Hajduk Split -ΠΑΟΚ, 10/08, 22:00, NovaSports
Re: Hajduk Split -ΠΑΟΚ, 10/08, 22:00, NovaSports
Χωρίς Σάστρε η λίστα που σημαίνει πάλι Κεντζόρια βασικό. Γενικά η ιεραρχία στα δεξιά είναι Σάστρε> Κεντζόρια> Βιερίνια>Λύραντζης και ο Λουτσέσκου δεν την αλλάζει. Με Κεντζόρια βασικό λοιπόν θα νικήσουμε ή θα πεθάνουμε.....
Δυσκολο παιχνιδι μ καλη ομαδα
μ ισοδυναμο ροστερ
αυτη τη στιγμη
Εχει κανονικη δυνατη εδρα κ οχι την ομαδα κ εδρα ανεκδοτο της Μπεϊταρ
Ο ΠΑΟΚ πρεπει ν ειναι ΠΑΟΚ
κ ν εχει σ καλη μερα τους καλους του παικτες
για ν παρουμε θετικο αποτελεσμα
Θ χρειαστει τυχη
κ ευστοχια στις τελικες π θ κανουμε
κ δεν νομιζω ν ειναι πολλες
Στα χαφ θ τραβηξουμε τα πανδεινα κ τ δικα μας χαφ
θ πρεπει ν τα δωσουν ολα
μ ισοδυναμο ροστερ
αυτη τη στιγμη
Εχει κανονικη δυνατη εδρα κ οχι την ομαδα κ εδρα ανεκδοτο της Μπεϊταρ
Ο ΠΑΟΚ πρεπει ν ειναι ΠΑΟΚ
κ ν εχει σ καλη μερα τους καλους του παικτες
για ν παρουμε θετικο αποτελεσμα
Θ χρειαστει τυχη
κ ευστοχια στις τελικες π θ κανουμε
κ δεν νομιζω ν ειναι πολλες
Στα χαφ θ τραβηξουμε τα πανδεινα κ τ δικα μας χαφ
θ πρεπει ν τα δωσουν ολα
- kataramenos5
Βρειτε κανα γουρι κανα φυλαχτο γιατι τα δικα μου οτι ηταν να δωσουν το δωσαν..Απο χθες τα πραματα αρχισαν να στραβωνουν παλι.
- ΑποστόληςΑ
Είναι πιο καλή ομάδα από την Beitar, αλλά δεν είναι υπερδύναμη. Βέβαια αν ξεκινήσουμε πάλι με Kedziora δεξιό μπακ, θα κάνουν πάρτι από αριστερά, ενώ αν δεν υπάρχει και ο Ντέλιας θα μας λείψουν οι ατομικές επιθετικές ενέργειες που θα κάνουν τη διαφορά.
Εγώ θα ξεκίναγα Samatta, προκειμένου να φτάσουμε πιο εύκολα στο γκολ και μετά θα έβαζα τον Ισπανό για να πιέσει περισσότερο.
Εγώ θα ξεκίναγα Samatta, προκειμένου να φτάσουμε πιο εύκολα στο γκολ και μετά θα έβαζα τον Ισπανό για να πιέσει περισσότερο.
- ΑποστόληςΑ
Σύμφωνα με την σφίνα ο Luce έχει καταλήξει στους 9 από τους 11 για το Σπλιτ.
Kotarski
? - Ekong - Κουλιεράκης - Baba
Schwab - Τσιγγάρας
Narey - Ντέλιας - A. Zivkovic
?
...οι θέσεις που “παίζονται” είναι δυο, αυτή του δεξιού μπακ και του σέντερ φορ! Υποψήφιοι ο Κεντζιόρα, ο Βιεϊρίνια, ο Λύρατζης, για την άμυνα και οι Μπράντον, Αλί Σαμάτα για την κορυφή της επίθεσης.
Αυτά μπορεί και να αλλάξουν, ανάλογα με την κατάσταση των παικτών μέσα στην εβδομάδα!
Kotarski
? - Ekong - Κουλιεράκης - Baba
Schwab - Τσιγγάρας
Narey - Ντέλιας - A. Zivkovic
?
...οι θέσεις που “παίζονται” είναι δυο, αυτή του δεξιού μπακ και του σέντερ φορ! Υποψήφιοι ο Κεντζιόρα, ο Βιεϊρίνια, ο Λύρατζης, για την άμυνα και οι Μπράντον, Αλί Σαμάτα για την κορυφή της επίθεσης.
Αυτά μπορεί και να αλλάξουν, ανάλογα με την κατάσταση των παικτών μέσα στην εβδομάδα!
Γυρισα και απ την Αμμουλιανη...σφιξαμε...kataramenos5 έγραψε:Βρειτε κανα γουρι κανα φυλαχτο γιατι τα δικα μου οτι ηταν να δωσουν το δωσαν..Απο χθες τα πραματα αρχισαν να στραβωνουν παλι.
Κατα τα αλλα πιστευω οτι πιο πολυ θα μας παν αυτα τα ματς...
Ο ΠΑΟΚ ζοριζεται πολυ οταν μπροστα εχει πουλμαν...με ομαδες που δεν κλεινονται πολυ πισω ειναι πιο ανετος.
