Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Ειναι ιδεα μου ή εχει αφαιρεθει τα τελευταια χρονια το χρυσο γυρω απο το εμβλημα της ομαδας στις φανελες?
- ΑποστόληςΑ
Η τρίτη σεζόν είναι η φετινή, που δεν υπάρχει το χρυσό (που δεν μου άρεσε καθόλου) στο σήμα μας.Retzi έγραψε:Ειναι ιδεα μου ή εχει αφαιρεθει τα τελευταια χρονια το χρυσο γυρω απο το εμβλημα της ομαδας στις φανελες?
Απ το καλοκαίρι του 2021, δηλαδή, οπότε και ανακοινώθηκε και το πενταετές πλάνο της αυτάρκειας!
Εγώ πιστεύω πως θα το βάζουν και ανάλογα με την υπόλοιπη φανέλα τι λεπτομέρειες θα έχει.
Το 2020/21 υπήρχε το χρυσό και το σήμα της macron ήταν χρυσό. Τις υπόλοιπες χρονιές δεν υπήρχε λόγος και επειδή η τάση είναι τα μονόχρωμα σήματα δεν το βάζουν και καλύτερα. Επίσημα πάντως ακόμα υπάρχει.
Το 2020/21 υπήρχε το χρυσό και το σήμα της macron ήταν χρυσό. Τις υπόλοιπες χρονιές δεν υπήρχε λόγος και επειδή η τάση είναι τα μονόχρωμα σήματα δεν το βάζουν και καλύτερα. Επίσημα πάντως ακόμα υπάρχει.
Μαγικες και οι 4 ! Νομίζω σαν σύνολο ότι καλύτερο είχαμε ποτέ σε φανέλες.
Η άσπρη είναι φοβερή και μου κάνει για τρομερή ευρωπαϊκή πορεία ( κανονίστε μλκες σήμερα)
Ειδικότερα αν συνδυαστεί με μαύρο σορτσακι θα είναι καυλα ( Βαλενθια )
Θα ήθελα σήμερα να κάνει ντεμπούτο και να είναι γούρικη .
Για να μην αδικήσω τις άλλες η μαύρη είναι δυνατή η μπλε ένα κλικ κάτω μπορεί γιατί μ ξενίζει λίγο το χρωμα .
Η άσπρη είναι φοβερή και μου κάνει για τρομερή ευρωπαϊκή πορεία ( κανονίστε μλκες σήμερα)
Για να μην αδικήσω τις άλλες η μαύρη είναι δυνατή η μπλε ένα κλικ κάτω μπορεί γιατί μ ξενίζει λίγο το χρωμα .
- pirate_salonica
Η λευκή όντως θυμίζει Βαλένθια ή Ρόμα που είπε κάποιος πιο πάνω - με σκούρο σορτσάκι θα είναι καλύτερη απ' ότι ολόλευκη
- john4serres
+1926DamoN έγραψε:Μαγικες και οι 4 ! Νομίζω σαν σύνολο ότι καλύτερο είχαμε ποτέ σε φανέλες.

- ΑποστόληςΑ
Η εξαιρετική μαύρη με ένα ροζ σορτσάκι (και αντίστοιχες κάλτσες) θα ήταν τέλεια.
- WeWillRockYou
Αρχικά, να πούμε μπράβο στο φίλο που πριν λίγες ημέρες μας είχε ενημερώσει αναλυτικά για το πως είναι η κάθε φανέλα.
Έπειτα, πολύ όμορφο και το βίντεο παρουσίασης που ανέβηκε χθες.
Για άλλη μια φορά η Macron έκανε εξαιρετική δουλειά. Πανέμορφες φανέλες, από τις καλύτερες τετράδες φανελών έβερ. Και πάντα πρωτότυπες.Από τις καλύτερες επιλογές του συλλόγου η συγκεκριμένη εταιρεία.
Έπειτα, πολύ όμορφο και το βίντεο παρουσίασης που ανέβηκε χθες.
Για άλλη μια φορά η Macron έκανε εξαιρετική δουλειά. Πανέμορφες φανέλες, από τις καλύτερες τετράδες φανελών έβερ. Και πάντα πρωτότυπες.Από τις καλύτερες επιλογές του συλλόγου η συγκεκριμένη εταιρεία.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Η εξαιρετική μαύρη με ένα ροζ σορτσάκι (και αντίστοιχες κάλτσες) θα ήταν τέλεια.
Το σορτσάκι λαμέ ή σιθρού ?
- thanos-xanthi
ΑποστόληςΑ έγραψε:Η εξαιρετική μαύρη με ένα ροζ σορτσάκι (και αντίστοιχες κάλτσες) θα ήταν τέλεια.

ρε μην κοιμάστε εκεί στην ΠΑΕ, πάρτε τον Αποστόλη στυλίστα
Που με γύρισες ρε αδερφέ ! Νόμιζω 2004 κάπου εκεί
Ωραία ομάδα είχαμε .καπιτανο στο πικ του ,κασανο ,μοντέλα ,μαντσινι μπροστά Σάμουελ πίσω . Φανελαρες διαχρονικά η ρομα (εκτοσ Από εποχές ναικ αντιντας )την οποία υποστήριζα μέχρι να πάω Ολίμπικο και να δω βαζελια και αδερφοποίηση.
Ωραία ομάδα είχαμε .καπιτανο στο πικ του ,κασανο ,μοντέλα ,μαντσινι μπροστά Σάμουελ πίσω . Φανελαρες διαχρονικά η ρομα (εκτοσ Από εποχές ναικ αντιντας )την οποία υποστήριζα μέχρι να πάω Ολίμπικο και να δω βαζελια και αδερφοποίηση.
Σωστος ο Damon, 2003/2004! Ειχα την πορτοκαλι των τερματοφυλακων (Pellizzolli [FACE WITH TEARS OF JOY]) Οντως φανελαρες, αυτη και η αλλη με χορηγο INA Assitalia οι καλυτερες. Οντως ομαδαρα τοτε.
Ανυπομονω να δω σε ποιους αγωνες θα φορεσουμε τις φανελες αυτες.
Ανυπομονω να δω σε ποιους αγωνες θα φορεσουμε τις φανελες αυτες.
Αυτό με την άσπρη φανέλα με μαύρο σορτς ισχύει 100% θα είναι πολύ καλύτερη στολή στο μάτι Valencia style.
Προσωπικά η πρώτη που θα πάρω θα είναι η μαύρη γιατί τέτοια μαύρη ήθελα μια ζωή, κρατήστε την κανά 2-3 χρόνια
Άντε με τη πρόκριση σήμερα να ηρεμήσουμε λίγες μέρες γαμώτη μου.
Προσωπικά η πρώτη που θα πάρω θα είναι η μαύρη γιατί τέτοια μαύρη ήθελα μια ζωή, κρατήστε την κανά 2-3 χρόνια

Άντε με τη πρόκριση σήμερα να ηρεμήσουμε λίγες μέρες γαμώτη μου.