Razvan Lucescu III
- Μπαρκαρούτσος
Re: Razvan Lucescu III
Εγώ ξέρω ότι θα βάζει Τσιγγάρα - Schwab. Δεν λέω ότι αυτό θα γίνει, αλλά επειδή είναι ένα δυνητικά εφικτό σενάριο, πιστεύω ότι λογικά προφανώς σίγουρα έτσι θα γίνει.
Καλά μη χαίρεσαι και με τον επόμενο τα ίδια θα σας κάνουμεpsykoman έγραψε:Γιατι να ανανεωσει;
Δεν βαρεθηκατε μερικοι να μας τα κανετε τσουρεκια τοσα χρονια;
Σε 9 μηνακια τον μπουλο να ησυχασουμε...
Κι ας κανει και τρεπλ...αλλωστε δεν θα εχει και μεγαλη συμμετοχη....θα φταιει η διαγαλαξιακη συναστρια...
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
- john4serres
εσυ πεταξες την πατατα για μπισε καντουρι, και τωρα μας λες καλως ηρθες στο 2023?πραγματικα ειναι να απορει κανεις ρε φιλε με αυτα που γραφεις...[/quote]Karampinas έγραψε:Καλως ηρθατε στο 2023.Dimg4a έγραψε:μιλας για τους 2 ποιο ποιοτικους παιχτες της ομαδας που οσοι προ περασανε ειχαμε εμμονη με αυτους τους 2 εκτος απο τον φοβικο ιβιτς που εβαζε σαχοφ στην θεση του μπισε ....Dimg4a έγραψε:Μπισεσβαρ-Καντουρι.
Αν εχεις θεμα κατανοησης της κουβεντας μην σχολιαζεις.
Από Κουρτιτς
«Τι να πω για τον Ραζβάν Λουτσέσκου; Είναι επαγγελματίας, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για ποδόσφαιρο, δουλεύει σκληρά, δεν του αρέσουν τα αστεία στο γήπεδο και εγώ είμαι ένας παίκτης που του αρέσει η δουλειά, θέλω να πηγαίνω νωρίς στην προπόνηση και να μένω μετά την προπόνηση. Στα ματς ίσως είμαι πιο... επιθετικός, ακόμα και με συμπαίκτες μου, με διαιτητές, χειρονομώ, αλλά αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Μάλλον του άρεσε αυτό σε μένα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι κορυφαίος προπονητής και ένας εξαιρετικά ποιοτικός άνθρωπος, του εύχομαι τα καλύτερα».
Αυτά λένε οι περισσότεροι και μέσα στην ομάδα.dragon έγραψε:Από Κουρτιτς«Τι να πω για τον Ραζβάν Λουτσέσκου; Είναι επαγγελματίας, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για ποδόσφαιρο, δουλεύει σκληρά, δεν του αρέσουν τα αστεία στο γήπεδο και εγώ είμαι ένας παίκτης που του αρέσει η δουλειά, θέλω να πηγαίνω νωρίς στην προπόνηση και να μένω μετά την προπόνηση. Στα ματς ίσως είμαι πιο... επιθετικός, ακόμα και με συμπαίκτες μου, με διαιτητές, χειρονομώ, αλλά αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Μάλλον του άρεσε αυτό σε μένα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι κορυφαίος προπονητής και ένας εξαιρετικά ποιοτικός άνθρωπος, του εύχομαι τα καλύτερα».
Οι προπονητές της κερκίδας όμως ξέρουν καλύτερα. Καλά αυτό είναι θέσφατο. Δεν το συζητάω.
- Μπαρκαρούτσος
Αναμένω ανάλυση χρήστη renegade για το πόσο δημοσιοσχετίστας είναι (και) ο Κούρτιτς.
Ο αθεόφοβος Σλοβένος κρύβει τη λουζερίλα που του μετέδωσε ο κόουτς και λέει και καλά λόγια κι από πάνω.
Ο αθεόφοβος Σλοβένος κρύβει τη λουζερίλα που του μετέδωσε ο κόουτς και λέει και καλά λόγια κι από πάνω.
- Μπαρκαρούτσος
Άλλοι μας ζάλιζαν τα @@ πέρσι ότι έχουν σκοτωθεί ο κουρτιτς με τον λουτσέσκου και γι αυτό δεν παίζει κ δεν πίστευαν ότι ο παίκτης ήταν τραυματίας
-
Asimos
Ευτυχώς ο μπάρμπα Ιβάν δεν παίρνει χαμπάρι από τις φωνές μαϊου Ιουνίου Ιουλίου.
Τώρα σίγησαν για λίγο μέχρι την πρώτη στραβή βέβαια αλλά και πάλι δεν θα μασήσει.
Ανανέωση ή κάποιον αντίστοιχο του χρόνου.
Τώρα σίγησαν για λίγο μέχρι την πρώτη στραβή βέβαια αλλά και πάλι δεν θα μασήσει.
Ανανέωση ή κάποιον αντίστοιχο του χρόνου.
-
panpangr77
Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει τέτοιος προπονητής ξανά στον ΠΑΟΚ που θα είναι μάστερ στην επικοινωνία... Έχει προστατέψει την ομάδα μας όσο κανείς άλλος και τα παιχνίδια στο μυαλό των αντιπάλων που κάνει στις συνεντεύξεις είναι δάσκαλος. Ελπίζω φέτος οι μεταγραφές να κυλήσουν όπως τις έχουν σχεδιάσει και να δούμε άλλα πράγματα φέτος .Ένα είναι το σίγουρο θα πολεμάμε κάθε αγώνα...