65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Πέρα από το ότι χαϊδεύει την μπάλα, έχει τρομερή ευρηματικότητα και φαντασία στο παιχνίδι. Το μαγικό που κάνει στο τρίτο γκολ είναι εντυπωσιακό πρωτίστως από άποψη σύλληψης, πέρα από την υψηλή τεχνική. Ό,τι πιο ελπιδοφόρο το χτεσινό. Μαγικά θα δούμε μπόλικα από αυτόν, το βασικό είναι ότι με τέτοια κατάρτιση πρέπει να απειλεί συνέχεια και να σκοράρει αρκετά. Δεν μου φαίνεται πάντως καθόλου soft στις κλωτσιές και στα σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ πιο προσγειωμένο παιδί με τόση δημοσιότητα που απέκτησε εν μια νυκτί. Ακόμη και στα ματς που δεν φαίνεται τόσο πολύ, έχει ενέργειες πραγματικά μεγάλης κλάσης. Είναι αφύσικο να απαιτούμε από εκείνον να κάνει παπάδες σε κάθε ματς. Έχουν υπάρξει αγώνες που διάβαζα κόσμο να τον κράζει και ειλικρινά δεν πίστευα στα μάτια μου. Είναι οξύμωρο να παπαγαλίζουμε ότι πρέπει να μείνει προσγειωμένος και να γινόμαστε εμείς αιθεροβάμονες.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

o ντελιας ηταν πολυ κακος στο πρωτο ματς ,αλλα τωρα ηταν ο γνωστος ντελιας .....μπραβο και οι κακες εμφανισεις ειναι μεσα στο προγραμμα....
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Aureliano Buendia έγραψε:Πέρα από το ότι χαϊδεύει την μπάλα, έχει τρομερή ευρηματικότητα και φαντασία στο παιχνίδι. Το μαγικό που κάνει στο τρίτο γκολ είναι εντυπωσιακό πρωτίστως από άποψη σύλληψης, πέρα από την υψηλή τεχνική. Ό,τι πιο ελπιδοφόρο το χτεσινό. Μαγικά θα δούμε μπόλικα από αυτόν, το βασικό είναι ότι με τέτοια κατάρτιση πρέπει να απειλεί συνέχεια και να σκοράρει αρκετά. Δεν μου φαίνεται πάντως καθόλου soft στις κλωτσιές και στα σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ πιο προσγειωμένο παιδί με τόση δημοσιότητα που απέκτησε εν μια νυκτί. Ακόμη και στα ματς που δεν φαίνεται τόσο πολύ, έχει ενέργειες πραγματικά μεγάλης κλάσης. Είναι αφύσικο να απαιτούμε από εκείνον να κάνει παπάδες σε κάθε ματς. Έχουν υπάρξει αγώνες που διάβαζα κόσμο να τον κράζει και ειλικρινά δεν πίστευα στα μάτια μου. Είναι οξύμωρο να παπαγαλίζουμε ότι πρέπει να μείνει προσγειωμένος και να γινόμαστε εμείς αιθεροβάμονες.
Ο Ντέλιας είναι μεγάλης πάστας παίχτης αν τον κρατήσουμε φέτο θα είναι κατόρθωμά το παιδί είναι για τα σαλόνια της Αγγλίας Ισπανίας η Ιταλίας και στις τόπ ομάδες πάντα!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Χθες ήταν εξαιρετικός στο διάστημα που έπαιξε για 2 λόγους. Πρώτον βρήκε ελεύθερους χώρους και δεύτερον κάλυψε κυρίως τα άκρα σε ένα ρόλο εξτρεμοδέκαρου.
Αυτός ο παίκτης πρέπει να παίζει στα άκρα και όχι στον άξονα όπου ειδικά σε κλειστές άμυνες χάνεται.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

