Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pisakaipoupoula έγραψε:Κ εγώ θα ήμουν πάρα πολύ υπέρ για Τζολη αλλά πρώτον νομίζω τον θέλει και ο γάβρος και δεύτερον σιγά μην γυρίσει πίσω στα 21 του στην κατάσταση που είμαστε, εκτός αν παίζαμε τίποτα προκριματικά Τσ Λιγκ
Το τρίτο και σημαντικότερο δεν έγραψες.
Σιγά μην θέλει ο προπονητής τον Τζολη για βασικό Αρ εξτρέμ
Totem_pk έγραψε:Βασικα ο Νικολαεσκου της Μπειταρ παει Χερεφειν με 300 χιλιαρικα μισθο. Νομιζω οτι εαν εχεις καλους και γνωστες σκαουτερ μπορεις να γεμισεις την ομαδα με καλους και φθηνους παικτες. Ισως οχι για βασικους αλλα για λυσεις απο παγκο και για γεματο ροστερ.
Ισχύει, μην κοιτάς εμάς που προτιμάμε να έχει μεταξωτή κορδέλα το περιτύλιγμα.
παραμονη ευρωπαικου αγωνα που κρινει ουσιαστικα τον μεταγραφικο σχεδιασμο σε ενα βαθμο ολοκληρος ο πλανητης ΠΑΟΚ ειναι στα κατω του
δεν ξερω πλεον ποσο σωστη ηταν (γιατι δικαιη ηταν σιγουρα) ολη η γκρινια και η κριτικη αυτου του καλοκαιριου εδω που εχουμε φτασει.
πρεπει να αλλαξει το κλιμα και δυστυχως νομιζω οτι ο μονος τροπος ειναι με 3-4 μεταγραφες που θα καυλωσουν τον κοσμο. δεν υπαρχει αλλος τροπος.
το να βαδισουμε αλλη μια χρονια στην μετριοτητα και σε τετοια περιρρεουσα ατμοσφαιρα πολυ φοβαμαι οτι θα δημιουργησει ενα απιστευτα εκρηκτικο κλιμα.
ηδη φαινεται οτι ο Λου ο οποιος εχει παιξει τον ρολο του αυτοφορακια ουκ ολιγες φορες, δεν εχει καμια διαθεση να συνεχισει να το κανει αν δουμε τις δηλωσεις του το τελευταιο διμηνο
Αυτα, προκριση αυριο να αλλαξει το κλιμα εστω και για λιγο