Να σου ζήσει!alex ntepo έγραψε:Σημερα δεν θα δω το ματς. Η γυναικα μου γενναει το πρωτο μας παιδάκι, την Αλεξάνδρα! Σας γραφω μέσα από το δωμάτιο που θα δει το πρώτο φως! Θα τους συντρίψουμε σημερα, η Αλεξάνδρα θα μας φέρει την πρόκριση! Σας αγαπω ολους! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Beitar Jerusalem - ΠΑΟΚ 03/08, 20:30, Novasports
- ΑποστόληςΑ
Re: Beitar Jerusalem - ΠΑΟΚ 03/08, 20:30, Novasports
- abc_o_ karpouzas
alex ntepo έγραψε:Σημερα δεν θα δω το ματς. Η γυναικα μου γενναει το πρωτο μας παιδάκι, την Αλεξάνδρα! Σας γραφω μέσα από το δωμάτιο που θα δει το πρώτο φως! Θα τους συντρίψουμε σημερα, η Αλεξάνδρα θα μας φέρει την πρόκριση! Σας αγαπω ολους! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!

- ΑποστόληςΑ
Δεν χρειάζεται να (ξανα)γράψω ότι η παρουσία των Kedziora και Brandon δεν με αρέσει καθόλου.
-
Να σου ζήσει η κοράκλα!!!!!!abc_o_ karpouzas έγραψε:alex ntepo έγραψε:Σημερα δεν θα δω το ματς. Η γυναικα μου γενναει το πρωτο μας παιδάκι, την Αλεξάνδρα! Σας γραφω μέσα από το δωμάτιο που θα δει το πρώτο φως! Θα τους συντρίψουμε σημερα, η Αλεξάνδρα θα μας φέρει την πρόκριση! Σας αγαπω ολους! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
αδερφέ μου
- Montrealiotis
Περίμενες τίποτα διαφορετικό;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν χρειάζεται να (ξανα)γράψω ότι η παρουσία των Kedziora και Brandon δεν με αρέσει καθόλου.
Να σου ζήσει η Αλεξάνδρα, Alex!
Με κεντζιορα και με Τόμας θα περάσουμε!!!
Τα υπόλοιπα μετά...
Να σας ζήσει η κουκλίτσα σας!!!!!!!!!
Τα υπόλοιπα μετά...
Να σας ζήσει η κουκλίτσα σας!!!!!!!!!
Άρα στο β θα έχουμε να βάλουμε Ντέλια, Σαμάτα, Τσιγγάρα, Αντελίνο. Μιά χαρά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Να σου ζήσει φίλε μου !alex ntepo έγραψε:Σημερα δεν θα δω το ματς. Η γυναικα μου γενναει το πρωτο μας παιδάκι, την Αλεξάνδρα! Σας γραφω μέσα από το δωμάτιο που θα δει το πρώτο φως! Θα τους συντρίψουμε σημερα, η Αλεξάνδρα θα μας φέρει την πρόκριση! Σας αγαπω ολους! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Αυτά πάνε πάνω από όλα!
Ναι, ρε μαγκα, ωραιος!alex ntepo έγραψε:Σημερα δεν θα δω το ματς. Η γυναικα μου γενναει το πρωτο μας παιδάκι, την Αλεξάνδρα! Σας γραφω μέσα από το δωμάτιο που θα δει το πρώτο φως! Θα τους συντρίψουμε σημερα, η Αλεξάνδρα θα μας φέρει την πρόκριση! Σας αγαπω ολους! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Παντα τετοια!

alex ntepo έγραψε:Σημερα δεν θα δω το ματς. Η γυναικα μου γενναει το πρωτο μας παιδάκι, την Αλεξάνδρα! Σας γραφω μέσα από το δωμάτιο που θα δει το πρώτο φως! Θα τους συντρίψουμε σημερα, η Αλεξάνδρα θα μας φέρει την πρόκριση! Σας αγαπω ολους! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Να σας ζήσει!!!

Να σας ζησει!!!alex ntepo έγραψε:Σημερα δεν θα δω το ματς. Η γυναικα μου γενναει το πρωτο μας παιδάκι, την Αλεξάνδρα! Σας γραφω μέσα από το δωμάτιο που θα δει το πρώτο φως! Θα τους συντρίψουμε σημερα, η Αλεξάνδρα θα μας φέρει την πρόκριση! Σας αγαπω ολους! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Να είναι γερή και τυχερή!alex ntepo έγραψε:Σημερα δεν θα δω το ματς. Η γυναικα μου γενναει το πρωτο μας παιδάκι, την Αλεξάνδρα! Σας γραφω μέσα από το δωμάτιο που θα δει το πρώτο φως! Θα τους συντρίψουμε σημερα, η Αλεξάνδρα θα μας φέρει την πρόκριση! Σας αγαπω ολους! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Φόρτσα ΠΑΟΚαρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μονο γκολ να μην φαμε. Ενα γκολ με πολυ τυχη μπορουμε νε βαλουμε. Καλη τυχη ΠΑΟΚΑΡΑ μου.
- rade paprica
Μόνο πρόκριση
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Να σου ζήσει γείτονα!
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Να σου ζήσει γείτονα!
-
Περίπατο θα κάνουμε ...alex ntepo έγραψε:Σημερα δεν θα δω το ματς. Η γυναικα μου γενναει το πρωτο μας παιδάκι, την Αλεξάνδρα! Σας γραφω μέσα από το δωμάτιο που θα δει το πρώτο φως! Θα τους συντρίψουμε σημερα, η Αλεξάνδρα θα μας φέρει την πρόκριση! Σας αγαπω ολους! Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Καλότυχο και υγεία να έχει ... Με ένα πόνο ...