Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Special 4 »

Taseos έγραψε:Ξεκινά απτά βασικά. Έχει 4 χρόνια να έρθει και ΟΛα τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του. φαντάσου να ήταν και εδώ. είναι εξωσυστημικός
Προφανως εννοεις οτι εχει ν ερθει 4 χρονια στην Τουμπα
Γιατι στην Ελλαδα εχει γραφει οτι εχει ερθει αν δεν κανω λαθος

Γραφτηκε σημερα σε γνωστο μεσο κ δεν διαψευστηκε απο την ΠΑΕ ή καποιο νον πεϊπερ
οτι ο Ιβαν ερχεται στις 8 Αυγουστου

Εγω θ περιμενω ν τον δω κ ν τον ακουσω μ εικονα κ ηχο
ν μας απευθυνει καποιο μηνυμα
ή να δωσει εστω μια μικρη τηλεσυνεντευξη
αν κ δεν χρειαζοταν ν ερθει στην Ελλαδα γ ν γινει αυτο

Μπορει ενας ν μου πει ενα λογο π του ερχεται στο μυαλο
γιατι δεν τον εχουμε δει μ εικονα κ ηχο τοσα χρονια?
Ν μας πει κατι βρε παιδι μου
Οτιδηποτε
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Χρωστάει σε κανέναν ο ΠΑΟΚ?

Αν όχι όλα καλά

Δεν θα σου δώσει λογαριασμό για το πότε θα εμφανιστεί δημόσια.

Δεν σε όρισε Κεχαγιά στ .......

Σημ. Από πού προκύπτει ότι ένας επιχειρηματίας πρέπει να αποκαλύπτει τα πάντα για τις κινήσεις του?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

metrosport

...σύμφωνα με την τελευταία ανεπίσημη πληροφόρηση που δόθηκε, ο Ιβάν Σαββίδης έχει προγραμματίσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη στις 8 Αυγούστου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα κατευθυνθεί στο ξενοδοχείο Πόρτο Καρράς όπου θα είναι η βάση του για αρκετές ημέρες.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Special 4 έγραψε:
Taseos έγραψε:Ξεκινά απτά βασικά. Έχει 4 χρόνια να έρθει και ΟΛα τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του. φαντάσου να ήταν και εδώ. είναι εξωσυστημικός

Γραφτηκε σημερα σε γνωστο μεσο κ δεν διαψευστηκε απο την ΠΑΕ ή καποιο νον πεϊπερ

Οτιδηποτε
Το 2023 που μέχρι ένα 10 χρόνο έχει κινητό με κάμερα δεν βρέθηκε από το αεροδρόμιο ως το πόρτο κάρτας κανείς να τον φωτογραφίσει. Και άντε ήρθε, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δε θα πήγαινε στον ολθ και θα ερχόταν απλά στη τούμπα; Και γιατί θα μας δώσει αναφορά που θα πάει και αν θα πάει; Σου υποσχέθηκε ποτέ ότι θε σου δίνει αναφορά ποτέ θα κατουράει;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Τι παραπάνω έχεις εσυ ο σπέσιαλ από τους δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους του και θες ειδική μεταχείριση ;
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Ε για αυτό είναι ...σπέσιαλ....
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και η ατάκα του ήταν η πλέον χαρακτηριστική.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετέφερε τις ευχές του Ιβάν Σαββίδη για υγεία στον Πατριάρχη και εκείνος απάντησε…

«Τον ενθυμούμαι… Όλοι τον πρόδωσαν. Εκείνος τους βοήθησε όλους και εκείνοι τον πρόδωσαν…»

paok24
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν ο Ιβάν εμφανιστεί Τούμπα μέχρι 31 Αυγούστου, παίρνω μία φανέλα δώρο στο paokmania, να την κάνουν κλήρωση να την δώσουν στα μέλη. Και υπόσχομαι να μην είναι Murg. :D
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Taseos »

Ε τα έγραψα πιο πάνω. Απλά όλοι κάνουν τους κινέζους. Για τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ λέω. Οι υπόλοιποι στα παπαρια μας.

