Μπορείς να μου πεις ποιο ήταν το αντίστοιχο γκρουπ έμπειρων και ποιοτικών παικτών πέρυσι;paokspren έγραψε:Εμένα μου φαίνεται ότι η ομάδα που κάνουμε είναι παρόμοια με πέρυσι και πρόπερσι, ένα σακούλι καλών και μέτριων παικτών που ο Λουτσέσκου με πόνο και αίμα θα το κάνει ομάδα που στις καλές της μέρες θα μοιάζει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι και στις κακές της θα μοιάζει με 4η. Στο τέλος θα πάρουμε τον πούλο λόγω αστάθειας. Και φυσικά πάντα ένα τραυματισμό ή μια κάρτα μακριά από την τραγωδία (πχ Κοτάρσκι, Σαματά).loukas1963 έγραψε:ρε παιδια ο Μαξιμοβιτς εχει κλειδη ειδη στο ΠΑΟΚ τη χαζομαρες ακουω απο το πρωι που μπλεκετε το λαγο στη μεταγραφη ακουσα εναν στην παραλια που ειπε ακουσα τον αλλο στο μπακαλικο μην ακουτε τη λενε μαζι με καρασκαλ και οζντοεφ ψαξτε να βρητε το δευτερο μαζι με Παγιετ εχετε συνηδιτοποιηση τη ομαδα κανουμε
Χωρίς πλάνο μπορείς να φτιάξεις καλό ρόστερ αλλά ομάδα πρωταθλητισμού πολύ δύσκολα.
Αν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των 3 η νύχτα με την μέρα θα είναι το ρόστερ στην θεωρία