Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να προσγειώσουμε την υποστήριξη;!

Σίγουρα μπήκα σε forum οπαδών του ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αγνωμων ο προπονητης.Ενα ευχαριστω στην Αμμουλιανη και τον Τασο Δουση παρελειψε να πει .
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ, γίνεται "ανάλυση" για δυο παιχνίδια όπου από τη κλήρωση και μετά, είσαι φάτσα φόρα με την γκέλα.

-Αντί να πέσεις με κανένα βοσκοτόπι, πέφτεις με μια ομάδα όχι φόβητρο, αλλά αν μη τι άλλο έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, έχει φανατικούς οπαδούς, έχει καλή έδρα και διαθέτει στο ρόστερ της μία, δυο άντε τρεις αξιόλογες μονάδες.

-Η διοίκηση σου για χιλιοστή φορά, αντί να βοηθήσει την ομάδα, την έχει Γ@ΜΉΣΕΙ πατόκορφα και την έχει αφήσει με μόλις 3(!!!!!) διαθέσιμα χαφ για το πρώτο ματς, εκ των οποίων ο ένας (Φιλίπε) έχει χάσει όλη τη προετοιμασία λόγω τραυματισμού, που και να μην την έχανε το ταβάνι του έχει φανεί ποιο είναι, ο άλλος (Τσιγγάρας) δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου πέρσι και ο τρίτος (Σβαμπ) μόνο για βασικός ΟΎΤΕ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΜΠΕΙΤΆΡ δεν κάνει.
Εκτός των παραπάνω, έχει φέρει φορ μόλις 5 μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι, φορ που είναι ανέτοιμος και δεν έχει φέρει ούτε έναν μεσοεπιθετικό, με αποτέλεσμα να έχεις 4 διαθέσιμους, εκ των οποίων ο ένας (Νάρεϊ) έβγαλε πέρσι θέμα στους πνεύμονες και ο άλλος( Τάισον) είναι σχεδόν 36 χρονών.

-Ξεκινάει το πρώτο ματς, χάνεις πέναλτι στο 10, αυτοί έχουν παρκάρει το πούλμαν μπροστά στην εστία, αμύνονται μαζικά πράγμα που κάνει τρομερά δύσκολο το να παιχτεί κανονική μπάλα και ΕΥΤΥΧΏΣ δεν μπαίνει η στραβοκλωτσιά του Μπάμπα. Εκεί θα μιλούσαμε για έπος.

-Πας στο δεύτερο ματς, ενώ σου χαμογελάει η τύχη και βάζουν το αυτογκόλ, πάει ο Σβαμπ και κάνει το αδιανόητο γύρισμα και μένεις με 10!

Και ενώ έχουν συμβεί όοοοολα τα παραπάνω, τελικά παίρνεις τη πρόκριση και μάλιστα με εμφατικό αποτέλεσμα, αλλά όχι με άριστο - αρεστό - κ@υλωτικό ποδόσφαιρο και έχεις σήμερα τους "αναλυτές" να τα χρεώνουν - χώνουν ΌΛΑ μα ΌΛΑ στον Λουτσέσκου.
Σκοτώσαμε τη λογική άλλη μία φορά. Θα πει κάποιος ,τι πιο σύνηθες για τον κόσμο του ΠΑΟΚ;

Υ.Γ. Έχω γράψει άπειρες φορές πως δεν με νοιάζει πως θα λένε τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Θέλουν να διώξουν τον Λουτσέσκου; Στα π@πάρια μου. Ας τον διώξουν και ας φέρουν καλύτερο.
Όποιον και να φέρουν όμως, αν αντί να τον βοηθήσουν, του κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη, όπως ξέρουν άριστα να κάνουν εδώ και χρόνια σε κάθε προπονητή του ΠΑΟΚ μας, μην περιμένετε να δείτε χαΐρι.
Αυτά.
Είσαι στο μυαλό μου
Κάτι μαγικό
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Get a room :lol:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Όποιος δεν είδε το ματς καταλαβαίνω να θεωρεί ότι μια χαρά ήρθαν τα πράγματα και δεν υπάρχει λόγος για γκρίνια, κρίνοντας από το σκορ και την αποβολή μόνο. Όποιος είδε μια ομάδα που δεν ήξερε τι της γινόταν όμως, που έτρωγε επιθέσεις σε σετ παιχνίδι από την Μπεϊτάρ που είναι για Φούτμπολ Λιγκ, που σε 11 εναντίον 11 ήταν απαράδεκτη, και που απείλησε μόνο όταν το κοουτσάρισμα, δηλαδή οι 2 αναγκαστικές αλλαγές, έφεραν μέσα δύο παίκτες που ταιριάζουν στο άθλημα το 2023, αυτός λοιπόν που τα είδε λάιβ όλα καταλαβαίνει γιατί κράζουμε. Κι άντε και περάσαμε, που ευτυχώς περάσαμε και πήραμε παράταση χρόνου. Αυτή η ομάδα όπως είναι τώρα θα έχει χοντρό θέμα στην Κροατία αν δεν αλλάξει τον τρόπο που παίζει, την 11αδα που κατεβάζει, και την φιλοσοφία της. Αλλά και μετά τον αποκλεισμό να τα λέγαμε αυτά, θα ακούγαμε ότι στις νίκες λουφάζουμε και τα λέμε στις ήττες. Δεν υπάρχει σωτηρία.
Ρε συ Ράιαν, εσύ είσαι λογικός άνθρωπος, γιατί το συνεχίσεις αυτό με τη Μπειτάρ και τη Football League. Ο Άρης δηλαδή θα την πέρναγε την Μπειτάρ? Ο Παναιτωλικός; Μην πέφτεις σε αυτή τη λούμπα, just to make a point. Έγραψα ένα σεντονάκι 2-3 μέρες πριν τον αγώνα για αυτή την ανούσια συζήτηση, αλλά My Guru meditates, my Cache is Garnishing in 503rd Avenue and Mods Ignore me :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Α μη ρωτάς γι'αυτά. Κι εμείς τα τρώμε στη μάπα. Απλώς αν κάνεις ποστ και σε πετάει 503, 504 κτλ, απλώς μην το ξανακάνεις, γιατί μετά θα μπουν 4-5 φορές τα ίδια.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Α μη ρωτάς γι'αυτά. Κι εμείς τα τρώμε στη μάπα. Απλώς αν κάνεις ποστ και σε πετάει 503, 504 κτλ, απλώς μην το ξανακάνεις, γιατί μετά θα μπουν 4-5 φορές τα ίδια.
Τίποτα δε γίνεται, κανένα πολλαπλό ποστάρισμα. Μου κόβει όποιο μήνυμα είναι μεγάλο (δεν ξέρω το όριο). Εγώ το είπα. Μου έχει βάλει κόφτη ο Josh.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Είπα να μπω να πω ένα γεια.. Ουπς ακόμη Αύγουστος είναι.... Τα λέμε πάλι τον Νοέμβρη, με 2-3 προσθήκες ακόμη...
Ελπίζω μέχρι τότε να παίζουμε ομίλους, για να δέσει η ομάδα...

