7. Χρήστος Ταπούτος
Re: Χρήστος Ταπούτος
"Για αυτό και ζήτησα από την πρώτη στιγμή να με κρίνουν για αυτά που θα κάνω για τον ΠΑΟΚ, για την προσπάθειά μου για την ομάδα."
Αυτά περιμένω για να κρίνω τον επαγγελματία αθλητή του ΠΑΟΚ Ταπούτο.
Αυτά περιμένω για να κρίνω τον επαγγελματία αθλητή του ΠΑΟΚ Ταπούτο.
φιλε gash, ενδεχομένως να το λες και ειρωνικά, αλλα επειδή διαβάζω αρκετά επιθετικά σχόλια γενικά, ειλικρινά απορώ για τις αντιδράσεις. Από ένα video αμφιβόλου περιεχομενου έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα απίστευτο! σιγά ρε παιδιά, ακόμη κι αν το είπε, όλοι οι παίχτες πάνω στην πoρωση και στα νεύρα τους λένε απίστευτα πράγματα. απόλυτα φυσιολογικό αυτό. έτυχε τώρα και το έπιασε η ρουφιάνα η κάμερα, ε και? και έστω είναι και σκώληκαs, e και? όλοι κάτι είναι ή ήταν. κι ο διαμαντίδης είναι Παοκτσής, αλλα θα σκιστεί για τη φανέλα που φορα. ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως αισθανόμαστε θιγμένοι από κάτι τέτοια και για αλλα σοβαρά ηθικά και μη ζητήματα κάνουμε μούγκα. είμαστε περίεργη φάρα τελικά...
- sidpanos
ΣΙΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????8emis4 έγραψε:φιλε gash, ενδεχομένως να το λες και ειρωνικά, αλλα επειδή διαβάζω αρκετά επιθετικά σχόλια γενικά, ειλικρινά απορώ για τις αντιδράσεις. Από ένα video αμφιβόλου περιεχομενου έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα απίστευτο! σιγά ρε παιδιά, ακόμη κι αν το είπε, όλοι οι παίχτες πάνω στην πoρωση και στα νεύρα τους λένε απίστευτα πράγματα. απόλυτα φυσιολογικό αυτό. έτυχε τώρα και το έπιασε η ρουφιάνα η κάμερα, ε και? και έστω είναι και σκώληκαs, e και? όλοι κάτι είναι ή ήταν. κι ο διαμαντίδης είναι Παοκτσής, αλλα θα σκιστεί για τη φανέλα που φορα. ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως αισθανόμαστε θιγμένοι από κάτι τέτοια και για αλλα σοβαρά ηθικά και μη ζητήματα κάνουμε μούγκα. είμαστε περίεργη φάρα τελικά...
ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?
ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΩΡΑ?
ΕΒΡΙΣΕ ΕΝ ΧΟΡΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΙΓΑ?
ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ?
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΗΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ...
φιλε μου sidpanos, καταρχήν δε βρίζει εν χορώ (δεν ήταν στην κερκίδα!), αλλα φαίνεται να σιγοτραγουδά το σύνθημα αυτό. έστω και το έκανε. δεν ξέρω αν έχεις ζήσει από κοντά ζέσταματα, ώρες αγώνα, πάγκο ομάδας και τα λοιπά, εάν ναι, σίγουρα έχεις ακούσει απίστευτα μπινελίκια, χειρονομίες, τους παίχτες να φωνάζουν συνθήματα της κερκίδας. αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες! και οι παίχτες έρχονται και παρέρχονται, μια φοράνε κόκκινα, μια πράσινα, μια μαύρα. αυτόν έτυχε να τον πιάσει η κάμερα, τόσο απλό είναι!
εάν θεωρείς ότι με τον ερχομό του Ταπούτου πέφτουμε χαμηλά, τότε με άλλες κωλοτούμπες που κάναμε και θα κάνουμε, νομίζω είμαστε ήδη πολύ βαθιά μέσα στο χώμα! δεν θέλω να ξεκινήσω off topic κουβέντα, αλλα αν δούμε αλλα πιο σοβαρά ζητήματα (που άπτονται της υποτιθέμενης "ιδεολογίας" του ΠΑΟΚ), τότε θα βλέπεις το ζήτημα του Ταπούτου και θα...γελάς!
