Βασισμένο σε άρθρο της Metrosport. Και κάπου εδώ νομίζω ότι τελειώνει η συζήτηση.pagotatzis έγραψε:![]()
![]()
Τα έχει λέει βρει με τον παίχτη ο ΠΑΟΚ απομένει η Λιλ
Καλά στον transfermarkt είναι χειρότεροι κι από τους δικούς μας τους παπάδες έσω μέσα
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Η Γαλλική Εκίπ γράφει ότι επήλθε συμφωνία για Αουγκούστο.
https://www.lequipe.fr/Football/Actuali ... to/1412386
https://www.lequipe.fr/Football/Actuali ... to/1412386
4 παίκτες για 3 θέσεις. Το ζήσαμε περσυ αυτό και ήταν καταστροφικό. Τουλάχιστον 5 θελουμε. Και 5 ενδεκαδατους. Και δεν θα χαθεί κανένας Βρακάς και κανένας Τάισον. Με τις εντάσεις που πρέπει να έχουμε στο παιχνίδι θα μοιράζονται όλοι τον χρόνο.
Συμφωνω απολυτα απλα α) Ισως ο Οζντοεφ μπορει να μπει στο 10 και β) ενα εξτρεμ με νουμερα που παιζει στη γραμμη ισως ανοιξει χωρους για Ταισον/Ντελια στο 10thanos-xanthi έγραψε:Στο μεταξύ εντάξει γράφουν όλοι για εξτρεμ αλλά η τρύπα η μεγάλη δεν είναι στο δεκάρι;
Ο ντελιας παίζει καλύτερα στα πλάγια..
Ένα δεκάρι με κράτημα μπάλας, με δημιουργία, να προσφέρει στην ουσία νούμερα ,και γκολ και ασίστ θέλουμε
Ρε sourme οταν κανεις αναφορα σε ενα ροστερ δεν λαμβανεις υποψην τι εγινε μεσα στη χρονια αλλα πως ξεκινησες θεωρητικα.Με την ιδια λογικη θα σου ελεγα οτι ο Τσιγγαρας περσι εχασε σχεδον ολη τη χρονια,αρα δεν πρεπει να τον λαμβανουμε υποψην.
Αυτες οι κινησεις, μαζι με εξτρεμοδεκαρο, αλλαγη του Μπραντον με καλυτερο και αλλαγη του δευτερου τερματοφυλακα με πχ Ελληνα ειναι το ΙΔΑΝΙΚΟ σεναριοBlackgr4 έγραψε:Το πιο σωστό απ'όλα θα ήταν να πουληθεί ο Φιλίπε Σοάρες, με ποσό 1.5-2 χαρτιά, συν ποσοστό μεταπώλησης και στη θέση του να έρθει ένα πιο λειτουργικό χαφ που να κολλάει περισσότερο στα θέλω μας.
Οπότε αν πουληθεί ο Ντόουγκλας και στη θέση του έρθει ο Μαξίμοβιτς, να έχουμε κατά σειρά:
Μαξίμοβιτς - Οζντόεφ
Νέος - Τσιγγάρας - Σβαμπ
Αντίστοιχο upgrade μπορεί να γίνει στα στόπερ με πώληση Νάσμπεργκ (δεν γίνεται να έχεις 3 αριστεροπόδαρα στόπερ)
και τέλος αν έχει μονιμοποιηθεί ως δεξί στόπερ ο Κεντζιόρα, να φύγει ένας εκ των Λύρατζη - Σάστρε για να έρθει κάποιος άλλος.
Γενικά εγώ την άμυνα μας τη φοβάμαι περισσότερο από ποτέ φέτος.
Κανεναν δεν πιστευω πια. Αλλα κουβεντα να γινεταιΜπαρκαρούτσος έγραψε:Gospi έγραψε:Παντως στα ράδια μιλανε για μολις μια προσθηκη μεσοεπιθετικαthanos-xanthi έγραψε:εντάξει προφανώς μεσοεπιθετικά περιμένουμε άλλες 2 προσθήκες
δεν μπορεί να βγάλουμε έτσι τη χρονιά
Και εσύ τους πιστεύεις;;
Εξτρέμ ή δεκάρι θα έρθει. Το τι θα είναι αυτός που θα έρθει μπορεί να επηρεαστεί απο ενδεχόμενη πρόκριση επι της Χαιντουκ.aivas19 έγραψε:Αυτες οι κινησεις, μαζι με εξτρεμοδεκαρο, αλλαγη του Μπραντον με καλυτερο και αλλαγη του δευτερου τερματοφυλακα με πχ Ελληνα ειναι το ΙΔΑΝΙΚΟ σεναριοBlackgr4 έγραψε:Το πιο σωστό απ'όλα θα ήταν να πουληθεί ο Φιλίπε Σοάρες, με ποσό 1.5-2 χαρτιά, συν ποσοστό μεταπώλησης και στη θέση του να έρθει ένα πιο λειτουργικό χαφ που να κολλάει περισσότερο στα θέλω μας.
