8. Douglas Augusto

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Re: 8. Douglas Augusto

Δημοσίευση από TylerDurden »

Ναι, πιστεύω πως θα το έδινε, με μόνη αλλαγή στο χρώμα της κάρτας, εφόσον υπήρχαν αμυντικοί μπροστά στον επιθετικό.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εκεί σε χτυπάει πάντα η μοίρα

έλλειψη στα χαφ ο ΠΑΟΚ? κόκκινη ο βασικός του χαφ

τι να πω ρε π@@στη μου?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Στο καλό και να μας γράφεις.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

5εκ ειναι πολυ καλα στο καλο Αουγκουστο...
δυο χαφαρες φερνεις με αυτα
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

TylerDurden έγραψε:
adman έγραψε:Ναι ήταν εκτός περιοχής. Με λίγα λόγια έκανε φάουλ που δόθηκε πέναλτι για να σώσει την ομάδα απ' το γκολ. Θυσιαστηκε δηλαδή επειδή κάποιου άλλου ο εγκέφαλος αγνοείται, όπως λέει και ο φίλος από πάνω.
Νομίζω πως κάπου το μπερδεύουμε:

Ο Σουάρεζ θυσιάστηκε στο τελευταίο λεπτό παράτασης προημιτελικού Παγκοσμίου κυπέλλου, παίρνοντας κόκκινη και χάνοντας τον ημιτελικό εν γνώσει του, επειδή απέκρουσε μπάλα που έμπαινε γκολ. Χωρίς ίσως ή αν ή μπορεί. Έμπαινε γκολ. Αποκλείονταν. Θυσιάστηκε για να αποσοβήσει αυτήν τη βεβαιότητα .

Ο Αουγκούστο δεν θυσιάστηκε παίρνοντας κόκκινη στο 40'
- που αν βάλεις τις καθυστερήσεις που είχαν γίνει πιο νωρίς ήταν - σε φάση που δεν είχε ιδέα πως θα κατέληγε.

Όχι, αυτό που έκανε ήταν να αφήσει την ομάδα του με 10 παίχτες για 60 - 65 λεπτά, απέναντι σε μια (νομίζω, δεν είμαι σίγουρος) πιο έτοιμη ομάδα, η οποία είχε πολύ περισσότερα να κερδίσει από ότι να χάσει, και η οποία έπαιζε εντός έδρας σε συνθήκες πολύ πιο ευνοϊκές για αυτήν. Ρίσκαρε την πιθανότητα ενός γκολ απέναντι στις παραπάνω βεβαιότητες.

Στο πανηλίθιο λάθος του συμπαίχτη του επέλεξε να δώσει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.
Φίλε επειδή το είδα πολλές φορές σου λέω με βεβαιότητα ότι ήταν εκτός περιοχής το τράβηγμα. Ένας οποιοσδήποτε κανονικός κι όχι ανίδεος διαιτητής έπρεπε να δώσει φάουλ εκτός περιοχής. Ήταν τουλάχιστον 1,5 μέτρο μακριά από τη γραμμή της περιοχής το τράβηγμα. Η κόκκινη και πάλι θα δινόταν, αλλά κανονικά έπρεπε να δοθεί φάουλ. Πάντως βλέποντας κονσέρβα το ματς(μιας και το έχασα λόγω δουλειάς) μου φάνηκε μία χαρά η εμφάνιση του Augusto, τουλάχιστον μέχρι να κάνει την αστεία πάσα ο Σβαμπ στη συγκεκριμένη φάση. Η πάσα του Σβαμπ θύμισε τα γελοία λάθη που μας απέκλεισαν πέρσι με τη Λέφσκι στα δύο ματς. Πάσα ασίστ - μισό γκολ για τον αντίπαλο. Οπότε από εμένα 99% ήταν λάθος του Σβαμπ.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Κοκκινη περυσι
Κοκκινη κ φετος στον επαναληπτικο

Κουρασαν οι κατα καιρους αψυχολογητες ενέργειες του

Αστην ν μπει γκολ
Αν εμπαινε κιολας
κ δεν το εβγαζε ο Κοταρσκι
Θ ημασταν στη χειροτερη 1-1 αλλα μ 11 παικτες

Αυτο π εκανε ηταν ο,τι χειρότερο μπορουσε ν γινει
Μειναμε μ 10 παικτες
κ παραλιγο ν μας στοιχισει υπερβολικα πολυ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απλά δεν τους γουστάρεις... δεν υπάρχει μα μου σου του,απλά δεν τους γουστάρεις. Ένας τέτοιος είναι για την μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών μας ο Αουγκούστο.
Αν σήμερα στην θέση του Βραζιλιάνου ήταν πχ ο τσιγγάρας δεν θα έγραφε κανείς τίποτα ( και πολύ σωστά)... αλλά ήταν ο Αουγκούστο και αν κάποιος δεν έχει δει το ματς και τις φάσεις θα νομίζει ότι έκανε κάποιο έγκλημα.

