5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Ιάσονας

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Εμένα πάντως χτες ο Μιχαηλίδης μου άρεσε, δεν νομίζω πως ο Κουλιεράκης θα είχε καλύτερη παρουσία. Μου άρεσαν επίσης οι Μπάμπα Τάισον Κοτάρσκι καθώς και Νάρει, Σαμάτα και Σοάρες (όσο έπαιξαν), ενώ θεωρώ τίμια την παρουσία των Τσιγγάρα Ενκογκ. Αδιάφορος ο Κεντζιόρα δεν μπορεί να υποστηρίξει τη θέση του δεξιού μπακ επιθετικά, μόνο αλλαγή του Ενγκονγκ μπορει να είναι.
Από Μουργκ ουτως ή άλλως δεν περιμένω τίποτα, άλλος εξτρεμ στο ρόστερ δεν υπήρχε οπότε . . .
Απογοήτευση ήταν ο Κωνσταντέλιας, και οι Μπράντον και Σβαμπ. Οι δύο τελευταίοι μετα τον επαναληπτικό είναι κατα τη γνώμη μου περιττοί στο ρόστερ και πρέπει να αντικατασταθούν. Ο Κωνσταντέλιας θέλει υπομονή, θα υπάρχουν κα τέτοιες βραδιές
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Το παιδί δεν κάνει για στόπερ είναι επικίνδυνος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απαραδεκτος τους εβαλε στο παιχνιδι
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το παιδί δε κάνει γενικότερα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Άντε πάλι απ' την αρχή.
Πρέπει, πλέον, να κάνεις μεγάλη προσπάθεια και υπομονή.
Άβαταρ μέλους
aivas19

5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από aivas19 »

Πηρε την ευκαιρια του, στο προηγουμενο ματς ηταν οκ, σε αυτο το ματς κακιστος (ηταν καλος μεχρι την κιτρινη). Θα μοιραστει την θεση με τον Κουλιε, προχωραμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 04 Αύγ 2023, 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Μια παρατήρηση... Απο τα τέλη της δεκαετίας του 90 και μετα μάλλον ειναι κατάρα να εισαι Έλληνας ποδοσφαιριστης στον ΠΑΟΚ.... Ανθρωποφαγια στο φουλ...
Δηλαδή ρε καρντασια ολοι πως τον ειδατε τον παρτενερ του Μιχαηλίδη σημερα που παίρνει μάλλον τα 5πλασια και είναι εμπειροτερος και δεν προέρχεται απο 1 χρόνο αγωνιστικης απραξιας;;;
Στο γκολ έχει ευθύνη μεγαλη αλλά άλλη τοση έχει η αμυντική συμπεριφορά όλης της ομάδας που αφηνει τον αντίπαλο να σεντραρει ανενόχλητος και μαλιστα με το δεξι ποδι φερνοντας σε μειονεκτικη θεση τον καθε στοπερ...
Μας χαλαν Μιχαιληδης και Κουλιε και αλλοι ονειρευονται ομιλους με τον Μητογλου... Θα πηδηχτω πραγματικά..

Συμπέρασμα : προτιμούμε να μας τα τρωνε απατεωνες και μετριοι στυλ Μουργκ (ο αθεοφοβος εχει αρπαξει και το 10 και δεν έχει καν τσιπα να ζητήσει αλλο) , Νασμπεργκ, μουλεν, κλπ και διχως να την ακούν ποτέ...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Πολύ καλύτερος από το να είχαμε τον κάργα αλλά σε καμία περίπτωση βασικος
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Κι εγώ πιστεύω πως μέχρι την κίτρινη ήταν παραπάνω από τίμιος - μπορεί να μου ξεφεύγουν φάσεις όμως.

Αν πήρε απότομα την κάτω βόλτα μετά την κάρτα, μάλλον είναι και θέμα αυτοπεποίθησης, πόση εμπιστοσύνη έχει στον εαυτό του.

Τον πιστεύω πως θα παίξει καλή μπάλα σε εμάς αν δουλέψει σαν τρελός.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Σήμερα έδειξε οτι άρχισε να βρισκει τα πατήματά του μετα τον τραυματισμό... Σιγουρα στους διακριθεντες..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Θέλει χρόνο .. δεν έπρεπε να μπει βασικός ακόμα ..
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Μικρέ δούλεψε κι άλλο και μην παίρνεις στα σοβαρά τι γράφεται εδώ, άσχετοι είμαστε οι περισσότεροι - αν όχι όλοι.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Όσο η ομάδα δεν κάνει βήματα να ξεπεράσει την μετριότητα κι Όσο δίπλα του, ο παρτενέρ του έχει αυτή την απόδοση, τότε ο Γιάννης θα πέφτει ποτέ στα χαμηλά και πότε στα ψηλά, το ίδιο θα λέμε και για τον κουλιε
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Κακη εμφάνιση και καλώς βγήκε αλλαγή.
Πρέπει να δουλέψει πολύ στα μαρκαρίσματα και τις τοποθετήσεις του αμυντικά. Κάνει τα ίδια λάθη που βλέπαμε και πριν τον τραυματισμό του.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Καλές τοποθετήσεις σε μακρινές μπαλιές όταν η άμυνα ήταν ψηλά. Έκοψε αρκετές μπαλιές που πήγαν να βγουν στο πλάι. Μετριότατος μέσα στη περιοχή αν και στη φάση του γκολ φταίει και ο Μπαμπά που δεν έβγαλε το παρασκευα εκτός ισορροπίας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”