Λουτσε το νου σου εσύ, βρες τρόπο να μπούμε κι άσε τον 1ο αγώνα πρωταθληματος(να παίξεις με την 2η ομάδα, την Τροπολιτσα) στην άκρη.

Πωωω ρε δεν περνάν οι μέρες λέμε. Σφιξαν οι ζεστες και δεν μπορεί να έρθει σε φόρμα και ο Σαστρε.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ενδεικτικό του επιπέδου της Μπειταρ είναι ότι ο βασικός της σεντερ μπακ περσι. Φέτος πήγε στην Καλλιθέα της β εθνικής.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Και ο βασικός CF του ΠΑΟΚ πέρσι, είναι ακόμα χωρίς ομάδα. Αυτό καθιστά τον ΠΑΟΚ ομαδούλα;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Όχι. Ομάδα-μυστηριο
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ρε σύ Αντρέα, μηδενίζεται το κοντέρ κάθε Ιούνιο και ξαναδουλεύουμε τους αυτοματισμούς από την αρχή? Η 11αδα μας είχε 2 καινούριους παίκτες, και οι δυο στην άμυνα. Τι μας λες επομένως για αδυναμία να παρουσιάσουμε αυτοματισμούς επειδή είναι νωρίς. Να χανόταν ο Μπάμπα στα όβερλαπ να σου πω ότι έχεις δίκιο. Μπροστά που όλοι ήταν και πέρσι γιατί έπαιζαν σα να μην ξέρουν ο ένας το όνομα του άλλου? Δηλαδή λέτε για υπερβολές στην κριτική, αλλά μήπως η υποστήριξη να γίνεται λίγο πιο προσγειωμένα?

Επίσης οι ίδιοι που λένε δοκάρι και μέσα καλός, δοκάρι κι έξω κακός, λένε σήμερα ότι περάσαμε, άρα τι ασκούμε κριτική. Αν σας εμπνέει εμπιστοσύνη η ομάδα οκ, να το συζητήσουμε, αλλά το "κερδίσαμε άρα όλα καλά" δεν ξέρω, ακούγεται τελείως παράλογο σε μένα τουλάχιστον.
Άσε άσε, αδούλευτη και απροπόνητη η ομάδα - αν και αυτό είναι κλισέ του gospi.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

NikLiverpool έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι χθες είδα μια 11αδα που κατα πάσα πιθανότητα θα την ξαναδώ αρκετές φορές μέσα στη χρονιά να παίζει απέναντι σε μια ομάδα που στο σάπιο ελληνικό πρωτάθλημα θα χαροπάλευε.
Ε αυτή η 11αδα ζορίστηκε πολύ άσχημα απέναντι σε αυτό τον τραγέλαφο.
Δεν μπορώ να δεχθώ ότι πρέπει να έχω ακόμα καλύτερους παίκτες για να αντιμετωπίσω μια τέτοια ομάδα.
Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα.

Θυμάμαι πιτσιρικάς να παίζω Άρσεναλ με Ζαφειρίου και Σιδηρόπουλο,και να μασάμε σίδερα και να τρέμει το φυλοκάρδι μας με Μπειτάρ και Λεφσκες...

Αλλά ξέχασα. Κυπελλούχος Ισραήλ....
Κατάφερες και είδες ενδεκάδα χθες;
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Εγώ το μόνο που χρεώνω στον Λουτσεσκου είναι ότι 2 χρονιές τώρα η ομάδα ξεκινάει και τελειώνει τη σεζόν σαν κατεστραμμένη. Έχει ένα πλάνο στο κεφάλι του, κορυφώνεται στα μέσα προς τέλος της σεζόν και μετά αδυνατεί να το εξελίξει.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Υπάρχει μερίδα κόσμου που δε θα χαλιόταν με στραβοπάτημα.
Με προφανή στόχο τον Λουτσέσκου φυσικά.
Που χθες του βγήκαν όλες οι επιλογές.
Στο μόνο που θα συμφωνήσω με τους ρουμανομάχους είναι το ανέκδοτο Κεντζιόρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”