εάν θεωρείς ότι με τον ερχομό του Ταπούτου πέφτουμε χαμηλά, τότε με άλλες κωλοτούμπες που κάναμε και θα κάνουμε, νομίζω είμαστε ήδη πολύ βαθιά μέσα στο χώμα! δεν θέλω να ξεκινήσω off topic κουβέντα, αλλα αν δούμε αλλα πιο σοβαρά ζητήματα (που άπτονται της υποτιθέμενης "ιδεολογίας" του ΠΑΟΚ), τότε θα βλέπεις το ζήτημα του Ταπούτου και θα...γελάς!
Καθόλου ειρωνικά.8emis4 έγραψε:φιλε gash, ενδεχομένως να το λες και ειρωνικά, αλλα επειδή διαβάζω αρκετά επιθετικά σχόλια γενικά, ειλικρινά απορώ για τις αντιδράσεις. Από ένα video αμφιβόλου περιεχομενου έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα απίστευτο! σιγά ρε παιδιά, ακόμη κι αν το είπε, όλοι οι παίχτες πάνω στην πoρωση και στα νεύρα τους λένε απίστευτα πράγματα. απόλυτα φυσιολογικό αυτό. έτυχε τώρα και το έπιασε η ρουφιάνα η κάμερα, ε και? και έστω είναι και σκώληκαs, e και? όλοι κάτι είναι ή ήταν. κι ο διαμαντίδης είναι Παοκτσής, αλλα θα σκιστεί για τη φανέλα που φορα. ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως αισθανόμαστε θιγμένοι από κάτι τέτοια και για αλλα σοβαρά ηθικά και μη ζητήματα κάνουμε μούγκα. είμαστε περίεργη φάρα τελικά...
Απλά άλλαξα γνώμη για τον παίχτη μετά απο αυτά που δήλωσε.
Το βίντεο για μένα μια μαλακία είναι και μισή το αμφισβητώ έντονα κατά 90% είναι μια παπαριά.
Ξεκαθάρισε μέσα μου πολλά όμως οι δηλώσεις του και το λέω ανοιχτά.
Δεν κάνει και μπούλο σύντομα.
Κανένα καλώς όρισες απο μένα προσωπικά.
Η αυστηρή πλευρά του gash04
Οι δηλώσεις του, πρέπει να ήταν παραγγελία της διοίκησης, προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα. Μάλλον το αντίθετο θα πετύχουν αλλά τέλος πάντων. Ας μη χαλάμε το καλό κλίμα των ημερών. Τόσες μεταγραφικές και όχι μόνο επιτυχίες έχουμε.

Οι δηλώσεις του, πρέπει να ήταν παραγγελία της διοίκησης, προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα. Μάλλον το αντίθετο θα πετύχουν αλλά τέλος πάντων. Ας μη χαλάμε το καλό κλίμα των ημερών. Τόσες μεταγραφικές και όχι μόνο επιτυχίες έχουμε.
και την φώτο αμφισβητείς?Είσαι θεός!!!!gash04 έγραψε:Καθόλου ειρωνικά.8emis4 έγραψε:φιλε gash, ενδεχομένως να το λες και ειρωνικά, αλλα επειδή διαβάζω αρκετά επιθετικά σχόλια γενικά, ειλικρινά απορώ για τις αντιδράσεις. Από ένα video αμφιβόλου περιεχομενου έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα απίστευτο! σιγά ρε παιδιά, ακόμη κι αν το είπε, όλοι οι παίχτες πάνω στην πoρωση και στα νεύρα τους λένε απίστευτα πράγματα. απόλυτα φυσιολογικό αυτό. έτυχε τώρα και το έπιασε η ρουφιάνα η κάμερα, ε και? και έστω είναι και σκώληκαs, e και? όλοι κάτι είναι ή ήταν. κι ο διαμαντίδης είναι Παοκτσής, αλλα θα σκιστεί για τη φανέλα που φορα. ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως αισθανόμαστε θιγμένοι από κάτι τέτοια και για αλλα σοβαρά ηθικά και μη ζητήματα κάνουμε μούγκα. είμαστε περίεργη φάρα τελικά...