Οπότε αν πουληθεί ο Ντόουγκλας και στη θέση του έρθει ο Μαξίμοβιτς, να έχουμε κατά σειρά:
Μαξίμοβιτς - Οζντόεφ
Νέος - Τσιγγάρας - Σβαμπ
Αντίστοιχο upgrade μπορεί να γίνει στα στόπερ με πώληση Νάσμπεργκ (δεν γίνεται να έχεις 3 αριστεροπόδαρα στόπερ)
και τέλος αν έχει μονιμοποιηθεί ως δεξί στόπερ ο Κεντζιόρα, να φύγει ένας εκ των Λύρατζη - Σάστρε για να έρθει κάποιος άλλος.
Ο Μπράντον δεν αλλάζει. Φέτος υπέγραψε. Μόνο αν στείλουν δανεικό τον Τζίμα και έρθει άλλος για δεύτερος αλλα το ψιλο αποκλείω.
Στο τέρμα ναι ισχύει. Να μπορείς να εχεις και το κεφαλι σου ήσυχο αν τυχόν σκασει καλη πρόταση για Κοτάρσκι.
Στην ουσια ψιλοwikipedia ηταν παντα. Ιδιως οσον αφορα τα δευτερευοντα πρωταθληματα.nunies4 έγραψε:Ρε εσεις το transfermarkt εχει γινει wikipedia? Μπορει ο καθενας να μπαινει να κανει edit οτι γουσταρει;
Εχει ενα team απο "συνεργατες" που ενημερωνουν κατα την εκτιμηση τους. Για Ελλαδα ενημερωνουν ο nik1992, ο kprin, ο To-Piratiko και ο koskos....
https://www.transfermarkt.com/intern/paten
Sorry αλλά ο νταντας ήταν ο 2ος με 39 συμμετοχες και 2500 λεπτά και ο Σβαμπ ήταν τρίτος με 40 συμμετοχες και 2000 λεπτά.joshua έγραψε:Θεωρητικα ηταν ο Νταντας ο οποιος με τα καλα και τα κακα του ηταν κορυφαιος της ομαδας σε καποια παιχνιδια και εγραψε 5 γκολ και 3 ασιστ.Επισης υπηρχε ο κατα ενα ετος μικροτερος Σβαμπ που βαραινει χρονο με το χρονο,ακομα και ο Καντουρι.sourmenetes έγραψε:Ποιο ήταν το 3ο χαφ πέρυσι;joshua έγραψε:Για μένα αν φύγει ο Αγκουστο και έρθει ο Μαξιμοβιτς χωρίς άλλη προσθηκη, ναι μεν σε επίπεδο βασικών μάλλον είμαστε καλύτερα, αλλά σε βάθος περίπου μια η άλλη. Το τρίτο χαφ πρέπει να είναι αν όχι ίδιας αξίας,ένα κλικ κάτω από τους βασικούς και τέτοιο δεν είναι ούτε ο Σβαμπ,ούτε ο Τσιγγαρας.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα ο Τσιγγαρας προερχεται απο εναν τραγικο εκ του αποτελεσματος δανεισμο, και δεν ξερουμε με σιγουρια ακομη για το κατα ποσο ηρθε βελτιωμενος ή χειροτερος. Δεν πιστευω να αποτελουν κριτηριο οι δυο εμφανίσεις του με την Μπειταρ. Μπορει δλδ να σταθει ως βασικος χαφ απεναντι στο ποκ ή σε ευρωπαικα ματς?[/quote]Gospi έγραψε:Συγνώμη αλλά ο τσιγγάρας από που κ ως που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη?renegade έγραψε:[quote="Gospi"Δεν διαφωνω, αλλα αν πουληθει να τον αντικαταστήσει με έξτρα χαφ. Οχι με τον Μαξιμοβιτς. Αυτη τη στιγμη εχουμε 3 χαφ στο ροστερ (Σβαμπ Σοαρες Τσιγγαρας) που δεν εμπνεουν εμπιστοσυνη για διαφορετικους λογους ο καθενας.navigator11 έγραψε:Να μην πουλήσεις Αουγκούστο, οκ. Σε περίπτωση που ο παίχτης είναι πνευματικά αλλού βέβαια όλοι μπορούν να φανταστούν πόσο επικίνδυνος μπορεί να αποδειχθεί για την ομάδα, αν παίζει. Δε θα είναι η πρώτη φορά που θα βλέπουμε αυτό το έργο. Τον ξέρουμε τον παίχτη και από την καλή και από την ανάποδη. Σε περίπτωση δε που ισχύει πως ανανέωσε με υπόσχεση να παραχωρηθεί εφόσον εμφανιστεί μια καλύτερη προοπτική για αυτόν, δεν το ξέρω, λέω αν, ας πάρει η ομάδα αυτά που πάνω κάτω ζητάει κι ας πάει στο καλό ο άνθρωπος.
Άντε για τους άλλους δύο να το δεχτώ ( άσχετα αν ο Σβαμπ μετά τον Οκτώβριο γίνεται άλλος παίκτης) αλλά το δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο τσιγγάρας είναι σαν το " δεν είναι έτοιμος για βασικός ο ντελιας".