Και δεν είμαι ο πατριάρχης
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

astral έγραψε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και η ατάκα του ήταν η πλέον χαρακτηριστική.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετέφερε τις ευχές του Ιβάν Σαββίδη για υγεία στον Πατριάρχη και εκείνος απάντησε…

«Τον ενθυμούμαι… Όλοι τον πρόδωσαν. Εκείνος τους βοήθησε όλους και εκείνοι τον πρόδωσαν…»

paok24
μαχαιρια στην καρδια ο Πατριαρχης, τιποτα αλλο

και ειπε και αλλα

https://www.paok24.com/wp-content/uploa ... -1.mp4?_=1
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Την καλύτερη στιγμή ήρθε η δήλωση . Μπας και κουνηθεί λίγο ο εγκέφαλος μας γιατί ξεφύγαμε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν το είχα σκεφτεί ως "προδοσία".

Δε γαμείς, οι Ιούδες πάντα φιλούσαν υπέροχα ειδικά την 21η Απριλίου 2019.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Special 4 έγραψε:

Οτιδηποτε
Πώς να ερθει σε μια χώρα όπου ολα παρακολουθουνται, σε ρίχνουν λάσπη απο το τίποτα και κατασκοπευουν καθε σου λέξη ώστε με κοψιμο/ράψιμο, να σε κατηγορήσουν για κάτι που δεν έκανες;

Εμείς ψηφίσαμε ΝΔ και μας έβαλαν τη επιτροπή Μαρουπα, να μας εκθρονισουν με το έτσι θέλω από την 1η θέση, να παγώσουν το γήπεδο και τέλος με το στανιο να μας βάλουν στην 4η θέση με αλλοιωμένο μέχρι και το VAR. Τώρα εμείς ξαναψηφισαμε με 41% τη ΝΔ, που κυνηγάει τον Ιβάν. Τι να κάνει τώρα μου λέτε; Σωστά κρατάει χαμηλό προφίλ, απόσταση, τους έκανε και τη χάρη να μας βγάλει 4ους. Έχει και τον πόλεμο στην Ουκρσνια. Λένε οι ΗΠΑ δεν τον θέλουν. Εγω αμφιβάλω αν τον γνώριζαν καν, ή αν έχει κάποιον ενεργό ρόλο που να τους αφορά. Οι εδώ προδότες τον έδωσαν με ψέμματα στις 'ΗΠΑ' ώστε να υπάρχει αυτο το άλλοθι στην κυβέρνηση...

Αν υπήρχε ο ελάχιστος πατριωτισμός από την κυβέρνηση, θα τον είχαν προβάλλει παντού ως Έλληνα Πόντιο με προσφορά τεράστια για τον ποντιακό ελληνισμό και την ορθοδοξία. Εγώ θυμάμαι οι κάτω από όταν ήρθε ο Ιβάν λέγανε και γράφανε το πώς θα γίνει να διώξουν τον Ιβάν. Αυτός ήταν ο καημός τους.

Ελπίζω να ήταν η τελευταία 4ετια της ΝΔ, να μη χάσουμε κάνα νησί από τους Τούρκους , την Κύπρο ή το Αιγαίο. Μπράβο σε όλους για το 41% της ΝΔ με ηγεσία την οικογένεια των αρχιπροδοτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 03 Αύγ 2023, 14:47, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ποτέ δεν Γούσταρα τους προέδρους λόγω της ιδιότητας μου ( οπαδός του ΠΑΟΚ )
Αλλά λόγω ηθικών αξιών σιχαίνομαι την αχαριστία . Όποτε ΙΒΑΝΑΡΕ μαζί σου τώρα στα ´´δυσκολά´ σου
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Ιβάν Σαββίδη μας χάλασες το dna μας, που είναι οι εποχές που έκανε τραπέζι ο Μπάγεβιτς και προσπαθούσε να κρατήσει τους παίκτες μας που ήταν απλήρωτοι.
Που μας έπαιρνε το ποκ ότι καλό είχαμε, ενώ τώρα μόνο για ξένες ομάδες και συνήθως από καλύτερα πρωταθλήματα φεύγουν.
Όσο υπάρχει ο Σαββίδης θα είμαστε ανεξάρτητοι, εγώ μαζί του και δεν πα να με λέτε χειροκροτητή καλύτερα από αγνώμονα.

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”