3. Bryce Daren Moon
Re: Bryce Moon
8emis4 φταίει ο γυμναστής για να διώξουμε ή ο γιατρός της ομάδας ή ο φυσιοθεραπευτής ή ο Σάντος τελικά?
κοίταξε gash, νομίζω ότι μετά τον τραυματισμό και του moon είναι φανερό ότι πρέπει να φύγουν όλοι πακέτο! Γιατί θα έχουμε και συνεχεια, έχω ασφαλής πληροφορίες ότι πολύ σύντομα και οι μπαλάφας, μπακαγιόκο, αναστασάκος, αθανασιάδης και γεωργίου πρόκειται να τραυματιστούν! Ως εδώ και μη παρέκει!
Φέρτε το Μαξιμο να καθαρίσει!
Φέρτε το Μαξιμο να καθαρίσει!
- PAOKfanAthens
Orwell έγραψε:Ας κάνουν κανένα αγιασμό μην γκρεμιστεί και η Τούμπα στο τέλος.....
χαχαχαχα,φοβερο!!!

- DimisK
- Επικοινωνία:
gash04 έγραψε:Λες να είναι λεμφαγγειολειομυομάτωση?
Καλά το έγραψα γιατρέ?
Μπα, μάλλον οσφυοκαμψία είναι.
Οσφυοκάμπτης είναι ο άνθρωπος...

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
σε αντρα μητρικα δεν ξερω...σε μουν ομως γινεται!Orwell έγραψε:Μπα μάλλον μητρικά θα τον έπιασαν...![]()
![]()
![]()
Και μην πει κανείς αποκλείεται μητρικά σε άντρα....στον ΠΑΟΚ όλα γίνονται...

DimisK έγραψε:gash04 έγραψε:Λες να είναι λεμφαγγειολειομυομάτωση?
Καλά το έγραψα γιατρέ?
Μπα, μάλλον οσφυοκαμψία είναι.
Οσφυοκάμπτης είναι ο άνθρωπος...
ehemithos 199 έγραψε:σε αντρα μητρικα δεν ξερω...σε μουν ομως γινεται!Orwell έγραψε:Μπα μάλλον μητρικά θα τον έπιασαν...![]()
![]()
![]()
Και μην πει κανείς αποκλείεται μητρικά σε άντρα....στον ΠΑΟΚ όλα γίνονται...
Στη τρελογιατρο μου την ΜΟΥΝαρα θα με στειλετε ρ....gika έγραψε:Παμε ρε ΜΟΥΝάρα μου... Ξεσκισέ τους όλους...![]()
![]()

ΤΕΛΟΣ ΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΕΟΙ..ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ...ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ..