joshua έγραψε:gika δεν υπαρχει ομαδα στον πλανητη που να ειχε τετοιο παικτη σε αυτη την ηλικια και να μην τον ειχε ΚΑΡΑΒΑΣΙΚΟ...Πραγματικα δηλαδη...
Ναι οκ τα ίδια λέγαμε και για τον Τζολη και ειδαμε ποσο καραβασικος ήταν στην… Νοριτζ και όπου αλλου πήγε. Ο Ντελιας όπως και ο Τζολης τότε κάνουν ένα πράγμα πολύ καλά και πολλά πράγματα λάθος. Μια μαγική κίνηση του Ντελια χθες, όπως και ενα σούπερ τελείωμα του Τζολη στα πρώτα ευρωπαϊκά δεν σημαίνει τίποτα. Καμία θέση βασικού δεν πρέπει να χαριστεί στον κάθε Ντελια εκτός αν ο σκοπός μας είναι η πώληση του και όχι το καλό της ομάδας. Να αρπάξει τος ευκαιρίες του και να την κερδίσει. Μετά την εικόνα που είχε στο πρώτο παιχνίδι πολύ κακώς δεν τον ξεκίνησε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ettien26 έγραψε:Χθες ήταν εξαιρετικός στο διάστημα που έπαιξε για 2 λόγους. Πρώτον βρήκε ελεύθερους χώρους και δεύτερον κάλυψε κυρίως τα άκρα σε ένα ρόλο εξτρεμοδέκαρου.
Αυτός ο παίκτης πρέπει να παίζει στα άκρα και όχι στον άξονα όπου ειδικά σε κλειστές άμυνες χάνεται.
++++++++ ετσι
Θελουμε οχταροδεκαρο να αναλαβει τη θεση του 10 και ο Ντελιας βασικος αριστερα με Ταισον αλλαγη. Δεξια Ναρει Ζιφκο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Το μαγικό ήταν η κάθετη και μόνο αυτή...

Αυτη η πάσα δείχνει την ποδοσφαιρική ευφυΐα του παικτη

Τα άλλα τα κάνει και ο....πελκας...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Asimos έγραψε:Υπερμαλακιάρα που δεν πουλήθηκε ήδη ο Ντέλιας. Μακάρι να σκάσει σήμερα πρόταση με 10+ και αύριο το πρωί αεροδρόμιο.
Asimos έγραψε:
renegade έγραψε:Το διαβάσαμε και αυτό τελικά...μαλακια που δεν πουλήθηκε ο ντελιας.
Τι άλλο θα διαβάσουμε?
Όχι μαλακία. Υπερμαλακια.

Εχουν γραφει υπερβολες επι υπερβολων
Αλλα ειναι μερικες ατακες π γραφουν ιστορια τροπον τινα
κ αφηνουν το αποτυπωμα τους στο χρονο

Χωρις καμια διαθεση ειρωνειας για τον συντάκτη
Το αντίθετο
Δικαιωμα του
Αυτη την αποψη ειχε, αυτη κατεθεσε

Αλλα μ εκανε τοσο εντυπωση
αυτη η κορυφαια ατακα π γραφτηκε στο τοπικ τ Λουτσεσκου
για τον Κωνσταντελια στις 30 Ιουλιου 2023
π νομιζω επρεπε ν μεταφερθει στο σωστο τοπικ
schatz1

Δημοσίευση από schatz1 »

