Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Γερασίμου

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Γιατί να χαλάσει; Να μην τρελαθούμε.
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Δυστηχως ετσι ειναι bane..ρισκαραμε και ρισκαρουμε απιστευτα ..
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Με βάση κάποια άρθρα που κοίταξα προκύπτει οτι η Φλουμινένσε έχει το 4% των δικαιωμάτων του Αουγκούστο,ενώ σε ένα δημοσίευμα αναφέρεται και ποσοστό 11% στη Κορίνθιανς. Από πουθενά δε προκύπτει ότι η Κορίνθιανς θα πάρει 1,5 εκατομμύριο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Από το μυαλό του τσαγλατιδη όπως και το χαλάει του Μαξίμοβιτς
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Αυτό ο βλάκας που έγραψε το άρθρο ότι η μεταγραφή χάλασε , να βγει να τονίσει ΑΝ χάλασε ΓΕΝΙΚΑ ή αν χάλασε το ενδεχόμενο να τελείωνε σήμερα για την λίστα .
Άντε με τους παντελώς άσχετους που είναι δημοσιογράφοι/αρθρογράφοι αλλά απο συντακτικό μηδέν.
Εκτός και αν το έγραψε εκ του πονηρού μια μέρα πριν το ευρωπαϊκο παιχνίδι .
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ε
george188 έγραψε:
navigator11 έγραψε:Για τον Σέρβο το έγραψα και το ξαναγράφω. Μικρό καλάθι. Αν επιτρέπετε στους εαυτούς σας να "ταΐζεστε" από ΑΡΔάκια της ομάδας, που 8 στις 10 το λιγότερο φορές ξεφτιλίζονται παταγωδώς, συγγνώμη, θέλετε και τα παθαίνετε. Δε σας φταίει κανένας.
Δεν βγαίνει μόνο από τους δικούς μας αρδ όμως
Εγώ δε λέω ότι δεν ενδιαφερόμαστε ή δε διαπραγματεύονται της ΠΑΕ για τον παίχτη. Προφανώς και κάτι τέτοιο συμβαίνει. ΑΡΔ της Χετάφε προχθές στην Μάρκα έγραφε ότι περιμένουνε στην Χετάφε πρόταση από τον ΠΑΟΚ ικανή να αγγίξει και τα 6 εκατομμύρια. Κι οι δικοί μας αναφέρονταν σε ποσά γύρω στα 3 εκατομμύρια. Μετά 3,5 εκατομμύρια. Και "κλείσαμε" τελικά στα 3.750.000. Ε, κάποιος από τις 2 πλευρές ρίχνει παπά, δε γίνεται αλλιώς. Δε γίνεται σε 2-3 μέρες οι Ισπανοί να υποχώρησαν τόσο πολύ στα θέλω τους. Ακόμα κι αν η αναφορά σε 6 εκατομμύρια είναι να 'χαμε να λέγαμε, επιχειρώντας να πιέσουν καταστάσεις.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

