Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Μεσοεπιθετικα εγώ πάντως θέλω δεκαρι και όχι εξτρεμ. Αριστερά μια χαρά μπορεί και ο Ντελιας. Φέρτε τον Κιντερο να τελειώνουμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

adman έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά, έκανε ο ΠΑΟΚ πρόταση στον Τζόλη και προτίμησε β Γερμανίας; Και αν προτίμησε β' Γερμανίας, καλά έκανε. Όχι θα κάτσει στην Ελλάδα. Και τελικά η β' Γερμανίας δεν είναι καλή ε; Γιατί όταν εμείς θέλουμε κανέναν παίκτη από εκεί, λέτε ότι σαν πρωτάθλημα είναι κλάσεις καλύτερο απ' την Σούπερ Λιγκ.

ΥΓ. Δεν νομίζω να ανέβει η Φορτούνα. Στη β' παίζουν Σάλκε, Χέρτα, Αννόβερο, Αμβούργο μεταξύ άλλων. Οπότε υπομονή μέχρι του χρόνου να επιστρέψει.
Δεν είπαμε αυτό!

Ειπα εγώ ότι από τότε που έφυγε δεν ήθελε να μείνει στον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα, παρτο όπως θες.

Επίσης όταν μιλάω για παιδί από την Ακαδημία δε βάζω στο ζύγι το ποιος είναι αυτός που σε ζητάει.

Με ενόχλησε προσωπικά η πρεμουρα του να φύγει. Την απόφαση του την πήρε και προς το παρόν δανεικός και ξανά δανεικός.

Οχι ότι να καθόταν 4 χρόνια εδώ αλλά 1 χρόνο ακόμα μπορούσε άνετα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

cartman έγραψε:Παίζει να έχει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα αλλά δεν πειράζει ας κάτσει πάγκο

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος;

markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Μα ρε παιδιά αν δοκιμαστεί ο Κετζιορα σαν δεξί στόπερ, που είναι και η θέση του,και αποδειχθεί καλύτερος του Εκονγκ,
θα παίζει με το ζόρι βασικός,επειδή έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο;
Στα μάτια μου ο Εκονγκ,είναι μια πολύ κακή επιλογή για αντικαταστατη του Ιγκανσον..
Μακάρι να με διαψεύσει αλλά δεν το βλέπω.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Η αεχ έκλεισε πονσε..Δυστυχως φαίνεται να ανοίγει κ άλλο η ψαλίδα.. Ξυπνήστε εκεί στην ΠΑΕ..
Υποτίθεται ήταν απλησιαστος για εμάς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris_L4 την Πέμ 03 Αύγ 2023, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Και γω πιστεύω ότι με τα 2 χαφ και η αμυντική εικόνα θα αλλάξει προς το καλύτερο. Όπως και η επιθετική.
Θέλω να πιστεύω επίσης ότι με την επιστροφή του λυρατζη θα έχουμε καλύτερη δεξιά πλευρά σε σχέση με τον ανεκδιήγητο κεντζιορα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Dimitris_L4 έγραψε:Η αεχ έκλεισε πονσε..Δυστυχως φαίνεται να ανοίγει κ άλλο η ψαλίδα.. Ξυπνήστε εκεί στην ΠΑΕ..
Αδιανοητο

Κριμα
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Μακάρι να κάνουμε λάθος. Όπως βλέπαμε στα πρώτα τους παιχνίδια τον κρεσπο, τον βαρελα και τον ιγκνι.
Αλλά ο αγκόπ και ο κεντζιορα αυτή την περίοδο χωλαίνουν
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Θελουμε παικτες και αυτο φανηκε πλεον ξεκαθαρα αλλη μια φορα σημερα...
Επειγοντως 2 χαφ εκατομυριου κι ας φυγει ο Αουγκουστο ποσες φορες θα μας κρεμασει ακομα???
Δεξι μπακ επιπεδου Μπαμπα και ας φυγει ο Σαστρε που αργει να πιασει αποδοση,εξαλου μετριοτηα ειναι....
Εξτρεμ μπουκαδορο με νουμερα κι ας πωληθει ο ζιβκο
Και φορ θελει ο ΠΑΟΚ με καλο κορμι να μοιραστει την θεση με Σαματα,Τζιμα ακομα δεν εχω καταλαβει πως προτιμηθηκε ο Τομας απο τον Κρεμτσικ....