Απλά άλλαξα γνώμη για τον παίχτη μετά απο αυτά που δήλωσε.
Το βίντεο για μένα μια μαλακία είναι και μισή το αμφισβητώ έντονα κατά 90% είναι μια παπαριά.
Ξεκαθάρισε μέσα μου πολλά όμως οι δηλώσεις του και το λέω ανοιχτά.
Δεν κάνει και μπούλο σύντομα.
Κανένα καλώς όρισες απο μένα προσωπικά.
- paokathens
με τέτοια που ακούω πριν καν αρχίσει η χρονιά εύχομαι να πάμε σκατά κ να διαλυθεί η ομάδα. βαρέθηκα τους δήθεν τιμωρούς των παιχτών.. φασούλας, σαλπιγγίδης κ τώρα ταπούτος.. ήθελα να ξερα γιατί όταν ο μπάνε μετά την κίντερ πήγε στο αεκ δε μίλησε κανείς για προδοσία? γιατί είμαστε παρτάκιας λαός κ λέμε ότι μας συμφέρει. αφήστε τον άνθρωπο να παίξει μπάσκετ κ ασχοληθείτε με κάνα πρόβλημα σοβαρό. αλλιώς Α2 ερχόμαστε επιτέλους. άντε διαλύστε την ομάδα για έναν παίχτη. gash είναι δυνατόν να είσαι κ μοντερέιτορ ή όπως διάολο λέγεται κ να λες τέτοια λόγια. άντε προέτρεψέ τους να του ξαναπετάξουν κάνα μπουκάλι ουίσκι. ή μάλλον καμιά τεκίλα με σκουλήκι μέσα..
- sidpanos
paokathens χούντα έχουμε?
Ακόμη και ο ζαγοράκης δεν είναι πάνω απ'όλα...Ο ΠΑΟΚ είναι...
Όσο για τον ΜΠΑΝΕ τι να πω...Τι να πεί κανείς?
Οτι με ενέσεις έπαιζε σε πολλά ματς ή οτι όταν του ζητήθηκε να βοηθήσει τα παράτησε όλα και ήρθε....[τεχνικός διευθυντής σε ομάδα με θετικούς ισολογισμούς παρακαλώ...]
Και εσύ που το ξέρεις στο κάτω κάτω ότι δεν ήθελε να γυρίσει αλλά ποτέ δεν του έγινε πρόταση?
Τιμωρός παίχτη λέγομαι εγώ που δεν γουστάρω τ@πούτ-αν-ο επειδή έβριζε την ομάδα μου?
Να πάει στην ομάδα της καρδιάς του και να λέει οτι ''ήμουν στην ομάδα τους και το παραδέχτηκα''...Πλέον αυτή η κότα δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτό...
Ο παρτάκιας λαός είναι μάλλον αυτός πίσω απο το πληκτρολόγιο...Γιατί το μεγαλύτερο κομμάτι του είναι απο τους άλλους...Αυτούς που στις μαύρες εποχές κοιμόταν με βάρδιες έξω απο την τούμπα..
Τέλος για το αν θα μας πει ο γκας να πετάξουμε κανένα μπουκάλι,θα σου απαντήσω μόνο αυτό...Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ [χωρίς να λαικίζω] δεν καθοδηγείται απο πουθενά...Θα μπορούσα άνετα να έχω σούπα-3 13 23 κτλ...
Αλλά δεν έχω...Έχω τα @@ και σηκώνω σε πανό το
ΠΑΟΚ ΑΠΑΤΗ TRAVEL....
Ακόμη και ο ζαγοράκης δεν είναι πάνω απ'όλα...Ο ΠΑΟΚ είναι...
Όσο για τον ΜΠΑΝΕ τι να πω...Τι να πεί κανείς?
