Μόνο αυτό δεν έχουμε δει εδώ μέσα.
Έχω Α+ δεν μπορώ να βοηθήσω, με ανταλλαγή ίσως?Μπαρκαρούτσος έγραψε:john4serres έγραψε:ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / 1996 ΣΦ ΠΑΟΚ Λεκανοπεδίου Νευροκοπίου
Ένα δικό μας παιδί, ένα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ από το Οχυρό, ο (Αναστάσιος Καρασαββίδης) διαγνώστηκε με ΟΞΕΊΑ ΛΕΥΧΑΙΜΊΑ, ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε καθώς χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια
Λευτέρης Καρασαββίδης (Πατέρας)
Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΎΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗΣ ΜΕ ΟΞΕΊΑ ΛΕΥΧΑΙΜΊΑ. ΌΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΎΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ.
ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΆΜΕΣΑ ΑΙΜΟΠΕΤΆΛΙΑ ΟΜΆΔΑΣ ΑΊΜΑΤΟΣ ΑΒ+ ΑΠΟ ΆΝΔΡΕΣ 18-55 ΕΤΩΝ ΠΟΎ ΈΧΟΥΝ ΔΏΣΕΙ ΑΊΜΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΜΊΑ ΦΟΡΆ ΣΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥΣ.
Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932392994
Δικό σου!Dimg4a έγραψε:Αν ερθει Μαξιμοβιτς, το ανοιγω εγω! Τελευταιο που ανοιξα ηταν Βιερινια η επιστροφη... just saying!
Ετσι. Μακαρι να ερθει ο Σερβος και να πει ο Νταγκλας δεν παω πουθενα εδω θα μεινω. Θα περασουμε σουπερ φετος.chri5ti9 έγραψε:H αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν διακρίνω κάψα του Ντάγκλας να φύγει . Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν τρελάθηκε με τα χρήματα της Ναντ .
Μακάρι να έρθει ο Σέρβος και να μείνει και αυτός .
Sent from my iPhone using Tapatalk