Όποιος ΠΑΟΚτσής ονειρεύεται πρωτάθλημα με τα τωρινά δεδομένα είναι εκτός πραγματικότητας. Επίσης εκτός πραγματικότητας είναι όσοι πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ανεξάρτητος και βλέπουν ως επιτυχία ότι ο Moon θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα παιχνίδια. Δυστυχώς αυτό το τεράστιο σωματείο δεν θα το αφήσουν ποτέ ελεύθερο είτε να πάρει πρωτάθλημα είτε να πέσει κάτω από το μέσο της βαθμολογίας.
Άποψή μου.......
Άποψή μου.......
ζαγορακη λαμογιο εξαρτομενε ......αποψη σου .......
τοση λασπη ριχνουν τα ραδια να μην ριξουμε λιγη και εδω ......
ΡΙΞΕ ΡΙΞΕ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ .......
ΟΤΙ ΝΑΝΝΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ
ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΣ .....ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ .....
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ 3 ΣΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΙΩΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΑΔΟΙ......
τι εννοεις ανεξαρτησια και με ποιου ειδους ανεξαρτησια θα ειμαστε ανταγωνιστικοι και θα διεκδικουμε πρωταθληματα απο τους κατω ?
να αναλαβουν οι οπαδοι ? εκει ειναι που θα διαλυσουμε τελειως ....
να ερθει κανενας σαββιδης χοιριδης και το κακο συναπαντημα ?
τοση λασπη ριχνουν τα ραδια να μην ριξουμε λιγη και εδω ......
ΡΙΞΕ ΡΙΞΕ ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ .......
ΟΤΙ ΝΑΝΝΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ
ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΣ .....ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ .....
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ 3 ΣΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΙΩΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΑΔΟΙ......
τι εννοεις ανεξαρτησια και με ποιου ειδους ανεξαρτησια θα ειμαστε ανταγωνιστικοι και θα διεκδικουμε πρωταθληματα απο τους κατω ?
να αναλαβουν οι οπαδοι ? εκει ειναι που θα διαλυσουμε τελειως ....
να ερθει κανενας σαββιδης χοιριδης και το κακο συναπαντημα ?
ονειρα γλυκα φιλε....paok_4_ έγραψε:Όποιος ΠΑΟΚτσής ονειρεύεται πρωτάθλημα με τα τωρινά δεδομένα είναι εκτός πραγματικότητας. Επίσης εκτός πραγματικότητας είναι όσοι πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ανεξάρτητος και βλέπουν ως επιτυχία ότι ο Moon θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα παιχνίδια. Δυστυχώς αυτό το τεράστιο σωματείο δεν θα το αφήσουν ποτέ ελεύθερο είτε να πάρει πρωτάθλημα είτε να πέσει κάτω από το μέσο της βαθμολογίας.
Άποψή μου.......
Δεν με ξέρεις, δεν σε ξέρω, δεν θέλω να σε μάθω. Ο μόνος που ρίχνει λάσπη είσαι εσύ σε μένα και όχι εγώ στον Ζαγοράκη. Εγώ λέω ότι μια ζωή θα μας έχουν εκεί που θέλουν (π.χ. από 4 έως 8). Δεν είπα ούτε να αλλάξει η Διοίκηση ούτε να γίνω εγώ Πρόεδρος κ να φύγει ο Ζαγοράκης. Μάθε να διαβάζεις!!
ναι τοτε τι ασχολεισαι παρατα τα μην χαλιεσε και τσαμπα η πες μας
τι εναλακτικη εχουμε περα απο αυτο που κανει εδω και 2 χρονια ο κοσμος
...............αυτα που λες ειναι σκετη μοιρολατρεια ας κατσουμε να κλαιμε και να μην ασχολουμαστε .....αν σε ακουγαν οι παλιοι δεν θα υπηρχε η μεγαλη ομαδα του 70 που εφαγε και τοσα χειρουργεια αλλα που ακομα
και οι αθηναιοι και τωρα λενε οτι ηταν απο τις καλιτερες αλληνικες
ομαδες ....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ
ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ........
τι εναλακτικη εχουμε περα απο αυτο που κανει εδω και 2 χρονια ο κοσμος
...............αυτα που λες ειναι σκετη μοιρολατρεια ας κατσουμε να κλαιμε και να μην ασχολουμαστε .....αν σε ακουγαν οι παλιοι δεν θα υπηρχε η μεγαλη ομαδα του 70 που εφαγε και τοσα χειρουργεια αλλα που ακομα
και οι αθηναιοι και τωρα λενε οτι ηταν απο τις καλιτερες αλληνικες
ομαδες ....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ
ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ........
Όταν διεκδικείς κάτι επί 40-50 χρόνια και δεν καταφέρνεις να το πετύχεις τότε προφανώς ή δεν το διεκδικείς σωστά ή κάτι άλλο τρέχει. Το ότι φταίει μόνο η Αθήνα έχει βολέψει πάρα πολλούς. Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και σε μας τι φταίει. Αλλά ξεφύγαμε από το topic.
Εγώ δεν ήθελα να έρθει δανεικός παίχτης από τον παναθηναικό ειδικά την στιγμή που ένας από τους δύο σε αυτή την θέση επέστρεψε ήδη και ο δεύτερος δεν θα αργήσει.
Εγώ δεν ήθελα να έρθει δανεικός παίχτης από τον παναθηναικό ειδικά την στιγμή που ένας από τους δύο σε αυτή την θέση επέστρεψε ήδη και ο δεύτερος δεν θα αργήσει.
- PABLO GARCIA1
Χωρίς τον Μπράις Μουν θα παραταχθεί κόντρα στη Γερμανία και την Ιρλανδία σε φιλικές αναμετρήσεις η εθνική ομάδα της Νοτίου Αφρικής.
Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να «κοπεί» από την αποστολή.
«Ακόμη δεν μπορώ να σας πω τι τραυματισμό έχει, αλλά είμαι σε επαφή με την υπόλοιπη ομάδα και ο Μουν θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Νοτίου Αφρικής, Ματλομόλα Μοράκε.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=106148
Καλά κρασιά λέω γω.....
Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να «κοπεί» από την αποστολή.
«Ακόμη δεν μπορώ να σας πω τι τραυματισμό έχει, αλλά είμαι σε επαφή με την υπόλοιπη ομάδα και ο Μουν θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Νοτίου Αφρικής, Ματλομόλα Μοράκε.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=106148
Καλά κρασιά λέω γω.....