obanebane έγραψε:Το θέμα παλικάρια είναι το εξής, μόλις οι Γάλλοι έβαλαν τελεσίγραφο, ο παίχτης πήρε τον δρόμο για τη Ναντη.
Δηλαδή στον φόβο μην μας μείνει ο παίχτης απούλητος ,τρέξαμε να τον δώσουμε,γνωρίζοντας ότι η ομάδα είναι γυμνή στα χαφ και με τον πιθανό του αντικαταστάτη,αντί να πλησιάζει, να απομακρύνεται, σύμφωνα με αυτούς που μας έλεγαν ότι ο παίχτης είναι κλεισμένος.
Μιλάμε για παράνοια.
Εσύ μπορει να το βλέπεις ετσι. Εγώ πάλι βλέπω οτι το τελεσίγραφο συνοδεύτηκε απο αύξηση του ποσού (ξεκίνησε απο 3.5 κ έφτασε 6). Για ένα παίκτη που του υποσχεθήκαμε οτι θα τον πουλήσουμε οταν ανανεωσε. Ο οποίος εμένα προσωπικά δε μου ενέπνεε εμπιστοσύνη. Βέβαια μπορει να είμαι αυστηρός μαζί του γιατί τα στατιστικά του δείχνουν σταθερότητα. Τωρα για το αν ο Μαξίμοβιτς ειναι κλεισμένος ή Οχι θα το δούμε. Παντως εγώ βλέπω οτι πουλάμε στα λεφτά που θελουμε κ αγοράζουμε στα λεφτά που θελουμε. Και μεχρι τωρα όπου στοχεύσαμε εγινε η δουλειά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δινετε σημασια σε ανθρωπο που γραφει στο sportdog;
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Του μαξιμοβιτς παιδια ειναι κοντα ..τωρα απο που βγαλανε οτι χαλασε δεν ξερω ..εγω πιστευω οτι συντομα θα ειναι παικτης του Π.Α.Ο.Κ μας..απλα δεν εκατσε μεχρι σημερα για να τον δηλωναμε στην λιστα για τα παιχνιδια ..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Έχει πολύ ενδιαφέρον πάντως πως όταν γράφονται άρθρα με θετικό πρόσημο και νέα για την ομάδα λέτε να τα αντιμετωπίζουμε με σκεπτικισμό (και όχι άδικα σε ορισμένες περιπτώσεις) για ΑΡΔ κλπ, ενώ με το που θα βγει άρθρο με αρνητική χροιά από τον καθένα που θα γράψει την παπάρα του όχι απλά υιοθετείτε σε χρόνο μηδέν αλλά το κάνετε και όχημα για κράξιμο στην ΠΑΕ, για χυλοπίτες κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Πάντως το άρθρο του Τσαλγατιδη είναι ξεκάθαρο και απορώ γιατί μπερδεύεστε μερικοί.

Λέει ότι η μεταγραφή δεν θα προχωρήσει τώρα γιατί δεν τα βρίσκουμε στα λεφτά με τους Ισπανους. Και ότι πάει για Γενάρη με φόντο τον επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Προσθέτει μάλιστα ότι ψάχνουμε αντικαταστάτη με χαρακτηριστικά κοντά στον Ντουγκλας (αφήνοντας να εννοηθεί οτι αυτός δεν είναι ο Μαξίμοβιτς).

Τώρα μπαρούφες γράφει, έχει σωστή πληροφόρηση, ο χρόνος θα δείξει.

Πάντως γενικά είναι σοβαρός ο συγκεκριμένος.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Είναι σοβαρός ; Οκ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

nunies4 έγραψε:Έχει πολύ ενδιαφέρον πάντως πως όταν γράφονται άρθρα με θετικό πρόσημο και νέα για την ομάδα λέτε να τα αντιμετωπίζουμε με σκεπτικισμό (και όχι άδικα σε ορισμένες περιπτώσεις) για ΑΡΔ κλπ, ενώ με το που θα βγει άρθρο με αρνητική χροιά από τον καθένα που θα γράψει την παπάρα του όχι απλά υιοθετείτε σε χρόνο μηδέν αλλά το κάνετε και όχημα για κράξιμο στην ΠΑΕ, για χυλοπίτες κλπ κλπ
Επειδή είθισται να τους αποκαλώ έτσι, πλέον δε βασίζω την όποια ενημέρωσή μου σε αυτούς. Δεν υπάρχουν για μένα. Όταν υπάρξει επίσημη ειδοποίηση από το κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube, ασχολούμαι και θα συνεχίσω να το κάνω για όποιον είναι να έρθει στην ομάδα. Να κάθομαι να ασχοληθώ σοβαρά με ποιούς δηλαδή;;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

obanebane έγραψε:
navigator11 έγραψε:Για τον Σέρβο το έγραψα και το ξαναγράφω. Μικρό καλάθι. Αν επιτρέπετε στους εαυτούς σας να "ταΐζεστε" από ΑΡΔάκια της ομάδας, που 8 στις 10 το λιγότερο φορές ξεφτιλίζονται παταγωδώς, συγγνώμη, θέλετε και τα παθαίνετε. Δε σας φταίει κανένας.

Ρε συ πλοηγε, το θέμα δεν είναι η μη απόκτηση του Σέρβου ,αλλά η πώληση του Βραζιλιάνου, χωρίς να έχει έρθει ο αντικαταστάτης του.
Αυτό δείχνει ομάδα,όσα πάνε και όσα έρθουν, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.
Δηλαδή, δε τους νοιάζει τίποτα ρε γαμώτο;
+1
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

gika έγραψε:
nunies4 έγραψε:
gika έγραψε: Ξεκάθαρα Μαξίμοβιτς 1 Ιουλίου.

