Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Δε νομίζω επειδή της Χάιντουκ η φανέλα είναι λευκή οπότε λευκή φανέλα/μπλε σορτσάκι με μαύρη φανέλα/λευκό σορτσάκι θα είναι ψιλομπέρδεμα
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Σαν την ομαδάρα που έβγαλε Cavani, Pastore, Dybala, Sirigu, Kjaer, Ilicic...και φυσικά Kurtic.
- pirate_salonica
Θα φτιάξω ρε μια ροζ και θα τη βάλω εδώ έτσι για να φύγει το μέγα απωθημένο...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ας βάλουμε τα ροζ

Ο Αποστόλης ζητάει επειγόντως τη συλλεκτική φανέλα γυναικείου χάντμπολ πριν 2-3 χρόνια.
Πληρώνει όσο όσο.

Πληρώνει όσο όσο.

- ΑποστόληςΑ
Αυτές οι φανέλες δεν είναι καλές. Ο συνδυασμός ροζ με κόκκινα γράμματα εμένα δεν με αρέσει καθόλου.
Βάλε μια φωτο του μεγάλου Messi, για να καταλάβουν όλοι τι σημαίνει ροζ μεγαλείο.
Βάλε μια φωτο του μεγάλου Messi, για να καταλάβουν όλοι τι σημαίνει ροζ μεγαλείο.
- Μπαρκαρούτσος
Ρε αλάνια, εσείς με τις εσωτερικές πληροφορίες... Ξέρετε πότε θα βγουν με μακρύ μανίκι;;
Εσυ τον Μεσι θελεις ν φερεις στον ΠΑΟΚΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτές οι φανέλες δεν είναι καλές. Ο συνδυασμός ροζ με κόκκινα γράμματα εμένα δεν με αρέσει καθόλου.
αλλα δεν το μαρτυρας

Valencia style ?????fossa έγραψε:Αυτό με την άσπρη φανέλα με μαύρο σορτς ισχύει 100% θα είναι πολύ καλύτερη στολή στο μάτι Valencia style.
Προσωπικά η πρώτη που θα πάρω θα είναι η μαύρη γιατί τέτοια μαύρη ήθελα μια ζωή, κρατήστε την κανά 2-3 χρόνια![]()
Άντε με τη πρόκριση σήμερα να ηρεμήσουμε λίγες μέρες γαμώτη μου.
Ιεροσυλία !!!! Νασιοναλμάνσαφτ ! κύριοι .
Με τα χρώματα των Τευτόνων ιπποτών !
Μ αρέσει η μαφιόζικη η μαύρη με τις γραμμές. Όμορφη και η άσπρη αλλά ποτέ δεν πρόκειται να φορέσω λόγω κοιλιάς. Ίδιο template με τη μπλε που όπως είπαν και άλλοι είναι κακή επιλογή στο χρώμα μιας και είναι σαν τη μαύρη.
Για τον φίλο που ρώτησε για τη χρυσή ρίγα, από τότε που το σήμα μπαίνει σαν laser-cut είναι μονόδρομος να αφαιρεθεί. Όπου λευκό μπαίνει το υλικό του laser-cut, και όπου μαύρο είναι τρύπα να φαίνεται το χρώμα του υφάσματος της φανέλας. Δεν υπάρχει ως επιλογή το τρίτο χρώμα.
Για τον φίλο που ρώτησε για τη χρυσή ρίγα, από τότε που το σήμα μπαίνει σαν laser-cut είναι μονόδρομος να αφαιρεθεί. Όπου λευκό μπαίνει το υλικό του laser-cut, και όπου μαύρο είναι τρύπα να φαίνεται το χρώμα του υφάσματος της φανέλας. Δεν υπάρχει ως επιλογή το τρίτο χρώμα.
- ΑποστόληςΑ
Στη φωτο του Messi με την ροζ Νο 10, φανταστείτε αντί για τον Lionel τον Γιάννη μας. Έτσι πας στο top 20.
Τελικά πήρε κάνεις να μας πει πως είναι η γραμμή στις φανέλες? Κολλητή η κανονική? Θέλω να παραγγείλω για εξωτερικό να έρθει αλλά δεν είμαι σίγουρος τι νούμερο (1,77, 90 κιλά)
Ας μείνει εδώ η πρώτη μας εμφάνιση, μ' αυτή την εκπληκτική, φετινή, μαύρη φανελάρα, εναντίον της Χάιντουκ, στο εξωτικό Σπλιτ της Κροατίας, χθες το βράδυ, στις 22:00, με αποτέλεσμα τη λευκή (0-0) ισοπαλία!!

Η μόνη μας φανέλα, εδώ και πολλά χρόνια, που οι ρίγες δεν διακόπτονται στην πλάτη, για δημιουργία πλαισίου!
Υ.Γ. Αν είχε ριγούλες και στο μανίκι θα ήταν Η ΤΕ-ΛΕΙ-Α!!

Η μόνη μας φανέλα, εδώ και πολλά χρόνια, που οι ρίγες δεν διακόπτονται στην πλάτη, για δημιουργία πλαισίου!
Υ.Γ. Αν είχε ριγούλες και στο μανίκι θα ήταν Η ΤΕ-ΛΕΙ-Α!!