Αδερφέ, να γράφεις πιο συχνά!!Χωρικός έγραψε:Τα τελευταία 14 χρόνια, νομίζω πως δεν έχει περάσει μέρα να μην μπω στο paokmania.. Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι πόσο έχει αλλάξει το σάιτ. Αυτό δεν είναι σωστό όμως, ουσιαστικά ολη η κοινωνία έχει αλλάξει... Προς το χειρότερο! Το βλέπεις παντού. Διαβάζεις ένα αρθρο για ενα κρεμοσάπουνο π.χ , και απο κάτω στα σχόλια καταφέρνουν και βρίζονται!! Ακόμα και στις εκλογές φαίνεται.. άλλαξε ο τρόπος με τον οποίο ψηφίζει ή ακόμα χειρότερα , δεν ψηφίζει ο κόσμος.. Τεσπα.. Εδω μέσα, αλλά και αλλού, ορισμένοι τρώγεστε με τα ρούχα σας, αλλοι βλέπετε φαντάσματα, άλλοι τα βάλατε με τον Ιβαν ( καλά σ αυτό εχουμε παρελθον, Παντελάκης), άλλοι βγάζετε όλη την ομάδα άχρηστη, άλλοι ψάχνετε ποιόν φούφουτο έκλεισε ο γαύρος για να μας τον βγάλετε υπερπαίκτη. Εγώ ήμουν ΠΑΟΚ με Ζαφειρίου και Ζαβαντία, σόρυ αλλα τον σέντερ φορ της Τανζανίας και τον αρχηγό της Γκάνας πηρα. Κάποτε πηγαν στο αεροδρόμιο κάποια χιλιάρικα για τους Χοσαμ από την Αίγυπτο..
Δυστυχώς σε εμενα και φαντάζομαι και σε αλλους, μας εχετε στερήσει την χαρά του PAOKMANIA ....
Σόρυ για το οφτοπικ, αν θέλετε σβήστε το. έτσι κι αλλιώς....τζάμπα το γράφω!
Μη σου πω και δύο φορές τη μέρα! Πρωί - βράδυ. Σα φάρμακο ένα πράγμα!