Beitar Jerusalem - ΠΑΟΚ 03/08, 20:30, Novasports
Re: Beitar Jerusalem - ΠΑΟΚ 03/08, 20:30, Novasports
Πιστεύω οτι για την παρουσία στην αρχική 11αδα των Κεντζιορα και Μπραντον,μερίδιο ευθύνης έχουμε και εμείς και οι δημοσιογράφοι.
Και τι εννοώ...
Αν μετά τον πρώτο αγώνα γραφοντουσαν άρθρα η γενικά υπήρχε στην περιρρεουσα ατμόσφαιρα το πόσο καλοί ήταν αυτοί οι δύο παίχτες και ότι ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους, πιστεύω ότι ο Λουτσεσκου δεν θα τους ξεκίναγε βασικούς.
Και τι εννοώ...
Αν μετά τον πρώτο αγώνα γραφοντουσαν άρθρα η γενικά υπήρχε στην περιρρεουσα ατμόσφαιρα το πόσο καλοί ήταν αυτοί οι δύο παίχτες και ότι ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους, πιστεύω ότι ο Λουτσεσκου δεν θα τους ξεκίναγε βασικούς.
καλή θέαση αδελφέ. Προς το παρών προσπαθώ να πιασω κανα αθλητικό ράδιο αλλα δυσκολα εδω στο νησι.psykoman έγραψε:Μακάρι να ήμουν... εννοείται θα ερχόμουν...αλλά πού τέτοια τύχη...gpap έγραψε:γκαρντασάκο, αν είσαι σκαφάτος, δεν έρχεσαι απο εδώ να με πάρεις, να δούμε τον αγώνα κ να με επιστρέψεις; Μπύρες και σουβλάκια δικά μου.psykoman έγραψε:
Εγώ απέναντι είμαι μπρο... Αμμουλιανή.....
- iremidynami 4+
alex ntepo έγραψε:Σημερα δεν θα δω το ματς. Η γυναικα μου γενναει το πρωτο μας παιδάκι, την Αλεξάνδρα! Σας γραφω μέσα από το δωμάτιο που θα δει το πρώτο φως! Θα τους συντρίψουμε σημερα, η Αλεξάνδρα θα μας φέρει την πρόκριση! Σας αγαπω ολους! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Αυτα είναι νεα!!
Να την χαίρεστε φιλε μου!!
Σατανικόmarkos4 έγραψε:Πιστεύω οτι για την παρουσία στην αρχική 11αδα των Κεντζιορα και Μπραντον,μερίδιο ευθύνης έχουμε και εμείς και οι δημοσιογράφοι.
Και τι εννοώ...
- Mathousalem4
panpangr77 έγραψε:Περίπατο θα κάνουμε ...alex ntepo έγραψε:Σημερα δεν θα δω το ματς. Η γυναικα μου γενναει το πρωτο μας παιδάκι, την Αλεξάνδρα! Σας γραφω μέσα από το δωμάτιο που θα δει το πρώτο φως! Θα τους συντρίψουμε σημερα, η Αλεξάνδρα θα μας φέρει την πρόκριση! Σας αγαπω ολους! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Καλότυχο και υγεία να έχει ... Με ένα πόνο ...
Καλησπερα. Υγεια και πολλες χαρες να εχει το παιδακι σας.
Να σασ εχεις ο Θεος καλα.
Παμε ΠΑΟΚ!!!!
να σου ζήσει αδελφέ.alex ntepo έγραψε:Σημερα δεν θα δω το ματς. Η γυναικα μου γενναει το πρωτο μας παιδάκι, την Αλεξάνδρα! Σας γραφω μέσα από το δωμάτιο που θα δει το πρώτο φως! Θα τους συντρίψουμε σημερα, η Αλεξάνδρα θα μας φέρει την πρόκριση! Σας αγαπω ολους! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Οι φιλόσοφοι εδώ και αιώνες συνδιαλέγονται και αναζητούν το νόημα της ζωής.
Για εμάς τους απλούς ανθρώπους όμως, η απάντηση είναι πολύ απλή.
Το νόημα της ζωής ειναι η δημιουργία οικογένειας
Εύχομαι σήμερα να πάρεις διπλή χαρά αδελφέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpap την Πέμ 03 Αύγ 2023, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- iremidynami 4+
Αυτα ειναι νεα!!!alex ntepo έγραψε:Σημερα δεν θα δω το ματς. Η γυναικα μου γενναει το πρωτο μας παιδάκι, την Αλεξάνδρα! Σας γραφω μέσα από το δωμάτιο που θα δει το πρώτο φως! Θα τους συντρίψουμε σημερα, η Αλεξάνδρα θα μας φέρει την πρόκριση! Σας αγαπω ολους! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Να τη χαιρεστε φιλε μου!!
Ανακατεύει την τράπουλα: βάζει Αντρίγια με Νάρει στα άκρα (με εναλλαγές) και φέρνει τον Τάισον στο 10. Στα υπόλοιπα είμαστε οι ίδιοι με την διαφορά του Αύγουστου ο οποίος ξέρει πώς να φέρει την μπάλα από πίσω.
Άλεξ να σου ζήσει η κόρη!!
Άλεξ να σου ζήσει η κόρη!!
- navigator11
iremidynami 4+ έγραψε:Αυτά είναι τα ευχάριστα αδελφέ. Να είναι γερό και τυχερό και να έχετε Υγεία και σεις να το χαρείτε.alex ntepo έγραψε:Σημερα δεν θα δω το ματς. Η γυναικα μου γενναει το πρωτο μας παιδάκι, την Αλεξάνδρα! Σας γραφω μέσα από το δωμάτιο που θα δει το πρώτο φως! Θα τους συντρίψουμε σημερα, η Αλεξάνδρα θα μας φέρει την πρόκριση! Σας αγαπω ολους! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Αυτα είναι νεα!!
Να την χαίρεστε φιλε μου!!
Έτσι βγάζει 11αδαmarkos4 έγραψε:Πιστεύω οτι για την παρουσία στην αρχική 11αδα των Κεντζιορα και Μπραντον,μερίδιο ευθύνης έχουμε και εμείς και οι δημοσιογράφοι.
Και τι εννοώ...
Γκολ ο Μπραντον και αφιερωση στον Αλεξ για την κορουλα του... 

- maikopoulos
Πάμε ΠΑΟΚαρα μου! 0-2 με γκολ Αντριγια και Τάισον και φύγαμε για Κροατία.
Όποιος παίζει στον ΠΑΟΚ ντρέπεται να χάνει. Να τους τελειώσουμε από νωρίς για να αδειάσουν και το γήπεδο.
-
Απογοήτευση λίγο που διάβασα κεντζιορα αλλά ελπίζω να μας βγει. Πάντως εξευτελιστικό από την νοβασπορτς να μην έχει ένα pre game.
Αντίθετος για το ματς του οαρη έχουν. Τεσπα ΠΑΟΚ είσαι πάμε δυνατά για την πρόκριση από το ημίχρονο.
Να σου ζήσει η κορούλα φίλε ότι καλύτερο.
Αντίθετος για το ματς του οαρη έχουν. Τεσπα ΠΑΟΚ είσαι πάμε δυνατά για την πρόκριση από το ημίχρονο.

Να σου ζήσει η κορούλα φίλε ότι καλύτερο.