Οτι με ενέσεις έπαιζε σε πολλά ματς ή οτι όταν του ζητήθηκε να βοηθήσει τα παράτησε όλα και ήρθε....[τεχνικός διευθυντής σε ομάδα με θετικούς ισολογισμούς παρακαλώ...]
Και εσύ που το ξέρεις στο κάτω κάτω ότι δεν ήθελε να γυρίσει αλλά ποτέ δεν του έγινε πρόταση?
Τιμωρός παίχτη λέγομαι εγώ που δεν γουστάρω τ@πούτ-αν-ο επειδή έβριζε την ομάδα μου?
Να πάει στην ομάδα της καρδιάς του και να λέει οτι ''ήμουν στην ομάδα τους και το παραδέχτηκα''...Πλέον αυτή η κότα δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτό...
Ο παρτάκιας λαός είναι μάλλον αυτός πίσω απο το πληκτρολόγιο...Γιατί το μεγαλύτερο κομμάτι του είναι απο τους άλλους...Αυτούς που στις μαύρες εποχές κοιμόταν με βάρδιες έξω απο την τούμπα..
Τέλος για το αν θα μας πει ο γκας να πετάξουμε κανένα μπουκάλι,θα σου απαντήσω μόνο αυτό...Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ [χωρίς να λαικίζω] δεν καθοδηγείται απο πουθενά...Θα μπορούσα άνετα να έχω σούπα-3 13 23 κτλ...
Αλλά δεν έχω...Έχω τα @@ και σηκώνω σε πανό το
ΠΑΟΚ ΑΠΑΤΗ TRAVEL....
Βλέπεις πουθενά καμία προτροπή για πτώση αγνώστων αντικειμένων στα λεγόμενα μου νωρίτερα?paokathens έγραψε:με τέτοια που ακούω πριν καν αρχίσει η χρονιά εύχομαι να πάμε σκατά κ να διαλυθεί η ομάδα. βαρέθηκα τους δήθεν τιμωρούς των παιχτών.. φασούλας, σαλπιγγίδης κ τώρα ταπούτος.. ήθελα να ξερα γιατί όταν ο μπάνε μετά την κίντερ πήγε στο αεκ δε μίλησε κανείς για προδοσία? γιατί είμαστε παρτάκιας λαός κ λέμε ότι μας συμφέρει. αφήστε τον άνθρωπο να παίξει μπάσκετ κ ασχοληθείτε με κάνα πρόβλημα σοβαρό. αλλιώς Α2 ερχόμαστε επιτέλους. άντε διαλύστε την ομάδα για έναν παίχτη. gash είναι δυνατόν να είσαι κ μοντερέιτορ ή όπως διάολο λέγεται κ να λες τέτοια λόγια. άντε προέτρεψέ τους να του ξαναπετάξουν κάνα μπουκάλι ουίσκι. ή μάλλον καμιά τεκίλα με σκουλήκι μέσα..
Με τον παίχτη τα βάζω γιατί οι δηλώσεις του είναι για κλείσιμο σε μπουκάλι με τεκίλα.
Τα ίδια θα έλεγα και για εκείνον τον ψηλό τον πως τον λέγανε?
Α! Ναι Φασ..... φτού φτού....
Μια καλή προσπάθεια μετά από χρόνια γίνεται φέτος και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με λαλακίες. Τόσο λαλάκες είμαστε. Ρε λαλάκα Σούλη, τι μεταγραφή-σκατά ήταν αυτή που έκανες και δίχασες τον υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ. Διώξτε τώρα αυτόν τον άχρηστο που μας το παίζει προπονητής και μας φέρνει τους επαγγελματίες της κωλοτούμπας. Ο Πεδουλάκης είναι ακόμα ελεύθερος?
Περαστικά μας
Περαστικά μας
θα προτιμούσα Καλάφα που είναι και παλίκαρος με λόγο σπαθένιο....
Όχι δεν έχω αδερφή να του δώσω για το προπονητικό του έργο μιλάω...
Όχι δεν έχω αδερφή να του δώσω για το προπονητικό του έργο μιλάω...