαζει τον καλο τους εαυτο.
Περα απο το αγωνιστικο οφελος, πορει αυτο να εχει και οικονομικο οφελος για την εταιρεια.
Ειναι και αυτο μεσα στις "δουλειες" ενος προπονητη στο συγχρονο ποδοσφαιρο.
Τα πρώτα χρόνια λαγκαρε πολύ το μυαλό του και ήταν επικίνδυνος για την ομάδα.
Ισχύει ότι με την έλευση του Λουτσε άρχισε να ανεβαίνει πολύ.
Χρήσιμο γι αυτόν το πέρασμα του από το 10, όπου σε ματς με καλύτερους αντιπάλους ήταν τακτικά καλό και για την ομάδα. Σε ματς με χαμηλότερης δυναμικής ομάδες χανοταν.
Από τη στιγμή που ξαναγύρισε στη θέση του ήταν, ίσως, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.
Καλό το ντιλ για ολους. Καλή συνέχεια στον Ντάγκλας.
Φοβερό το ματς του με τη μαρσειγ
Ισχύει ότι με την έλευση του Λουτσε άρχισε να ανεβαίνει πολύ.
Χρήσιμο γι αυτόν το πέρασμα του από το 10, όπου σε ματς με καλύτερους αντιπάλους ήταν τακτικά καλό και για την ομάδα. Σε ματς με χαμηλότερης δυναμικής ομάδες χανοταν.
Από τη στιγμή που ξαναγύρισε στη θέση του ήταν, ίσως, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.
Καλό το ντιλ για ολους. Καλή συνέχεια στον Ντάγκλας.
Φοβερό το ματς του με τη μαρσειγ
Σωστά!!! Γιαυτό και μια μερίδα φίλων, μεταξύ αυτών κι εγώ, πιστεύω ότι σε αυτό το θέμα είναι εξαιρετικός.
Γιαυτό τον λόγο κι η διοίκηση τον ξανά έφερε και τον στηρίζει ακόμη και μέσα από αυτή την δύσκολη διετία. Αποσβενει κάθε πίεση κι ένταση. Όσα κι αν του έχω καταλογησει αμφιβάλω αν άλλος στη θέση του θα ήταν σε αυτή επί σειρά διετίας και με τα αποδυτήρια νιρβάνα!
Η απόδοση του Ντάγκλας, η αναμόρφωση του είναι ασφαλώς έργο του λουτσε. Η ομάδα έχει επιπλέον και οικονομικό όφελος από την μεταγραφή του. Όπως επίσης η ανανέωση του πρέπει να οφειλετο και στην παρουσία του λουτσε.
Γιαυτό τον λόγο κι η διοίκηση τον ξανά έφερε και τον στηρίζει ακόμη και μέσα από αυτή την δύσκολη διετία. Αποσβενει κάθε πίεση κι ένταση. Όσα κι αν του έχω καταλογησει αμφιβάλω αν άλλος στη θέση του θα ήταν σε αυτή επί σειρά διετίας και με τα αποδυτήρια νιρβάνα!
Η απόδοση του Ντάγκλας, η αναμόρφωση του είναι ασφαλώς έργο του λουτσε. Η ομάδα έχει επιπλέον και οικονομικό όφελος από την μεταγραφή του. Όπως επίσης η ανανέωση του πρέπει να οφειλετο και στην παρουσία του λουτσε.
-
τσιριγωτης έγραψε:Αντίο διεθνή
Θα ξαναγυρίσει, δήλωσε.
Οπότε γράψε, καλή αντάμωση.
Τυχερε θα χεις να γράφεις.
Μόνο ένα διάλειμμα.
Πολλοί εδώ μέσα μεταξύ αυτών και εγώ, διαμαρτυρόμασταν για την ανανέωση και το υψηλό συμβόλαιο του. Να όμως που μας διέψευσαν και αποδείχτηκε σωστή η κίνηση. Φέρνει καθαρά στο ταμείο της ΠΑΕ πάνω από 5 εκατομμύρια, τα οποία βέβαια πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά στην αντικατάσταση του και από υψηλότερο επίπεδο.
Να είναι γερός, να μην έχει τραυματισμούς και να πετύχει στη νέα του ομάδα.
Να είναι γερός, να μην έχει τραυματισμούς και να πετύχει στη νέα του ομάδα.
Νομίζω ότι φεύγει ο πλέον αμφιλεγόμενος μας παίχτης, μετά τον Σάλπι! Καλός στα (τελευταία του τουλάχιστον) στατιστικά και εκνευριστικός άπειρες φορές ατο γήπεδο, με το μάτι, για την ψυχοσύνθεση του κοινού οπαδού!!
Τον ευχαριστούμε, όλα για όσα πρόσφερε, να πάει στο καλό, να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του!
Τον ευχαριστούμε, όλα για όσα πρόσφερε, να πάει στο καλό, να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του!
- NikLiverpool
Άλλο ένα μεγάλο συμβόλαιο φεύγει απο την ομάδα. Να δούμε με τι θα αντικατασταθεί.
Ένα απο τα πραγματικά καλά χαφ που έχω δει στην ομάδα, όταν δεν τον έπιαναν τα διαόλια του.
Πιστεύω ότι θα λείψει φέτος.
Καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ένα απο τα πραγματικά καλά χαφ που έχω δει στην ομάδα, όταν δεν τον έπιαναν τα διαόλια του.
Πιστεύω ότι θα λείψει φέτος.
Καλή συνέχεια στην καριέρα του.
- PAOKevolution
- Been thanked: 1 time