Βγήκε η πρώτη αχτίδα λάμψης στο διεθνές στερέωμα και θα ακολουθήσουν πάρα πολλές ακόμα. Το ότι στην εσχατιά των πρώτων μου ήντα θα απολάμβανα τέτοιο παίκτη στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας ούτε που το φανταζόμουνα. Για ψαλίδες που έχουν ανοίξει πολύ, διαβάζω, για διαφορετικά ράφια από όπου ψωνίζουμε σε σχέση με τους άλλους επίσης ,αλλά το ράφι που είσαι τοποθετημένος, οι άλλοι ούτε στα πιό τρελλά τους όνειρα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Eagle1980 έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Πέρα από το ότι χαϊδεύει την μπάλα, έχει τρομερή ευρηματικότητα και φαντασία στο παιχνίδι. Το μαγικό που κάνει στο τρίτο γκολ είναι εντυπωσιακό πρωτίστως από άποψη σύλληψης, πέρα από την υψηλή τεχνική. Ό,τι πιο ελπιδοφόρο το χτεσινό. Μαγικά θα δούμε μπόλικα από αυτόν, το βασικό είναι ότι με τέτοια κατάρτιση πρέπει να απειλεί συνέχεια και να σκοράρει αρκετά. Δεν μου φαίνεται πάντως καθόλου soft στις κλωτσιές και στα σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ πιο προσγειωμένο παιδί με τόση δημοσιότητα που απέκτησε εν μια νυκτί. Ακόμη και στα ματς που δεν φαίνεται τόσο πολύ, έχει ενέργειες πραγματικά μεγάλης κλάσης. Είναι αφύσικο να απαιτούμε από εκείνον να κάνει παπάδες σε κάθε ματς. Έχουν υπάρξει αγώνες που διάβαζα κόσμο να τον κράζει και ειλικρινά δεν πίστευα στα μάτια μου. Είναι οξύμωρο να παπαγαλίζουμε ότι πρέπει να μείνει προσγειωμένος και να γινόμαστε εμείς αιθεροβάμονες.
Ο Ντέλιας είναι μεγάλης πάστας παίχτης αν τον κρατήσουμε φέτο θα είναι κατόρθωμά το παιδί είναι για τα σαλόνια της Αγγλίας Ισπανίας η Ιταλίας και στις τόπ ομάδες πάντα!!! :nairepaok:
Σε τοπ ομάδα είναι!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Πρέπει να σκοτώνει.
Το παιδί έχει τέτοιες δυνατότητες που μπορεί μόνος του να βγάζει δέκα τελικές ανά παιχνίδι. Μόνος του.
Πρέπει να μάθει να μη συγχωρεί, να οπλίζει και να κάνουν το σταυρό τους. Μετά δεν υπάρχει ταβάνι
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ είμαι της άποψης ότι καλό είναι να μην τρελαινόμαστε με κάθε αφορμή. Το παλικαράκι έχει τα φόντα για μεγάλα πράγματα αλλά χρειάζεται δουλειά. Πολλή. Δεν είναι έτοιμος παίχτης, ελπίζω να το έχει κατανοήσει και αποδεχθεί πρωτίστως ο ίδιος. Στη φάση της μαγείας προχτές όλοι μένουν λογικά στη σύλληψη της όλης ενέργειας. Δίκαια μέχρι ένα σημείο. Σε τέτοιο παιχνίδι και στην κρισιμότητα του σημείου του αγώνα η αλήθεια είναι ότι ότι δεν κατάφερε να το παστελώσει με εξαιρετική προοπτική απέναντι στον αντίπαλο τερματά. Και χρειάστηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα αντίπαλος. Για να θυμηθούμε την πλήρη εικόνα της φάσης. Αν δεν υπήρχε ο αντίπαλος παίχτης εκεί να κάνει τη ... θεία παρέμβαση, θα μιλούσαμε για μια ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

να πω τώρα εγώ κάτι που με προβλημάτισε?

σε συνεντεύξεις λέει και ξαναλέει ότι αυτό που τον ενδιαφέρει πρώτα είναι "να ευχαριστιέται το παιχνίδι"

φυσικά και πρέπει οι ποδοσφαιριστές να ευχαριστιούνται το παιχνίδι, γιατί παιχνίδι είναι στην τελική το ποδόσφαιρο

αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως αυτό το σκεπτικό και το mentality τον οδηγήσει στο να γίνει απλά ένας αρτίστας (τύπου μπίσε, μπεν αρφά, ζαιρί)
θα προτιμούσα να πει ότι το βλέπει πιο επαγγελματικά, πιο υπεύθυνα, ούτως ώστε να φτάσει μέσω της δουλειάς στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα. να έχει φιλοδοξίες

δεν ξέρω πώς ακριβώς να εξηγήσω τον προβληματισμό μου, με κίνδυνο να παρεξηγηθώ

εύχομαι να συνειδητοποιήσει ότι με το ταλέντο που κατέχει, οφείλει στον εαυτό του να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής
πολύ μεγάλος
Άβαταρ μέλους
prijio2

Δημοσίευση από prijio2 »

Δεν έχω δει (στη σημερινή ηλικία του Ντέλια) παίχτη που να χαίρεται περισσότερο το παιχνίδι, απ τον Λίο Μέσσι!!

Αυτά που διαβάζω εδώ μέσα περί "μη έτοιμου παίχτη" και του "κακώς δεν έχει πουληθεί", τα θεωρώ ανήκουστα!!!
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Εμένα πάλι μου αρέσει η χαρά του με το παιχνίδι και μου θυμίζει τον εκπληκτικό Ροναλντίνιο, όσο και αν ακούγεται ιεροσυλία.
Μακάρι να εμπλουτίσει το ρεπερτόριο του ειδικά στα τελειώματα και τότε θα γίνει πραγματικά κορυφαίος.
Ως τότε ας τον απολαμβάνουμε στην ΠΑΟΚαρα μας

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”