Και γω θέλω τρεις παικταραδες στα χαφ ( πχ οσντοεφ,μάξι, Ντάγκλας) αλλά πολύ εύκολα ειδικά αν δεν υπάρχει Ευρώπη αυτό μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ στα αποδυτήρια.
Είδαμε όλοι την συμπεριφορά του Τάισον στην αλλαγή του που ήταν αναγκαστική... φαντάσου να έχεις έναν παικταρα στα χαφ και για τρεις αγωνιστικές να μην μπαίνει βασικός...θα κλοτσαει ότι βρίσκει στην Μεσήμβρια.
Βέβαια ο λουτσέσκου στην πρώτη του θητεία είχε βρει τον τρόπο να δημιουργεί μια εξαέρωση έτσι ώστε να μην φτάσει ποτέ το γκρουπ στα όρια της έκρηξης... μακάρι να γίνει και φέτος.
Υγ αν με το καλό κλείσουν πχ οι μεταγραφές με μάξι και καρασκαλ θα έχει γίνει κάτι φέτος που γίνεται πρώτη φορά...όλες οι μεταγραφές θα είναι εν ενεργεία διεθνείς και μάλιστα πλην του Σαματτα σε αξιόλογες εθνικές
Μας απάντησε σε αυτό οταν μπήκε αλλαγή στον τελικό με τον γαύρο.
Μας απάντησε όταν πήρε την θέση του εσιτι και έγινε ένα από τα κύρια γρανάζια ( μαζί με τον λυρατζη) της μετέπειτα πορειας με τον υψηλότερο συντελεστή βαθμών ανά ματς
To ξερω ρε ρενε για αυτο εγραψα θεωρητικα.Θεωρητικα περσι ξεκινησαμε με Κουρτιτς,Αγκουστο,Νταντας,Σβαμπ,Σοαρες και Καντουρι,ασχετως αν δεν τον πολυεβλεπε εκει ο Ραζβαν.Φετος αν ξεκινησεις με Μαξιμοβιτς,Οζτνοεφ,Τσιγγαρα,Σβαμπ,Σοαρες. θεωρητικα και παλι εισαι καλυτερα στους δυο που προοριζονται για βασικοι αλλα απο παγκο καπου στα ιδια.Αρκει αυτο? Το τριτο χαφ για μενα ξαναλεω οτι πρεπει να ειναι σχεδον στο επιπεδο των 2.
Σωστος. Βεβαια οντως μπορει ο Μπραντον να μεινει και α) ο Τζιμας να παρει 20 παιχνιδια και να πιασει ή β) οι εξτρεμ και τα χαφ να ανεβασουν επιπεδο την ομαδα και ο Μπραντον να σκοραρει παραπανω (ευχολογιο)Blackgr4 έγραψε:Εξτρέμ ή δεκάρι θα έρθει. Το τι θα είναι αυτός που θα έρθει μπορεί να επηρεαστεί απο ενδεχόμενη πρόκριση επι της Χαιντουκ.aivas19 έγραψε:Αυτες οι κινησεις, μαζι με εξτρεμοδεκαρο, αλλαγη του Μπραντον με καλυτερο και αλλαγη του δευτερου τερματοφυλακα με πχ Ελληνα ειναι το ΙΔΑΝΙΚΟ σεναριοBlackgr4 έγραψε:Το πιο σωστό απ'όλα θα ήταν να πουληθεί ο Φιλίπε Σοάρες, με ποσό 1.5-2 χαρτιά, συν ποσοστό μεταπώλησης και στη θέση του να έρθει ένα πιο λειτουργικό χαφ που να κολλάει περισσότερο στα θέλω μας.
Μαξίμοβιτς - Οζντόεφ
Νέος - Τσιγγάρας - Σβαμπ
Ο Μπράντον δεν αλλάζει. Φέτος υπέγραψε. Μόνο αν στείλουν δανεικό τον Τζίμα και έρθει άλλος για δεύτερος αλλα το ψιλο αποκλείω.
Στο τέρμα ναι ισχύει. Να μπορείς να εχεις και το κεφαλι σου ήσυχο αν τυχόν σκασει καλη πρόταση για Κοτάρσκι.
-
xrisitsapa
Blackgr4 έγραψε:Το πιο σωστό απ'όλα θα ήταν να πουληθεί ο Φιλίπε Σοάρες, με ποσό 1.5-2 χαρτιά, συν ποσοστό μεταπώλησης και στη θέση του να έρθει ένα πιο λειτουργικό χαφ που να κολλάει περισσότερο στα θέλω μας.
Μαξίμοβιτς - Οζντόεφ
Νέος - Τσιγγάρας - Σβαμπ
Αυτα τα πολυ λογικα, τοσο δυσκολο ειναι να γινουν;
- sourmenetes
- Moderator
Έχει φέρει πρόταση ο Φελίπε στα 2εκ και δεν το μάθαμε;;
Ή είναι σαν την πρόταση που θα έφερνε ο μουργκ..
Ή είναι σαν την πρόταση που θα έφερνε ο μουργκ..