Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- pagotatzis
- Μπαρκαρούτσος
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Η μαύρη είναι φανελάρα.
Το pattern στη σκούρη μπλε θυμίζει σεμεδάκι, αλλά δεν είναι κακή φανέλα!
Η άσπρη θα έπρεπε να θεωρείται 3η, την αδικεί που είναι 4η. Είμαι περίεργος να δω το σορτσάκι της.
Το pattern στη σκούρη μπλε θυμίζει σεμεδάκι, αλλά δεν είναι κακή φανέλα!
Η άσπρη θα έπρεπε να θεωρείται 3η, την αδικεί που είναι 4η. Είμαι περίεργος να δω το σορτσάκι της.
- pirate_salonica
Δεν είμαι σίγουρος αν η άσπρη είναι άσπρη η πολύ ανοιχτό γκρι
Λογικά το σορτσάκι θα είναι άσπρο, εκτός κι αν είναι τίποτα πορτοκαλί που έγραψα παραπάνω

Λογικά το σορτσάκι θα είναι άσπρο, εκτός κι αν είναι τίποτα πορτοκαλί που έγραψα παραπάνω
- Μπαρκαρούτσος
Και βλέπω ότι ο χορηγός δένει όμορφα σε όλες τις φανέλες πλην της 1ης ριγέ.
Πω πω η μια καλύτερη απ' την άλλη!!!
Η μαύρη με αρκετά χοντρή άσπρη ρίγα αλά Κορίνθιανς είναι απλά τέλεια (το αντίθετο της άσπρης σχεδόν του 2021).
Η άσπρη (ή αν είναι πολύ ανοιχτό γκρι) με πορτοκαλί λεπτομέρειες τα σπάει.
Η μπλε σκούρη αν και δεν είμαι φαν του μπλε σε ΠΑΟΚ είναι πολύ σκούρη navy και μ'αρέσει. Και δεν προβλέπεται να φορεθεί πολύ αφού τι μαύρη, τι σκούρη μπλε...
Η μαύρη με αρκετά χοντρή άσπρη ρίγα αλά Κορίνθιανς είναι απλά τέλεια (το αντίθετο της άσπρης σχεδόν του 2021).
Η άσπρη (ή αν είναι πολύ ανοιχτό γκρι) με πορτοκαλί λεπτομέρειες τα σπάει.
Η μπλε σκούρη αν και δεν είμαι φαν του μπλε σε ΠΑΟΚ είναι πολύ σκούρη navy και μ'αρέσει. Και δεν προβλέπεται να φορεθεί πολύ αφού τι μαύρη, τι σκούρη μπλε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fossa την Τετ 02 Αύγ 2023, 19:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
- pirate_salonica
Εγώ δεν έβαλα γιατί δεν ήξερα αν έπρεπε... Επίσης έχω την εντύπωση πως η άσπρη έχει σκούρες μπλε λεπτομέρειες και όχι μαύρες... μόνο σ' εμένα φαίνεται;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Τετ 02 Αύγ 2023, 19:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Με κάθε ειλικρίνεια τις είδα, μου φάνηκαν χάλια, και μπήκα εδώ να διαβάσω το κράξιμο και προς έκπληξη μου βλέπω ότι σας άρεσαν.
Η μαύρη είναι καλούτσικη αλλά αν τις συγκρίνεις με άλλες μαύρες που είχαμε πχ την μαύρη με γκρι-μαύρη ρίγα δεν πάει μακριά. Η άσπρη είναι φανελάκι προπόνησης με πορτοκαλοκόκκινες λεπτομέρειες. Και η μπλε… αν ήταν σε μαύρη απόχρωση θα έλεγα να πάει στο καλό, αλλά σκούρο μπλε γιατί; Σαν ταπετσαρία τοίχου σε κωλομπαρο. Όπου μπορεί να φορεθεί αυτή, φοριέται και η μαύρη.
Μόνο η πρώτη η ασπρόμαυρη που ειδαμε ήδη μου άρεσε φέτος.
Τι να πω, δεν θέλω να μιζεριασω για φανέλες, αλλά το μόνο καλό που έχουν είναι ο δικέφαλος.
Εκτός αν τις πήραν για δικαιολογία: δεν έρχονται μεταγραφες γιατί δεν τους αρέσουν οι φανέλες.
Η μαύρη είναι καλούτσικη αλλά αν τις συγκρίνεις με άλλες μαύρες που είχαμε πχ την μαύρη με γκρι-μαύρη ρίγα δεν πάει μακριά. Η άσπρη είναι φανελάκι προπόνησης με πορτοκαλοκόκκινες λεπτομέρειες. Και η μπλε… αν ήταν σε μαύρη απόχρωση θα έλεγα να πάει στο καλό, αλλά σκούρο μπλε γιατί; Σαν ταπετσαρία τοίχου σε κωλομπαρο. Όπου μπορεί να φορεθεί αυτή, φοριέται και η μαύρη.
Μόνο η πρώτη η ασπρόμαυρη που ειδαμε ήδη μου άρεσε φέτος.
Τι να πω, δεν θέλω να μιζεριασω για φανέλες, αλλά το μόνο καλό που έχουν είναι ο δικέφαλος.
Εκτός αν τις πήραν για δικαιολογία: δεν έρχονται μεταγραφες γιατί δεν τους αρέσουν οι φανέλες.

- Μπαρκαρούτσος
Στο site είναι, απλώς αν πας πάνω που λέει "επίσημη εμφάνιση" και πατήσεις 2η, 3η, 4η, σε βγάζει ακόμα τις περσινές...
Αν πατήσεις απλά πάνω στο "επίσημη εμφάνιση" θα σε βγάλει διάφορες επίσημες εμφανίσεις..τις καινούριες θα τις βρεις μετά από παλιές κάλτσες και παιδικά σορτσάκια.
Εντάξει, ΠΑΟΚ είσαι.
Γιατί όχι; Τις έβαλαν στο online store, οπότε είναι πλέον δημόσιες και διαθέσιμες!
Αν πατήσεις απλά πάνω στο "επίσημη εμφάνιση" θα σε βγάλει διάφορες επίσημες εμφανίσεις..τις καινούριες θα τις βρεις μετά από παλιές κάλτσες και παιδικά σορτσάκια.
Εντάξει, ΠΑΟΚ είσαι.
pirate_salonica έγραψε:Εγώ δεν έβαλα γιατί δεν ήξερα αν έπρεπε...
Γιατί όχι; Τις έβαλαν στο online store, οπότε είναι πλέον δημόσιες και διαθέσιμες!
- pirate_salonica
https://store.paokfc.gr/gr/episimi-fanela/antrika.htmlfossa έγραψε:Εντωμεταξύ τις κατέβασαν απ'το σάιτ πάλι λάθος κάναν;
Αν πας εδώ φαίνονται ακόμα. Αλλά παίζει να κάναν λάθος - και τις βγάλαν όλα τα σάιτ εν τω μεταξύ
-
Η μαύρη μου άρεσε! Και οι άλλες ωραίες είναι! Σκοπός είναι να είναι τυχερές!