ο βαζελος ενισχυθηκε σηματνικα και θα ενισχυθει και αλλο με καλους παικτες,η κουλα με Πονσε γινεται παρα πολυ δυνατη,ο γαβρος θα τον βρει τον δρομο του δεν εχει αναγκη στο τελος παλι τους πιο ακριβους παικτες θα παρει κι εμεις καθομαστε και βλεπουμε μια απαθεια τον Κεντζιορα δεξι μπακ και τον Τομας φορ στον ΠΑΟΚ....Ουτε επι Γουμενου δεν γινοταν τετοια εγκληματα!!!
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

markos4 έγραψε:Μα ρε παιδιά αν δοκιμαστεί ο Κετζιορα σαν δεξί στόπερ, που είναι και η θέση του,και αποδειχθεί καλύτερος του Εκονγκ,
θα παίζει με το ζόρι βασικός,επειδή έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο;
Στα μάτια μου ο Εκονγκ,είναι μια πολύ κακή επιλογή για αντικαταστατη του Ιγκανσον..
Μακάρι να με διαψεύσει αλλά δεν το βλέπω.
Και για τον Βαρέλα ακριβώς τα ίδια λέγαμε στην αρχή, ότι τον έπιασε κωτσο τον Ιβάν ο Ρουμάνος κλπ
Ας μη βιαζόμαστε
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Η ομάδα σε μια εβδομάδα παίζει εκτός έδρας στο Σπλιτ και οι διαθέσιμοι χαφ θα είναι οι Σβαμπ, Τσιγγάρας, Φελίπε Σοάρες.
Αν έρθει, όπως φημολογείται ο Οζντοέφ αύριο, ζήτημα να προλαβαίνει τον επαναληπτικό.
Έστω και έτσι όμως, παρά τις καθυστερήσεις πρέπει να γίνουν επιτέλους κινήσεις ποιοτική ενίσχυσης.
Χρειαζόμαστε άμεσα 2 χαφ, 3 σε περίπτωση αποχώρησης Αουγκούστο.
Αριστερό εξτρέμ και δεκάρι.
Σε δεύτερο χρόνο, τελευταίες μέρες των μεταγραφών αν έχουμε προκριθεί σε ευρωπαικούς ομίλους, θα πρόσθετα έναν κεντρικό αμυντικό στην θέση του Νάσμπεργκ, δεύτερο τερματοφύλακα και έναν φορ ακόμα.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Dimitris_L4 έγραψε:Η αεχ έκλεισε πονσε..Δυστυχως φαίνεται να ανοίγει κ άλλο η ψαλίδα.. Ξυπνήστε εκεί στην ΠΑΕ..
Είναι καλός παίκτης, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλός όσο νομίζουμε. Θυμίζω ότι τότε το πρωτάθλημά μας ήταν χειρότερο. Δε νομίζω δηλαδή ότι είναι τόσο καλύτερος του Σαμάτα, και σίγουρα δεν είναι καλύτερος του Μπακαμπού.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν έρχονται Ελλάδα τέτοιοι παίκτες.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

WeWillRockYou έγραψε:
Ο ΠΑΟΚ πέρασε την φάση γιατί δεν έχασε την ψυχραιμία του και βγήκαν μπροστά αυτοί που νιώθουν. Ουσιαστικά κέρδισε μια εβδομάδα, αλλά έχασε έναν – μπορεί και δύο – παίκτες ενόψει Χάιντουκ. Όμως όπως και να χει, ο Λουτσεσκου οφείλει να ανακατέψει λίγο την τράπουλα.

Πιθανολογώ πως θα έχει δηλωμένο τον έτοιμο Οζντόεφ στη λίστα για Σπλιτ αν αύριο ολοκληρωθεί η μεταγραφή όπως όλα δείχνουν. Το ιδανικό θα ήταν να έχει και Μαξίμοβιτς.
Αυτά γράφει ο Κόλκας στην ανάλυση του μετά το μάτς στο sdna
Καλά το ιδανικό θα ήταν να είχε και τον Μεσσι.
Το ξέχασε να το βάλει ο Κόλκας.
Εύκολος στόχος θα είναι, στη χώρα που βρίσκεται το ποδοσφαιρο παιζεται με τα χέρια
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δεν ξέρω τι σας τρελαινει στο πονσε.

Εικόνα

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”