Για εμένα το δίλημμα ήταν Μαξίμοβιτς 6 εκατομμύρια τον Ιουνιο ή 4.5 εκατομμύρια τον Αύγουστο με το ρίσκο να τον προλάβει κάποιος άλλος;

Δεδομένου του ποσο κομβικά θα άλλαζε το κέντρο μας εν όψη ευρωπαϊκών αγώνων, εγώ θα πλήρωνα το παραπάνω και θα το έπαιρνα από τους ομίλους ή από καμία last minute πώληση.

Τώρα ελπίζω μέχρι να έρθει να μην έχει μπροστά του 30 παιχνίδια σουπαλιγκ με στημένα και μαχαιρωμένους οπαδούς. Γιατί αν προλάβουμε να αποκλειστούμε πριν έρθει, μπορεί ούτε αυτός να θέλει να έρθει ούτε εμείς να θελουμε να δώσουμε αυτά τα λεφτά.

Υγ: δεν μιλάμε για ενίσχυση αλλά για κάλυψη του κενού του Αουγκουστο. Όσο ο δεύτερος είναι εδώ εγώ δεν έχω θέμα. Ο Οζντοεφ όμως που θα κάλυπτε Κουρτιτς/Νταντας έπρεπε να ήταν εδώ νωρίτερα. Ο μεσοεπιθετικός που θα κάλυπτε Μπισεσβαρ/Καντουρι το ίδιο. Για τράμπες ναι οκ, αν έχουμε πυγμή και κρατάμε τους παίκτες μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης νο προμπλεμ
Καταλαβαινεις ποσο πολυ μπαζει το σκεπτικο σου; Γιατι τα βλεπεις ολα αριθμητικα; Γιατι δεν προσμετρας και την αξια των παικτων ωστε να βγαλεις το συμπερασμα αν ενισχυεσαι η οχι; Δηλαδη στα χαρτια πως γινεται να λες οτι ο Μαξιμοβιτς δεν ειναι ενισχυση σε σχεση με τον Νταγκλας; Πως γινεται να μην πεις οτι ο Σαματα δεν ειναι ενισχυση σε σχεση με τον Ολιβειρα;
Με την λογικη σου και ο Μπαμπα την θεση του Τσαουση πιανει. Κλαιν...Απλα το κενο του καλυψε.
Αν ερθει ο Καρασκαλ πχ θα λεμε ε και; Το κενο του Μπισε καλυψε. Για την αξια αυτων που ερχονται θα πουμε κατι;
Από που και ως που μπορείς να βγάλεις το συμπέρασμα ότι ο Σαματά είναι καλύτερος του Ολιβέιρα;
Εδώ κάποιοι πανηγύριζαν για την τράμπα Εκονγκ και Ινγκασον.

Μη ξεχνάς οτι οποιος και να έρθει, όσο καλό βιογραφικό και να έχει, ενίσχυση θα είναι μόνο αν προσφέρει μετά από μια περίοδο προσαρμογής.

Να έρθουν καλοί παίκτες, αλλά να έρθουν στην ώρα τους. Πχ αν στοχεύεις ευρωπαικούς ομίλους να φέρεις τους παίκτες από Δεκέμβρη για να τους ενσωματώσεις και να πας με έτοιμη ομάδα.

Το να αλλάζεις τους δυο καλύτερους σου παίκτες εν μέσω ευρωπαϊκών, ενώ έχεις χάσει άλλους 3-4-5 παικτες που αν ήταν εδώ και υγιής θα ξεκινούσαν βασικοί πιθανότατα (Ολιβέιρα, Μπισε, Καντουρι, Νταντας, Κουρτιτς) και τους οποίους είτε δεν τους αντικατέστησες είτε οι αντικαταστάτες δεν είναι έτοιμοι, είναι αυτοκτονία για την τρέχουσα χρονια.

Αν αξίζει να μείνεις εκτός Ευρώπης για δεύτερη χρονια για να εξοικονομήσεις ένα 20% σε 2-3-4 συμβόλαια, ας το κρίνει ο καθένας.
Μαλλον και εσυ δεν ζεις την μερα αγαπητε Γκικα. Εγω παντως συμφωνώ 100% μαζι σου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”