Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Γράφω εδώ γιατί δε χρειάζεται να γίνει κουβέντα σε όμορφα τοπικ.
Σεβαστές οι γνώμες όλων, αλλά το να υμνείτε ο Κεμάλ Ατατούρκ σε ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ μήπως ξεπερνάει τα όρια;
Δεν ξέρω οι υπόλοιποι μοντς, αλλά εσύ sourmenetes ως Πόντιος, πώς μπορείς να το ανέχεσαι;
Δεν αναφέρω καν την γελοιοποίηση του Μ. Αλεξάνδρου και την ειρωνεία προς άλλα μέλη που φαντάζομαι ότι απαγορευονται.
Σεβαστές οι γνώμες όλων, αλλά το να υμνείτε ο Κεμάλ Ατατούρκ σε ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ μήπως ξεπερνάει τα όρια;
Δεν ξέρω οι υπόλοιποι μοντς, αλλά εσύ sourmenetes ως Πόντιος, πώς μπορείς να το ανέχεσαι;
Δεν αναφέρω καν την γελοιοποίηση του Μ. Αλεξάνδρου και την ειρωνεία προς άλλα μέλη που φαντάζομαι ότι απαγορευονται.
-
Είναι φανερό ποιος κάνει δουλειά εδώ μέσα.Miles έγραψε:Πάλι καρφώνεσαι μόνος σου, τρίτη φορά που ζητάς να με μπανάρουν, αυτή τη φορά και μόνιμα - σου χαλάω τη δουλειά.
Μισή ντροπή δική σου και μισή αυτών που σε αφήνουν ενάντια στους κανόνες του φόρουμ.
Εγώ πάντως δεν διάβασα πουθενά να γράφεται κανένας ύμνος, προς τιμή του Κεμάλ Ατατούρκ!
Κάποια γεγονότα αναφέρθηκαν, από δύο μέλη του forum, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας είναι και admin!
Μαλλον πρέπει να πρόκειται για κάποια παρανόηση των γραφομένων τους, αν θέλουμε να τα λέμε όπως έχουν.
Κάποια γεγονότα αναφέρθηκαν, από δύο μέλη του forum, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας είναι και admin!
Μαλλον πρέπει να πρόκειται για κάποια παρανόηση των γραφομένων τους, αν θέλουμε να τα λέμε όπως έχουν.
Δε βαζετε λιγο ενα στοπ στις παπαριες για τις γυναικες των παικτων και τωρα του Οζντοεφ?
Ρε συ josh, εξαντλείς την αυστηρότητά σου επιλεκτικά; Tο απρεπές και χυδαίο σχόλιο του constantine, που χαρακτηρίζει την γυναίκα του ποδοσφαιριστή ως εργαλείο έμεινε κανονικότατα και επιπλέον κορνιζάρει σε καμία 4-5 σχόλια ως παράθεση και σε πείραξε το δικό μου που ήταν μεταξύ σοβαρού και αστείου με ένα καρμπυρατέρ που ήθελε κολάρο;
-
Αλήθεια τώρα έχετε κάνει μπαν άνθρωπο επειδή έγραψε τον Λουτσέσκου "Πασχαλάκη της προπονητικής" και επιτρέπετε σεξιστικά σχόλια που αναφέρονται σε γυναίκες ως αντικείμενα;
Ντροπή πραγματικά, δεν έχω κάτι άλλο να πω.
- ΑποστόληςΑ
Ρε σεις είπαμε σωστό είναι αυτό, Αύγουστος είναι υπολειτουργούμε και εμείς ειδικά μεταμεσονύχτια ηρεμηστε
δηλαδή ρε φίλε εάν καθόταν μία γυναικοπαρέα σε καφέ και περνούσε ένας άντρας με κοιλιακούς φέτες και έλεγε μία τους "πωπω τι εργαλείο είναι αυτό που περνάει", θα ήταν σεξιστικό?Jack_MeHoff έγραψε:Αλήθεια τώρα έχετε κάνει μπαν άνθρωπο επειδή έγραψε τον Λουτσέσκου "Πασχαλάκη της προπονητικής" και επιτρέπετε σεξιστικά σχόλια που αναφέρονται σε γυναίκες ως αντικείμενα;
θα μας πείραζε?
υπάρχει και ο μεταφορικός λόγος, όχι μόνο ο κυριολεκτικός
- Mitsospaoki4
- Moderator
Υπάρχει και η πλάκα και ο μεταφορικός λόγος...Jack_MeHoff έγραψε:Αλήθεια τώρα έχετε κάνει μπαν άνθρωπο επειδή έγραψε τον Λουτσέσκου "Πασχαλάκη της προπονητικής" και επιτρέπετε σεξιστικά σχόλια που αναφέρονται σε γυναίκες ως αντικείμενα;
Αν δεν μπορείς να την καταλάβεις, δεν σου φταίει κανείς.
Στο εξηγεί και ο dani από πάνω
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
- john4serres
- Montrealiotis
Σε οπαδικό φόρουμ είμαστε. Λίγο πολύ η οπαδική καφρίλα είναι αναμενόμενη.