5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Εμένα πάντως χτες ο Μιχαηλίδης μου άρεσε, δεν νομίζω πως ο Κουλιεράκης θα είχε καλύτερη παρουσία. Μου άρεσαν επίσης οι Μπάμπα Τάισον Κοτάρσκι καθώς και Νάρει, Σαμάτα και Σοάρες (όσο έπαιξαν), ενώ θεωρώ τίμια την παρουσία των Τσιγγάρα Ενκογκ. Αδιάφορος ο Κεντζιόρα δεν μπορεί να υποστηρίξει τη θέση του δεξιού μπακ επιθετικά, μόνο αλλαγή του Ενγκονγκ μπορει να είναι.
Από Μουργκ ουτως ή άλλως δεν περιμένω τίποτα, άλλος εξτρεμ στο ρόστερ δεν υπήρχε οπότε . . .
Απογοήτευση ήταν ο Κωνσταντέλιας, και οι Μπράντον και Σβαμπ. Οι δύο τελευταίοι μετα τον επαναληπτικό είναι κατα τη γνώμη μου περιττοί στο ρόστερ και πρέπει να αντικατασταθούν. Ο Κωνσταντέλιας θέλει υπομονή, θα υπάρχουν κα τέτοιες βραδιές
Από Μουργκ ουτως ή άλλως δεν περιμένω τίποτα, άλλος εξτρεμ στο ρόστερ δεν υπήρχε οπότε . . .
Απογοήτευση ήταν ο Κωνσταντέλιας, και οι Μπράντον και Σβαμπ. Οι δύο τελευταίοι μετα τον επαναληπτικό είναι κατα τη γνώμη μου περιττοί στο ρόστερ και πρέπει να αντικατασταθούν. Ο Κωνσταντέλιας θέλει υπομονή, θα υπάρχουν κα τέτοιες βραδιές
- kataramenos5
-
Άντε πάλι απ' την αρχή.
Πρέπει, πλέον, να κάνεις μεγάλη προσπάθεια και υπομονή.
Πρέπει, πλέον, να κάνεις μεγάλη προσπάθεια και υπομονή.
5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Πηρε την ευκαιρια του, στο προηγουμενο ματς ηταν οκ, σε αυτο το ματς κακιστος (ηταν καλος μεχρι την κιτρινη). Θα μοιραστει την θεση με τον Κουλιε, προχωραμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 04 Αύγ 2023, 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια παρατήρηση... Απο τα τέλη της δεκαετίας του 90 και μετα μάλλον ειναι κατάρα να εισαι Έλληνας ποδοσφαιριστης στον ΠΑΟΚ.... Ανθρωποφαγια στο φουλ...
Δηλαδή ρε καρντασια ολοι πως τον ειδατε τον παρτενερ του Μιχαηλίδη σημερα που παίρνει μάλλον τα 5πλασια και είναι εμπειροτερος και δεν προέρχεται απο 1 χρόνο αγωνιστικης απραξιας;;;
Στο γκολ έχει ευθύνη μεγαλη αλλά άλλη τοση έχει η αμυντική συμπεριφορά όλης της ομάδας που αφηνει τον αντίπαλο να σεντραρει ανενόχλητος και μαλιστα με το δεξι ποδι φερνοντας σε μειονεκτικη θεση τον καθε στοπερ...
Μας χαλαν Μιχαιληδης και Κουλιε και αλλοι ονειρευονται ομιλους με τον Μητογλου... Θα πηδηχτω πραγματικά..
Συμπέρασμα : προτιμούμε να μας τα τρωνε απατεωνες και μετριοι στυλ Μουργκ (ο αθεοφοβος εχει αρπαξει και το 10 και δεν έχει καν τσιπα να ζητήσει αλλο) , Νασμπεργκ, μουλεν, κλπ και διχως να την ακούν ποτέ...
Δηλαδή ρε καρντασια ολοι πως τον ειδατε τον παρτενερ του Μιχαηλίδη σημερα που παίρνει μάλλον τα 5πλασια και είναι εμπειροτερος και δεν προέρχεται απο 1 χρόνο αγωνιστικης απραξιας;;;
Στο γκολ έχει ευθύνη μεγαλη αλλά άλλη τοση έχει η αμυντική συμπεριφορά όλης της ομάδας που αφηνει τον αντίπαλο να σεντραρει ανενόχλητος και μαλιστα με το δεξι ποδι φερνοντας σε μειονεκτικη θεση τον καθε στοπερ...
Μας χαλαν Μιχαιληδης και Κουλιε και αλλοι ονειρευονται ομιλους με τον Μητογλου... Θα πηδηχτω πραγματικά..
Συμπέρασμα : προτιμούμε να μας τα τρωνε απατεωνες και μετριοι στυλ Μουργκ (ο αθεοφοβος εχει αρπαξει και το 10 και δεν έχει καν τσιπα να ζητήσει αλλο) , Νασμπεργκ, μουλεν, κλπ και διχως να την ακούν ποτέ...
- WestBlock4
- TylerDurden
Κι εγώ πιστεύω πως μέχρι την κίτρινη ήταν παραπάνω από τίμιος - μπορεί να μου ξεφεύγουν φάσεις όμως.
Αν πήρε απότομα την κάτω βόλτα μετά την κάρτα, μάλλον είναι και θέμα αυτοπεποίθησης, πόση εμπιστοσύνη έχει στον εαυτό του.
Τον πιστεύω πως θα παίξει καλή μπάλα σε εμάς αν δουλέψει σαν τρελός.
Αν πήρε απότομα την κάτω βόλτα μετά την κάρτα, μάλλον είναι και θέμα αυτοπεποίθησης, πόση εμπιστοσύνη έχει στον εαυτό του.
Τον πιστεύω πως θα παίξει καλή μπάλα σε εμάς αν δουλέψει σαν τρελός.
Σήμερα έδειξε οτι άρχισε να βρισκει τα πατήματά του μετα τον τραυματισμό... Σιγουρα στους διακριθεντες..
Μικρέ δούλεψε κι άλλο και μην παίρνεις στα σοβαρά τι γράφεται εδώ, άσχετοι είμαστε οι περισσότεροι - αν όχι όλοι.
Όσο η ομάδα δεν κάνει βήματα να ξεπεράσει την μετριότητα κι Όσο δίπλα του, ο παρτενέρ του έχει αυτή την απόδοση, τότε ο Γιάννης θα πέφτει ποτέ στα χαμηλά και πότε στα ψηλά, το ίδιο θα λέμε και για τον κουλιε
Κακη εμφάνιση και καλώς βγήκε αλλαγή.
Πρέπει να δουλέψει πολύ στα μαρκαρίσματα και τις τοποθετήσεις του αμυντικά. Κάνει τα ίδια λάθη που βλέπαμε και πριν τον τραυματισμό του.
Πρέπει να δουλέψει πολύ στα μαρκαρίσματα και τις τοποθετήσεις του αμυντικά. Κάνει τα ίδια λάθη που βλέπαμε και πριν τον τραυματισμό του.
Καλές τοποθετήσεις σε μακρινές μπαλιές όταν η άμυνα ήταν ψηλά. Έκοψε αρκετές μπαλιές που πήγαν να βγουν στο πλάι. Μετριότατος μέσα στη περιοχή αν και στη φάση του γκολ φταίει και ο Μπαμπά που δεν έβγαλε το παρασκευα εκτός ισορροπίας