Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Demir »

δηλαδη αν δεν το διναμε , με κλεισμενο ντιλ, θα τον εμπιστευοταν καποιος να μπει να παιξει?? ειναι ποτε δυνατον.. δεν μιλαμε για παικτη με τον χαρακτηρα του βιειρινια .. μιλαμε για τον αγκουστο..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Alastor έγραψε:Στις πωλησεις εχουμε επιτυχιες τα τελευταια χρονια,στις μεταγραφες να παρουμε μπρος μπας και στανιαρουμε

Για μενα τρελη πωληση του Νταγκλας,ο ανθρωπος ειχε ταβανι τον ΠΑΟΚ , γιατι το μυαλο του δεν κοφτει ποδοσφαιρικα,παρολο που εχει ταλεντο

Για να δουμε τι θα μας επιφυλασει και αυτος ο Αυγουστος
Φαντάσου δηλαδή το χαφ με τα λιγότερα λάθη στο πρωτάθλημα να του εκοφτε και ποδοσφαιρικά
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γερασίμου έγραψε:Διάβασα προ ολίγου ότι ο Αουγκούστο πετάει αύριο για Γαλλία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ενταχθεί στη Νάντ. Με το σκεπτικό ότι ο Μαξίμοβιτς δεν μπορεί με τίποτα να ενταχθεί σήμερα ή αύριο και εφόσον π.χ. μέσα στο Σ/Κ είναι παίκτης της ομάδας μας, η ερώτηση μου είναι αν μπορεί να δηλωθεί αργότερα για την ρεβάνς της Τούμπας.
Όχι δε γίνεται

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Και αυριο πιστεύω θα πάρει ενα 30λεπτο ο οζντοεφ,μια χαρα έτοιμος ειναι ο παίκτης με φουλ προετοιμασία και φιλικα στα ποδια του.ο ντουγκλας εδειξε οτι δεν έχει το μυαλο του εδω οπότε ειναι πολύ θετικο για την ομαδα που εφυγε και τα λεφτά ειναι πολύ καλα για το μυαλο που εχει ποδοσφαιρικα.μακαρι να μην χαλάσει του μαξι γιατι είναι απίστευτη αναβάθμιση στο κεντρο.καλυτερα που επιμένουν στους παικτες που θελουνε απο το να φέρουνε μετριοτητες.αυριο θα κανει το ματς της ζωης του ο σοαρες :idea:
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Θα τρελαθουμε εντελώς ρε παιδιά με κάποιους. Εδώ και 2-3 χρόνια έχουμε καπαρει τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου (έχουμε καμία 50 μεγαλύτερο μετοχικό κεφάλαιο από ΠΑΟ και καμιά 100 από Ολυμπιακό ΑΕΚ). Επίσης υπάρχει το FFP. Τι να κάνουμε δλδ, για να αγοράσουμε (άρα να ξοδέψουμε) πρέπει να πουλήσουμε (άρα να έχουμε έσοδα) τα πράγματα είναι απλά και η σειρά με την οποία πρέπει να γίνουν συγκεκριμένη. Δεν θέλω ούτε και με ενδιαφέρει να πάρω το μέρος κανενός, απλώς έτσι κατανοώ τα πράγματα βάσει των όσων στοιχείων είναι δημόσια και μας είναι γνωστά. Κι εγώ θα τους ήθελα όλους να είναι εδώ το νωρίτερο δυνατών αλλά στη τελική πρέπει να πορευθούμε όπως μας τα φέρνει ο καιρός και οι συνθήκες.
dev

Δημοσίευση από dev »

τραγικο που τελικα η ομαδα πουλησε χωρις να αγορασει τελικα τον αντικαταστατη

βλεπω Τοσκιτσης και Τσακαλαες και 24 τρεξαν να υπερασπιστουν την παε και δεν μπορουσε και δεν γινοταν και να χαμε να λεγαμε.

αμα παει ομως η μπαλα δοκαρι και εξω ξερουν να σταυρωνουν τον Λουτσεσκου.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

renegade έγραψε:
Alastor έγραψε:Στις πωλησεις εχουμε επιτυχιες τα τελευταια χρονια,στις μεταγραφες να παρουμε μπρος μπας και στανιαρουμε

Για μενα τρελη πωληση του Νταγκλας,ο ανθρωπος ειχε ταβανι τον ΠΑΟΚ , γιατι το μυαλο του δεν κοφτει ποδοσφαιρικα,παρολο που εχει ταλεντο