Άντε να φύγει να γλυτώσουμε και από αυτόν
george188

Δημοσίευση από george188 »

O σβαμπ έκανε το εγκληματικό λάθος όχι ο Αουγκούστο
adman

Δημοσίευση από adman »

Αυτό ακριβώς, απλά δεν τον γουστάρουν οι πιο πολλοί. Κατά τη γνώμη μου σημερα δεν είναι καν φάουλ, θεατρινιλικι του επιθετικού. Στη χειρότερη, είναι ανατροπή εκτός περιοχής. Εχει κάνει κατα καιρούς αψυχολόγητα πράγματα, αλλά σήμερα την πληρώνει χωρίς λόγο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε:Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απλά δεν τους γουστάρεις... δεν υπάρχει μα μου σου του,απλά δεν τους γουστάρεις. Ένας τέτοιος είναι για την μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών μας ο Αουγκούστο.
Αν σήμερα στην θέση του Βραζιλιάνου ήταν πχ ο τσιγγάρας δεν θα έγραφε κανείς τίποτα ( και πολύ σωστά)... αλλά ήταν ο Αουγκούστο και αν κάποιος δεν έχει δει το ματς και τις φάσεις θα νομίζει ότι έκανε κάποιο έγκλημα.

Άντε να φύγει να γλυτώσουμε και από αυτόν
Ακριβως τα ιδια θα εγραφα, μειον το γεγονος οτι πηρε περσι κοκκινη σε ματς προκριματικων και δεν επαιξε στο πρωτο ματς φετος, πλας οτι εκανε και πεναλτι.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Βαράτε μεγάλο νταλγκά μερικοί με τον Αυγουστο
δεν εξηγείται αλλιώς
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Για να εξηγηθω για το "ήρθε η ώρα" , ούτε την ευθύνη του γκολ του δίνω ( ξεκάθαρα Σβααμπ), ούτε θέλω να φύγει (σίγουρα το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος πέρυσι).
Το ήρθε η ώρα πήγαινε στο ότι θεωρώ ότι πλέον το επιθυμεί ο ίδιος και ότι αν κάτσει θα χαλαστει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κανείς δεν είπε ότι ο Douglas είναι ο βασικός υπαίτιος του πέναλτυ. Το πέναλτυ οφείλεται πρωτίστως στο εγκληματικό γύρισμα του γηραιού Schwab (το έχει ξανακάνει πρόσφατα με την ΑΕΧ στα p.o.), αυτού που έχασε το πέναλτυ στον πρώτο αγώνα και που για μένα πρέπει δεν μπορεί πλέον και πρέπει να μπαίνει μετά το 60΄, όταν οι αντίπαλοί του αρχίζουν να κουράζονται.
Το πρόβλημα με τον Augusto είναι ότι ο παίκτης αυτός είναι πολύ παρορμητικός και ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάρει κάρτα. Το έχει κάνει άλλωστε στο παρελθόν. Δεν είναι ο παίκτης που θα παίξει με ήρεμο μυαλό και θα κατευθύνει μια ομάδα. Δεν θα γίνει ηγέτης, στο εγγύς μέλλον τουλάχιστον.
Στο καλό και να μας γράφει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 5Μ.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

οι περισσότεροι απλά είδατε το livescore του αγώνα λογικά ή διαβάσατε ποιος πήρε κόκκινη
αδιανόητα σχόλια και ξέσκισμα γιατί αποκλείεται να έχετε δει τον αγώνα, λάθος άνθρωπο κράζετε
έβγαλε η νόβα τα highlights, τσεκάρετέ τα, και μπορείτε μετά να κάνετε edit το σχόλιο
αστεία πράγματα διαβάζουμε
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κανείς δεν είπε ότι ο Douglas είναι ο βασικός υπαίτιος του πέναλτυ. Το πέναλτυ οφείλεται πρωτίστως στο εγκληματικό γύρισμα του γηραιού Schwab (το έχει ξανακάνει πρόσφατα με την ΑΕΧ στα p.o.), αυτού που έχασε το πέναλτυ στον πρώτο αγώνα και που για μένα πρέπει δεν μπορεί πλέον και πρέπει να μπαίνει μετά το 60΄, όταν οι αντίπαλοί του αρχίζουν να κουράζονται.
Το πρόβλημα με τον Augusto είναι ότι ο παίκτης αυτός είναι πολύ παρορμητικός και ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάρει κάρτα. Το έχει κάνει άλλωστε στο παρελθόν. Δεν είναι ο παίκτης που θα παίξει με ήρεμο μυαλό και θα κατευθύνει μια ομάδα. Δεν θα γίνει ηγέτης, στο εγγύς μέλλον τουλάχιστον.
Στο καλό και να μας γράφει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 5Μ.
Ο Σβάμπ κάνει το γύρισμα, αλλά εγώ επιμένω, ότι το λάθος είναι του Κετζιόρα, που του γυρίζει τη μπάλα ενώ βλέπει , ότι τον μαρκάρουν δυο πάιχτες.
Μια ζωή πίσω τη κωλόμπαλα. Σχεδόν το σύνολο των μεταβιβάσεών του ήταν εχθές ΛΑΘΟΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”