με τέτοιο Τσιγγάρα, δεν φοβάμαι για το κέντρο.
Με προβληματίζει ακόμη ο Εγκόγκ στο κέντρο της άμυνας, ενώ με τρομάζει ο Κεντζιόρα ως δεξί μπακ.
Και αν για το κέντρο της άμυνας, έχω εναν Κουλιεράκη που μου δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας, στο δεξί άκρο θα ένιωθα ασφαλείς μόνο αν είχα μπροστά απο Κεντζιόρα τον Ζίβκο.
Σε αυτή την περίπτωση όμως, ο Νάρεϊ ως αριστερός εξτρέμ δεν φτουράει, οπότε θα έχανα έναν παίχτη.
Με Τάισον αριστερά, και Ζίβκο δεξιά, ανέχομαι Κεντζιόρα.
Με Νάρεϊ δεξιά και Ζίβκο αριστερά, ο Κεντζιόρα δεν πρέπει να βλέπει ενδεκάδα.
Για την επίθεση θα στηρίξω επιλογή Λούτσε, αυτός προφανώς ξέρει καλύτερα ποιος μπορεί να του προσφέρει αυτά που θέλει στο σημείο του αγώνα που θέλει.
Με προβληματίζει ακόμη ο Εγκόγκ στο κέντρο της άμυνας, ενώ με τρομάζει ο Κεντζιόρα ως δεξί μπακ.
Και αν για το κέντρο της άμυνας, έχω εναν Κουλιεράκη που μου δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας, στο δεξί άκρο θα ένιωθα ασφαλείς μόνο αν είχα μπροστά απο Κεντζιόρα τον Ζίβκο.
Σε αυτή την περίπτωση όμως, ο Νάρεϊ ως αριστερός εξτρέμ δεν φτουράει, οπότε θα έχανα έναν παίχτη.
Με Τάισον αριστερά, και Ζίβκο δεξιά, ανέχομαι Κεντζιόρα.
Με Νάρεϊ δεξιά και Ζίβκο αριστερά, ο Κεντζιόρα δεν πρέπει να βλέπει ενδεκάδα.
Για την επίθεση θα στηρίξω επιλογή Λούτσε, αυτός προφανώς ξέρει καλύτερα ποιος μπορεί να του προσφέρει αυτά που θέλει στο σημείο του αγώνα που θέλει.
Καλα αυτος ο Δουσης δεν εχει παει Ντουμπροβνικ; ΕΛΕΟΣkataramenos5 έγραψε:Βρειτε κανα γουρι κανα φυλαχτο γιατι τα δικα μου οτι ηταν να δωσουν το δωσαν..Απο χθες τα πραματα αρχισαν να στραβωνουν παλι.
- ΑποστόληςΑ
Πανέτοιμος είναι.icue έγραψε:Ο Λυρατζης ακομα δεν ειναι ετοιμος;
Εδώ ακόμη και ο Sastre, χθες, προπονήθηκε κανονικά, αν και δεν έχει δηλωθεί στη λίστα, εκτός και αν κάνει χρήση ο ΠΑΟΚ των δύο αλλαγών που έχει δικαίωμα, μέχρι το βράδυ της Τετάρτης. Η μία λογικά θα είναι ο Ozdoev. Μένει να δούμε αν θα προλάβει ο Maksimovic (too good to be true).
- kataramenos5
Τι να σε πω ρε παλικαρι.5 μερες εβλεπα.Και να θελω τωρα δε προλαβαινω.aivas19 έγραψε:Καλα αυτος ο Δουσης δεν εχει παει Ντουμπροβνικ; ΕΛΕΟΣkataramenos5 έγραψε:Βρειτε κανα γουρι κανα φυλαχτο γιατι τα δικα μου οτι ηταν να δωσουν το δωσαν..Απο χθες τα πραματα αρχισαν να στραβωνουν παλι.
- ΑποστόληςΑ
Το ΟΠΕΝ δείχνει τον Δούση στην Τήνο, χθες και σήμερα.
σαφώς πιο δύσκολη αποστολή σε σχέση με τη Μπειτάρ. Προσοχή πολύ στην άμυνα, αυτή θα δώσει την πρόκριση
- Μπαρκαρούτσος
aivas19 έγραψε:Καλα αυτος ο Δουσης δεν εχει παει Ντουμπροβνικ; ΕΛΕΟΣkataramenos5 έγραψε:Βρειτε κανα γουρι κανα φυλαχτο γιατι τα δικα μου οτι ηταν να δωσουν το δωσαν..Απο χθες τα πραματα αρχισαν να στραβωνουν παλι.
Αν υπάρχουν στην πόλη ξενοδοχεία φθηνότερα των 100€/βραδιά, δεν πατάει!

- kataramenos5
Ψαχνω μια κουταλια αποξηραμενη οπλη μονοκερου,μια σαββατογεννημενη νυχτεριδα και 10 σταγονες δακρυα γοργονας για να ολοκληρωθει αυτο που φτιαχνω.Βοηθατε αδερφια.