Για να δουμε τι θα μας επιφυλασει και αυτος ο Αυγουστος
Φαντάσου δηλαδή το χαφ με τα λιγότερα λάθη στο πρωτάθλημα να του εκοφτε και ποδοσφαιρικά
Rene αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, νομίζω ότι μια χρόνια πολύ καλή έκανε όλο κι όλο ο Αουγκούστο, την περσινή.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Προσωπικά για την ομάδα που εγώ θέλω να γίνει ο ΠΑΟΚ, με τις αδυναμίες, τις χρονοκαθυστερήσεις και τα λάθη του σε επίπεδο αγωνιστικό, παίχτες σαν τον Αουγκούστο δεν "ψήνομαι" να ... ριζώνουν σε εμάς. Τον σέβομαι για όσα προσέφερε, πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ δεν είχε κάτι άλλο να δώσει. Μιλάω πάντα με τη λογική ότι, αργά ή γρήγορα, θα αποκτηθεί ο Σέρβος. Πολυτέλεια να παρέμενε στην ομάδα, οικονομική ακόμα ακόμα, αν το θέλετε, δεν υπήρχε, η συμφωνία που λέγεται ότι κλείστηκε με τους Γάλλους δε θεωρώ ότι είναι ιδεατή αλλά αποδέξιμη, ας δοκιμάσει το παιδί αλλού τις δυνάμεις του. Και καλή του επιτυχία.
Για το να έπαιζε στον επαναληπτικό με Χαιντουκ και μετά να αποχωρούσε δεν ξέρω αν θα είχε νόημα. Δε μου έχει δώσει δείγματα ο Αουγκούστο πως μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Όταν το μυαλό του είναι αλλού, είναι πολύ αλλού. Με το ενάμισι πόδι στη Γαλλία πώς να τον εμπιστευτείς σε ματς τόσο κρίσιμο;;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Δεν κάνει κακό να πούμε κ ένα μπράβο στη διοίκηση για την ανανέωση του Ντάγκλας πέρσι. Η πλειοψηφία των οπαδών εκραζε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε ναι ,ότι θέλετε πείτε, μια σεζόν όλη και όλη ο αντικαταστάτης που είναι;
Έφυγε ο Νταντας ,έφυγε ο Κουρτιτς ,έφυγε ο Καντουρι, τώρα φεύγει ο Αγκουστο.
Ποιοί στο διάολο τους αντικατέστησαν αυτούς,ο Βρακας ο Γιαξης και ο Τσιγγαρας;
Ξέχασα ήρθε προχθές ο Αζντοεφ.
Πραγματικά, τεράστιο ξενέρωμα,πάλι άφησαν την ομάδα να παλεύει για προκρίσεις ξεβράκωτη.
Κρίμα πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Επιτέλους έφυγε ο Ντάγκλας

Καμία ποδοσφαιρική ανάλυση, απλά δεν τον συμπάθησα ποτέ

Επίσης έκοβε τον δρόμο στον χαλκιδικιωτη μακελελε, Θεοχάρη Τσιγάρα

Με το καλό να έρθει ο Σέρβος

Εδώ να μείνουν όσοι θέλουν να είναι εδώ και σύντομα να τελειώνουμε με την αυστριακή παροικια
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

obanebane έγραψε:Ρε ναι ,ότι θέλετε πείτε, μια σεζόν όλη και όλη ο αντικαταστάτης που είναι;
Πραγματικά, τεράστιο ξενέρωμα,πάλι άφησαν την ομάδα να παλεύει για προκρίσεις ξεβράκωτη.
Κρίμα πραγματικά.
Άλλο αυτό
Και μην τα λες γιατί θα βγει η ιντερνετική αστυνομία να σε κάνει ντα
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Μπράβο στη ΠΑΕ για το deal με Αουγκούστο, εξαιρετική πρόταση.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

obanebane έγραψε:Ρε ναι ,ότι θέλετε πείτε, μια σεζόν όλη και όλη ο αντικαταστάτης που είναι;
Κρίμα πραγματικά.

γεια σου καψουρα μου, εχω παρει ποπ κορν και περιμενω σχολιασμο στο ποστ σου :D
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μακάρι να έρθει ο μαξίμοβιτς γιατί ήδη διαβάζω άρθρα που λένε ότι τη 1 γενάρη μένει ελεύθερος και μπορεί τότε να υπογράει στον ΠΑΟΚ.

μην μας τρελαίνετε, δεν είμαστε ηλίθιοι
μέχρι την 1η γενάρη όλα μπορεί να έχουν χαθεί. στόχοι και παίχτης

κατά τ' άλλα, δυστυχώς κατεβαίνουμε στο ζευγάρι με την χάιντουκ με σβαμπ, σοάρες και τσιγγάρα
κέντρο επιπέδου ατρομήτου
πολύ μεγάλο λάθος και δυστυχώς πάντα αυτά τα πληρώνουμε

ο θεός βοηθός
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”